Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
Dobré ránko, tak Mono to je tedy opravdu pěkný střívko ta tvá doktorka - myslím, že tohle patří mezi základní vědomost lékaře - očkování ( a to jakékoliv ) pouze u NAPROSTO zdravého jedince !! A dát ti to 3 dny po dobrání antibiotik - no coment ! K té kartě - máš naprostou pravdu : je to totiž TVÁ karta - nikoliv doktorky...Máš zákonný nárok do ní kdykoliv nahlédnout ! Už jsem to tu jednou psala, když jsem měnila lékařku ( resp. můj lékař odešel do důchodu a celou agendu prodal kolegyňi - aniž by mě kdokoliv min. upozornil ), já k němu přišla, tam novej doktor a moje karta jinde. Karta, kterou si schraňuju skutečně od dětské lékařky. No tak to mě teda zvedlo ze židle... Zašla jsem si pro ní asestra na mě podobným tonem jako na tebe - no to vám tedy tu kartu nedám, ta je naše a vy si přijďte po víkendu, udělám vám nějakej výcuc ohedně nemocí... Tak to si naběhla, vysvětlila jsem jí, že je to moje karta, kterou si schraňuju prakticky od svého narození. Paní doktorka, že mě ani neviděla, 4 měsíce za mě pobírá peníze ( mají paušální body za pacienty a ty jim proplácí pojišťovna ) bez mého vědomí ! Pokud bych se to náhodou nedozvěděla, tak ani nevím kde má zdravotní dokumentace je a kdo je vlastně můj ošetřující lékař... A že mi tu kartu prostě vydá a nebudu o tom s ní diskutovat, že VÍM, že nan í mám nárok, neb je to má dokumentace a nikoliv její ! Ona aj ak jste na to přišla ?? No hotovo..Na konec vylezla paní doktorka - omluvila se, že asi došlo k nedorozumění, že mi pochopitelně mou kartu dá, ale ať se stavím odpoledne, že si z toho musí pro sebe udělat výcuc... Spolehají sep rostě na to, že si lidi nechají všechno líbit ..Ale dneska,když máme možnost změnit kdykoliv lékaře ? Myslím, že není na místě si nechat s...t na hlavu jako za komančů... Megane jukni na net :) Neděle TŘETÍ :) bylo nás 24 lidiček :) No to jsem zvědavá teda, kdy to na to rajče dáš ! Jestli to půjde stejně rychle jako s fotkama ze sklípku, které tam nejsou do teď ... .) Viděl jsi jak je to snadné u mě .. Stáhneš si ten jejich program a je to šup, šup ..Nají to vymakaný ... Kaka to jsou ervíky ..Nenervuj se - stejně tím nikomu a ničemu nepomůžeš ..Já vím, že je to těžký, ale snaž se hodit do klidu a užívej mmainy a prcka a vše půjde snáz - uvidíš .. :) Ale venku svítí sluníčko a má být o víkendu lépe .. Tak nevzdychej :) A šup na kolo :) Ivčo ??? Kde je sníh ??? Tady u nás je slunko a po sněhu dávno ani památka ! Také všem přeju pěkné vleikonoce, já jdu cvičit a po obědě jedeme do Krkonoš :) :) Takže veselé voňavé velikonoce :)
Přidat nový komentář