Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
jooo,tak vy mě pomlouvali,že kouřím za bukem jo a já se tááák snažím!!Teda moc mi pomáhá jak ti co přestali a zase začali varují před byt jen jediným cígem!Někdy mám chut si jenom jednou potáhnout od manži,ale pak si řeknu né né já nechci už nikdy!!Marjo já bych to taky bez champíku nedala,klobouk dolu před tebou!Dneska mi manža ráno psal sms,že zapoměl cíga a že to dneska v práci zkusí vydržet aby mi prý nesmrděl no a za 2 hodky mě prosil jestli bych mu někde nemohla koupit alespon kusovku!!No tak jsem se smilovala a ty cíga mu donesla!!Závislák jeden!!No je to čím dál horší už mu nechci dát ani pusu je to jak olizovat popelník!!No nevím co s tím budu dělat!:((jo Fridu prosím,prosím byl by možno receptík na ten těstovinový salát?
Přidat nový komentář