Ano Marjo, tak jsem to přesně myslela...Ať je to CHMP, nebo žvejky, nebo el.cígo...Jsou to berličky, které mají svůj ůčel - zmírnit abstinenční příznaky. Jsou na přechodnou dobu v počátku odvykání... Když už nekouříme nějakej ten měsíc - mají se náhražky pomalu vypouštět...
Po 4 měsících se k tomu uchylovat mi prostě přijde škoda ...Sice si nezapálíš, ale jsi zase o krůček blíž tomu zapálení..
Chuť na cígo se bude neustále vracet a opakovat - jsou to takové vteřinové nájezdy... A u koho netrvají jen mžik a myslí na to celej den, tak není zdaleka venku...
Jí i když nekouřím poměrně snadno ( díky skutečném urovnání v hlavě ), tak speciálně po alkoholu mě napadane, že bych si dala... Ale je to jen myšlenka, nad kterou se můžu zasmát a pokračovat v nekouření.Protože prostě kouřit nechci...
Pokud vás tyto myšlenky napadají - opravdu si říkejte ( klidně i nahlas ) - mě to
nechybí, já kouřit nechci, nekouřím už takovou a takovou dobu, nejsem srab, je to droga, je to hnus, který ke svému životu nepotřebuju, nejsem otrok drog. jsem dospělej člověk, kterje si přece nebude dobrovolně tlouct hřebíčky do rakvičky..Chchi tu bejt co nejdéle a to v co největším možném zdraví...
Za svůj život jsem viděla několik blízkých lidí, kteří už bohužel neměli možnost volby a myslím, že nemusím nikomu tady povídat, že by dali všechno co měli za možnost - vrátit čas a na to svinstvo, které je dostalo tam kde byli - se mohli vykašlat bez důsledků.
Nechci si tohle všechno uvědomovat,až když nebude cesty zpět a nebudu moct vrátit čas...Teď v tenhle okamžik ho ještě máme všichni a je jen na nás zda se k tomu postavíme čelem a prostě s tím hnusem jedovatým zatočíme !
A MY to dáme !!!!! Cooooo ??? Za sebe - já jo !
Megane - nic ochutnávat nebudeš, nebo tě zabuiju :) Jinak nevím jestli by byla bžunda - kdybych vám zmizela a vrátila se třeba v nedělu :) :) Ne, neboj jsem docela zodpovědná osoba... I když jsem rapl, tak vím za co zodpovídám a v sobotu to budete vy dva :) A navíc nás manža vyzvedne ..takže pohodička ...Kámoš říká, že ti mám dát raději číslo na mažu :) Kdybych někam zmizela... :) Taky ze mě tahali rozumy kde to bude, že přitáhnou a budou remcat - Peťulko co to tady žvatláš, co tu děláš ? Půl roku hulíš tři krabky a tady budeš machrovat ...No docela jsme se nasmáli ... :) :) No pokud se nezlikvidujeme, tak pak se asi přemístíme do naší Irský... Po ukončení ...pochopitelně myslím ... :) Jestli to zvládneme ..
Těším se na vás a kdo tedy jede ??
Marja, Miloš, Já, Megan + manža, Kakáček, Ifka a ??? to je všechno ??
Hele co Marrkula ??? Ta tu nebyla takovou dobu..Pamatujete na ní ?? Ona určitě hulí !!!! Bych k ní mohla zajet :) Ta by koukala ...
Přidat nový komentář