Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Marja

To je ono.Slivka a hned to tady ožije. Fridu, jasně, že v hospodě nekoštovat,to pak až doma a aspoň si na nás vzpomenou. S tím pitím to bude i u mě blbé, já tak jen trošinku. Snad ten vinný střik.Ivčo s těmi náhražkami raději ne, tak jsem já zkrachovala. Po delší době jsem si dala žvýkačky a už byl znova přísun nikotinu a pak to jde rychle ke špatnému konci.Možná ze začátku ano, to je to, nad čím já stále uvažuji,ale je to pořád přísun nikotinu, jinak to asi ale u mě nepůjde.A ještě jak tady byl dotaz, že lékařka řekla, že by neléčila, kdyby jsi kouřila. To mi také řekla má lékařka, odborná, velice dobrá a poctivá, řekla mi, že jestli nepřestanu, že mě nebude léčit. Pak jsem ji lhala, no ani ne, ptala se kolik jsem vykouřila a já řekla jednu až dvě a ona řekla, to by šlo. Já nelhala, jen jsem nedodala, že krabičky. Je to ostuda a peklo být otrokem.Bu´dte rádi, že už jste to zvládli a hlavně vydržte.

Marja

No zážitek to bude, manžel musí jet se mnou do Ostravy a tam mě posadit na rychlík, ostatní nechám na Ifče. Dnes tady končím, mám toho ještě moc na práci.Jinak si myslím, že srazy v Praze nejlepší. To se dá v ždy spojit ještě s prohlídkou Prahy a je to fajň.Ale touž jsou tři lidé, co te´d nejedou,HanaR,Irena, Mona. škoda.

Friduča

Ano Marjo, tak jsem to přesně myslela...Ať je to CHMP, nebo žvejky, nebo el.cígo...Jsou to berličky, které mají svůj ůčel - zmírnit abstinenční příznaky. Jsou na přechodnou dobu v počátku odvykání... Když už nekouříme nějakej ten měsíc - mají se náhražky pomalu vypouštět... Po 4 měsících se k tomu uchylovat mi prostě přijde škoda ...Sice si nezapálíš, ale jsi zase o krůček blíž tomu zapálení.. Chuť na cígo se bude neustále vracet a opakovat - jsou to takové vteřinové nájezdy... A u koho netrvají jen mžik a myslí na to celej den, tak není zdaleka venku... Jí i když nekouřím poměrně snadno ( díky skutečném urovnání v hlavě ), tak speciálně po alkoholu mě napadane, že bych si dala... Ale je to jen myšlenka, nad kterou se můžu zasmát a pokračovat v nekouření.Protože prostě kouřit nechci... Pokud vás tyto myšlenky napadají - opravdu si říkejte ( klidně i nahlas ) - mě to nechybí, já kouřit nechci, nekouřím už takovou a takovou dobu, nejsem srab, je to droga, je to hnus, který ke svému životu nepotřebuju, nejsem otrok drog. jsem dospělej člověk, kterje si přece nebude dobrovolně tlouct hřebíčky do rakvičky..Chchi tu bejt co nejdéle a to v co největším možném zdraví... Za svůj život jsem viděla několik blízkých lidí, kteří už bohužel neměli možnost volby a myslím, že nemusím nikomu tady povídat, že by dali všechno co měli za možnost - vrátit čas a na to svinstvo, které je dostalo tam kde byli - se mohli vykašlat bez důsledků. Nechci si tohle všechno uvědomovat,až když nebude cesty zpět a nebudu moct vrátit čas...Teď v tenhle okamžik ho ještě máme všichni a je jen na nás zda se k tomu postavíme čelem a prostě s tím hnusem jedovatým zatočíme ! A MY to dáme !!!!! Cooooo ??? Za sebe - já jo ! Megane - nic ochutnávat nebudeš, nebo tě zabuiju :) Jinak nevím jestli by byla bžunda - kdybych vám zmizela a vrátila se třeba v nedělu :) :) Ne, neboj jsem docela zodpovědná osoba... I když jsem rapl, tak vím za co zodpovídám a v sobotu to budete vy dva :) A navíc nás manža vyzvedne ..takže pohodička ...Kámoš říká, že ti mám dát raději číslo na mažu :) Kdybych někam zmizela... :) Taky ze mě tahali rozumy kde to bude, že přitáhnou a budou remcat - Peťulko co to tady žvatláš, co tu děláš ? Půl roku hulíš tři krabky a tady budeš machrovat ...No docela jsme se nasmáli ... :) :) No pokud se nezlikvidujeme, tak pak se asi přemístíme do naší Irský... Po ukončení ...pochopitelně myslím ... :) Jestli to zvládneme .. Těším se na vás a kdo tedy jede ?? Marja, Miloš, Já, Megan + manža, Kakáček, Ifka a ??? to je všechno ?? Hele co Marrkula ??? Ta tu nebyla takovou dobu..Pamatujete na ní ?? Ona určitě hulí !!!! Bych k ní mohla zajet :) Ta by koukala ...

Ivča

Díky všem za podporu, už jsem si to sice objednala, líbí se mě, že to neobsahuje nikotin, ale nechám to doma, kdyby bylo nejhůř až vysadím Ch. Pak to někomu daruju. Zatím ale na to pitomý cigáro myslím strašně často. Byla jsem holt šíleně silnej a 30 let uzenej závislák. Mějte se krásně.

irena

já na cígo tay často myslím,je to taková automatika kdy se jakoby mysl blíží už pomalu k tomu zapálení a najednou....jé ,co blbnu vždyť nekouřím .. a je po myšlení......ale stává se mi to denně i víckrát.Přesto nemám nejmenší potřebu strčit do té pusy nějakou náhražku.,myslím paipo apod.Tak jako Friduč: to beru jako cestu zpět. Ale na rozdíl od jiných, musím v té puse něco žvýkat, nějaký žvanec. Každý se s tím kouřením vyrovnává jinak . Já mám dnes 417 za sebou a vůbec nejsem za vodou.Kouřila jsem30 let ke konci už i 40 denně. Jsem pyšná na to ,že nekouřím a štve mě , že jsem přibrala. Ale to že nekouřím je pro mě důležitější. Není tak jednoznačný to co píše Kaka o tom jídle....když se někdo cpe,tak je tlustej....cpe , mě to jinak nejde.,zatím...... doufám že nebude dlouho trvat ,kdy se zbavím i toho druhého zlozvyku a začnu být konečně jenom nekuřák.

Friduča
1x

Musím přiznat, že i já hodně žvejkám - ale žvejky bez cukru... Než jsem začala kouřit žvejkala jsem hodně a to od malička, když jsem začal kouřit, přestala jsem žvejkat a když jsem přestala kouřit, tak jsem se k tomu vrátila ... Každej je jinej a to jídlo se dá omezit .. a je na každém z nás jak je to pro něj prioritní... Všeobecně se doporučuje bojovat se závilostma postupně :) :) Hlavně, že nekouříme - Irčo krásný číslo, takže není co řešit - jsi šikulka !!!

ládík

no fakt, to je paráda, to já se svojí třistjedenáctkou s podmínkou si připadám, jako chudej příbuznej. a navíc máš bohužel pravdu a ani já nejsem za vodou, možná jsem se ani ještě nenamočil, chuť je stále. ráno je debil ze srandy špičkoval s manžou...dej cígo, lakomá jsi apodobně a ono se mě to celý den vrací a nestačím se nadechovat. kakamilo ..bonmot nebo esej na vyřazené šatstvo, bezdomovce, očistu nebo krizi středního věku..co na to odpovědět. jestli jsem pochopil, zbavuješ se věcí, odívání je v cajku, stejně je cítit kouřem, jestli dostanou něco bezdomovci a bude to třeba lopata a krumpáč, je to taky v pořádku, krize středního věku nepřipadá v úvahu, vždyť nekouříme a jestli každá cigareta ubírá 5minut života , tak jen já jsem si již přidal přes 31tisíc minut. ještě pár let nekouření a budu si shánět brindák. ještě napíši. zrovna mě demontujou zasklení balkonu a nějak podezřele to vše praská. určitě napíši, protože téma sraz to bude velké. na srazu roupy, slivka, co slivka, batohy slivky, paráda.

Megan

Já se taky strašně těším. Zejtra touhle dobou už budu někde u Prahy. Fridu, zapoměla jsi na Lubana. Ten přijede z Kolína ve tři

Friduča

Zapoměla jsem - Kaka - takovýhle řečičky o krizi středního věku prosím ne... Snad ani ve srandě...Pak se najednou přistihneš, jak nad tím dumáš úplně vážně a budeš v koncích... Jsi hezká, mladá ženská s capartem :) Takže o krizi středního věku nechci NIC slyšet :) :) Navíc si tak trochu myslím, že to v minulosti stejně vymyslel nějakej chlap ( tento výraz = krize středního věcku, druhá míza atd.), prostě jsme se začali dožívat podstatně delšího věku a tak začal bejt problém s věrností. Dřív, když jsme se dožívali třiceti, čtyřiceti to nebyla zase takovej problém zůstat věrní...Dneska 70-80 let, takže jak to vydržet ???Tak,abych se mohl vrátit domů, ke své staré, vycvičené ženě ??? Áaaaa, krize středního věku - já za to nemůžu ... :) :) Manželka pochopí.... :) Takže žádná krize středního věku ! :) :) Trochu odlehčení :) Tak a Luban.. a ještě někdo ???

Konča

tak dokud mi to alespoň trošičku jde, tak hlásím, že jsem upekla štrůdl a praskl. Holt když se hodně snažíš, tak se to posere. A pokud ho s Marjou nesežereme ve vlaku, tak první co přijdou, budou moci okoštovat. Recept jsem shlédla před 3 týdny v pořadu Prostřeno. Tak zatím ahoj.

Marja

Asi to seže...,do hospody půjdeme pěšky a to je daleká cesta, někde na Václaváku si ke kávě dáme. Ve vlaku si dáme čabajku, už je uvařená.Ti co nás budou jistit z domova, těm už to určitě hodně líto.Vím, jaké to je, když jste byli v Karlových Varech. Bylo mi to moc líto. Mona, se tady dnes ještě neukázala, že by ji bylo hůře a nemohla ani k počítači. Doufám, že ne.

Megan

Tak pro sichra posílám opět adresu zítřejšího srazu http://www.thepub.cz/praha-1/o-nas/ Fridu, já myslím, že už je to všechno a nikdo další nepříjde. Ahojte všichni

Mona

Ahoj kamarádi,tak zle mi zase není,ale nechci tady pořád dokola psát,jak mi to mrzí-i když mi to mrzí. Tak vám přeju pěknou zítřejší zábavu a ne abyste v Praze hulili.Pa

Konča

a ne ke kávě. To tě Marjo zklamu. Já sladké nejím a tudíž skoro nedělám. Vánoce jsou častěji než já upeču něco sladkého:-D

Megan

Mončo, tak už se netrap. Všem je nám moc líto ( a hlavně mněú, že jsi nemocná, ale příště to určo vyjde. Tak všichni pápá PS Fridu, díky za info a mapu

Konča

už mi to nešlo znovu zabrat, tak jsem vylezla z pelechu. Cestovní horečka je tady. Akorát jsem zapomněla to heslo do pubu - plzeň z tanku? ale ještě bylo něco před tím a to nevím. Megan chudák ještě pracuje, takže dobrý zbytek služby. Jinak odpoledne ahojííík.

Marja

Končo, já už jsem vzhůru dlouho, za půl hodiny odcházím z domu. Štrůdl tedy necháme k pivu,ale to se tam také nebude moct. Jen ten tatarák si snad někdo dá.

Konča

na nádraží. Marja psala, že sedí v 5 vagonu a vlak je narvaný:-(

Friduča

Ahojky, tak já mám poklizeno a vařím pro Meganovic rodinku, těstovinovej salát, česnečka a frankfurtská a pečené kuřátko na zelí s brambůrkem - to je premiera, eště jsem to nikdy nedělala, tak snad to klapne..Pokud ne, tak jsem včera nakoupila i věci, které už nějakou dobu nekupuju jako uzeniny a bílé pečivo :) Tak snad uspokojím jejich chuťové pohárky...:) Venku se sice ochladilo - včera tu byla buřina jako blázen, ale i když se honí mraky, tak je sluníčko a docela příjemně... S tím štrůdlem bych to taky neviděla..Ale kdo bude chtít, tak si může vzít do ubrousku domů ...:) Tataráček si dáme... to je ňamka vždycky :) Heslo taky nevím, tak snad nás tam pstí bez hesla :) :)

LUBAN

Dnes krásných 180 Dnííííí !!!!! Odcházím na vlak směr PUB. známka panku-plzeň z tanku Tak nehulte Čus

ládík

ahoj hlásím připravenost k jištění zbytku nekuřácké rodiny z domova. na sraz do prahy míří skutečně jen ti nejlepší nekuřáčtí reprezentanti, prověřeni mnoha diskusními příspěvky. úroveň srazu zajištěna vysoká, škoda, že k ukázání dalších dovedností budou mít naši reprezentanti zkrácený čas letní. to by praha čuměla co všechno ještě nekuřáci dokážou. i přesto by nebylo na škodu nějak zkontrolavat, zda tam někdo po slivce a pivu nebude potajmu čoudit. ale já jim věřím. zatím ahoj, přeji, aby všechny dopravní prostředky dorazily v pořádku ke srazu a hlavně hezky a dobře a dlouho se tam bavte.

Mona

Tak na ně taky vzpomínám. Dnes jsem vzala poslední prášek a manžel se mi ptal,jestli nechci jít odpoledne do kina. Tak se mi zdá,že se asi zbláznil a řekla jsem mu,že kdybych mohla do kina,tak samozřejmě radši jedu na sraz. No Marja mi prý zítra zavolá na skype,tak bude referovat. A oni budou fotit,tak je snad i uvidíme. A příště pojedeme i my ne?

Friduča

Tak kamarádi doma trpící :) Já taky pomaloučku vyrážím, ai tak za deset minut... Kuřátko se povedlo - tcháňata testli a olizovali se :) : Tak i když to Megani budou mít ohřejvané, snad jim bude chutnat... Mono neboj - beru foťák a budu cvakat jak zběsilá :) A fotečky uvidíte ...:)

ládík

sraz v poho, atmosféra vynikající

Ema

Ládiku ja som to tušila že sa stretnutia zúčastníš. Žartujem. Alebo si tam na chvíľu bol? Neviem sa dočkať fotiek.

Marja

Asi to už nikdo nebude te´d číst,ale nedalo mi to.Dorazila jsem taxíkem domů a první k počítači. My s Ifčou odjely brzy v šest a teď jsem dorazila. Je to hodně daleko, tak lepší to je opravdu s noclehem. Vlak byl tak narvaný i zpět, že jsme získaly jen jedno místo. Až pak za dlouho se uvolnilo druhé. U nás o hodně chladněji než v Praze. Hospůdka krásná, hlučná. Vedle probíhal půlmaratón a zrovna skončil, tak se tam nahrnulo dost lidí.My s Ifkou jsme tam byly první,ale hned se k nám přidal Luban, ten čekal u baru. Pak přišla Friduča a Kakamila. Později Megan s manželkou a pak Miloš. Megan volala Ládíkovi, proto ten byl informován přímo z místa. No a to se pak hned začalo točit to pivo z tanku a fotit a fotit. mě foťák nešel,ale ostatní to nahradili.jen se blýskalo, tak fotky určitě budou.Jsou to všechno krásní, mladí lidé.Ifča samozřejmě také a tak je velmi dobře, že se stali nekuřáky. Moc jim to bez cigaret slušelo. Zábava se dostávala do varu a určitě možná ještě pokračuje. Já jsem ale ráda, že jsme jeli raději dříve, Ve SSvinově jsem ještě dlouho čekala pak trochu později se tam zavírá i čekárna a bylo by to dost nepříjemné. Stačilo mi to, všechny jsem poznala, nadýchala se pražského vzduchu. V té Praze se mi ty srazy zdají nejvýhodnější. Tak, to bylo pro ty, co budou číst první,aspoň nějaká zpráva a sama jsem zvědavá jak ostatní dopadli a co napíšou. Jste všichni fajň a patříme k sobě.

Friduča a Megouš

Tak jak koukám - muselo to bejt veliké..Nikdo vzhůr, ani řádka ....:) Potvzuju Marju, vše se povedlo... Kaka jsme odvezli v pořádku domů...Je to tedy pěkná štreka ... My jsme měli s Meganovic rodinkou navrátila ve čtyři ráno... Teď tu sedíme Megouš zase kalí - panáčka slivovičky o Ifky :) A pívo.... Fuuuuuuj !!!! Málem jsme se poprali... J8 jsem i koupila Malborek a Megan mi jí surově zmuchlal - byl to boj :) :) :)

Kakáč

já jsem vzhůru již od 6!!!!!! teda, dva dny hladu z nervů a 2 noci nespání před srazem vykonaly své!!!!Fridu děkujiiiiii tak moc, já bych cestu nezvládla to máš fakt u mě, fakt vám moc děkuji, zachránili jste mě!!! Kupodivu ani nemyslim na cígo.... Jinak jste byli všichni super!!!Prosím, bu´dte shovívaví a z těch fotek opravdu umístněte jen ty s lidskou tváří, ty poslední raději ne!!!!Bylo to bezva!!! KK

Marja

Friduč, to snad ne, ještě, že tam megan byl.Ale doufám, že si děláš srandu a nic sis nekoupila. Kde jste byli do čtyř do rána. To chce trochu podrobněji popsat. Vy jste čísla.

Friduča

Kaka - no to je přece jasný..Vůbec by mě nenapadlo tě tam nechat...Když se daří, tak se daří ..:) :) :) Fotek se neboj - dáme jen použitelné, to dá rozum :):) Ale je pár fakt luxusních :) :) Marjo - koupila, ale nevykouřila :) :) Naštvali mě a musela jsem demonstrovat :) Když mi kouří manžel a kamarád, tak já budu taky a podobné hesla :) :) Byli jsme v Irské - naše dovská hospůdka ...No česnečka bodla ...:)

Friduča

Tak zlatíčka pro velký úspěch fotky na netu - myslím, že nikoho neurazí, jsou vcelku povedené :) http://friduca.rajce.idnes.cz/

Marja

Fridu, jsi pilná. Já jsem tedy už fakt stařešina.No, však vám je o polovinu méně.Jsi fotograf - profík.

Kakamila

Fridu, to je super, jak to graduje....tady vidíte, jak to vypadá, když se začne chlastat už odpoledne, a neptejte se dnes, jak mi je.... Ale fakt bylo moc príma!!!

Ema

Som zmätená, možno aj pomätená. Fotky som si prezrela takže vás poznám len neviem kto ste kto. Na úvodnej fotke je Ifka, na prvej fotke Ifka s niekým, koho som dlho považovala za Friduč až kým som sa nedostala k fotkám kde je dievčatko ostrihané na chlapca ktoré mi nikam nepasuje, ale logika mi hovorí že to by mohla byť Friduč, pretože je na málo fotkách ako správna fotografka. Preto prosím o informáciu, ak to nie je tabu, ak je, akoby som sa nepýtala: 1. Kto je to krátkovlasé žieňa 2. Kto je žena v červenom pulóvri a veste 3. Kto je prvý muž na fotkách - v okuliaroch 4. Kto je na piatej fotke, Frida? 5. Záhadou mi je muž v kockovanej červenej košeli, akoby som ho poznala. Plavovlásku v ružovom svetríku ktorá sa tvári ako úplne nad vecou tiež neviem zaradiť. Miloša ktorý je z mužov najmužnejší poznám z prvých fotiek, asi aj Megana. Som rada že som mohla fotky vidieť, tak Friduč ďakujem.

Marja

Ve vestě jsem já, Marja.Muž v brýlích,Luban, černovlasá Kamilka, Blondýnka, manželka od Megana, v košili Honza, Kako, věřím ti, že ti není dobře, já bych to už vůbec nezvládla v takové míře. Ale to vydržíš, hlavně si nezapal.A už tady dnes končím, asi všichni odpočívají. Ifka má doma špatné připojení, tak se asi neozývá.

ládík

zdravím všechny a zejména naši nekuřáckou reprezentaci. doufám, že jste již vyspaní a čilí. fotoarchiv perfektní, jen nemohu pochopit, kam jste při každé fotce schovávali popelníky . zadní kulisa při mojem telefonátu hovořila o ještě větší účasti, ale to jste asi nahrazovali silou výkřiků. no a teď vás zná celá republika a pro vásje cigáro prostě tabu. nevím jestli jsem pochytil všechny dotazy na mě při našem telefonátu (bylo toho na mě moc, sledovat, abych při procházce dobře došlápl na té polní cestě co jsem zrovna byl , přitom registrovat, že celá republika ví , kdy mám narozeniny, zapamatovat si jaké a jak velká prsa má kakamila atd...no prostě moc a moc věcí na jednoho maroda). takže jediná odpověď. ano v roudnici n.l. je určitě možnost ubytování. ve sportovním centru "pod lipou", mívali soustředění i reprezentace (odsud vyjížděli pospíšilové za úspěchy, trénovala tu fotbalová ligová mužstva a jiné a jiné), jsou zde mistrovství na divoké vodě apod. dal jsem si za úkol to zjistit, fyzicky jsem "za vodou" byl naposledy po povodních 2002. tak nevím , jak je tam nyní vše provozováno. s tím campem máš friduš z prahy přehled, ten tam byl, jen nevím zda zrovna zde, na tomto foru, kde padají váhové problémy, to mám publikovat. ten camp-chatičky bývaly pro otylky. tam je nechali v chatce vyspat, nedali jim najíst a vyhnali je se zátěží na říp, nebo někam daleko do okolí, pak je již jen zkasírovali a poslali zpět po republice. co je tam nyní ??? zjistím nebudu se ptát ani zda pivo bylo dobré, vlastní pípa, to je sen, to jsem zažil jen jednou, když se otevírala hospoda co jsem kreslil. a jenom jedny marlborky, to bych ny takovou akci odhadl i na větší počet. mě by to určitě lákalo, já se znám. tak si ještě odpočiňte a nekuřte.

LUBAN

PARÁDA!!!!!!! Všechny Vás zdravím.Spal jsem dlouho,moc dobře mi není,a Megan už zase kalí. Svoje fotky jsem dal na počítač.Jsou pěkný.Pak je dám na rajče.Teď se jdu podívat na fotky od Friduč. Tak nekuřte a moc nepijte. Snad jsem tam nedělal žádný kraviny? KAKA , dobrý? Čus

ládík

copak, copak ?? co nám ještě naši reprezentanti přiznají ??? bude další foto ?? byl jsem ve špajzu a na rajčatech zatím nic.

Friduča

Neboj Lubane, choval jsi se slušně :) :) Kaka bude mít dneska těžký den - jde večer do práce :) Nezávidím holce jedný... Masakr.... Taky bych uvítala další fotečky :) Pokud si na rajčeti stáhnete ten jejich program, tak se to am dá vkládat velice šikovně a rychle ... Meganovce jsem hodila na Florenc a jsou na cestě domu.. Celej den jsme seděli a jedli - vše je téměř zlikvidováno a Megouš mě vychvaloval, až do nebe, takže se mi to snad povedlo...

LUBAN

a Megane fotečky jsou na rajčeti.

Megan

Tak Meganovci jsou již v Třebíči a mají dokonce udělaný nákup. Teda přátelé, řeknu vám, že se mi to opravdu, ale opravdu strašně moc líbilo. No, nemělo to žádnou chybu. Teda řeknu vám, že Friduča je neuvěřitelně dobrá kuchařka. Tak jako dneska jsem se nenacpal už strašně dlouho. Česnečka? BOMBA, Frankfurtská? SPECIALITA, a salát? ještě teď se mi zbíhají sliny. No, Petruško, jsi polobúh. Teda, ale musím pochválit Ifku, Konču, ta upekla super slanej štrůdl s masem. No, k pivu pecka. Ifka s Marjou mají stejnak u mě staršný obdiv, že jeli takovou strašnou štreku. Jen je škoda, že už museli brzo jet dom. Lubane, do kdy jsi tam seděl? Proč jste za námi nepřijeli? Škoda, šli jsme spát až ve 4 ráno a to Fridu ještě šla s kámoškou na čaj. Já si dal u Fridučky pěkně vyprošťováka a je mi skvěle. I manže se to moc líbilo a to je co říci. Kakamilo, žádný stresy, ostuda žádná nebyla, alespoň víme, kde bydlíš. Otvíral jsem tvůj byt. Mějte se všichni strašně moc krásně a ahoj. No, fotky pošlu, aji ze sklípku. Slibuju PS, strašně moc rád jsem vás poznal ON LINE Megánek

Friduča
1x

Také se přidávám - moc ráda jsem vás poznala osobně !!! Určitě si to musíme zopakovat a pokud to dopadne, myslím, že v létě v Roudnici to skutečně není špatnej nápad... Teploučko, oheň, Kakamila nám zahraje na kytaru - zazpíváme..Ifka nám zahraje na lžíce.... A hraje ještě někdo na něco ??? Lubanovi fotky tady : http://vocetka.rajce.idnes.cz/SRAZ_nekur.PRAHA_27.3.2010/

Megan

Fridu, já hraju velice dobře na nervy. Tak to mi jde:-) Jo a taky na hřeben:-)

ládík

foto prohlédnuto. osobně se přiznám, že tyto fotky jsou takové již veselejší, rozvernější. při desáté fotce jsem se lekl, že jsem se nějak na sraz i dostavil a někdo mě počmáral tiguana běhajícíma dětičkama, ale to je asi doprovod toho půlmaratonu. ale jinak moc hezké. dobrá nekuřácké reprezentace. hlavně , aby zítra v blesku nevyšla nějaká jiná, kompromitnější fota. tajná cigareta u vchodu apodobně. a za domácí úkol zkusme spočítat, kolik by tato sestava, možná tak před rokem na takovémto setkání vypálila tyčinek nebo krabek. roudnice fakt není špatná (jen kde vemem ten oheň) csáková zahraje i zazpívá, předem upozorňuji, že já určitě nezpívám, to by jste všichni odjeli.

Megan

Tak jsem zkoukl fotky od Lubana a taky moc dobrý. Já jssem ve výkonu a vůbec se mi nechce. Raději bych byl s vámi a popíjel lahodný mok a zakusoval Ifčin štrůdl. Ahojte Odkaz na Lubanovi fotky: http://vocetka.rajce.idnes.cz/SRAZ_nekur.PRAHA_27.3.2010/#album

irena

První činnost v pondělí ráno v práci.......hurá na rajče. No paráda, jste nádherný nekuřácký hvězdy.

Kakamila

ahojte rodinko, opravdu jste rodina, která mě v indispozici nenechala na holičkách, Megane ještě jednou díky... Jsem ráda, že se to všem líbilo, Lubánku, již jsem v pohodě, ale včera jsem ještě musela do půlnoci pracovat s úsměvem na rtech, bez cíga a na víno jsem se dívala z dálky...:(:( Neboj, byl jsi zlatej, nic si nevyváděl...!!! Ládíku, aspoň , co já si pamatuji, tak nikdo nekouřil....popelníky jsme zakopali hned zezačátku pod stůl....Roudnice v létě je dobrý nápad... Holky, Konča, Marja, fakt jste dobrý, že jste jely z takový dálky a ten štrůdl, Končo, taky to vyzkouším...!!! Fotky mluví za vše, postupné, nekuřácké zkalení....!! A i já se přidávám k názoru, že jsem vás moc ráda poznala osobně!!! KK

andula

Tak jsem po zvážení všech pro a proti přece jen došla k závěru, že to alespoň vyzkouším nekouřit. Takže dnes si již můžu počítat druhý den. Zatím pohoda, ale mám v záloze žvýkačky. Jinak nic. Uvidíme. A co Marja ? Půjdeš do toho taky?

Konča

Ahoj rodinko, tak já jsem již také na příjmu a musím rovněž konstatovat, že mi bylo ctí vás osobně poznat. Jste všichni SUPER!!! Emo a Ireno, vaše pozdravy jsem na srazu vyřídila. Fotky bezva, už jsem je stihla taky prohlídnout.

Friduča

Dobré ránko, byla to vkutku podařená akcička... Myslím, že je dobré, kddyž lidi něco spojuje a pak se jim podaří si padnout do oka... A myslím, že nám se to tedy podařilo řádně :) :) Jen mě mrzelo, že Marja a Ifka musely odjet tak brzo...To byla fakt škoda ...Ale tak si to vynahradíme na příštím letním srazíku, kde budeme spát ... :) Kakamilo ty už furt neděkuj - není v podstatě zač :) :) Už dost mrskání ...Jsi fajn buchta ! Andulo - OBROVSKÁ gratulace ke druhému dnu, protože to je opravdu výborné rozhodnutí ! Že ty jsi to udělala protože chceš na další sraz dorazit taky, když jsi viděla ty fotky :) :) Jsi šikulka - drž se a nekuř - jde to !!!!

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 145 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce