Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Marja

Andula, mile jsi mě překvapila, rozhodla ses rychle a dobře.Vytrvej a piš, jak to jde.Je vidět, že se nemusí přibrat, příkladem je Friduča, Kakamila i Honza. Já mám poslední tři cigarety, jestli zvládnu nekoupit, tak také již začnu. Ještě mě teď strašně inspiroval plánovaný sraz v Roudnici. Já už dlouho doma mrčím, že bych chtěla vidět Říp.Viděla jsem jen jednou z vlaku, když jsme jeli do Kladna na natáčení Tutovky. A fakt bych Říp ještě zahlédnout. Včera jsem mluvila s Monou přes Skype a ta by chtěla také ještě sraz tak v září u nich. Je to fajň, takhle se scházet z celé republiky a lidé různého věku,ale ze společným problémem.Já se ozvu až skončím s poslední cigaretou. Poslední pokus a definitivní.

Friduča

MArjo naše - moc, moc ti držím palec !!!! Nekupuj další - drž se a zdrž se chození okolo trafiky !! Jsi nesmírně silná ženská a tyhle drogy přece musíš přeprat !!! Tolik chceš, tak se to musí podařit !!!! Moc na tebe myslím a držím všechny palce co má, aby jsi to tentokrát dokázala !!!!

ládík

za chvilku vyrážím na procházku, tak já ti tu tvoji poslední krabku koupím. to pro tebe mohu udělat. v létě na srazu si ji vyzvedneš. o jakou značku mám požádat ??? a kolik se toho vlastně kupuje. já to již ani neznám. to víš třistačtrnáctka.

ládík

takže holky, cíga budete mít u mne v roudnici. vydržte tu chvilku, alespoň do léta a potom o tom dáme minimálně řeč, ale věřím , že by jste v létě již nehulily. prohlédněte si fotky z včerejšího srazu. uvědomte si, že i vy máte jen krůček k tomu, aby jste se staly reprezentantkami. a nechce se toho po vás tolik. jen aby jste tolik nesmrděly, přestaly kašlat, chovaly se ekonomicky a vydělané peníze nerozhazovaly v těch dřevěných stáncích a mohl bych toho jmenovat více.

Marja

Nedalo mi to tady ještě nenahlédnout a dobře jsem udělala. Mám poslední a zrovna uvažuji, že se musím obléknout a jít do trafiky. Tak nepůjdu, když jsem si tady přečetla vaši podporu. Ale úplně se mi třepou ruce ze strachu,co nastane. Fridu, já zase nejsem tak silná,ale už vím, že nestačí říkat, že musím přestat.Mám inhalátor, mám žvýkačky, mám Paipo.Nebudu to tedy odkládat a jdu do toho. Jestli opět zklamu, už se neozvu.To už bych se hodně styděla. A na další sraz chci. Nestihla jsem se s vámi moc více seznámit,byli jste mi všichni hodně sympatičtí a chce to ještě pokračování.Ládíku, nic nekupuj, mohlo by tě to svést, ne. Andulo, tak piš a vydrž. není to lehké,ale půjde to. Jen kdyby ten manžel byl chápavější, to zase budou hádky. Možná nebudu podrážděná, když budu mít ty náhražky. Jsem zmatená,ale vy mi rozumíte, že.

ládík

já jsem již starej kozel, mě jen tak něco nesvede. vždyť sám mám doma jako dráždidlo ještě 9 těch smradlavek, již řádně vysušenejch. co mě může dostat, jsem jen ty blbé myšlenky a sebelitování nebo povolení vůle, něco si dopřát. ale bojuji s tím a to již 314dní. tak marjo poslední k obědu a po óóóóóóó jinej novej člověk, začíná novej lepší život. z počátku to bude trocha trápení, ale za rok to tu již budeš šéfovat.

ládík

ještě mě napadlo, ale doopravdy již naposled, musím holkám na cigaretový nákup a za chvíli končí první vycházky. trochu mě marjo rozesmálo to tvoje vybavení - žvejky apodobně. trochu mě to připomělo mého pana švagra. ten když jsme něco začínali, tak vždy s perfektním vybavením. zkoušeli jsme kulečník (ameriku) a na prvním večeru - futrály na tágo, tágo skládací , kožené rukavičky, čelenku, nápotníky na ruce a já nevím co všechno. a ládík, přes celé sídliště s obyčejným tágem, spíše tedy hladkým klackem a výsledek byl, že jsme mu to stejně natřeli, ale hlavně , že jsme neprotrhli plátno. tím jsem chtěl jen říct, že do všeho by mělo být vloženo něco normálního, obyčejného a v našem případě je to to chtění, vůle a cíl. tak a dnes již nebudu otravovat

Marja

Ládíku, kdepak po obědě, už nemám.

Andula

Jsem ráda Marjo,že ses rozhodla, ve dvou se nám třeba bude odvykat líp. Ty s tím máš zkušenosti a aspoň poradíš, když bude nejhůř a naříkat, že máme chuť na cigaretu můžeme také spolu. Zatím pořád ještě pohoda.

Konča

Se musím smát. Ládíku, ty fakt perlíš:-D Marjo obrň se pevnou vůlí a zatoč s tím smradem. Držím pěsti. A Andulce samozřejmě taky. Megane, toho masa tam bylo opravdu maloučko - hlavní náplň štrůdlu jsou olomoucké tvargle s pórkem:-D

ládík

no marjo a je to . máš to za sebou. každý jsme to zažil. po neděli již nebudeš po ránu již kašlat. doporučuje se něco dělat. nechci radit, je jaro, před velikonocemi, co takhle uklidit byt. boty schovat, aby tě to netáhlo ven k těm přiblblým trafikám. končo, čím perlím ??? to jsou jen skutečné prožité příběhy. a já doopravdy vyhrál. sice jsem s tím tágem spíše vypadal jako hodovník o velikonocích, švára jako profesionál, ale výsledek...hmmm, hmm... mě fakt rozesmálo to marjino vybavení, ta nemusí mít vůbec strach, že nepřestane kouřit. jen si uvědom, kdy ??? dá žvejku, potáhne s paipa, co tam ještě má ??? jo zainhaluje si a zase žvejka a den je pryč a není tam ani skulinka na nějaké cígo. no nic. již dooooo končím. já si fakt nevymýšlím, jen to trochu podbarvuji.

Kakamila

Marjo zlatá a Andulo, ženský, teď vám musim napsat, co mi ten můj sladkej prcek řekl. Podíval se n mě těma velkýma kukadlama a povídá: " mami, já jsem strašně rád, že jsi přestala kouřit, aspoň mi brzo neumřeš" Tak lidi, to za to stojí, to mě dalo sílu do dalšího boje. Jestli to tu čtete vy všichni, kteří stále váháte, ať vám je kolik je, není co řešit, jděte do toho!!!JDE TO a tohle je pro mě ta největší odměna po 35 dnech BEZ TOHO SMRADU!! Fridu to řekla na srazu dobře!!! "Přeci si nebudu kupovat cyankáli,to je stejnej princip, nejsem blb!!!" a tak to je!!!! Takže holky, Marjo, Andulo, držím palce a pojd´te s námi na čistej vzduch!!!! KK

Marja

Já už musím vypnout počítač a musím do města. Největší zkouška, nekoupit. Stejně k večeru bych musela ven,do práce, tak zkoušky budou dvě.Tam jsem si také v okně vždy jednu dala.Dnes už ne, kolem trafiky se nadechnu a projdu. Jste zlatíčka, podporujete jak to jde. Zítra budu mít vnoučka celý den, také další podpora. Kami a co mamka.Andula,asi budeme naříkat,ale to nevadí.Jsi dobrá, že jsi v pohodě. Vydrž, chutě trvají jen vteřinku a pak to přejde.To už vím. A při nějakém problému ti cigo také nepomůže.Tělo chce nikotin a musíme to vydržet, Bude to prý lepší a lepší.No, to jsem zvědavá.

Megan

Ahoj všichni.Tak čím déle se dívám na naše fotky se srazu, tak se mi čímdál více stýská:-( Tak vítám Andulu a myslím si, že by to teda s Marjou mohli dát dohromady. Ve dvou se to lépe táhne. Andulo, když budeš mít velký chutě, tak si klidně Nikoretku dej. Je to dobrá berlička. Tak že by v létě Roudnice? No, nezní to špatně. Tak to bych přijel do Prahy a jel s Fridučkou. Aspoň by nám nebylo smutno. Ahoj všichni rodinko PS, Lubane, napsal jsem dobrý číslo?

Ivča

Zdravím moc všechny. Vítám nováčky Marju s Andulovu. Marjo, ty jdeš do toho bez Champixu? Jestli jo, tak teda smekám a moc držím palce. Koukám, že jste si srazík užili, to je super. Nejsou náhodou někde k nahlédnutí ty fotky i pro nezúčastněné??? Musím mrknou na mapu, kde je přesně Roudnice, třeba se v létě urvu. Mějte se všichni krásně, nekuřte a držte se. Já to mám dnes za 129!!!

Mona

Ahoj ahoj ahoj,tak se hlásím už z práce. Je mi mnohem líp. Záviděla jsem vám jako pes a tím víc,když jsem viděla fotky. Jen mě napadlo,že až budeme všichni za vodou,tím myslím za vodou s cigárama,přesuneme se na jinou diskuzi-Odvykání alkoholu. Tím samozřejmě myslím i sebe,protože já taky dokážu hrozný věci. A to jsme se s Meganem shodli ve sklípku,že pro nás je pak druhý den nejhorší ta morální kocovina. Blahopřeju Marje a Andule a držím palce.Marjo-shlasuju-neboj Jo a příště mě tam máte-říkáte v Roudnici,tak klidně v Roudnici. Já se kdyžtak taky nabízím,že by to mohlo být u nás na kurtech v baru-spaní tam taky bude. To je ale úplně jedno,hlavně,že se sejdeme. Já jsem si v sobotu pak ještě smskovala s Honzou a Milošem,kteří v baru osiřeli. Kam se ostatní poděli? Jo a fotky fakt úžasný-neznala jsem vůbec Kakamilu-ale je to kočka-ostatně jako všechny ženský z naší sekty.....

Konča

jak děvčatům skočíš do trafiky a v létě jim to předáš. Ivčo posílám gratulaci ke 129:-)

lexa

jsem na vás taky stále myslela,že už jste na srazu,že se mi dneska o vás zdálo!!Byla jsem v praze a nemohla jsem najit tu hospodu no bylo to teda hroznééé!!Jinak Lubane,Fridu fotky super,jste na nich všichni užasní trochu jsem vám záviděla!!Jo Fridu neměla jsi už být zase blondýnka?Jinak Andulko Marjo jděte do toho moc vám držíme všichni palečky stojí to zato!!Já už teda začala jezdit na kole i s dvojčaty a do kopce mám co dělat,ale už fakt ani nefuním a už vubec nekašlu!!Ale přála bych vám slyšet mojeho manžu jak šlape do kopce co u toho vydává za zvuky já mu říkám no jo to jsou ty cíga!!!Tak se mějte všichni vonavě!!Jinak jsem vás tak nějak na těch fotkách poznala i manžu od megana,ale nějké fotky už jsem od Konči i Megouše viděla tak to asi proto!

Friduča

Megouši - musím se smát :) Je mi smutno jak koukám na fotky ... Takové pocity jsem měla, když jsem jezdila na tábory..Pamatujete někdo ? Při odjezdu jsem brečela, že nechci jet a při návratu, že nechci domů .. :) :) Marjo, ty to dáš - já ti opravdu věřím !!! Teorii ovládáš na jedničku, zkušeností máš přehršel, takže jsi přímo vzorně vybavená ! Snaž se na to nemyslet a ono to půjde !!! Uvidíš .. Víš čeho se vyvyrovat... Andul je dobrá a je super, že to dává, protože pohoda je důležitá...KDyž na to nemyslíme, jde to snáz ... Ivo fotky jsou tady : http://friduca.rajce.idnes.cz/ a tady : http://vocetka.rajce.idnes.cz/SRAZ_nekur.PRAHA_27.3.2010/ Kaka jak ti je dneska ? Už jsi se srovnala ? Já už jsem jako nová a kdyby na to přišlo - můžu dneska na další sraz :) :) ale místo toho jdu cvičit... zabalím to dřív a pomažu ...fitko bude krásně prázdné... Co budete dělat na velikonoce ? Přemýšlím, že by jsme jeli na výlet na Osvětim, Krakowa... Dlouho se tam chci podívat a není to tak daleko ...

Friduča

Lexo byla jsem bloňďatá ještě asi před 14 dnama zhruba ... :) Mono klidně i na kurtech, bude teplo, to se to ude vejletovat :) Jinak Marja s Ifkou odjeli vlakem v šest, a my pak vezli Kaka domů a už jsme také pokračovali k domovu ( do Irský hospůdky ), kluci, že tedy možná dorazí,ale už se tak nestalo ... Na konec na seznamovačku docela dobrý :) :) Nicméně v létě se spaním ,když nebude nikdo nikam spěchat to bude fajn... Holky můžou vzít i děcka, když se jim bude chtít... V přírodě ... Prostě pohodička ...

Ivča

Díky za info. Fotky jsou moooc hezký, to muselo bejt super mejdlo! Všem vám to moc sluší. Hlavně všichni bez cigára. Příště se budu snažit přijet. Krááásný a voňavý zbytek dne.

ládík

friduč tak to já pamatuju velice dobře a mám to dodnes doma. taky se mě nejdříve nechtělo tam, pak se mě zase nechtělo domů, a pak....pak zanedlouho jsem se z toho musel v osmnácti ženit. pamatuji si to velice dobře a navíc v sobotu výsledek přijede v sobotu se podívat dom. kurty jsou také dobré. zahrajem, pohrajem, to se nám to bude kouřit.

Friduča

:) :) No tak to je výbornej výsledek - pěkná vzpomínka na tábor :) Megane co mi to posíláš - to je něco pro mě s mojí fobií z porodu :( :( Pomoooooc !!! Ale jsou krásný :) :) Jen, kdyby mi je někdo donesl hotové :)

ládík

ano ještě mám historku, jak jsme se švagrem hodlali trávit volný čas na tenisových kurtech, stát se hvězdami a jak to skončilo. ale to až za dlouhých zimních večerů

Marja

se šlo kolem trafiky, velmi těžko.Musím vám říct, že jsem ale měla před sebou vaše tváře.Možná, že to je dobré, že jsem se rozhodla přestat tak brzy po srazu. Stále vás vidím. Teď jsem byla pozvána na pátek na kuželky, tam, kam chodím vypomáhat u sanitek a to bude velké překvapení pro ně, jestli vytrvám.Další pozitivní inspirace. Fridič, Krakow je zase blízko nás. U nás se tam dělají zájezdy za 500kč.A Osvětim jsme dělali my zájezd s bezva průvodcem,ale já nebyla, už nebylo místo.Šéf má u sanitek i autobusovou dopravu,tak se dělají i takové zájezdy. A všem se tam líbilo, tak je´dte.Mono, díky za hlasování, pořád skáču ze třetího na čtvrté místo, asi poprosím celou tady tuhle rodinku o hlasování. Andulo, jak to jde. A hlavně jsem ti ještě chtěla říct, zkus se již i zaměřit na to,abys nejedla nic mezi hlavními jídly, když nechceš moc přibrat. Trochu se přibere určitě, ale když se budeš hlídat hned od začátku, tak by to nemuselo být tak zlé. Mě se to mluví,ale to bude i u mě největší boj.A já nesmím moc přibrat kvůli kloubům. Lexo a další, fakt to je tak poznat i na fyzičce, že nekouříte? S dvojčaty do kopce, to si ani neumím představit.Ivčo, jasně, že by jsi mohla na sraz,si já aspoň myslím. Však můžou být klidně ještě dva srazy,v Roudnici a v Kladně. To je ještě dále než Praha,ale aspoň poznáme nějaká místa, kde jsme nebyli.Friduč, ty mi tak strašně věříš, že musím vydržet,ale bude to asi těžké.Všem gratuluji k dalšímu nekuřáckému dni a opravdu nezkoušejte ani jednu. Jo, Ládíku, pěkně jsi to napsal, uklízet bych měla a ne jen sedět u počítače.

Konča

V první třídě jsem stihla za jedny prázdniny 2 tábory. Pak až do 9. třídy jsem každý rok byla pouze na jednom, ale zase jsem jezdila pořád do Železné Rudy na Grádl = podniková chata Kozaku Klatovy. Šíleně moc jsem se na tábor vždycky těšila. A dokonce v 18 letech jsem tam byla jako vedoucí oddílu na jeden turnus - ale to se mi již tak nelíbílo.

Friduča

Marjo - jsi šikulka - první nástraha překonána a to je velice pozitivní !!! Věřím ti, protože vím, že s tím seknout chceš a že bijuješ jako lvice ! A pokud vydržíš chodit okolo trafik, aniž by jsi si ten hnus jedovatej koupila, tak to zvládneš !!! Neustále si v duchu ty cíga haň a nechtěj - opravdu nechtěj ..A furt si to opakuj, kdykoliv tě to napadne - je to hnus, hnus jedovatej a ty nechceš kouřit, takže si je prostě nekoupíš a kouřit nebudeš..je to ve své podstatě snadné :) :) Zbydou ti korunky na jiné věci, bude se ti daleko lépe dýchat, budeš vonět - budeš volná !!!! Vlastně už jsi začínáš první den !!!!

KAKA

ahojte milánkové, taky se mi stýská a strašně to uteklo v tu sobotu, vždy když je něco fajn, tak to uletí....a kocovina, mrcha, celej den otravuje... Mono, naprostý souhlas, hlavně ta morální....S tou druhou diskuzí na alkohol to není špatnej nápad, hlavně, když je člověk někdy jak urvanej vagooon.... :(:)Jsem jak pro Roudnici, tak pro kurty u tebe, je mi to fuk. S dětma nevim, nevim... Fridučko, dnes už swinguji úplně normálně, vše v poho, dokonce jsem pozřela jídlo...a přiznám se, mohla bych taky zase na sraz!!!! Osvětim je velmi zajímavý nápad, zrovna jsem dočetla EXODUS...!!Super dlouhý román o židech po válce a během války, síla..., proto chci za odměnu nekouření do Izraele, jak jsem říkala... Ládíku a Končo, tábory miluji již od 5 let, vzali mě tam vyjímečně předčasně. Všem vedoucím jsem tykala a dostala za to táborovou důtku a byla na ní hrdá, protože jsem myslela, že je to vyznamenání!!!! Marjooooo, vydrrrrrrž!!!!Mysli na nás a vydrž!!! Andulo taky, holky, věřím vám!!!A držím palce!!! Všechny vás moc a moc zdravím, rodinko!!!! KK

Megan

No, já jako děcko byl na táboře jen třikrát, ale rád vzpomínám. Hlavně na ten poslední, to mi bylo tak 13. Já teda jezdím jako oddílový vedoucí pořád. Jen letos jsem se s manžou pohádal, páč mám jet v červenci opět jako vedoucí na 14 dní a manža mě nechce pustit, kvůli stavbě. No, snad to nějak zvládnu:-) Já když dělám vedoucího, tak tykání vyžaduji. Je to pak takový lepší. ikdyž poslední dobou jsou tam i pěkní sígři. Lexo, zdravím tě. Kecali jsme o tobě na srazíku a už jsme si mysleli, že opět kouříš, páč jsi se dolouho neozvala. Jsem rád, že se držíš. Mono, taky jsme na tebe moc mysleli. Ohledně Miloše a Honzi. Pro Fridu už přijel manža a museli jsme odvést Kakamilu. Říkali jsme jim, ať za námi přijedou na Prahu 10, kde bydlí Fridu. Bohužel nepřijeli. Byl tam s nima ještě Luban, který čekal na dceru, která pro něj přijela. Taky se už nedostavil. Příště by to bylo úplně super se spaním. Alespoň by nikdo nezdrhl. Mějte se krásně

Andula

Zatím všechno dobré, jedna žvýkačka po obědě. Mám pořád plno páce, tak na cigaretu ani nemyslím. Kouřila jsem sice hodně let, ale silný kuřák jsem nikdy nebyla, pořád jsem se držela kolem 10, ale na zahradě přes léto to bylo někdy i 20. A to mě celkem vadilo (ty prachy při dnešní drahotě). Proto jsem včera roztrhala na zahradě všechny cigarety a zahodila do koše. Vnučka mě říkala, že za chvilku budu naříkat a vytahovat kousky z koše ale už asi kvůli ní jsem to ustála a zatím si věřím, ře ustojím napořád. Manžel nekouří, ale má rád pivečko, já zase alkohol nemusím a byl to jeho nápad, že když přestanu kouřit on přestane pít pivo. Kdo myslíte, že vyhraje? Díky všem za podporu a tším se až budu patřit mezi vás.

KAKA

Andulo, dobrý!!! Vydrž....!!!!! Marjo, víš jak mamka???? Tak moje 71 letá maminka zobe šampík něco přes 14 dní, už jsem jí ukecala, aby si ráno nezapálila ke kafi, tak to drží, ale jako Fridu zezačátku, k večeru už nevydrží a dá si tu jednu a je jí blbě. Ted jsem jí volala, ještě si dneska nezapálila, tak snad vydrží. Mám z ní radost. Na velikonoce budu s ní, tak jí ohlídám....!!! Megánku,taky bych radši na dalším srazu spala, nemusíte mě pak nikam vozit :):):):) KK

Friduča

No Kaka nebudem tě muset nikam vozit - jen tě uklidíme do skříně :) :) Nemuseli jsme tě vozit ani teď - my jsme totiž chtěli !!! Víš zlato ... :) Andul no já doufám, že ty ...!!! Chlapům se to pivko špatně odbourává..Moc ti držím palec... I když jednoho znám a ten začal pít bílej střik místo piva...Začal cvičit a hubne ....:) Ale jak dlouho mu to vydrží nemám tůšo..Ale třeba můj manža není klasickej pivař, že by si dával pivo každý den, ale když někam jdeme, tak pivo citruse... A už mu to i zůstane... No já jdu udělat špagetky s hovězím masíčkem a těstovinovej salát...´Megan mi všechno zdlábnul :) :) Sranduju - manža se po něm může utlouct, tak mu ho přidělám..Bude koukat,až dorazí s fočusu...Je to dobrota a je to za 20 min. hotový.. A jak se nám drží Marja ?????Doufám, že při cestě na vedlejšák jsi nezabrousila do trafiky !!! MYslím na tebe !!! Vlastně na všechny - držte se a nekuřte - jde nám to přímo skvěle !!!

corrona

Ahojky vespolek preji...Zhruba po měsici jsem zabrousila na tuhle diskuzi a nestacim se divit co je tady noveho a kolik lidi neznam. Ja mam za 2 tydny 9 mesicu nekoureni a taky dobry. Prohledla jsem si i vsechny fotky ze srazu a vidim ze i nalada byla skvela , takze super. Drzim vsem i nove nekouricim palce a drzte se....

Konča

Marjo a Andulko tak jak se držíte? Corroně posílám gratulaci. 8,5 měsíce bez je parádní výkon. Příště určitě sraz se spaním v místě. Ve Varech jsme byli v malém penzionu. Pro sebe jsme měli zamluvený salónek a spaní bylo v prvním patře. Já jsem se zfernetkovala a postýlka to jistila. Až druhý den jsem se dozvěděla, že jsem svým brzkým odchodem do peřin přišla o tanečky - viděla jsem potom na fotkách:-)

Andula

Tak pořád čekám na absťák, večer už to vypadalo, že se blíží a ráno zase pohoda. Já asi nebudu normální, mě to kouření zatím vůbec nechybí (abych to nezakřikla). Marjo a co ty? Četla jsem v tom mém návodu jak přestat kouřit během 21 dní, že čím přijde absťák pozdějc, tím bude lehčí. Třeba to bude můj případ - kéž by. Jinak mám už uklizeno na chatě, v bytě a teď uklízím v práci kancelář. Ruce už mám celé zedrané, ale nekouřím. Přeji všem krásný den. Potřebovala jsem trochu pokecat.

Konča

tak to je skvělá zpráva. Tak tak v sedřených rukách se špatně drží cígo:-) Držím pěsti. Jo a prosím tě, co to máš za návod? Mám takový pocit, že jsi už sem psala na to odkaz. Můžeš to prosím zopakovat? Díky.

Marja

Trápím se, trápím.

Andula

Normálně si zadej do prohlížeče jak se odnaučit kouřit během 21 dní a ono se ti to tam někde objeví.

Friduča

Dobré ránko, Corrono - blahopřeju, jsi šikulka a jen tak dál !!! Třeba dorazíš na příští sraz ? Marjo - ten tvůj příspěvek se mi vůbec, ale vůbec nelíbí !!! Holka moje - pozitivní, trochu pozitiva--Podívej na Andulu...A je totak - netrápí se, nesmutní za cígem a tak jí to jde daleko snadněji... Je to o té hlavěš, jak jsme si již řekli tolikrát !!! Pokus se si to v té hlavě přehodit - nikoliv urovnat, urovnané myslím, že to máš celkem dobře...Prostě se rafni, nemysli na to - jestliže se trápíš, tak na to myslíš tím stylem, že by jsi si zapálila... Přehoď výhybku a říkej si : nechci kouřit, nic mi to nedává, já to přece nepotřebuju..usmívej se u toho ...Mysli pozitivně ..bude léto, krásné počásko - nebudu přece smrdět .... Marjooooooo - nehul, nezapaluj si !!!!!!!! Všichni ti moc držíme palec !!! Pokud ti to pomůže - piš... Hlavně nekuř !!!!!Čti si tu Králíkovou furt dokola - pokaždé tam najdeš něco co ti pomůže... Nevzdávej to ! Andul ty jsi borka a je moc dobře, že jsi se k tomu posatvila takhle čelem - jsi frajerka a já doufám, že to tak bude pokračovat, neb jsi našlápla velice dobře a tím správným směrem !!! Pokud nebudeš chtít, tak si myslím, že už teď, když jsi takhle luxusně naladěná absťák neporazí..Bude to max nějakej náraz, záchvěv,ale to ty se svým přístupem odpálíš bez mrknutí oka ... A Konča ???? Jak je na tom Konča ????

Mona

Užíváte také sluníčko jako u nás? Teda já sedím v práci,ale ted jsem byla vedle nás v Tescu koupit něco uklízečkám a nejradši bych jela hned domů na zahradu.No mám smůlu,odpoledne musím ještě k doktorce na kontrolu. Marjo,NEMYSLI NA TO CIGÁRO A RADŠI BĚŽ NĚCO DĚLAT,NEBO SE PROJÍT-PŘEJDE TO!!! Stejně vám řeknu,že ty závislosti jsou fakt SVINĚ. Je to schopný zatočit s celou tvou osobností. Já když to vidim,mám takovej vztek-jak to někde blízko číhá a čeká na slabou chvilku. Kdyby tak pomohl nějakej sprej jako na ty bakterie v reklamě. Andulo a Marjo-držte se holky. Pa

Friduča

Jo Mono je to fakt hnus, ale musíme tomu odolat... Jsme inteligentní tvorové, přece nás nepřeválcujou nějaké drogy ?!!! Nepřeválcujou !!!! Tady taky puňťa vylejzá a je to fakt příjemný, vždycky mě to nabije :) Zapíchnu to dřív a a pjdu si zacvičit a někam na prochajdu s hafákem...

Andula

Marjo nepomáhá ani inhalátor? Já jsem si ho chtěla taky koupit, ale v našem městečku je 6 lékáren, ale ani v jedné ho neměli, tak jsem si ho objenala. Dnes si mám pro něj jít. Při žvýkačkách se bojím trochu o plomby. Přece jenom už mě není 20 a na žvyndy nejsem zvyklá. Marjo drž se, nejsi sama.

Marja

Andulo, jsi skvělá.Zkus to vydržet bez náhrážek, zatím ti to jde. Já už dnes nebudu psát, za chvíli přijde malý a mám docela strach, jestli nebudu zuřivá. Chtěla jsem to zkusit bez náhražek i když jich mám plno.Asi to fakt nepůjde, mám tělesné problémy, potím se, třesou se mi ruce. Zřejmě začnu žvýkačkou, uvidím.Mějte se krásně, užívejte sluníčka a gratuluji k dalšímu nekuřáckému dni. Malý bude mít v květnu 4 roky, objednala jsem mu krásnou koloběžku, snad mu budu stačit, do května je ještě měsíc, Ach, jo, přece se nenechám překonat tím svinstvem.

Friduča

Marjo, to je psychika... Ale dej si žvejku, uleví se ti ..Nebraň se tomu ... Pomoz si, usnadni si to trošku..Od toho tyhle náhražky jsou... Nboj se .. Moje kamarádka je žvejkala taky - jak jsem o ní povídala, že s tím sekla na cestě od doktorky - žvejkala myslím dvě, nebo tři za den...Dneska už je nežvejká..megan je taky měl a hodně mu to pomohlo... Tělo se dožaduje nikotinu, trápíš se na duši - tak neblázni a ulev si ..Dej si tu žvejku, později ji zahodíš, ale teď si pomoz a ulev... Až budeš mít po problému s cígem, začneš zahazovat žvejky... Není to přece žádná ostuda - je to pomůcka.. Odvykáváš, máš je doma - žvejkni si holka.. Myslím na tebe ...

Ivča

Marjo, já už jsem se ptala včera, to přestáváš bez Ch? Proč si ho nenecháš napsat, sice to něco stojí, ale netrápila by ses. Klobouk dolů, já bych to bez toho zázraku nikdy nedokázala. Moc ti fandím a držím palce. Ostatní zdravím, máme dnes krásně a další den beze smradu nám všem!!! Já to mám dnes za 130!

Konča

požvejkej a potáhni z inhalátoru a uleví se ti. Držím pěsti abys to zvládla. Andulo, tak jsem to našla, ještě jsem toto nečetla, tak si to nechám vystisknout a v klidu pročtu. A pak to nechám povalovat doma, třeba si toho všimne manža:-) Fridu, já jsem docela v pohodě, tedy než mě v práci opět rozpálí do ruda. Tohle fakt ještě nezvládám. Ještě jsem si nezvykla pracovat s někým, kdo při práci nepoužívá mozek:-(

Friduča

Ivčo - Marja už CHMP brala a nebylo jí po něm dobře a překouřila ho..Nechce ho znovu užívat ... A gratuluju ke 130 - začíná to být zajímavé číslo,viď ? :) Co na to říct Ifko :) :) Já se z tebe picnu...:) :) A ještě : Někdy mám pocit, že si velmi mnoho slibujeme od okolnosti, že tolik lidí má hlavu...:) :) Klíííd Ifko ... Nenaděláš nic .... To je život ...

Elča

Píšu tady po dvou letech poprvé ,tak jenom ve stručnosti ...pomocí této diskuze a champixu jsem přestala kouřit na apríla 2008 ,rok jsem vůbec nekouřila a bylo to ze začátku obtížné ,ale později už úplně v pohodě . Jak já byla št´astná že nekouřím ,asi pochopíte . No ale po roce přišly rodinné problémy a co myslíte ,že se stalo ....jsem si zapálila ...mrcha bílá mě dohnala a řekla že mě to nedaruje ,že po 30 letech kouření jsem se na ni vykašlala. Tak ted´se držím a kouřím málo ,tak dvě krabičky za týden ,jak kdy . a nekouřím doma . jenom když někde jdu ,nebo v práci. Marju znám už dva roky i osobně a vím jak strašně by chtěla přestat .a já bych taky chtěla úplně přestat. Říkala jsem si to bude v pohodě ,to zvládnu ,ale nezvládám a i těch pár cigaret se mě drží jako klíště. Tak ted´Marjo ,jenom pro tebe ...babo jedna ,pomož mě taky , půjdem do toho spolu a na květnové setkání pojedeme bez cigár . Nesmí nad námi ta potvora vyhrát . A víš co Marjo ,potřebujem ještě někdy vylést na Lysou a přece s sebou nepotáhnem smradlavky . Kočko ,moje zlatá ,ty víš kdo to píše ,tak mě v tom nenechej samotnou . Moc se tady neorientuji ,ale všem kdo jste dokázali přestat moc gratuluju a držím palce a prosím, nedejte si ani jednu . Jste tady úžasná parta . Andulko , taky držím palečky , všem . Ahoj

Konča

jsi šikulínek. Fridu, dělat se dá. Už vím i co. Ale nerada bych dopadla stejně jako o prázdninách. Ještě to tu není pro jednu pracovní sílu - i když někdy ano. Víš starého psa nových kousků nenaučíš, i když se naučit velmi snažíš. Ale kde v hlavě chybí mozek, tak na to jsem opravdu krátká.

KAKA

Ahojte zlatíčka, Ivčo, gratulace, Andulo super, já teď mám taky tolik starostí a lítání a práce, že si kupodivu na cígo ani nevzpomenu...Fakt jen, když někoho vidím s cigárem, to mám upíří reflex na krev, ale jinak nic....A zapomínám i na šampík, beru ho už jen 1x denně a občas si vzpomenu až skoro večer... Marjo, te´d to bude nejhorší, já měla šílený stavy i se šampem, byla jsem mooooc podrážděná, nervní, nespavost, fakt to bude hustý, A PROTO ŽVÝKEJ, INHALUJ, HLAVNĚ SI NEZAPAL!!!!!!!!!!!!!Fridu má zase naprostou pravdu, držte se jejích rad a návodů..Myslete na to jako na hnus, brrrrrr, něco, co nesnášíte, třeba rybí tuk nebo tlustý maso, nebo já nevim co, ale s hnusem!!!Je to smrad a úplně k ho..u!!!! Marjo a Elčo , žvejka, nádech, mozek a furt dokola a po týdnu už to bude lepší a lepší... !!!! Končo, nenervuj se, přeci Tě nedostane jeden blb, víš kolik jich ještě je????? Rodinko, zatím pa, mám toho fakt moc....Všechny zdravím!!!!!!!!!!!!!!KK

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 145 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce