Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
Andula, mile jsi mě překvapila, rozhodla ses rychle a dobře.Vytrvej a piš, jak to jde.Je vidět, že se nemusí přibrat, příkladem je Friduča, Kakamila i Honza. Já mám poslední tři cigarety, jestli zvládnu nekoupit, tak také již začnu. Ještě mě teď strašně inspiroval plánovaný sraz v Roudnici. Já už dlouho doma mrčím, že bych chtěla vidět Říp.Viděla jsem jen jednou z vlaku, když jsme jeli do Kladna na natáčení Tutovky. A fakt bych Říp ještě zahlédnout. Včera jsem mluvila s Monou přes Skype a ta by chtěla také ještě sraz tak v září u nich. Je to fajň, takhle se scházet z celé republiky a lidé různého věku,ale ze společným problémem.Já se ozvu až skončím s poslední cigaretou. Poslední pokus a definitivní.
Přidat nový komentář