Teď jsem napsala příspěvek na A4 a zavadila o klávesnici a zmizel, takže na to prdím a znovu to nepíšu.
Megane - manža by se možná i otočil, ale je to přes centrum a celou Prahu - takže to po něm fakt chtít nemůžu ...A v šesti by nejel - to je o papíry...
A převléknout postel ti musím, kdyby jsi byl kámoš, tak ti dám povlečení a řeknu,ať si to převlíkneš, ale poprvé jsi host, takže si s tím dám práci ... do pátku to zvládnu :)
Mono, pokud ti nebude dobře, tak to nelámej ... Neblázni ... Mě to drželo 14 dní a bylo to fakt hustý...
Jinak už několikrát tu padlo snadné hubnutí = Friduča. Ale fakt je ten, že zhruba po třicítce nikomu nedá tělo nic zadarmo. A ani mě už není třicet. To, že jsem hubená je důsledek toho, že jím 4-6x denně, zásadně se nepřežírám. V restauraci sním třetinu max.polovinu porce, zbytek si nechávám zabalit, nebo dám manželovi ( na kterém to je vidět :) ). Nikdy do sebe necpu jídlo pod parou - jím pomalu a v momentě, když cítím, že jsem najedená i kdybych do sebe ještě nacpala spoustu jídla, prostě končím... Za hodinku, dvě to klidně dojím, ale necpu nic pod tlakem...Nepamatuju si, kdy jsem naposledy měla pocit přežranosti :) :)
Medvídky mám v práci v šuplíku dva měsíce, pokud mám chuť na sladké, dám si tři, čtyři a pytlík zase zabalím a vrátím do šuplíku - nestláskám celej pytlík na posezení.
Domu se snažím kupovat co nejméně sladkého, ale pokud máme chuť na sladké - koupím dva dorty ke kávě a tím to končí...
Sanžím se nejíst vepřové, houskové knedlíky, tlusté a tučné jídla ... Pokud mám možnost výběru, jako přílohy vždy volím rejži, která je nejzdravější... Což opět neznamená, že si jednou za čas nedám svíčkovou od maminky, ale jen se dvěma knedlíkama...
Co se jídla týká, prostě se držím hesla - všeho s mírou.
Taky skoro 5 let cvičím 3 - 5 x týdně.
Takže jestli si někdo myslíte, že bych byla hubená, kdybych se ládovala bůčkem, knedlema s kachnou atd ... Po práci sedla doma na gauč a nohy nahoru... Tak zcela jistě nebyla... BYla bych pěkná koukele - o čem svědčí i to, když jsem přestala kouřit a na chvilku se trochu rozpapala, tak jsem měla nějaké to kilo nahoře...
Nedržím žádné diety, jen se snažím jíst trochu zdravěji...A úprava jídelníčku je daleko důležitější, než cvičení ... To je celé. A jde to :)
Což mi připomíná Koko ?????? Jak jsme na tom ????
Jinak nevím kde je chyba, ale koukám na vaše příspěvky a jsem na straně tři :) Další stránky jsou prázdné..Proto jsem nic neviděla ...mám novej prohlížeč, ak třeba je zakopanej pes v tom ..každopádně jsem to našla a to je důležitý :)
Další nekuřáckej den a sluníčko nám svítí ..Je to prostě veselé :) Jsme šikulky !!!
Přidat nový komentář