tak konečně jsem se dostala k tomu sem něco písnout. Včera i v práci frmol, to nechápu, to je tolika Josefů, či co??? Málem nás strhli....jooo, máme to těžký, my prodavačky...:). Jak říká jedna naše zakáznice...to je těžký uděl prodavaček. Dnes to fakt za to stálo, co jsem tam, tak snad tolik lidí nebylo.....navíc, aby toho nebylo málo, jsem se chytla s kolegyní a ještě 2x během 2 hodin...to není normální, jááá, která se nehádám, nevyhledám konflikty se takhle chytnu, no mí nervy.....přiznám se, že mít po ruce cigáro, tak bych si snad zapálila...ne, dělám si legraci, nezapálila bych si, ale ta myšlenka mi v tý hlavě proběhla...je fakt, že rychle, okamžitě jsem ji zahnala:)....
Friduč.....jsem se musela smát, jak krásně jsi to napsala, Ty jsi taaaak někdy vtipná, fakt. Sama doma a gebííím se tu, jak prdlá. Takže KOKO NIC, to koukáš, vid??? Tudíž žádná kokomilka..už ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:).......sladký taky ne, ani to kafe si nesladím už 5 dní a to mám každý den tři. No a cvičení, s tím je to horší, jsem ted nějaká unavená, že by jarní unava...nevim, nebo je to asi tím, že vstávám ve 4 hod a jsem po práci hotová....uvidím příští týden, zkusím jít ve stedu na pilates. Tak třeba mě to chytne. No a kamarádka žádná na cvičení není, na kafíčko, na drby ...to jo, ale aby se mnou nějaká hubla...to ne:)....noooo a sama jít do fitka...no, řekni, chci chodit s někým....si asi dám nějaký inzerát, že hledám z Plzně nějakou spolubojvnici na shození kil. A to by bylo, aby se žádná neozvala:), vid???
Konča....moooooc děkuju za mejlík, jako to jsem vůbec nechápala. Nejdřív sjsem na to koukala v práci přes telefon, ale to se mi tam objevilo, že tam mám jen mejlík od Tebe...že půjdeme do kina. mě to vůbec nedocházelo, ještě jsem se ptala sama sebe, jak můžeme jít do kina, když bydlíme od sebe tak daleko. No, fakt jak blbka jsem na to koukala..... A pak jsem si to pustila doma.....no, to bylo užasný, milý, krásný...to Luci je nekuřačka...to se Ti povedlo, moc děkuju:).....
Tak a ted se půjdu podívat na ty koupele....at se taky zasměju:)...mějte se všichni moooc krásně, přeji hezký a pohodový víkend a nekuřte!!!!!!!
Přidat nový komentář