Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
irena

Kde jsi našla to srdce?

Konča

To je moje know how, ale až přijedeš, tak ti to prozradím:-)))

Konča

Koukni do mailu.

Irena

♥ perfektní ....posílám všem nekuřákům♪♥

Ivča

Ahoj všem mazákům a všem nováčkům. Musím se s Vámi podělit o hororový sen. Po 115 dnech bez cigára se mě zdálo, že jsem si zapálila! I v tom snu jsem byla zděšená, zklamaná, strašně jsem se bála, že je to konec s nekouřením. O to lepší bylo probuzení, strašně se mě ulevilo, že to byl sen. Doufám, že mě to pomůže při každý chuti na cigáro. Zatím to zvládám v poho, beru ještě 1 Ch denně, ale za měsíc chci vysadit úplně, tak uvidíme. Kolega doma sliboval, že taky přestane, ale nějak se mu do toho nechce. Nutit ho do toho nebudu,je to jeho volba. Přeju všem krásný, ikdyž ještě zimní den. U nás už svítí slunce naplno, ale ráno ty silnice, to byl hnus. Od pátka prej už je to jistý. Přijde jaro!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ahojky a všem nováčkům držím palce, vydržte, je to úžasný nekouřit!!!!!!!!!!

Friduča

Dobré ránko, i já se přidávám a posílám našemu Ládíkovi velikánskou gratulaci ke 300 dnům !!!! To je masakr !!! Ládíku pomaloučku se to blíží - ROK !!! To je prostě naprsoto luxusní !!!! Drž se a nekuř a buď hrdej - máš na co !!! Ivčo tobě taky gratuluju pochopitelně :) :) Jinak můj manža má ještě půlku měsíce,ale bohužel to taky nevidím růžově..Tuhle jsem se ho ptala, jak to hodlá dokázat, když sotva vytáhne paty tak si zapálí... A on na to : no těžko, těžko to pujde ... A já na to odpovídám, prostě nepůjde..:( :( Moc mě to mrzí a je mi to líto, ale nenadělám nic ... Čekám kdy oznámí prodloužení termínu :) I ostatním pochopitelně moc blahopřeju !!! Všichni si to zaslouží... Kde máme toho Megana ??? To musel bejt masakr !!!

Konča

gratuluji Ivče ke 115 a Friduč k 215 dnům. Děvčata jste šikulky šikovný:-)

Kakmila

zdravím všechny spolubojovníkY a okolí čumí -JÁ stále nekouřím!!! Fridu a Ládíku - jste borci - gratulace,!!!! O počasí se nehodlám vyjadřovat, rezignuji docela... Doufám, že ty mutace u mě proběhly v co nejvíce hluchých místech genomu!!!Jinak je to v pr...!!! Darjo, v poradně Ti Dr řekne, jak jsi závislá (to víš i bez ní), nic mi na ničem neměřila, že se nemáš přežírat, máš cvičit, co máš dělat s rukama - koupit si ježka v kleci, šetřit si denně ty neprohulený peníze do kasičky -FAKT vedle a pak si koupit něco, co by sis sama nikdy nekoupila, máš být sobec, jen SOBĚ, ani dětem, vnukům ap...Pak si vždy připomenout při chuti, kam a proč už jsi to dotáhla a nedat si šluka...natož cígo!!!V ne´jhorším případě ŽVEJKU s nikotinem!!! A jinak jsem se dozvěděla, že nespavost nedělá šampík, ale je to ABSŤÁK, ale odezní časem. A spr´dák, že už beru jen 1mg denně, že mám furt brát 2 mg, tak si večer tu 0,5 ještě dám...a Šampík ještě omezuje chut k jídlu..., což je taky fajn. a hlavně::: nestačí jen přestat kouřit, ale NAPROSTÁ ZMĚNA ŽIVOTNÍHO STYLU o 180 st., úplně jinej člověk, život...takže sport, zdravý styl, výměna manži, apod. Zatím pa, borci!!! Všem nováčkům držím palce, Míro, ty jsi na to nějak vlítl, dobrý!!!!! KAKA

Kakamila

je další příznak ABSŤÁKU, takže oprava ne Darjo ale Marjo KK

Konča

že je to absťák. Vždyť já se pravidelně ještě loni v únoru budila ve 4 hodiny ráno a první moje kroky vedly do kuchyně si zapálit a než jsem šla do práce na osmou hodinu, tak jsem měla v sobě skoro celou krabku. Ale včera jsem asi po 25 letech vstávala v 9.45 h. tak to čuměl i manža. Nesoustředěnost a hlavně neschopnost jsem taky poznala loni. Nebyla jsem schopná spočítat plošný inzerát, který vždy sypu z rukávu. Až jsem z toho byla špatná, co to se to se mnou stalo. Žravá jsem se šampíkem i bez něj úplně stejně. Změna životního stylu: občas zasportuji, alkohol jsem skoro vyřadila a už mi zbývá vyřadit jenom manžela, který mě neustále svádí - teď už jenom ke kouření cigaret:-(

Megan

Nazdar rodinko. No, nebojte, nezapoměl jsem na vás a poslušně hlásím příchod:-) Jinak Erotický ples se konal v Pěnčíně, je to kousek od Liberce a ještě menší kousek od Turnova:-) Byli jsme tam s manžou a přáteli již potřetí a zase fakt dobrý, ikdyž býval program dříve bohatší (že by krize?) Jinal Ládíku, rozhodně jsem tam nikde nelítal s tangama a navíc s cigaretama. To jsi ještě neslyšel? Já NEKOURÍM!!!!!! Jo a žádám od tebe vysvětlení ze dne 299. Nějak jsem to nepochopil. Jinak ti samo sebou přeji vše nejlepší ke 300!!!! Až na to drobné škobrtnutí jsi to fakr super zmákl. Ohledně erotického plesu: všichni jsou tam normálně společensky oblečeční, věkový průměr cca 20-45 let, super hudba, nic ve stylu,, Už mi lásko není 20 let´´ ale nářez v podobě Kabátů, apod. Takt dobrý. Dříve program obsahoval i malování na holé tělo(samo sebou připravené modelky), striptízy (mužský, ženský) tancování párů do doby, kdy budou nazí (většinou tři páry z návštěvníků, kteří se neserou a vždy při písni, která se náhle zastaví musí odhodit kousek oblečení). Letos se páry srali a tak šli jenom do spodního. Jinak pamatuji úplně do naha. Manžu jsem na to již několikrát přemlouval, ale je to stydloun:-( Pak tam třeba prodávají tombolu holky nahoře bez apod. No,. fakt dobrý, akorát od nás štreka. Tam 222 km. Je to dálka. Tak se mějte krásně a nehulte. PS1), už aby bylo 27.3. 2010 PS2) Ládíku, tak územko mám již v platnosti a dnes ráno jsem šel za projektantem, pro zbytek projektů, abych mohl ihned zahájit stavebko. Samo sebou to ještě nemá a přiznal se mi, že na to ještě ani nehrábl, protože se stěhuje(tak půl kiláku od stávajícího bydliště). Tak jsem se tak strašně nasral, že jsem mu řekl, jestli si ze mě nedělá prdel a že mu prostě hrábnu na prachy. Zadával jsem mu to před ROKEM a není schopnej to dodělat, lempl jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asi ho brzo trefím mezi oči a bude. Fakit točím. Dalo jsem si jako lék na nervy pořádnou štamprdlu slivovice, páč by to špatně dopadlo

ládík

no čauky. již jsem měl o tebe strach. to víš s projektantama jsou potíže (a to tě nechci strašit, ale bude hůř). ještě, že to vidím na důchod a enmusím plnit termíny, ikdyž jsem dnes vstával ve 4,abych dal dohromady jednou menší akci. je to hotové již skoro 1/2 roku, jen to dát dohromady. jinak jsem přečetl svoji 299 a nevidím, že bych něco provedl. jen jsem na vedlejší diskuzi četl nějaký tvůj příspěvek a tam píšeš již jako tuty nekuřák. já spíš vystupuji tak trochu mírněji, věřím si a i nevěřím, tak se snažím psát tak trochu mírněji. již jsem zažil, že jsem myslel, že mám vyhráno a pak jsem se hodně styděl. já to píši spíše, že až závidím, když jsi seš tak jistej. já to vím a friduč mě to již párkrát napsala ještě to v té hlavě nemám na 100, ikdyž se snažím sám sebe zesebejistit, tak je tam pořád ještě něco......ach jo. a krámek v liberci jsi určitě pochopil. jinak kakamilo dobré. já byl také v poradně a bez úspěchu. již jsem tu nabízel friduč, že by stálo si otevřít vlastní poradnu, protože o nekouření musí nejlíp vědět jen a jen odnaučovaný kuřák. ten úplný obrat je problém. blbě se mění nejen zvyky, ale i manža ???? a zrovna dneska, když mě musí vykoupat ??? kdyžtak až později....zítra ?? friduč třeba tě manža překvapí a začne. ta bys valla oka co ??? já bych mu to dopřál. jak jsi to zde vždycky popisovala, tak on vlastně ai nekouří a jestli je dle tebe kuřák a přesto celé víkendy kvůli tobě vydrží skoro abstinovat, tak je zamilovanej dobrák. vždyť to je vlastně také takové až pravidelné odvykání. říká se, že první tři dny jsou nejhorší a on je má skoro každý víkend. já vím, já vím, již mlčím, mlčím, neměl slibovat, ale... a ještě stále ve střehu s kartáčkem za zády a dýchat stranou. já bych se prostěl přimlouval, až to přijde, tak to přijde. jéžíši, já mám již 6minut vycházky. tak ahoj a tradičně - nekuřte. já bych mu to dopřál, já jo. já manže také toleruji

Friduča

Kakamilo - udělala jsi mi velkou radost, neb já to tvrdím taky... spousta lidí se snaží to ceo jsi psala připisovat CHMP, ale jsou to abstinenční příznaky, která někdo má, jiný ne .. Někdo mírně, jiný prudce :) :) Takže ti neřeknou nic co jsme ti tu neřekli my :) :) Ale je pravda, že člověk má motivaci to dodržet, pokud tam chodí.. pokecáš si .. To ti fakt řekla ??? Vyměnit manžela pokud nepřestane s tebou ???? Já jsem to tu kdysi psala - když jsme se kvůli tomu doma dohadovali, že už si dokážu představit, že se někteří lidé kvůli tomu rozvedou...A to se to tu na mě všechno rozohnilo :) :) Jediná Radka se mě zastal, neb mě chápala - po roce nekouření a věčnejch dohadách začala prostě kouřit znovu..v rámci zachování klidného manželství ...

Friduča

A ještě k počasí - slíbila jsem kamarádce, že bude mít od středy tepleji, tak se ničeho nebojte .. O víkendu až 18 st. !!!!!!!!

Kakamila

to jste mě všichni rozesmáli! Končo, Ty jsi řízek, do 8,00- krabka, to jsi byla šílenec jako já!!Žravost s ním i bez..:)Alkoholu se tedy nevzdám..., aspoň zatim. Takový dobře vychlazený Chardonnay, Ty brďo, ani náhodou si ho neodepřu!!!! Ano, všechny ty sračky kolem je jen a jen ABSŤÁK, šampík může jen za lehkou nauzeu a pocit žízně, ale jen zpočátku, pak je klid, a to přesně mám já... Megane, ty jsi číslo!!!Rada -f akt toho projektanta utni a najdi jinýho!!!!To by mě pěkně namíchlo!! Fridu - jasně, že manžu nemáš vyměnit, to byla sranda!!! To jen napadlo konkrétně mě, když jsem od ní šla, co kdybych to vzala zgruntu...???!!!Ke všemu ten můj nekouří, přestal přeci..!!No, moc si s Dr nepokecám, ale prý mi na základě těch návštěv VZP proplatí nějaký peníz...To, co mě nejvíc dokopalo a drží mě, je tahle diskuze, taky jsem to Dr řekla....Toto je poradna k nezaplacení!!!! KAKA

Ivča

Kakamilo, všechno souhlasí, dík za info, já nikdy v žádný poradně nebyla. Jenom ta chuť k jídlu u mě nesedí. Naopak. Ch a nekouření vyvovalo žravost 1. stupně. Ale už se dostávám do normálu a teď s jarem poletí kila dolů, to je jasný. Všechny zdravím, všem gratuluju ať je to 5. den nebo 300, všichni jste borci.

Friduča

Jééé a já už myslela ... :) :) Ale to by do těch rad měli taky přihodit :) :) Ládíku neboj - netlačím jen si občas rejpnu, nebo připomenu ... Vím, že to nemá smysl... A nedonutím...Hele on si o víkendu nějký to cígo dá, než já vylezu z pelechu .. pak už nemůže - neb je mu to blbý...Ale jakmile má příležitost,tak pálí ... Já myslela, že bude mít smůlu na dovče,ale jak to vypadá, pojede s náma kámoš a kamarádka a oba hulí - i když ten kámoš né před mou maličkostí - slíbil to samé jako manža a striktně to dodoržuje i když po pár sklenkách mě vždy testuje zda nepovolím... Takže doufám, že tam nebude prudit a nezhádáme se - nebo na konec ještě nezačnu ...

Kaka

No Fridu, na to ani nepomýšlej, že začneš...co to píšeš???Ty jsi držák!!!!Tak se od nich trhneš a je to!!! Já mám po prášku víc žízeň než hlad!!!!

Friduča

No snad jo, jen uvažuju nahlas.. Tři huliči - pod nos 14 dní v kuse ... Nu uvidíme .. ještě toho kamaráda upozorním, aby si nemyslel, že naše dohoda padne ... Prostě jí bude muset dodržet .. nebo ho nechám doma ... No uvidíme ... Ještě to s ním proberu ... Nebudu se na dovče trápit a dohadovat přece ...

ládík

no vrátím se z procházky (zase trojka) a co to tu ve 14.40 od friduč čtu. friduč, myslím, že ty máš smůlu nebo štěstí, jak v které chvíli se to vezme, ale myslím, že tebe asi ani nemůže i jen napadnout znovu začít. hele já, nemocnej, přiznávající problémy, slabošskej chlap....no prostě všechny atributy, k politování, omluvitelnosti, i slza ukápne. ale ty, ikona nekuřáctví, to by jsem se až bál i jen napsat, že někde malinko i jen probleskla taková ďábelská myšlenka. víš, mě by vůbec nevadilo, tři huliči, 14dní pod nos. mě třeba vadí, dnes na procházce, autobusová zastávka, v otevřeném terénu, žádná budka, ale z těch vajglů na zemi je ti až blivno a nikde žádný bahňal, no hrůza. jinak musím malinko zklamat zase megana, chudák, ten má dnes den, ještě, že má tu slivku. tak tedy, žádný hujerovi na vinohrady, příprava na slapy. pobyt za sluníčka = nevím, kdy to vůbec bude. u nás dnes ve 4hodiny, ještě poletuje sníh, no blbinec.

Mona

Zdravím zde všechny odvykače i odvyknuté. Jak to tady pořád čtu a čtu a málokdy píšu,tak teď napsat MUSÍM. Fridučo,ty už jsi tady tak profláklá,že i kdybys jela na dovolenou s 50 kuřákama,kouřili by ti pod nos a já nevím co,ty zkrátka NESMÍŠ začít. Jsi tady pro všechny velký příklad a to je pro tebe závazek. Tak to vidm já. Jinak na sraz už se těším a doufám,že už použiju jarní oblečení. Když se kouknu z okna,tak to tedy nevypadá. A pro úplnost dodávám,že manžel stále marodí a já se z toho asi zbláznim.

LUBAN

Všechny Vás zdravím a stále nekouřím.168 dní!!! Venku to fouká a chumelí.Na hov... Vítám nováčky a držím palce!! VELKÁ gratulace Ladík 300 Friduč 215 Ivča 115 Čus a nehulte!!!!!!!!!!

Kakamila

ahojte rodino, prosím, poraďte mi nějaký čaj na nespavost, už od 0,2 hod čumim...a už mě to s... A jak jsem tak nemohla usnout, tak jsem počítala, že na konci roku budu mít cca 35000,-Kč ušetřeno (když to vydržim nehulit, a to já chci!), tak jsem si představila, že bych tu hromadu peněz odnesla k nám do tabáku a za to všechno koupila ty krabky...těch by bylo!!!No nebyla bych totální hovado?? No, byla jsem - 27 let, strašný, strašný, ty brďo, úplný blbci!!! NEKUŘTE!!! KK

Ivča

Dobré ráno. Velká gratulace Lubanovi!! Kakamilo, tohle asi nespraví žádný čaj, myslím, že si to musíme všichni užít, nespat od 1 hod. Mělajsem úplně to samé první 2-3 měsíce. Teď jedu 4. měsíc a všechny problémy-nespavost,,sny, žravost jako mávnutím kouzelnýho proutku zmizely. Dnes jsem jela do práce a cestou havárka, neprůjezdno, hodinu jsem trčela v autě, jsem si říkala, kdybych tam měla cígo, tak jsem si snad zapálila a to dnes mám 116. den!!! Je to stále boj, ale my vydržíme!!!. Mějte se všichni krásně, krásný den, snad už poslední zimní a nehulte!!!!!!!!!!!

Konča

Megane, díky za popis plesu, popsals to tak, že jsem si to živě představila, akorát bych měla doplňující otázky. Jestli pořadatel zabezpečil pro chtivé a nedočkavé účastníky nějaké kabinky??? Jaká byla hlavní cena v tombole? To víš, za mého mládí se nic takového nemohlo veřejně pořádat a již jsem ve věku, kdy už bych měla jít okukovat do Pelhřimova krematorium než vymetat plesy. Fridu, ty tu dovolenou zmákneš. V Maroku jsem nikdy nebyla, ale jestli se tam hulí jako v Egyptě (tam hulí všichni a všude), tak by ti měli být 3 kuřaci jedno. Ládíku, nějak si asi sedím na vedení. Ale porozumněla jsem, že rehabilitace na Vinohradech se u tebe nekoná a navíc máš jet, až bude teplo, na Slapy. Nebo je to jinak? Lubanovi gratulačka k překonané 168, jsi frajer. Kakamilo, čaj na spaní žádný neznám, ale u mě zabírá fernet. Po něm spím jak špalek a ani nemusím mít špunty v uších:-) Ivčo, ještě že tě nenapadlo jít si k někomu vysomrovat:-)

Ivča

jsem tak dobrá (nebo blbá?), že jsem somrovat nešla, ikdyž tam všichni vylejzali z aut a hulili. A stím fernete na spaní, já pila jiný tvrdý alkohol - ořechovici - co si nechávám vozit z Moravy. Usnula jsem jako špalek, ale přišla 1. - 2. hod. ranní a byla jsem vychrápaná. Ale třeba to Kakamile zabere na celou noc.

Konča

o tom žádná. Té ořechovice, jsi měla asi málo:-) taky jsem jí párkrát dělala (prý byla dobrá), ale mně nechutnala - velké lepidlo (je v tom cukr), vše jsem rozdala.

Friduča

Dobré ránko, díky za podporu :) Já myslím, že to vydržím ... :) Jen jsem si tak dumala nahlas a představovala jsem si to ... Už jednou jsem selhala po 5 měsících nekouření právě na dovče ...Manža ať si dám : 5 měsíců nekouříš, tak se nebičuj, jsi dobrá !!! Dokázala jsi to..Nu tak jsem si zapálila s tím, že teda JEN na té dovolené, ale pochopitelně jsem hulila i po návratu..Všichni byli spokojeni - můj manžel pochopitelně nejvíc, co vám budu povídat :) Potvrzeno a na 99 % s náma huliči pojedou,jen čekám ještě dnes na potvrzení a tak jsem vrchního huliče upozornila, že tedy tam kouřit před mou maličkostí nebude ( tak jak mi slíbil ) a on se začal řechtat a říká, to přece platí jen v ČR :) Tak jsem mu to vysvětlila..Došli jsme k tomu, že teda se asi 14 dní neuvidíme :) A závěr je ten, že bude chodit za roh ... Víte je to člověk co se snaží přestat - testoval CHMP,elektronickou cigeretu a kde co - bojoval bez pomůcek, že si prostě další nekoupí.. ale výzvu prostě nevidí... Pokusím se ho do odjezdu nalomit a mohl by to brát jako odvykačku... To by nebylo špatné :) :) Jinak jo - tam hulí taky všichni a všude - tedy chlapy. Ženský nikam moc nevylejzaj... ale mě nevadí cizí lidi, kteří hulí.. Ale vadí mi parťáci - jako budeme trávit 50% času v autě..A to fakt nejde ... Manža to loni jakž takž na té krétě zvládl, ale tohle by pro něj bylo trápení ... Kdyby mu tam hulili a on by nemohl ... Bylo by mi ho líto.. je to přece jen naše dovolená...

Megan

Ahoj lidi. Tak já se včera léčil tak dokonale tou slivkou, až mám z večera mírné okno. Stejnak mě dneska bolí v krku jako prase. No, zejtra jdu již do výkonu, tak uvidíme. Lubane, projížděl jsem Kolínem a litoval jsem, že na tebe nemám číslo. Stavil bych se na kafe. Na srazu si to vynahradíme. Ládíku, tak to nebudou Hujerovi. Škoda. Tak to abys přijel do Prahy ne? U nás je taky hnusně a furt sněží. Se picnu. Ohledně toho špatnýho spánku po Champixu. Tak nějak si pamatuju, že jsem taky blbě spal, ale přešlo to. Tak žádný strachy. Je třeba si dát před spaním panáka a je to. Tak se mějte všichni krásně a brzo se uvidíme:-)

Konča

Už zase tě bolí v krku? Jestli sis tou slivkou nespálil trubky-to se taky někomu stává.

Irena

Já jsem si namlouvala, že mi pomáhá meduňkový čaj,ale až tak po dvou měsících pravidelného vaření. Nebo už jsem byla v tu dobu tak utahaná z toho nespání? Českem asi lítá nekuřáckej bacil,asi mám angínu. Blahopřejju všem oslavencům a vítám nováčky.

Friduča

Megane mohl jsi přijet do PHA, když už jste byli v Liberci 40 min. - maximálně !!! :) Jinak se divíš ??? Místo kurýrování lítáš po erotickejch plesech - to máš za to !!! :) :) Ostudo ... Taky jsem při prvním odvykání spala špatně, teď při druhém už to bylo lepší, ale taky tam nějaké období bylo ...

Megan

Fridučáku, já o tom uvažoval, ale on celkem nebyl čas. No neboj, za pár dní mě budeš mít plný zuby. Jo a co to piješ za vínko? Chci vyzkoušet

Friduča

Tak nebudeš mi věřit, ale věřím ti :) :) Že je tě dost :) :) Lambrusco, ale je jich víc druhů... Pokud budeš kupovat obyč v obchoďáku - některý jsou hnusný :( Ale jinak lahůůůdka ... Mažu na obídek - mám hlad jako vlk :)

Marja

Všem gratuluji k dalším nekuřáckým dnům.Fridučo, ty nesmíš zklamat, to a´t tě ani nenapadne.Manžela nechej zatím být, je mi hodně podobný,chtěl by asi skončit,ale bojí se. Také k tomu jenou dojde,že skončí. Já jsem momentálně na antibiotikách, tak nekouřím,ale není vyyhráno.Ještě ne.Ale brzy bude.

Friduča

Marjo naše - ale ideální nezačínat ? :) :) Odborníci doporučují kdykoliv když je příležitost to testnout... Využít každou příležitost ... :) :) Jáíbych ti to tááák moc přála !!!!! A přeju a držím palec, myslím na tebe .... Já ho nechávám bejt,ale musím se občas zeptat, drobně si rejpnout, prostě připomenout, aby si nemyslel, že se zapomělo :) :) Neboj nehádáme se kvůli tomu... :) My se dohadujem ( debatujem ) o politice atd .. ale to když nás slyší cizí lidi, tak si myslí, že se rozvedeme :) .:) Ale je to jen bouřlivá debata :)

miroslav

čau,takže hulil bych,ale nehulím....zatím...7 den,což stejně čučím,že jsem to vydržel,zajímavy web pro všechny:kurakovaplice.cz,clanek jak přestat.... odvykaní........podle nějakého pána na 21dní,zatím mi to sedí...jinak chodim běhat na pás cca 10km za hodku ze sporttestrem,abych spaloval z tuku,poněvadž ukrutnym zpusobem žeru,myslím,že se tím nahrazuju cigarety....vpatek jdu kalit a to bude největší pruser....nejde to odvolat narození děcka se musí....tak zase čau....dám vědět.

Kakamila

zdravím všechny nekouřící přátele, celou tuto rodinu!! Dnes jsem se vzbuila "až" v 5.15!!Super!!! Míro, tak jsem to dočetla, jo je to přesný včetně těch absťáků, všechno sedí, jen s tím rozdílem, že to asi ten autor dal bez ničeho a MY MÁME ŠAMPÍK, což je obrovskej pomocník, bez něj bych to nedala, a hlavně bez téhle diskuse... Na kalbu jsem musela jít hned taky po 2 dnech nekouření, strašně jsem se bála a ustála to. Poradím Ti jednu věc, jestli tam najdeš alespon 2 nekuřáky, sedni si mezi ně!!!Dost to psychicky pomůže!!Ruce jsem zaměstnala objímáním skleničky s vínem...A nežer tolik! A to narozené dítko je Tvoje??? :):):) Marjo, fakt nekuř, využij toho!! Lamrusco taky vyzkouším!! Zatím pa,KK

Konča

Míro držíš se velmi dobře, jen tak dál. Kakamilo, ty už pomalu budeš mít ten nejhorší měsíc za sebou a zase bude trošku líp. Marjo, moc držím palce, aby ti to vyšlo. A co Libuška? Jdeš si pro šampík? Mějte se všichni fajn a nekuřte:-)

Megan

Ahoj všichni nekuřáci moji. Tak já jsem dneska opět ve výkonu a zatím dobrý. Snad se mi ta zatracená nemoc nevrátí a bude vše OK. Tak za pár dní srázek. Tak nabít baterky ve foťáku a kameře aby byly vzpomínky. Tak se mějte a nekuřte. Miroslave, s tím alkoholem hlavně ze začátku pozor. Je to strašně ošemetný. Ládíku, tak moje hromy a blesky na projektantovu hlavu zabraly. Včera u mě byl a vypadá to, že bude mít vše do týdne hotové a já budu moci podat žádost o stavebko. Už aby to bylo

Friduča

Dobré ránko, přidávám se ke gratulantům a blahopřeju k prvnímu týdnu Míro !!! Kakamila měsíc ??? Šikulka naše :) I Megoušovi, Ládíkovi,Ifče i Ivče ..Mazajdě Moně a prostě celé naší široké nekuřácké rodince !!! TAky Lexa,Luci ... je nás moc a to je fantastiko !!!! Tak já včera bukla zájezd .Tak už jen čekám na potvrzení, že je volno a zaplatím a 20.4.na 14 dní směr Maroko !!!!Já se tak těším !!!A jedeme ve čtyřech - tak bude veselo :) :) Předtím srazík - na ten se pochopitelně taky těším :) Já se těším na všechno :) Jen né na přehlašování autí..jedu si přihlásit své nové vozítko a to je vždycky porod :) Nekuřte a držte se !!!!

Ivča

Miroslave, gratulace ke krásným dnům nekouření. Flámu se neboj, jenom bacha na větší konzumaci alkoholu. Já toho teď nějak víc vypiju, když nemíchám nikotin s alkoholem, a pak se divím... Na ty stránky jsem nahlídla, je to brutální. Na druhou stranu, moje teta umřela v 45 na rakovinu plic a nikdy nekouřila. Je to všechno nalajnovaný. Ale rozhodně je super nehulit. Všechny tady přítomné moc zdravím a užijte si další den bez cigára a UŽ NIKDY!!!! Aspoň si to tak sobě slibuju, tak uvidíme. Ahojda

Marja

Všem vám stále držím palce a myslím na vás, jste mi příkladem, že to může jít skončit s tou strašnou drogou.Moc jsem se těšila do prahy, že alespoň nakouknu,ale zřejmě na devadesát procent nebudeme schopni přijet ani na ten jeden den. Máme problémy ze psem a náš zvěrolékař se prý předevčírem zastřelil. To je hrozné, musíme si to ještě dnes ověřit, nechce se mi tomu věřit. Jsou tady sice další, ale ten už věděl co a jak. A spousta lidí bude te´d muset přejít jinam, tak budeme hledat někoho vhodného. který je ochoten přijet kdykoliv a za rozumnou cenu.Tak to byla jen taková úleva, když jste tady fakt jako druhá rodina.

Friduča

Marjo, to je mi moc líto s tím vaším vetíkem... Některé lidské osudy jsou opravdu smutné ... Ale nic nenaděláme... Tak se pěkně držte i s hafíkem, ať máte co možná nejklidnější dny ...Ty se hlavně nestresuj, protože tím nic nezměníš !!! Já vím, že je to těžké,ale snaž se ... Že nedorazíš mě mrzí, tak ale na další srazík určitě přijedeš a to už jako zapálená nekuřačka.. Nyní jsi zapálená skoro nekuřačka a ten skok přijde uvidíš ... :) Já si zaplatila zájezd a za měsíc už frnk :) :)

Marja

Fridu a kdo vám hlídá pejska, když jedete pryč. Nám už ho nikdo nezvládne vyvenčit, jen manžel. Pořád se drží, tak nemůžeme ani ještě objednat Ischii, nejde nic naplánovat.Ale to je to nejmenší. Manžel šel teď do ordinace zjistit, jestli to je pravda.

Friduča

Marjo - na hlídání máme naučených docela dost lidí - pro případ, že někdo z nich s náma jede...Všechny jsem naučila píchat inzulín, nechám tu vždy nějakou hotovst, kdyby se něco dělo, kontakt na ně navzájem a na vetíka... Hlídá kamarádka, kamarád, manžovo rodiče, nebo neteř s přítelem. S venčením není tak velkej problém, neb máme zahradu, takže v naší nepřítomnosti ho můžou jen vypustit... A když se jim s ním chce na prochajdu, tak jen dobře ...Ale musí sem víckrát za den - ráno jídlo, inzulín, v poledne venčení, odpoledne venčení, večer jídlo a inzulín a pozdní venčení...Tak to víš, že to je taky otrava, ale oni ho mají všichni rádi toho našeho dědka, takže i rádi hlídají... I se třeba provolají a prostřídají... Já ti rozumím - loni jsme taky museli kvůli hafovi změnit plány... Nedá se nic dělat, jsou to naši mazlíci ...Takže doufám, že vše bude v pořádku a nic se nebude dít ... Ale jinak jsou dobrý lasty - loni jsem našla dva dny před odletem Krétu za 16 tis. pro oba - což je super cena letecky... Tak dej vědět - tyhle životní tragedie.. to je opravdu neštěstí...Nám se loni zastřelila kamarádka - hrozný :(

Megan

Ahoj všici. Tak tady je teda nálada. Všichni se střílí, no hrůza:-( Fridu, tak to máš s tou Krétou dobrý.Já včera zase čučel na Egypt ale je pořád nějakej draherj, krize, nekrize. No, nevím, jestli vůbec letos pojedu. Stavba, dětskej tábor......... Tak já naštěstí za chvilku končím ve výkonu a mažu dom. Ahojky všichni a nekuřte

Luci

Ahoj všichni, tak jak bojujete??? Já mám dnes 110 den, už to za chvíli budou 4 měsíce....to je super:D. Dnes jsem našla v časopisu článek, co článek...celý list popsaný o cigaretách....mám ho nalepený na lednici. Jako, fakt hustý...myslela jsem, že už toho mám hodně načtenýho, ale to co tam psali, co všechno, nebo spíš čím vším lze onemomocnět, když člověk nepřestane kouřit...to jako, málem mi vypadly oči. Cetla jsem to ráno při snídani a normálně mi z toho přestalo chutnat....na druhou stranu, byla jsem v tu chvíli na sebe opravdu pyšná, že jsem s tím sekla, že už to nepotřebuju, že se snad nemusím bát.....alespon tolik, jako když jsem kouřila.....to jsem snad při každý cigaretě myslela na raka. ...a přesto jsem kouřila dál....no, ale to už je minulost, ted už to bude jen e jen lepší...bez cigarety. Bez toho smradu, bez toho hnusu..... Jinak Fridučko, 3 den bez sladkýho, bez KOKO:D.....bez cukru v kafi(stále jsem si nezvykla, fuuuuuuj), ale zvyknu, snad....takže zatím to jde, sladký mi nechybí, místo toho si dám žvýkačky¨. Tak ted ještě zapojit to cvičení a VYDRZET, vid:D? Ale teorii, tu mám zmáknutou dokonale....horší je ta praxe:D..ale ono to snad půjde..... Jinak byli jste se podívat vedle na diskuzi??? Tam je to hustýýýýýý, Já jsem tam včera napsala, že chci zhubnout, že mám 2 den za sebou a dnes tam dal J. C. příspěvek, kdo má problémy s váhou, at na noc nežere.....no, to je vrchol, tohleto.....já už vůbec nemám chut tam psát......a kdyby tam napsal jen toto, byl docela hustej...a nejen dnes. Všechno mu to admin. smazal....byly to jen urázky a samý ataky...no, nic...se budu zbytečně rozčilovat:D. Mějte se všichni krásně.........

LUBAN

DNES 170 DNÍ BEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Všechny ZDRAVÍM.. Dnes hokej a fotbal. Čus Perníkáři DO TOHO !!!!!!

ládík

ahoj nekuřáci nechci psát k nemocným psům nebo zastřeleným veterinářům. mám doma psa, teda vlastně hlavu rodiny, a kdyby tomu něco bylo, tak to již by bylo na mě doopravdy mnoho. takže jinak je tu veselo (vedle tedy to je hnus) megan prý letos stavba. dvakrát egypt vidím spíše reálnější. luban "pernikáři" již zbývá jen fotbal. sparta tuty. a tak to má být. ikdyž eaton asi taky dobrý. luci, já kávu nesladím již určitě deset let. hned , jak začalo narážení na nějakou cukrovku, tak jsem vynechal něco, co jsem myslel, že není potřeba. pravda, ze začátku to nebylo nic moc. zvykneš si , a určitě rychleji než se odnaučiš kouřit, a dnes když omylem mě někdo osladí, tak to není nejlepší. jestli si pamatuji, tak někde jsem četl, že káva by neměla poznat cukr, a že všechna její aroma jsou čitelnější právě bez cukru. no a co cigára. jsou pryč. v pátek (304) bude 10 měsíců co jsem začal tento boj. již závidí, ale skutečně závidí hodně lidí. teď již to nepovažují jen za nějaký pokus. jen kdyby ty moje receptory již prozřeli, že je po srandě.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

78%
22%
Zatím hlasovalo 146 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce