Ahoj všichni,
tak jak bojujete??? Já mám dnes 110 den, už to za chvíli budou 4 měsíce....to je super:D. Dnes jsem našla v časopisu článek, co článek...celý list popsaný o cigaretách....mám ho nalepený na lednici. Jako, fakt hustý...myslela jsem, že už toho mám hodně načtenýho, ale to co tam psali, co všechno, nebo spíš čím vším lze onemomocnět, když člověk nepřestane kouřit...to jako, málem mi vypadly oči. Cetla jsem to ráno při snídani a normálně mi z toho přestalo chutnat....na druhou stranu, byla jsem v tu chvíli na sebe opravdu pyšná, že jsem s tím sekla, že už to nepotřebuju, že se snad nemusím bát.....alespon tolik, jako když jsem kouřila.....to jsem snad při každý cigaretě myslela na raka. ...a přesto jsem kouřila dál....no, ale to už je minulost, ted už to bude jen e jen lepší...bez cigarety. Bez toho smradu, bez toho hnusu.....
Jinak Fridučko, 3 den bez sladkýho, bez KOKO:D.....bez cukru v kafi(stále jsem si nezvykla, fuuuuuuj), ale zvyknu, snad....takže zatím to jde, sladký mi nechybí, místo toho si dám žvýkačky¨. Tak ted ještě zapojit to cvičení a VYDRZET, vid:D? Ale teorii, tu mám zmáknutou dokonale....horší je ta praxe:D..ale ono to snad půjde.....
Jinak byli jste se podívat vedle na diskuzi??? Tam je to hustýýýýýý, Já jsem tam včera napsala, že chci zhubnout, že mám 2 den za sebou a dnes tam dal J. C. příspěvek, kdo má problémy s váhou, at na noc nežere.....no, to je vrchol, tohleto.....já už vůbec nemám chut tam psát......a kdyby tam napsal jen toto, byl docela hustej...a nejen dnes. Všechno mu to admin. smazal....byly to jen urázky a samý ataky...no, nic...se budu zbytečně rozčilovat:D.
Mějte se všichni krásně.........
Přidat nový komentář