jsem si ted přečetla příspěvky od Ládíka a Míry a musela jsem se smát, málem jsem strhla židli....jako je to fakt, já jsem na něj taky koukala a musela jsem ho vypnout...na tohle teda ještě připravená nejsem:D.....když jsem někde sse sousedkou, která bafá jednu za druhou, že mám za chvíli co dělat, abych ji v tý místnosti našla:D....ale můžu se dívat jinam...tohle nešlo. Ležela jsem v posteli, koukala na Bruce a ty moje oči pořád klouzaly na obrazovku, na tu jeho cigaretu, byla jsem jak fascinovaná:D...tak jsem ho vypla a usnula:D. To prostě nejde....a nebo, včera večer jsem měla jít slavit kamarádky narozeniny...nešla jsem...páč by se šlo do kuřáckýho doupěte a je třeba fakt, že víííím, že bych si nezapálila, ale nač to čuchat, dýchat 6 hodin.....a ještě na všechny koukat, jak si zapalují jednu od druhý. Neeee, děkuji pěkně...raději jsem odmítla, že si to oslavíme někde spolu....třeba u mě doma v nekuřáckým bytě:D.....
Ládíku, já neznám žádnou takovou dietku....kdybych ji znala, tak bych vypadala jako twiggy:D.....a to rozhodně nevypadám:D.....takže musím najít způsob, kdy mi to jídlo bude chutnat a zároven budu po něm i hubnout....já vím, budu muset i cvičit....to si říkám vždycky....jako teorii, tu já umim dokonale, hlavně Friduč mi hodně poradila, tak jsem si to všechno opsala do sešitku a ted bych se tím chtěla řídit. Chtěla bych mít její pevnou vůli a energii....já mám co dělat, když přijdu z práce uondaná, 9 hodin lítání za pultem, pusa mě taky bolí od mluvení, od usmívání:D.....abych byla milá a ochotná prodavačka...a ted ta představa, přijít domů, vyvenčit psa a jít někam cvičit.....to je pro mě nepředstavitelný. Ale jak píše Fridučka, je to jen do té chvíle, než tam přijdu a pak by se mi vlila cvičením energie do žil....já tomu fakt věřim, že to takhle je....ale než se k tomu dohrabat...Friduč, nechceš přijet a ukázat mi to, že by jsi mi dělala osobního trenéra:D:D:D....jsem prdlá, já vím:D......A ještě ty koko tyčinky, to je prostě naminka, dlouho jsem je v krámu neviděla a u vedoucí jsem je viděla v katalogu, tak jsem ji poprosila, aby mi je objednala.... celou bedničku, kde jich je asi 60 ks.....nooo, tak to mám vždycky jednu nebo 2 po obědě. To se prostě nedá odolat.....ještě je tam půl bedny...no, kdo to sní, když od pondělí už se chci omezovat......je to složitý:D:D:D.....
Tak jedu ka naším na obídek, mějte se všichni krásně a nekuřte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Přidat nový komentář