ahojky
tak jestli dobře počítám, tak dnes je 295 den co jsem utáhl uzdu svojim receptorům. kur.y jedny se ale nevzdávají, mají výdrž, stále loudí, podlézají, prosí, škemraj a vůbec jsou hnusný a dávno mimo.
no nic bojuji a hlásím, že ani dnes při východu slunce nekouřím
kaka, díky za pozdravy, já myslím že je dobře , že nedorazím. ad1 hlásil jsem to okamžitě, ad2 holka, když vidím ty zasedací problémky, kam by jste mě s mými 107 kily posadili ??? ještě bych zasedl nebo vyvrátil nějakou přívodní pivní rouru a co potom ??? ne já budu dom, budu vás jistit ze zázemí. samozřejmě jako všem známým a milým lidem, vám upřimně přeji tu nejlepší zábavu, ale já musím zůstat při zemi a zatím se léčit. jak jsem včera psal, najel jsem 100km, ale popravdě, ke konci jsem toho měl plné zuby, nateklé nohy a byl jsem rád, že jsem rád a před domem.
jestli vydržíme v nekuřáckém týmu, tak se jistě ještě někdy uvidíme, vždyť máme před sebou nekuřácká léta a léta.
sny perfekt, lepší než kdyby se zdálo i bílých tyčkách. mona má-měla dost zajíímavou snovou oblast, jen jestli to je tím cháčkem ???
ládík, nekuřák. mám ze sebe radost, včera mě stouplo sebevědomí, pochválila mě tetička, a přiznala , že by dala dost za to, kdyby se toho také dokázala zbavit. no borci se prostě jen tak nerodí a ne každý na to má s tím bojovat. tak nekuřáckej nároďáku zatím ahoj. kouři a smradu zmar.
Přidat nový komentář