Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Konča

Já jsem na protější straně kousíček dál od náměstí. Vedle mě je kuchyně Koryna. Tento týden jsem od 9.30-17.30 h. Tak už se těším:-)

irena

Já už se taky hrozně těším.

Megan

Tak já nevím Fridučo. Tak dej vědět Milošovi (mail na něj máš od včerejška) a dohoukej to. Mě už to neba. Domlouvá se to tak dlouho a najednou strašný problémy:-(

Friduča

Nevidím žádnej problém - osazenstvo je domluvené, hodila jsem jen návrh i jiných hospod. Jasně jsme se domluvili, že platí původní. Jen z tvého mailu pochopila, že máme zabukované 2 stoly pro 12 lidí - což mi přijde hloupé sedět odděleně. Pokud se podíváš na fotky jsou tam pevné box a pouze 4 stoly volně v prostoru - a nevím jelikož jsem tam nikdy nebyla zda na fotkách je kuřácká, či nekuřácká část ... Napsala jsem pouze svůj názor - na oddělené stoly, nic víc, nic míň...Nevidím nikde žádný problém.. Milošovi psát nebudu, nikdy jsem ho neviděla a vůbec ho neznám. Tak uvidíme na místě a prostě budeme, kdyžtak sedět odděleně...Jen jsem řekla svůj postřeh ...

Konča

pogratulovat Friduč ke krásným 7 měsícům. Jsi véééliká šikulka:-)

Kakamila

Ahojte lidičky, Megane, já se určitě přimlouvám za Friduč a za to, aby stoly byly dohromady, rozdělená parta bude úplně naprd. Jestli chcete, není problém asi do tý hosp zavolat, můžu to udělat a zamluvit prostě 12 míst u sebe!!!Třeba nás ani tolik nebude a zmáčkneme se nakonec do boxu, ale kdo ví.... Co??jo??KK

Konča

Já v tom mám jasno - je mi to jedno. Jsou dvě diskuze možná proto dva stoly. Já osobně znám Monu, Miloše, Honzu a HanuR. Možná se ještě dostaví místní Leona. Z vedlejší diskuze jsem přešla sem neb tady je větší sranda a není tady kór moc opruzů jako tam. Bude dost přespolních a taky dost místních. Myslím, že se stihneme u stolů vystřídat.

Friduča
1x

Kakadu :) Já jsem pro - zavolej tam - poslala jsem ti mail... Sedět u dvou stolů je fakt pitomé ... Děkuji za gratulačku Končo ... To víš, já už jsem mazák - mě se moc negratuluje i když si to teda zasloužím :)

Konča

Jak negratuluje? Si piš, že si to zasloužíš. A proto ještě jednou GRATULUJI k 7 měsícům. JSI BORKA!!!

Kaka

Takže, milá rodino, pán od rezervace mi řekl, že není problém vzít si židle od stolu č. 5 ke stolu č. 6 a sedět dohromady, neb by to neměly být boxy, tak mu budu věřit a tak by mi to ani taky nevadilo, cigáro v ruce už držet nebudu, takže stačí jedna ruka na stole k popíjení....popelníky taky nezaberou už celej stůl...tak snad O.K. P.S. A taky gratuluju mazačce Fridu!!! KK

Friduča

Jsi šikulka Kakamilo :) :) Kdyžtak si půjdeme zapálit do kuřáckého k baru :) :) :) Děkujuuuu za gratulace i ty opakované :) :)

Megan

Tak se to nakonec vyřešilo ne? No super. Už jsem začínal prudit:-)

Konča

by ty stoly taky šly dát dohromady:-) Se říká: líná huba-holý neštěstí. Tak to naše Kakamila NENÍÍÍ :-)))

Friduča

Megane ty jsi prostě věčnej prudič ..:) :) To jo, ale na těch fotkách mají box a jen pár stolů... a možná nejdou srážet - jak v nich mají tu pípu na to pivo, víš ... Někam to vedou trubky z toho stolu ... Ale pokud pán řekl, že se vejdem k jednmu, tak mu budeme důvěřovat :)

Friduča

Tak teda přátelé - nevím jestli nastane zlom, který nám rosničky slibují ma patnáctého... http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/194351-snih-pokryl-benatky-v-italii-ho-napadlo-pres-pul-metru.html To je masakr - já už chci teplooooooo !!!! No jdu na trenink a budu se těšit,alespoň na náš srazík :) Když teplo je daleko ? :)

ladík

ahoj rodinko tady to tedy žije, typická rodinná idylka, paráda. židle přestěhovány, zasedací pořádek stanoven. nádhera, megan v nové roli, hezké. friduč, já ani nevím, ale asi jsem ani já neblahopřel. dnes jsem najel přesně 100km a celou cestu bych byl rád, kdyby mě někdo gratuloval a gratuloval a pomáhal. bylo to až nějaké divné. ustál jsem to bez ztráty kytičky , ale jsem rozdejchanej na zbytek dne. no nic, prostě a jednoduše gratuluji, řekněme si to na rovinu, jseš prostě borec, máš na to a není tajemstvím , že z nás všech jseš prostě největší máza. jen doufám, že nebudeš vyžadovat úsluhy. sedm měsíců. a kdo by to řekl že to dáš tak jednoduše, no dost dobré. jak vlastně vypadá ta druhá strana a jak se na ní přeskočí ??? přeji hezký nekuřácký večer, tolerantní partnery 'friduč manža má ještě celý zbytek měsíce ???), a ať nám to ubíhá.

Yveta

Ahoj všichni moc vas zdravím ,všem co nekouří moc gratuluji a přeju další uspěchy.Jste užesní ,že jste pořad na této diskuzy,chodívam tady a pročítam vaše psaníčka Friduš tobě gratuluji jsi fakt super hezky to tu držíš.Ja tu dlouho napsala uplně jsem zapoměla na své vyročí 1rok takže dnes slavím 1rok a 1měsíc je to parada jen mam pocit ,že stale tloustnu snad už to skončí.Tak se hezky držte a všem novačkum držím pěsti bez toho smradu je děsně fajn ještě před rokem bych nevěřila ,že přestanu chtěla jsem to jen zkusit a ono to šlo.Mějte se papa

Kaka

tak už to vidím, jeden stůl prázdnej, druhej totálně obsypanej a pinglové si říkají: " ty vole, ti vyléčení kuřáci jsou ke všemu totální magoři...!!!" Ládíku, moc Tě zdravím!!!Škoda, že nechceš sedět pod stolem a nedorazíš! Yveto, gratulace veliká, ale s tou tloušťkou si mě nepotěšila. Čím víc jim šampík, není mi nic, jen chuť k jídlu, na začátku to bylo obráceně... Ráno jsem se vzbudila strašně nasr..., protože mi ukradli nějaký parchanti veškerý peníze a doklady!!Ty, brdo, rychle zablokovat kartu a na úřady a všechno nahlásit!!! Pak se mi ulevilo, sen po šampíku, no jasně....Uffff!! Všem hezký den!!!KK

Mona

No tak na ty Champixový sny se ještě dost dobře pamatuju,ale někdy to byly horory,někdy erotika,ale zdálo se dost často něco.

ládík

ahojky tak jestli dobře počítám, tak dnes je 295 den co jsem utáhl uzdu svojim receptorům. kur.y jedny se ale nevzdávají, mají výdrž, stále loudí, podlézají, prosí, škemraj a vůbec jsou hnusný a dávno mimo. no nic bojuji a hlásím, že ani dnes při východu slunce nekouřím kaka, díky za pozdravy, já myslím že je dobře , že nedorazím. ad1 hlásil jsem to okamžitě, ad2 holka, když vidím ty zasedací problémky, kam by jste mě s mými 107 kily posadili ??? ještě bych zasedl nebo vyvrátil nějakou přívodní pivní rouru a co potom ??? ne já budu dom, budu vás jistit ze zázemí. samozřejmě jako všem známým a milým lidem, vám upřimně přeji tu nejlepší zábavu, ale já musím zůstat při zemi a zatím se léčit. jak jsem včera psal, najel jsem 100km, ale popravdě, ke konci jsem toho měl plné zuby, nateklé nohy a byl jsem rád, že jsem rád a před domem. jestli vydržíme v nekuřáckém týmu, tak se jistě ještě někdy uvidíme, vždyť máme před sebou nekuřácká léta a léta. sny perfekt, lepší než kdyby se zdálo i bílých tyčkách. mona má-měla dost zajíímavou snovou oblast, jen jestli to je tím cháčkem ??? ládík, nekuřák. mám ze sebe radost, včera mě stouplo sebevědomí, pochválila mě tetička, a přiznala , že by dala dost za to, kdyby se toho také dokázala zbavit. no borci se prostě jen tak nerodí a ne každý na to má s tím bojovat. tak nekuřáckej nároďáku zatím ahoj. kouři a smradu zmar.

Megan

Ahoj všichni. Tak vidím, že se po dlouhé době ozvala Yveta a já jí moc blahopřeji ke roku a měsíci. Jsi borka. Kakamilo, ty máš ale sny. Já měl po champu taky strašný sny a hlavně strašně živý. Ládíku, tak jsi konečně vytáhl ocelového oře? (auto). Tak to su rád. Tak to jako abstinent nebudeš mít problém doject autem na slezinu ne? Hele Fridučáku, jakej jsem já prudič? Já, takovej dobrák od kosti, ani mouše bych neublížil a prudič? No teda toto Mějte se krásně a nekuřte PS jak to vyypadá u vás? Praha, Olomouc, Kolín, Roudnioce nad Labem, apod.? U nás v Třebíčkově zase sněží. Se picnu

ládík

jo ještě gratulace yvetce. závidím, po pravdě fakt závidím. někteří borci jsou ještě borcovatější. ale já to dám taky, ale nic neslibuju, ale o to víc bojuji. možná víc takových mazáků by mohlo psát, jaká je to paráda po překonání, ten pocit čistoty, skvělého dýchání, válení se v tisícovkách a vůbec všeho pro co to děláme.

Megan

Mono, já úplně zapoměl. Ty jsi z Kladna že? A absolvovala jsi střední v roce 1982?

Mona

Ano,co je?Cos vyštrachal?

ládík

ahoj tak se nám ty naše příspěvky nějak prolnuly. roudnice nad labem hlásí polojasno se začínajícím probleskujícím sluncem, zatím -2°c, ale již to ustupuje. včera odpo bylo i +5 máš pravdu jsem zase již motorista, ikdyž to ještě není úplně ono. nohy brněj a musí se jim malinko pomáhat při práci na pedálech. ono to ale půjde. megan pro tvé blaho, tě neobšťastním svou návštěvou srazu, neboj, budu doma a budu na vás vzpomínat. buď rád, od 15. února jsem přibral celé kilo a to bych se do těch boxů ani nevešel a nebo bych vás utiskoval a to si nezasloužíš. po tak dlouhé cestě z třebíče musí být také trocha pohodlí. a navíc, aniž bych chtěl něco přivolávat, ale co by jste se mnou dělali, kdyby se něco zhoršilo ?? ne tento sraz doma, oni budou další, neboj budou. takže roudnice hlásí celkem pohodu s drobnými exesy receptorů. a já se nepicnu.

Friduča

Dobré ránko, Ládíku jsi šikulka - plácám po ramenech a zůstaneš nekuřákem !!! Přece nebudeš teď, když jsi tak daleko - si připravovat zadní vrátka ??? Myslím tím větu - nic neslibuju !! Naopak svatosvatě by jsi měl slíbit a přísahat ... Lumpe jeden :) :) :) Držíš se pěkně ... Na tu váhu bacha - ať ti zase nezačne růst... Že jsi zhubnul je velké pozitivum a hodně ti to jistě pomohlo ... A kdyby se ti něco stalo ? Prosté - sanitka je tam za tři minuty a nebo bych tě naložila do taxiku a byl by jsi za tři minutky na Karláku :) Takže, takže .... Ale jen nasbírej sílu, protože nyní jsi nepřímo v podstatě slíbil, že jednou,na nějakej sraz - jistě dorazíš.... Tak to si všichni pamatujte, protože to je slovo do pranice :) Yvetě pochopitelně obrovská gratulačka !! Taky závidím jako Ládík... A toužím už mít rok za sebou ... Je to lábuš ... Jsem sice spokojená i se sedmičkou :) Taky už dobrý, ale rok ? Říká se, že po roce jste z toho venku - pochopitelně to není pravidlo, ale pokud člověk rok vydrží, je už daleko menší pravděpodobnost, že do toho znovu spadne... A pokud, tak to už není závislost, ale hloupost, že to vzal do pusy :) Kakamilo ty máš teda sny :) Já nikdy nic nepotratila ... Jsem taková pečlivka, všechno si hlídám :) No já jsem na ten náš srazík zvědavá, jak to dopadne :) :) Megouš prdlouš pruďouš - normálka :) To jsi prostě ty :) :) Jinak v PHA ukazavalo ráno mé autí přesně nula :) Ale prý už od příští středy to bude lepší .. Tak doufejme, že se jim to vyplní ... Já mám za sebou ranní trenink - tento týden čtvrtý, takže jsem zase ve formě ...Odpoledne jdu na poslední očkování proti žloutence a pak už hurááá Marokooooo :) Se nemůžu dočkat ...A večer mažeme ve větší skupině do divadla... Jsem na Vás věšechny moc hrdá !!! A budu Vám to opakovat neustále dokolečka a o i na Marju, která byť zatím nevyhrála, tak bojuje jako lvice !!!!

irena

Ivi mě to dnes bohužel nevyjde, musím na povinný seminář v rámci celoživotního vzdělávání ( jako bych v mým věku nebyla vzdělaná už dost) Ale po neděli už tutovka, těším se jako na sraz.

Megan

Irčo, tak ty na sraz přijedeš? Doufám že jo

Megan

No, Mončo, moc jsem toho nevyštrachal, ale alespoň něco. Jo a vyštrachal jsem taky Verču:-) http://www.facebook.com/profile.php?id=100000102772726&ref=search&sid=100000554803368.148866589

Irena

Já bych hrozně ráda , ala nevím jestli to vyjde,dám ještě vědět. Poradí mi někdo dostanu, se na předchozí stránky jinak, než listováním po jedné.? Teď jsem si četla kolem str. 20 když Mona začínala.Kam se ztratili staří dobří Sigrid ,Míla, Zdeňka,Máfos, Champixman, Honza(není to ten Honza co přijede?),Standa s manželkou,Janina, Leny, No-One , Dadeta a všichni ostatní. Ozvěte se, jak jde život.

KAKA

Tak to bych taky ráda věděla!!! Tihle lidi to tady vlastně dost nastartovali, jak se mají????Potřebuji na stránku 65... Ládíku, vždyť jsem psala - pod stůl!!! Fridu, já si právě věci hlídám taky, proto mě to tak vytočilo a probudila jsem se s děsem...

Konča

Gratulačka Yvetě, Ládíkovi i ostatním. Tady od rána sněží, je zataženo, hnusně, ale asi bude něco málo nad nulou neb to taje. Irčo, příští týden jsem od 8.00 h. S listováním neporadím, já listuji taky po jedné stránce.

Friduča

Bohužel, nejde listovat jinak, než na stránky, které ti to nabídne, nebo na začátek a konec ... Ale,až tu stránku najdeš a dočteš co zvládneš, tak si můžeš to kde jsi uložit do oblíbených a příště na to klikneš a zobrazíse ti to na té stránce, co jsi uložila ...To je jediné usnadnění, které ti umím poradit,aby jsi příště nemusela zase klikat po stránkách... No-One se tu občas ukáže a písne nám jak to jde :) Ostatní nevím... Je pravda, že dle mě ti co nekouří sem občas nakouknou i třeba jen jednou za půl - za rok...A zbytek dle mě ve většině případů začalo kouřit ..Lidi, kteří selžou se většinou nevrací ...

Megan

Neřešte žádný problémy. Za pár dní se uvidíme:-)

lexa

Fridu,ten voják co pořád píšu,je manžuv kamarád,ktery si vyšel do přírody v unoru a od té doby není!!Bylo to i v tv!Super kluk nepijl,nekouřil,bezproblémový!Tak se čeká až se někde najde...Včera jsem byla u zubaře a zítra musím na rentgen no super snad prý mám paradentozu!To budu pěkná maminka bež žubu!!:))))U nás je taky pěkně hnusně a zase sněží chjo!!!

Ivča

Zdravím všechny. Po dlouhé době jsem nahlídla a pořád ty stejný bezva lidičky. Sraz Vám závidím, kdybych byla blíž Praze, tak bych určitě přišla. Jinak jsem náhodou zjistila, že dnes to je přesně 111 dní bez smradu. Zatím se držím, ale je to šichta. Musím na tyhle stránky častěji, je to krásná podpora číst tyhle stránky. Říkala jsem si, že budu dávat denně 70 Kč do prasátka, abych měla nějakou radost, ale zapomínám. Za 111 dní tam je asi 200 kaček. To nedá ani na tríčo. Všechno mě je malý neb jsem za těch 111 dní přibrala 2 konfekční velikosti!!!!!!!! Pomooooc!!! Mějte se krásně, já jdu bojovat dál.

Friduča

Sem to zatím nedošlo - tak asi až večer ... No a co se jako předpokládá, že se s ním stalo ? Byl zdravej ? Šel na procházku ? Měl rodinu ? To je divný ..Pokud nemá výpadek paměti, tak to asi není moc dobrý...Nebo chtěl zmiznout - to se stává ...

Konča

nevím, jak u vás na monitoru, ale na mém jsou některé příspěvky úplně prázdné. Viz Ivča - dva řádky a konec:-(((

Ivča

U mě se to zdá být dobrý. Zatím jsem tady problémy neměla. Vidím celé příspěvky. A je fakt škoda, že si nemůžeš přečíst celý můj článeček. To by ses dočetla, jakej jsem debil....prase všežravý.

Friduča

Ano blbne to - zmáčkni pravé tlačítko myši a celej prázdnej článek označ - přejeď - zamodří se ti to a v tom uvidíš bílé písmenka :)

Friduča

Promiň - levé tlačítko !!! Jsem ženská a ty si pletou strany :)

ládík

v roudnici jsou vidět všechny příspěvky úplně celé. jestli je nemáte budu vám ve zkratce tlumočit poslední údaje. ivča : příprava na obměnu šatníku, nenašetřeno, že by lakoma ??? friduč : nikdo není dokonalý, nestačila zachytit zprávy zhruba před měsícem o zmizení dobrého člověka ivča : kajícné doznání friduč : problémy u květnových voleb, nezná strany (poučka : pravá bude vždy lepší ) zde zápisy prozatím končí

Konča

Opět jsem se pobavila:-D

Friduča

Musím doplnit, že Ládík překládá záměrně zkresleně :) :) :) :) Taky totiž vidím všechny příspěvky :) :)

Konča

Ivčo ty máš takové krásné číslo 111 - to chce gratulaci - posílám. Prosím Tě, ty jsi snad z OV, že to máš do PH daleko??? Já to mám 250 km a to si myslím, že je dost daleko a chystám se.

Jája

Ahoj Marjo, prosím Tě, jestli tady chodíš také, a jesti to jde, vymaž ten odkaz na druhé diskusi (Odykání kouření), kde jsi mi doporučila tuhle stránku. Protože nějaký k - k - t se tam snaží velmi "vtipně" přidávat příspěvky. Tak ať nezačně prudit i tady - úchyl jeden zakomplexovaný!!!! Jinak zdravím všechny šikovné nekuřáky a držím všem všechny palce ať to zvládají s lehkostí a hrdostí! Já se bohužel ještě mezi vás nemůžu zařadit, pořád u mě ta mrcha cigareta vyhrává nad mou vůlí. ale vím, že přijde den, kdy i já napíšu - UŽ!!!...už taky nekouřím :-) ....A už se na to těším, takže jsme snad blízko k mému vysněnému cíli :-))) Tak mějte všichni móóóc hezký nekuřácký večer!!!!!

Konča

Dobré ránko všem včetně Jáji. Marja si tu s námi píše. I tady se občas nějaký prudič vyskytne, ale vedle je to daleko horší. Snad tě to tady brzy nastartuje, abys s tím smradem taky sekla:-)

Ivča

Dobré ranko. Tak u nás naštěstí už bílo není, ale mínus 6,5. Už to není normální, chci jaro a hlavně teplo a sluníčko!!! Do Prahy to mám cca 160 km, je fakt, že to není daleko, ale ten termín stejně nemůžu. Tak snad příště. To už budu buďto definitivní nekuřák nebo nevydržím a bude to v pr... Zdravím všechny přítomné, hlavně Ladíka za perfektní rekapitulaci obsahu na stránce. Jste všichni skvělí!!! Hezký víkend. Už se nemůžu dočkat večera. Trošku doma zapaříme . Opožděná oslava Tomáše. A zítra dlouhý spánek!!! A nekuřte!!!!! Ahojky

Luci

Jájinko, nic si z toho nebo z něj nedělej. Asi to špatně nemyslel, chtěl Tě asi jen nakopnout, aby si tu cigaretu OKAMZITE zahodila a nerozmýšlela se. Ale to jak to napsal, vyznělo trošku jinak, než jak to myslel. Tak si z něj nic nedělej, všichni víme, jak je těžký přestat kouřit. Je to boj na celý život a kdo se s tím popere, ten má vyhráno. Takže mydli ho, nenervuj se,bud v klidu a připravuj se psychicky na to....az nebudeš kouřit:D. Se už těším, až to sem nebo vedle napíšeš, až napíšeš....tak už NEHULIM:D...........budeš počítat dny, měsíce, roky...vid????:D......jako my:D. Tak se měj krásně, přeji usměv na tváři a dej vědět, jak jsi na tom, myslím na Tebe...... Fridučka....ahooooooj, tak jak??? Už taky moc vedle nejsi,....buuuuu. Si tam za chvilku budu psát sama se sebou:D....jinak dieta...se ani neptej a na cvičení už vůbec ne...se picnu. Ale možná od příštího týdne....se už oteplí, tak bych se už konečně na to mohla vrhnout:D....vid??? Už je na čase....... Tak ju, mějte se všichni mooooc krásně, přeji všem krásný nekuřácký víkend:D

Míra

Ahoj všem co se odhodlali přestat kazit si zdraví. četl jsem vaše vzkazy a donutilo mě to si tento lék taky zakoupit.Takže vám všem držím palce a mě je držte taky ať to vydržíme.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

78%
22%
Zatím hlasovalo 146 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce