Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
irena

Teď jsem četla parádní detektivku,hlavní hrdinka vyšetřovatelka po nějakém traumatickém zážitku silně kouřila. Vždycky si uvařila silnou kávu, otevřela novou krabičku cigaret, zapálila si,dlouze vtáhla kouř a počkala až se jí tělem rozlil ten pocit.........tak jsem se podívala na konec kdo je vrah a mám po čtení....

ládík

ahoj nekuřácký národe. stále nekouřím. je zajímavé, že i v tom nekouření jsme každý jiný. friduč včera moc hezky poděkovala. líbilo se mě, že přiznala, že taky někdy probleskne ještě ta blbá myšlenka. já nejsem tak lidskej, mě až tak netrápí jestli si někdo ničí zdraví nebo i mě, ale spíše , si jako friduč říkám jestli to má smysl, tak jak nám přitom počítání , jak dlouho nekouříme, jak se chceme dostat k další metě, tak trochu neutíká , tak trochu zbytečně život. to je blbě, já to asi neumím napsat, jak to myslím. ale když si pak vezmu výsledky. pravda i našetřený peníz je moc vlivný argument, ale třeba to, že nesmrdíme, jako ti okolo, ale já například - nekašlu a nemusím se schovávat s bafáním do polštáře, nemusím lhát, kolik jsem již toho vykouřil (irenko já kolik let startoval i dvěma až třemi hned za sebou ihned po probuzením a to v době, kdy jsem stával ve tři nebo ve čtyři ráno), ale také nechrápu (fakt dosud bez připomínek), stále se neprohmatávám, zda mám dost zásob na cestu a jiné. takže je fakt důležité si dát na váhu vše a zatím ty klady převažují, ikdyž ikdyž. megan - mailové obrázky paráda. napíši další samostatný příspěvek k této tématice

Ifka

Ahoj všem. Jaký mailový obrázky??? Mě Megan nic neposlal:-( Osobně mám taky velikou radost z ušetřených kaček. Akorát si musím zajít pro recept na další prášky, takže tento měsíc se moc nerozšoupnu.

Ifka

Tak se chechtám ještě teď a mačkám slzu v oku. Buď byli všici na mol ožralí nebo mozek při práci nechali v hospodě:-DDDD

ládík

megan. pěkná fota. koukám , že i ifka ocenila. lepší je to ještě zažít. měl jsem jednu akci, pospíchalo se a český řemeslník je co se týká termínů nepřekonatelný. dělalo se i v sobotu, tak jsme nechali v pátek založit první šáru vnitřních zdí a příček, do vzniklých kojí navozit co nejvíce materilu a v sobotu již jen slibovali větší prémie. měl jsem tam chlapa, takový samotář, žádné přemýšlení , ale pracovitej. nechal si namíchat větší zásobu malty, vzal si rádio, tašku s pivama a dělal a dělal. udělal asi ještě 4 nebo 5 vrstev (více nejde, ono to pak trochu plave), no prostě měl vyzděno asi 1,5metru, kolik piv vypil nevím, ale prostě najednou potřeboval na záchod a ejhle problém. jak jen dělal , nepřemýšlel, vlastně taková sobotní pohodička, tak zdil a zdil a zapoměl vynechat otvor na dveře. s plným měchýřem již nezvládl ani nějak přeskočit, tak se muselo bourat. hodně dlouho trvalo, co se vzpomínalo, jaké máme pracovité lidi, že u nás se dokáže, že i zedník se zazdí.

Ifka

:-DDDDD a opět mačkám slzu:-DDDD Ládíku díky.

Ifka

I u nás taky máme veselé historky. To takhle přišel s reklamací pán, že jsme mu špatně vytiskli seznamovací inzerát. Text inzerátu byl dobře, ale na konci měla být věta "Dítě ve vlastní péči nevadí". No a holky písařky udělaly překlep ve slově péče a místo "é" bylo vytištěno "í" . Četla jsem to několikrát, než mi to došlo, co to tam je vytištěno. Pán byl hodnej a omluvu přijal. A já, ač jsem v tom prsty neměla, jsem se děsně styděla.

Megan

No, tak taky přidájm něco do krámu:-) Jednou jsem dělal nějakou drobnou krádež. Jednalo se o asi 35 šampónů na vlasy. Tak já do jednoho úředního zaznamu(na místě události ) napsal 35 šamponů a do druhého záznamu (na počítači) 36 šamponů (nevšiml jsem si překlepu). Po nějaké době se z přestupkové komise vrátily oba mé úřední zaznamy spolu s fotodokumentací uloupenejch šampónů spolu s dopisem, abych vysvětlil, kolik vlastně těch šampónů bylo, páč podle fotografie jich bylo ve skutečnosti 34. NO, VIDĚL BYCH SE V PR...DELI.

Corrona

Ahoj lidi, Tak musím i já nakouknout. Je to fakt že už jsem tady dlouho nebyla cca asi 2 týdny? Ale vidim ze se porad vsichni skvele drzite a ja z Vas mam velkou radost i z novacku. Kdybych chtela napsat kolik dni uz nekourim, musela bych se hrabat v kalendari a to me nebavi. Pamatuji si ale ze 11 to bude jiz 7 mesicu a to jsem jeste nikdy nedokazala. Dokonce i ma kolegyne v praci si jen tak uz tyden nekoupila cigarety. Bez niceho a to moc obdivuji a samozreme se ji porad chvalim. Dokonce jsem ji doporucila i tuhle nasi diskuzi, tak snad vydrzi. Zatim se mejte vsichni moc hezky a drzte se, urcite zase nakouknu..

LUBAN

Nazdar ! Stále nekouřím a už nic neberu.V hospodě tomu stále nechtěj věřit.Musíte si to v hlavě srovnat,říkám jim.A teď gratulace:Ladík 266, Kamila rok, Friduč půl roku, Ivča 84, Ifka 41 a Megan zítra 160, PARA´DA!!! Kakamilo,Petře,Mirku moc Vám fandím. CHmp určitě zabere!!!Už se těším na OH.Až na to počasí,stojí za hov.....!! Ifko a Megane pošlu Vám pěknou plazmu,Panassonic. NEKUŘTE LUBAN

Megan

Ahoj Lubaneeee. Jasně pošli to. Tak jak to s tebou vypadá ohledně sleziny? Měj se a doufám, že dovalíš draku jeden. Jo a taky nekouřím:-)

miroslav

dík za podporu,na olympiadu se těším,jsem zvědav,jestli urveme aspon bronz v hokeji.....možná teda max.bronz

LUBAN

Megan došlo to? Luban.

irena

Nešlo by poslat ty srandinky ,kterým se tak smějete třeba na to rajče, kde máte fotka ze srazu? A nešlo by se na tom rajčeti popsat kdo je kdo?

irena

Nešlo by poslat ty srandinky ,kterým se tak smějete třeba na to rajče, kde máte fotka ze srazu? A nešlo by se na tom rajčeti popsat kdo je kdo?

Friduča

Dobré ránko, tak mám po kvalitní treninku a opět jsem nabušená :) :) Kamarádka mi jaksi zaspává - zjistila,že jdu i bez ní, tak se nesnaží..Ze 4 treninků jde na jeden,asi si jí vezmu do parády ... Ale jsem i v tomto na sebe pyšná - dřívj ka jedna z nás napsala, že se jí nechce, tak jsme to zvesela odpískaly a teď jsem se rafla a řekla jsem si, že to dám i bez ní a už 14 dní se mi to daří - nevázat se na její lenost... Asi se ze mě stává člověk, který bude dodržovat své předcevzetí ? nebo bych to možná mohla nazvat cílem, za kterým jdu :) ? Každopádně mám ze sebe radost ... .) Manža mi dal k výročí půl roku nějakého plyšového magůrka, tak to mě potěšil ... I když jsem mu ráno musela nenápadně připomenout, že to výročí mám :) Megane - někdy mám pocit, že si sedíš na vedení :) S tebou bude na srazíku bžunda :) :) Luban, už několikrát psal, že pokud mu to vyjde, tak moc rád dorazí a že zde sleduje každou informaci ohledně toho srazu :) :) Ty popleto !!! Nebo jsi nemocen ? To by tvou sníženou pozornost omlouvalo :) :) Přemýšlela jsem, že už bych začala počítat kouření na měsíce a né na dny .. Furt si to píšu v práci v kalendáři a už mě to nebaví .. :) No uvidím ... :) Já jsemtak strašně ráda, že nekouřím a že nekouříte VY !!!!!! Jste šikulky !!!

Megan

Ahoj všichni. Hele Fridučáku-opičáku:-) já vím co psal Luban. Jen tak ňák tuším, že ještě není rozhodnut jestli přijede, nebo ne, tak ho tak nějak lanařím aby přijel:-) Co to máš za příšerku-magůrku? Hele, zase to s tím tréningem nepřeháněj, aby se ti nezačaly ztrácet prsa a ty se nemusela holit:-) Ireno, ty fotky na rajčeti z vinného sklípku: tak ten třicátník s bradkou a knírem (ten hezkej :-)jsem já, ta krásná čtyřicátnice s delšíma tmavýma vlasama je Mona, ten pětatřicátník s pivasem je Miloš a zbytek nemůžeš znát:-) Irčo,jestli chceš něco poslat tak mi napiš mail a já ti to písnu Lubane, přišlo mi to, je to sranda jako blázen. Nechtěl bych tak dopadnout Jo, poslal jsem vám něco na mail PS: při psaní tohoto příspěvku jsem se fakt strašně nasmál

Friduča

Ty drzoune jeden :) Ale buď v klidu - já jsem měla malá prsa vždycky :) :) Takže to je to poslední co by mi vadilo :) A navíc to co popisuješ, tak na to bych musela začít brát zakázané látky a asi se připravovat na nějaké závody, aby to mělo smysl... Navíc tvrdé diety atd... a to skutečně není nic pro mě :( Já makám jen na tom,abych neměla celé tělo rozkydlé... :( A je to kamaráde makačka :) Ale začíná se mi zlepšovat i fyzička ... Vydřžím na pásu větší a větší zátěž... Já myslím, že Luban je rozhodnutej - pokud bude moct, tak jede ... Mám hlad jako vlk..jdu něco pofackovat a mažu na obídek, mlask :)

Ifka

Megane, veliká gratulace ke 160. Jo a neříkají ti náhodou kolegové "šampóne"? Lubane, jsem fakt ráda, že máme doma plazmu od Samsungu:-))) Tobě samozřejmě rovněž posílám velikou gratulaci ke 135 dnům. Corrono k zítřejšímu výročí ti taky posílám velikou gratulaci. 7 měsíců je krásný číslo a jsi borka! Irčo, něco jsem ti poslala do mailu. Jinak na srazu v KV jsem ta, co krájí to uzené a vyndavá okurky z flašky.

Mona

díky za poklonu ale ta čtyřicátnice je skoro padesátnice. Dnes jsem musela mzůstat doma,zase se rozbilo tepelný čerpadlo a já čekám na opraváře. Ráno tu bylo 15 stupňů to nemaji ani holky u nás ve skladu.V neděli mi už přijede rodina-kromě kluka-ten tam budse ještě 3 týdny a doufám,že už tady bude všechno fungovat, Všem nekuřákům zdar a píšícím obvzlášť.

Ifka

Ahoj Mončo, máš to ale pech s tím čerpadlem. Ze mně by byl rampouch. A co takhle nějaký přímotop?

Megan

Ahoj všici. Děkuji za gratulace, já to už ani nevnímám. Nekouřím a to je strašně důležitý. Fridu, jsem rád, že jsi to vzala jako srandu. No, co se týká sleziny, tak při pařbě jsem fakt v pohodě. Nemám blbou opičku, tak jenom samá sranda:-) Mono, tak to bych ti netipoval. Jsi pořád kočka:-) Ifko a fakt máš ještě tu vaši super slivku? Doval, koupím, mňam Ládíku, snad taky tak neprojektuješ:-) Nejvíc mě snad dostal ten nájezd do garáže. 40 stupňů? Lubane, co zeťák, je to lepší? Lexo, strašně dlouho jsi se neozvala. Co je s tebou? Snad nehulíš:-( Mějte se všichni krásně a voňavě

Ifka

Díky novému zákonu, že musíš dýchat pokaždé, když tě orgán zastaví, tak je slivky dost. Škoda, žes nebyl loni v KV, tam jsem vezla na košt půlčíka darované a půlčíka 30-leté, ale ta už bohužel dááávno není. Jinak mám tady v práci už dva půlčíky, co jsem dostala od klientů, tak jestli budeš mít cestu, tak se klidně zastav a pokud ne, tak je beru s sebou do PH. Akorát to domácí uzené, tlačenku a okurky do PH brát nebudu. To by mě asi z té pivnice vyhodili. Ve Varech to šlo, to byl penzion a měli jsme tam salónek sami pro sebe a za panáka té dobroty nám číšník donesl i talíř:-)

Irena

Tak už to skoro všecko vím Ifko Mono Ládíku Megane Miloši Lexo Lubane jsem velice ráda,že jsem vás poznala.Ifka mi přeposlala maily, akorát ten s tou plazmovkou mi nešel otevřít. Corroně,Lubanovi a krasavci Megenovi s bradkou posílám gratulace k výročí. Jen tak dál....

Ifka

A co se srazem - počítáš???

irena

Ď.

Kakamila

Tak přátelé, já, coby ještě kuřačka, po týhle úžasný diskusi, si jdu dnes vyzvednout CHP!!Ukecali jste mě, chtěla jsem až v březnu, ale začnu o měsíc dříve!!!Tak to jsem na sebe opravdu zvědavá!Vy ostatní jste bezvadní A FANDÍM VÁM! Chci na tom být stejně.Tak zatim páčko!!! KK

Ifka

Pozór, tohle je slovo do pranice. Bezva rozhodnutí. A navíc únor je krátký, takže první měsíc budeš mít za sebou dřív:-) Tak šup, šup do lékárny, pěkně zobej a piš. Ten srazík je koncem března, tak to už pojedeš taky:-)

Ivča

Super rozhodnutí!!! Taky jsem se rozhodla ze dne na den díky tady těm lidičkám a už to budou 3 měsíce co nehulím. Byla jsem na tom podobně, v létě 30 - 50 kousků, v zimě o něco méně. Myslela jsem si, že se bez toho nedá žít a ono se dá. Jedinej problém je v tom, že se neustále něčím cpu a kila jdou nahoru. Nejhorší je, že mě je to nějak jedno. Dřív jsem byla za každý kilo navíc hysterická a teď mě je to fuk, což je asi špatně. Tak držím pěsti a začni na víkend. První dny se chce strašně spát. Zdar všem a vydržať!!!

Friduča

Kakamilo - bezvadný rozhodnutí !!!! Začni zobat a taky tě ráda uvidím na našem srazíku nekuřáckém :) :) Jsi frajerka !!!

Ifka

Dnes nezávisle po sobě jsem tu měla 2 zedníky a okamžitě se mi vybavily ty obrázky o stavbařského vítěze. No cukaly mi koutky než jsem je vyřídila:-D Momentálně mám v práci klid, tak ještě něco pro pobavení. To mi takhle diktoval jeden pán do telefonu, že koupí dětskou dřevěnou krmící židličku a až mi to dodiktoval, tak mi povídá: "a ještě tam připište, že jsem vůl". Já na to proč? Odpověděl: protože tu samou, co teď chci koupit, jsem před půl rokem prodal. Manželku mám opět těhotnou.

Ifka

To mi zase jeden do telefonu diktoval: "Prodám poličku na kozenky se třemi šuplíčky". Opravdu jsem netušila co to má na prodej. Mozek mi šrotoval na plné obrátky co že to může mít za poličku a hlavně na co. Jediné, co jsem vymyslela, že by to mohla být nějaká skříňka na podprsenky, ale pořád se mi tomu nechtělo věřit a tak jsem se pána asi 5x nebo i vícekrát ptala, na co ta polička je. Odpověď byla pořád stejná - na kozenky. To už jsem se opravdu potila, přece tohle nepošlu do tisku? A pak jsem se pána optala ještě jednou: na co slouží ta polička? Odpověděl: no pzece na kození. A v tom mě to došlo. Pán si slapal na jazyk a já vyhrkla do toho telefonu: jo ahá na koření a pán přitakal. Tak to mi tenkrát opravdu spadl kámen ze srdce:-)

Megan
1x

tak ty dneska fakt perlíš Ifko. Kozenky, kozenky :-) Kakamilo, jen zobej, půjde to, uvidíš:-) Tak já jsem opět ve výkonu. Celou noc budu řídit a to tady pěkně sněží. Bych byl raději doma, ale máme podstav, tak volno nelze. Ahoj všici

LUBAN

Dnes 135 dní!!!!!! bez toho smradu!!!! Dnes je tady samá pr....del!!! KAKA----MILO a všichni ostatní NEKUŘTE!!!!! Jdu spát LUBAN

Kakmila

Tak ahojte po ránu přátelé, už je mám s sebou v kabelce a zachvíli začínám. Jestli ty prášky nepřekouřim už ani JÁ, nejhorší závislák, což by vám mé okolí potvrdilo, tak fakt fungujou!!! Děkuji za info o srazíku, to už bych mohla nekouřit, co???Ježiš, já si to vůbec nedovedu představit, že snad JÁ...., no nic, hodně vody, říkáte..... tak díky a pa!!! P.S. Kozenky....dost dobrý!!! Kakamila

Ifka

Tak já už jsem opět v procesu. Tady u nás mrzne, sněží a fouká vítr no hnus!!! Těší mě, že jste se trošku pobavili neboť smíchu není nikdy dost:-) Kakamilo než začneš zobat, tak sněz alespoň celý rohlík. Bez jídla bývá šoufl od žaludku. Takže držím ti moc palce!!!

Friduča

Dobré ránko všem, Lubane - tobě velikááánská gratulačka ke 136 dnům !!! Jsi borec a drž se !!!! Kakamilo - za sebe bych ti doporučila snižovat postupně počet vykouřených cigeret - nenásilně a v klidu jak ti to bude vyhovovat... Jedna, nebo dvě se zahazujou snáz, než krabka... Já nejprve vyřadila cíga ráno u kávy ( vynechala jsem i kávu ) a zapálila si,až s kolegyňkou v práci u kávy... Pak jsem vyřadila i ty dopolední cíga a dala, až na obědě... Pak jsem si dala PO obědě jednu... atd ... prostě jsem tu první cigeretu oddalovala na pozdější a pozdější čas,až jsem byla na jedné cigeretě odpol doma s manžou u kávy - takovej obřad ... A i tu jsem nakonec zahodila... Ano dobře se najíst před práškem je skutečně ve většině případů dobré - hodně lidí pak bolí žaludek, když zobou na lačno ... Tak zobej a piš :) :) Držím ti paleček !!!!!! Já mám za sebou ranní trenink :) :) A mám hlad jako vlk !!! Dneska se neumím rozhodnout - čevab, halušky a rajská - to je masakr :) Sežeru i babičku jakej mám hlad ... :)

Ifka

To jsi dobrá. Já jsem hůlky odložila neboť pořád mrzne a já mám strach, že z toho ledového vzduchu něco chytím na průdušky. Ale až přestane mrznout, tak je zase vytáhnu. Přece jenom denně skoro 3 km bylo na váze poznat. Nyní žeru a kynu:-(

Friduča

No vrhla jsem se na to fakt po hlavě a chodím 4-5x týdně ( většinou ráno ). Což je pro mé okolí šílené překvapení, něb jsem klasická sova a ponocuju a ráno ? se v stáváním děsnej problém :) Ale tak jako s kouřením jsem přehodila výhybku a jde to..Prostě, když zazvoní budík ,tak se nepovaluju dál, ale vyskočím a je to ...A jde to :) :) Jiank Ifko já chodím každý den před treninkem cca 3.5 km na pásu - 30 min... A myslím, že se mi za ty 3 týdny zlepšuje i fyzička... S tím vzduchem máš pravdu - leda by jsi si dala něco přes ksichtík,aby jsi to nedýchala přímo ...Ale ono to snad už sleze i když zase napadlo dneska .. .Ale já myslím, že už to přecéééé musí skončit ... :) :) A pak zase budeš dupat do práce :)

Ifka

Už tak s těma hůlkama vypadám jako exot a ještě si dát na hubu burku no tě pic:-DDD

kakamila

Někde jsem tu četla, že se nemusim omezovat, že TO přijde samo...Ale díky Friduč, zkusím to jako Ty, pomalu ubírat, at si zvykám....Pa

Mona

Tak vám musím říct,že ten sníh mi pěkně leze na nervy. Dnes jsem zase zapadla. Přímo před barákem,je tam moc sněhu a já ho uklízela asi před týdnem naposled. Popotáh mě soused,kterého jsem musela vzbudit. No trapas a hnus.Čerpadlo ještě nevím,ráno se vrtule netočila,ale prý se nemusí točit,aby to topilo. Uvidím,co až přijdu domů,co mě čeká. Nekuřte a Kakamile držím palce...Mazákum jasně taky,ale to už je stará vesta ne?

irena

díky za poslání ,ale plazmovka rozbalit nejde.Asi mám divnej počítač(všechno co mi nejde je samozřejmě divný) Kakamilo mě kdysi radila Greena, klidně kuř i dvákrát tolik ono to přijde samo -a bylo to tak . Ona ti sama hlava dá vědět. Ifko vykládala jsem to manželovi a on to nepochopil.Bodejť by jo když jsem preferovala poličku na kozy. Copak dnes nemá nikdo výročí?: Tak blahopřeju prostě všem nekuřákům.

Ifka

Tak teď se chechám zase já:-DDD Doufám, žes mu potom řekla, že jde o poličku na kořenky? Každý počítač má natažený v sobě nějaký program a tvůj počítač holt nemá zrovna ten program, aby otevřel tu plazmu. To se mi stává taky, že mi něco nejde otevřít, tak to vysypu do koše a je to:-)

Irena

Ještě jsem mu to neřekla ,až ho uvidím večer,já mu to říkala do telefonu ,on to nechápal,tak jsem si myslala,že je úplně blbej.Až jsme zavěsili,tak mi to za chvilku došlo

Megan

Ahoj všichni. 161, 161 to to letí, to to letí. zA CHVILKU PŮLROČEK. nO, UTÍKÁ TO PŘÁTELÉ. Tak dneska jsem si pěkně přivstal. Chrápal jsem až do 14 hod. no, ale do postele jsem se dostal až po 10 hodině. Ifko, včera když jsem šel do práce tak jsem viděl ženskou jak si to štráduje s hůlkama. No hned jsem si vzpoměl na tebe:-) Fridu, ty máš s tím tréningem výdrž. Já už se strašně těším na kolo, posilku dávám tak 1-2 x týdně. Kolo je kolo. Dnes jsem měl jet s manžou na večerní lyžování, ale jsme furt (hlavnhě já a moje plíce) nakřáplí tak zůstaneme doma. Tak slezina 27.3. se nám kvapem blíží. Jo, Ifko, dnes se mi zdálo, jak jsi dovalila tu slivku. Byl to moc příjemný sen:-) Ládíku, ten náš projektant je fakt nějakej divnej. Jsou dny, kdy tady otravuje do půlnoci a teď se opět týden neozval. Začínám počítak tak s květnem. Mono, ty s tím zapadáváním máš teda fakt smůlu. Naštěstí to vždy dobře dopadlo:-) Kakamilo, tak snad to stihneš a na srazíku budeš bez smradu:-) Mějte se všichni krásně a nekuřte:-)

Ifka

to mě těší, že si mě spojuješ s hůlkama a né s kozenkama:-DDD

GREENA
4x

Přátelé, tak dneska v 9 hodin ráno jsem oslavila svůj 547.DBC (den bez cigaret) !!!!!! Rok a půl se pinožím po světě bez nikotinu a vzpomínám nostalgicky na tuto diskusi, ve které jsem se vyskytovala často od srpna 2008 do jara 2009......... a která mi véééélmi pomohla, takže ji vřele doporučuji všem čerstvým odvykačům (KAKAMILO držím pěsti!!). ......... Dopustím se malé REKAPITULACE ...... Za tu dobu jsem NEvykouřila 10 800 cigaret, tj. 540 krabiček (to je hromada, umíte si to představit?) ....... ušetřila 37800 ,- Kč (kam se ty korunky rozkutálely????) ,........ přibrala plíživě 5 kg (mrcha metabolismus potřebuje prohnat faldy , už se těším na jaro na bicykl) ................................. A jak se daří mým spolubojovníkům???? XANDRO, MONO, MODROOKATÝ, HARY, PAVČO,NOVÁČKU, NO-ONE,IFKO, ZDENKO, IRENO. LENKO,ONDRO ....a další a další ................ doufám, že se držíte a nečudíte....ozvěte se, ať vás můžu pochválit, nikdo jiný než my nekuřáci (pardon...nekouřící kuřáci) to neudělá!!!! .................................. Zdravím srdečně bojující odvykače Friduču, Megana, Ládíka a spol........ jste borci a borky, drrrrrrržte séééééé!!!!!!! Možná přijdou krizůvky, ale to nejhorší máte za sebou. ............No a všem ČTOUCÍM VÁHAVCŮM .... neváhejte a jděte do Champixu, tenhle preparát se povedl, funguje ( na rozdíl od jiných farmaceutických zázraků všeho druhu). Heslo odvykače: HRRRR NA NĚ, NA SMRADLAVKY!!!!

Mona

Greeno,velká gratulace k tvému roku a půl. Je to fakt úžasný. Myslím,že jsme živým příkladem pro nováčky,že to jde. Já za sebe musím říct,že bych do toho šla znova,kdyby to bylo nutné,ale je fakt,že ty začátky jsou teda krušný. Nejhorší jsou na tom ty kila navíc-já 10,ale fakt slibuju,že se jich do léta zbavim. Stále si na něčem trénuju morál,třeba i na tom,že jsem chca nechca to cvičení zařadila tak trochu do svého života jako hygienu. Držte se všichni a kdo ještě váhá,jestli na sraz pojede nebo ne,tak ať se co nejdříve kladně rozhodne. Ve sklípku to bylo fakt úžasný a kdo nejel,udělal velkou vhybu. I přes tu dlouho cestu to stálo zato-Miloš s Meganem to jistě potvrdí.

irena

Já se,Greeno připojuji ke gratulantům. Vzpomínám ,když jsem začínala, tak jsi mi radila co a jak bude a já jsem snad ani nepovažovala za možné ,že by to vyšlo a já se dostala taky na druhou stranu. MOno, co momentálně proti těm kilům podnikáš? Napište někdo kompetentní trošku víc o tom srazu.Kdy, v kolik,jak to bude, kde to bude otd

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

80%
20%
Zatím hlasovalo 137 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce