Přátelé, tak dneska v 9 hodin ráno jsem oslavila svůj 547.DBC (den bez cigaret) !!!!!! Rok a půl se pinožím po světě bez nikotinu a vzpomínám nostalgicky na tuto diskusi, ve které jsem se vyskytovala často od srpna 2008 do jara 2009......... a která mi véééélmi pomohla, takže ji vřele doporučuji všem čerstvým odvykačům (KAKAMILO držím pěsti!!). ......... Dopustím se malé REKAPITULACE ...... Za tu dobu jsem NEvykouřila 10 800 cigaret, tj. 540 krabiček (to je hromada, umíte si to představit?) ....... ušetřila 37800 ,- Kč (kam se ty korunky rozkutálely????) ,........ přibrala plíživě 5 kg (mrcha metabolismus potřebuje prohnat faldy , už se těším na jaro na bicykl) ................................. A jak se daří mým spolubojovníkům???? XANDRO, MONO, MODROOKATÝ, HARY, PAVČO,NOVÁČKU, NO-ONE,IFKO, ZDENKO, IRENO. LENKO,ONDRO ....a další a další ................ doufám, že se držíte a nečudíte....ozvěte se, ať vás můžu pochválit, nikdo jiný než my nekuřáci (pardon...nekouřící kuřáci) to neudělá!!!! .................................. Zdravím srdečně bojující odvykače Friduču, Megana, Ládíka a spol........ jste borci a borky, drrrrrrržte séééééé!!!!!!! Možná přijdou krizůvky, ale to nejhorší máte za sebou. ............No a všem ČTOUCÍM VÁHAVCŮM .... neváhejte a jděte do Champixu, tenhle preparát se povedl, funguje ( na rozdíl od jiných farmaceutických zázraků všeho druhu). Heslo odvykače: HRRRR NA NĚ, NA SMRADLAVKY!!!!
Přidat nový komentář