Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Megan

Ireno, sraz bude 27.3. 2010 v Praze. Zatím co ví, tak nikdo nepotřebuje ubytování (já třeba budu u Friduč), Ifka u kámošky atd. Ubytování by ti Friduča mohla zařídit. Mělo by se být a pít v jednom super Pubu (Miloš ze sesterské diskuse to tam zná a doporučil to). Tady je odkaz: http://www.thepub.cz/praha-1/o-nas/ V kolik to bude záleží jen na nás. Ona je Frida s Milošem zařizovatelem tak ať navrhnou. Mně je to buřt:-) Kolik nás vlastně je? Fridu + manža, Megan + manža, Ifka, Mona, Miloš, nejspíš Luban. Přidá se ještě někdo? Fridu, co sousední diskuse. jede ještě někdo? Mono, nechceš ješte vzít Verču s Alčou? Rád bych je viděl holky jedny:-) Moooc pozdravuju Jinak krásný a nekuřácký ráno všem:-)

Friduča

Dobré ránko, také se přidávám ke gratulacím holky - moc si to zasloužíte !!! No Megane, já abych pravdu řekla, tak nevím... Ale myslím, že se hlásilo víc lidí.. Já tedy jestli dovolíte navrhuju Miloše,ať to poladí... Bude to objednávat ( náš úkol je mu to připomenout :) ) a tím to vlastně končí .. Megane ty s is ním píšeš, tak s ním domluv, jestli můžeš zveřejnit jeho mail ( což myslím nebude protestovat, vedle je zveřejněn,ale historicky hodně zpět :( ) a navrhuju aby mu všichni kdo pojedou napsali, že jedou :) On to zabukuje a tím to asi hasne .. Nevím jestli chcete před hospůdkou se jít někam courat v takové velké bandě ? Myslím, že návrhům se meze nekladou .. Nevíme- kdo- kdy do Prahy dorazí a jakej má plán... To je taky důležitý ...A taky nevím jestli se tam vlezeme ? Jsou tam dost malé stoly... Ale tak snad nám to srazí .. Miloš to tam zná ... tak snad ví ...

Ifka

i já se připojuji ke gratulantům, jsi borka:-) A já můžu jenom tiše závidět.

Megan

Tak jsem psal Milošovi a až mi odepíše, tak napíšu. Čau

Ifka

Okna vesmíru mi nejdou v PC otevřít, nemám na to program:-( Jinak se Ládík dlouho neozval. Už si asi zahřívá místo před televizí - dnes to začíná:-)

ládík

jsem stále tu. sleduji. ukončena změna spacího režimu. dnes ve 3:00 start. jinak - nekuřák, ale drobné problémy jsou, nepřikládám jim význam, jsme nekuřáci. gratulace všem s výročím já vám tak závidím. ach jo

Ifka

Jsem se lekla, jestli nejsi opět v nemocnici. Jsme dva co závidíme:-) No já si zrovna uvařila kafe a k němu si dám paipo a mám na výběr buď vanilkové nebo grapefruidové a musí mi to holt stačit. Furt lepší paipo než si zadřít do jazyku třísku ze sirky. A víš jak my budeme na starý kolena zdraví - tedy pokud už nás nesžírá rak:-)))

ládík

ifko nestraš. já udělám vše, abych co nejdéle nemo odolal. ano já závidím. já se snažím nelhat, tak to přiznám. i já zrovna absolvoval rozcvičku s paipem. já již mám bez chutí, jen násadku, jen pro ten pocit na rtech. poslední dny, ale pociťuji, že si pomáhám víc a víc. snad to přejde. spíš je to u mě o pocitech. jinak mě to začíná i dost vadit. včera na rehabilitaci, sedí se vedle sebe a rašelinou se nahřívá před masáží, bylo vedle mě volno a tak usedl pán a hned bylo jasno, že před dveřma narychlo dokouřil cígo až k filtru. mimo toho, že mě napadlo, že smrdí jsem si pomyslel, proč chodí se léčit, když pálí. já jestli to dotáhnu na druhý břeh, tak budu asi nepříjemný nekuřák. ach jo. jinak na raka nemyslet, ono již ta tříska v jazyku by stačila. pro megana odpověď. nevím jestli jsem někdy udělal takovou chybu a jako na tvých top star stavařinách, spíše si zakládám na detailech a na tom, aby lidi byli spokojeni, aby se maximálně využily prostory, aby se minimalizovaly komunikační a nepotřebné plochy atd. projektantům nenadávej. to víš volné povolení. někdy to jde, jak na drátku a někdy nevymyslíš ani čáru a já se pak třeba schovávám, neberu mobil, vyhlásím partizánskou válku, zákazníci hrozí, že povolají novu s černými ovcemi apod. zatím ahoj všem zdravím oplývajícím , nesmrdícím až voňavým, a minimálně bohatším nekuřákům

Ifka

Moc pěkný "rozcvička s paipem" - to se ti povedlo:-D

ládík

tak jsem dočetl před chvílí denní tisk, tedy spíše tu sportovní stránku před olympiádou a po chvilce přemýšlení jsem musel konstatovat, že friduš má pravdu i v tom přístupu kuřáckého okolí k nám , ale i k ostatním. je tam článek s trenérem naší největší naděje na medaili. a tam píše, že když se dohodli na tom, že ji bude trénovat, tak mu museli slíbit a dodržet, že Martina nebude kouřit a ani nikdo z jejího okolí, to je samozřejmé, ale že ani nikdy nevkročí do zakouřené místnosti ať již s rodiči, se školou a vůbec. a protože úspěchy se dostavily a pan trenér asi ví co ví, tak je vlastně možné, že nějaký netolerantní kuřák nás možná mohl připravit i o olympijskou medaili. jen jsem chtěl sdělit tento poznatek. a i možná i jako poznatek k diskuzi. já totiž začínám přemýšlet, že u mě v poslední době opětně přibývající hříšné myšlenky mohou být vyvolány, tím kouřícím okolím.

Megan

aHOJ VŠICI. tAK JÁ JSEM OPĚT VE VÝKONU. Ládíku, každej má občas ,, Černý´´ myšlenky, ale je potřeba je zahnat a dále na to nemyslet. Taky jsem, si kdysi myslel, že tak po půl roce nekouření si na to ten člověk ani nevzpomene, ale není to pravda. Makkula nedávno psala( má tak nějak stejně jako já), že má někdy strašný chutě. Je potřeba se zakousnout a nepolevit. Však ono to přejde:-) Co mají teprve říkat feťáci? To musejí být strašný muka při absťáku. Nějaký retka, pohoda:-) Mysli třeba na tu svoji opympiádu a kochej se výsledky. Mě ze sportu zajímá snad jen cyklistika, zbytek nesleduji:-) Fridu, Miloš nic organizovat nechce!!!!! Málem mě seřval:-( Já myslím, že bude nejlepší, když sem dáš svůj mail ty a my potvrdíme účast. Já bych to klidně vzal sám, ale nejsu Pražák. Co ty na to Fridučko-opičko? Mějte se všichni krásně a zatím páček shledáček

Mona
1x

Dobré ranko,já ještě k tomnu srazu. Milošovi se VŮBEC nedivím,zorganizoval sraz do sklípku a musím říct,že výbormě a já nevím z kolika lidí,kteří chtěli jet ,jeli nakonec z naší diskuze jen já Miloš a Megan. Kvůli tomu,že se sraz konal daleko. Pro každého je daleko jinam si myslím. A pak jsme museli narychlo brát lidi,kteří s naší diskuzí nemají nic společného.jako např já nevěstu s mamunkou,Megan Tunapa a Miloš bráchu. Já už totiž vidím,jak Miloš zamlouvá stůl někde pro x lidí,kde je o to velký zájem a pak přijdou 3. Navrhuju proto se teď co nejzávazněji přihlásit kdo pojede /stát se může všechno/ Já tedy pojedu na 99 procent a na 50 procent sebou beru kámošku z Prahy,u který spím.

Megan

Tak já jestli nebudu na márách jedu s manžou troufnu si říci na 100 %

LUBAN

Tak nazdar všichni!!!!!Nekouřím!!Dnes 58 nar.Tro šku slavím se švárama.Dcera byla se synem za zeťákem.Jenom už spí!!!!!Je to v prde.....li!!!! Moc Vás pozdravuji!!!!! LUBAN AŤ žijou ZOH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lexa

neboj Megánku,stále čtu už jsem jak Ládík:))Lubane drž se,se zetákem je to smutné,někdy je to fakt v tom životě nespravedlivé!!!!Jinak vítám všechny nováčky,držím palce!!!

Megan

Ahoj všici. Lubane, se zeťákem je mi to moc líto. Tobě přeju vše nej nej k narozkám. Život je někdy prevít. Něco pěknýho ti pošlu. Ifko, Fridu, vám už jsem to poslal. Pošlete to pak dál, Ládíkovi, Lexe , Moně a pod. Je to BOMBA!!!!!

ládík

hlásím, že bomba dosud nedorazila a přitom bych nějakou bobu potřeboval, nebo spíš jako trochu rozptýlení na jednu stranu mě marodění přestává bavit a nudím se i u sportu, na druhou stranu jsem línej jít i jen ven a to tu u nás svítí slunce. takže prozatím pokračuji ve sběratelství. ale pokračuje to strašně pomalu ( to sbírání nekuřáckých dnů, týdnů a měsíců) ahoj a doopravdy nekuřte. PS. čekám na bombu

Megan

Ládíku, bomba poslána. Čau a užij si ji:-)

ládík

tak to čumím. dost dobrý. jdu rozesílat

KAKAMILA

Ahoj přátelé, tak jsem 4. den užívání CHP. Přes víkend jsem byla někde, kde se smělo kouřit v bytě /doma nekouřím/, takže jsem vytáhla od pát do ned cca 40 ks denně a s chutí. To je blbý co??? Ale dnes po ránu začínám poci´tovat nevoli z cigára a začínám mít menšít chuť, tak uvidím, kdy to překouřím...No, zatím to na 8. dne bez cíga ještě nevidím...Kakamila

Ifka

Ahoj, řekla bych, že je to úplně normální. Pokračuj a uvidíš:-)

Ifka

Přeji Vám samé voňavé dny bez cigaret, pevné zdraví a štěstí.

Ifka

Po shlédnutí Meganova filmečku mě bolí bránice:-DDD Líp ten pracovní proces nemohl začít:-) Díky.

Ifka

Ve kterých novinách to bylo napsané? Určitě na tom něco je. Moje zkušenost je, že po Novém roce, když manža taky nekouřil, tak to pro mě byla brnkačka. Ani jsem si nevzpomněla, ale jak opět začal hulit, tak už to pro mě brnkačka rozhodně není:-( jediné pozitivum je, že děsně páchne. Opravdu jsou chvíle, kdy mu to cígo ZÁVIDÍM:-(((

lexa

taky Ifko,nejsi sama,zrovna v sobotu jsme tu měli navštěvu a pořád všichni chodili na balkon a já furt čučela sama!Jsem jim říkala,že si mají vzít židle a sedět si tam :(((

Ivča

Ahojda. Mám to samé, tiše závidím, když jdou ostatní kouřit ven. Není něco špatně??? Neměli by oni závidět nám? Já nevím, teď budu nekouřit 3 měsíce, ale je to čím dál horší. Chutě jsou děsný a to stále beru CH a asi ho budu muset brát věčně nebo co. Nejhorší je, že mě to ani nesmrdí. Když přijde manžel z venku po cigáru, tak nasávám a voní mě to. Hrůůůza. Teď zrovna bojuju u kafe. Místo cigára sladký a kila přibývaj. Ale budem bojovat, třeba to vyjde. Vlastně musí to vyjít!!!!!!!!!!!!!!! Velký díky všem za podporu a dodávání síly. Je to fakt potřeba.

Mona

Všechno nejlepší k svátku Jiřinám/já mám mámu taky Jiřinu/. Tak jsem se jí rozhodla dát poukázku na kosmetiku nebo na masáž-jsem zvědavá,co si vybere-je jí skoro 78 let,ale když pod stromeček dostala zlaté naušnice,tak z nich měla opravdu radost a nosí je pořád. Jinak jsem na vás naštvaná,protože já žádné video-bombu nedostala,takže prosím přeposlat i mě,ať máte čisté svědomí.Ivčo,BUDOU závidět nám ty smraďoši,neboj,jen to bude chvíli trvat. Mají klapky na očích. To je všech kuřáků obrana-taky jsem byla taková...Hezký den Jo a ještě -už mám doma rodinu a manžel se mi vrátil se zánětem ledvin-leží!!!!

Ifka

Pošlu ti to zítra ráno. Teď nemám už čas.

Megan

Ahoj všichni. Tak já mám po noční a zejtra asi půjdu na to plicní. Furt to není dobrý. Špatně se mi dejchá, bolí mně to, no hrůza. Kakamilo, já když začal brát Champ tak jsem na tom byl podobně. Kouřil jsem jak oteklej, ale po nějaké době mi to přestalo chutnat a já začal snižovat. Pak už to byla brnkačka. Neboj, zvládneš to. Ifko, Lexo, Ivčo, přestaňte závidět!!!! To ti hulibaldi smradlaví:-) nám musí závidět a ne my jim. To dá přeci rozum ne? Fridučko, co je s tebou? Jakto že nepíšeš? Ty se s nbámi nekamarádíš? Asi budu slzet:-( Ládíku, tak včera zlatá!!!!! Nespadl jsi ze židle? Ty takovej sportovní fanda, to pro tebe musela být adrenalinová záležitost Lubane, jak jsi oslavil narozky? Snad jsi se moc neopil a nezačal hulid Mono, tak já to bombu pošlu jo? Ahoj všici

ládík

ahoj lidi, již jsem dospal. je to náročné. do noci telka, andrenalin nad hlavu a potom nejde ani usnout. jo megan, jasně, včera zlatá, dnes bude další a tak postupně dál a dál. ale vážně. já mám sport rád. a když k tomu přijdou takovéto emotivní příběhy, tak přiznám i zaslzení. je to , ale paráda. když novák před dvanácti lety v naganu do televize prohlásil, že vychová olympijskou vítězku, v zemi , kde není pro tento sport ani jeden krytej stadion, kde proto nejsou ani přírodní podmínky, kde nejsou peníze, tak z něj měli srandu. no a hele, stloukli pár prkýnek, trénovali na chodbě v bytě, když někdy zamrzlo, uklízeli led a dnes je potají natáčejí v čem to je. teď napíšu něco velikášského, ale jestli někdo pro tuto zemi něco udělal a pro to, aby o nás aspoň někdo věděl, tak jsou to právě tito. nebo myslíš, že když v americe, ale i jinde ukážeme paroubka a ty další, které platíme, tak hned budou vědět kde a kdo jsou češí ??? no nic. já to mám prostě rád. já bych se dokázal třeba dívat na vítězství neumannové na olympiádě do nekonečna. poslední závod, pro ni nadstandardně dlouhý závod (30km), nejtěžší, nejrobustnější , no prostě odepsaná, a když ji odepsal i takový renovovaný komentátor jako pavel čapek, který , jak pak se psalo se zajíkl až se málem udusil, že ona ne aby odpadla, ale naopak nastoupila a vyhrála, tak to bych mohl vidět pořád. je pravda, že včerejšek byla i zkouška. většinou jsou tato vítězství slavil slavnostní cigaretou a včera to bylo bez. ale vydržel jsem. držím pořád. a nejsem sám. dnes vyšlo, že nákup cigaret loni klesl o 6%. a to není málo. sice k tomu asi popravdě přislěpa i krize. jen čekám až to zpracují a uvědomí si, že na tomto údaji mají podstatný přínos i ládík, friduč, megan, ifka, ivča........pomoc.........nechci na nikoho zapomenout..no prostě všichni nekuřáci. sorry již nevydržím sedět, snad příště

LUBAN

NAZDAR všichni!! Dnes již 140 den bez cigára!! Paráda!Megan narozky v pohodě.Pivečko,pnáček, no dobrý.Spala u nás vnučka,takže v klídku.Včera jí bylo 15 měsíců. Jo ten film dobrý,kdy že to jde do kin?? A vtípky taky . KAKA.....MILO ono to přijde,neboj!Já přestal snad po14 dnech! Jdu se dívat na BAUERA,že by zas medaile? NEKUŘT E LUBAN !!!!!!

pecenkova ladislava

kazdy kdo chce prestat kouirit si musi nejdrive vsechno srovnat v hlave. jenom brat prasky amyslet si ze prestanu,tak to nefunguje.CHANPIX je jenom doplněk k nasemu prewsvedceni nekourit:Pak to jde docela dobre.Uz roknekourim

Kakamila

Závidím a zároveň gartuluji Greeně, ta je už je z toho venku, já myslim, že bych CHP překouřila, tak budu muset udělat radikální řez. Dokud budu mít u sebe cigára a pořád si je kupovat, znám se, budu kouřit!!V sobotu budu bez nich..., nemá cenu to protahovat,no to zešílím....

Ivča

Kakamilo, já jsem přestala až 18. den a přišlo to úplně samo. Do dneška nosím krabičku a v ní zbylé 2 cigára a už to jsou 3 měsíce, co nehulím. Kdybych si je nekoupila a byla tenkrát bez, tak bych asi zešílela. Byla jsem taky příšerně závíslá. Tak netlač na pilu a uvidíš, že to půjde samo. Přeju kráásný den všem nekuřákům a i pořád ještě kuřákům, co s tím chtěj praštit.

Megan

Ahoj všichni. Ládíku, já na sport v telce moc nečumím, ale ten závod Martiny jsem viděl a koukal jsem na to i včera v televizních novinách. No, přiznám se, taky jsem zatlačoval slzu. Je ta holka fakt dobrá. Já jdu dnes na to plicní, tak mi držte palce. Já si myslím, že mám přechozenej zápal plic, jinak nevím. Ifko, tak jsem byl včera s manžou v restauraci U Dubu, která je známá z Ano, šéfe. Tak jsme za dvě jídla, jedno pivo a jedno kafe vyplázli 411 Kč. Dal jsem si bažantí roládu na jalovci se šťouchanýma bramborama (recept od Polhrajcha) a manža Gladiátora (taky jeho recept). No, nebylo to špatné, ale na moje kuřecí na smetaně s žampionama to fakt nemá:-). Domácí chleba jsem si nakonec nedal, protože nám ho zapoměla donést a samotný jsem ho nechtěl chroupat. Za ty prachy by to prostředí mohlo být na lepší úrovni. Ladislavě gratuluji k roku. To musí být paráda. Jinak moc zdravím naši nemocnou Fridučku (včera jsem jí psal SMS a je chuděra celá bolavá:-( Lubana, Lexu, Ivču, Kakamilu, Emu, Markulu, Corronu, Grenu, no prostě všechny bojovníky. Ahoj

Ema

Megan, ďakujem za pozdrav, si zlatý. Kakamila, ja som prestala fajčiť asi po 17 dňoch a nebolo to ani násilne ale ani samo od seba. Posledné dni som fajčila každú cigaretu na dvakrát, nechutilo mi to ale zvyk je zvyk. Mala som tie isté pocity ako Ty a ako každý v tomto fóre, okrem Ládika, na jeho pocity nechcem ani pomyslieť. Vyfajčila som všetky cigarety čo som doma mala a nové som si nekúpila. Ja by som zasa na rozdiel od Ivči nemohla myť pri sebe cigarety, taká som hrdinka. A rada, čo napísala Ladislava, sa tu už niekoľkokrát opakovala ale je tak dôležitá, že by sa mohla opakovať na každej strane. Než začnem pojedať champix, musím byť rozhodnutá. Bože, aké silné reči mám, ktovie, aká silná by som bola keby som chodila medzi fajčiarov. To je Friduč taká ubolená, že nemôže ani písať, bolia ju aj ručičky?

Kakamila

Moc vám děkuji za rady. Toto forum si každý den tisknu v práci,od začátku, kdy začalo, protože nemám čas to číst zpátky. Aspon pak doma čtu a nekouřim, nebo míń. Je to naprosto super server, zajímá mě, jak dopadli ti všichni různí, co už je tu nevidím...Tak já tomu nechám ještě volnej průběh...díky za názory!

Friduča

Zdravím všechny, na chvilku jsem vyskočila z pelechu - Emo bolavé ručičky nemám, ale bolí mě od soboty v kruku a na průduškách, teplůtka, zalehlé uši, bolest hlavy... a manža okolo mě skáče, dělá čajíčky a léky a já kromě toaley nevystrčila čumák - až teď...Ale zase mažu do postele a uvidím zítra... Já žiju s kuřákem v jedné domácnost i když mi tu nekouří a 80% kamarádů a kolegů taky kouří...Myslím, že pokud se rozhodneme, tak to vydržíme... Co nám taky zbejvá ? Nic - zapálit si, nebo ne ... A pokud kouřit nechceme, pak si nezapálíme...Pokud to uděláme, ještě jsme nedošli do cíle ... Ke srazu - Megane jem i líto, jestli na tebe byl Miloš nepříjemnej, to jsem nepředpokládala, ale jak psala Mona, taky se mu nedivím...Každý rok organizuju chalupu už 10 let s kamarádama a vím jakej to je trabl ...Nicméně tohle není třeba nijak zvláš´t oragnizivat... Prostě si týden před datem tady napíšeme kdo dorazí a já tam zavolám a hospodu zabukuju.. To je celé ...Není proč to komplikovat... Tak já mažu zpátky do pelechu a držte se a nekuřte !!!

olina

Ahoj všem,nepíši sem ale každý den si vás poctivě přečtu co nového .....tak jako skoro většina z nás jsem byla přesvědčená o tom že já nepřestanu s kouřením ale už je to 8 měsíc co jsem si nezapálila . Musím říct že mě to ze začátku bavilo nekouřit byla jsem na sebe pyšná ,ale nepočítala jsem stím že i po 8 měsících mě přepadne chuť na cigaretu........zatím odolávám doufám že budu i nadále ,jsou situace kdybych měla cigaretu po ruce zapálím si ....zrovna tyhle dny kdy jsem dostala na hlídání vnoučata na cigarety myslím často ,vytopili jsme sousedy když mi jedna z nich dala hadici od pračky dolů ,určitě to zná většina z nás ale cigareta by mi u toho bodla .No rozchodila jsem to a teď snima jdu do bazénu kde je asi utopím .Jinak vám všem přeji abyste neměli po takové době krize jako já ,snad to zase přejde .....všechny zdravím a moc ráda vás čtu ale už mezi vás nepatřím už jsem důchodkyně která se rozhodla přestat kouřit až na stará kolena bude mi už 62 let....hrůza .i já jsem přibrala asi 8 kilo a přemýšlím o tom že si koupím hole a budu chodit svižně na zahrádku a né autobusem ,těším se na jaro ....tak se mějte jdu sportovat a plavat .....

Ema

Olinko sme na tom temer rovnako a s tým myslením úplne rovnako, mám dosť komplexy medzi mladými, ale zvykám si. Tiež 8.mesiac nefajčím ale za cigaretami je mi skôr smutno než by som mala na ne chuť. Možno tá chuť ešte len príde, potvora.

Megan

Ahoj všěichni. Tak jsem včera podstoupil všelijaké možné i nemožné lékařské vyšetření ohledně těch plic a vše negativní. Nakonec mi doktorka řekla, že mám asi přechozenou nějakou nemoc a nebo že to může být reakce plic na nekouření. Dobrý ne? No, trochu jsem se uklidnil. Zítra mě čekají ještě poslední testy tak snad dobrý. Fridu, pořád marodíš? Olino a Emo, nevidím jedinýdůvod, proč by jste neměli mezi nás nepatřit. Jste velké bojovnice a my vás obdivujem. Jste naše a basta!!!!!!! Ládíku, tak dnes by měl dávat projektant všechny papíry na výstavbu a mělo by se zahájit zkrácené územní řízení. Tak jsem zvědav Mějte se všichni krásně a čus. PS Mono, jak se ti líbila bomba?

Ifka

Olince i Emě moc gratuluji. Děvčata jste šikulky. Olinku vítám mezi námi a Emu zdravím na Slovensko. Děvčata, co to je za hloupé řeči s tím věkem??? Jdete nám všem příkladem, vždyť obě dvě jste s tím dokázaly seknout a to máte NEJDELŠÍ KUŘÁCKOU KARIÉRU z nás všech. To si zaslouží VELIKÝ OBDIV!!! Takže zahoďte ostych a pište! Ani já už nejsem žádná mladice. Oli, ty hůlky doporučuji. Včera večer jsem si doma všimla, že si manža vysypal prasátko - asi na něj přišla hotovostní krize - daně se blíží:-))) Využila jsem situace a opět jsem mlela o tom, že by měl přesta hulit, že cíga jsou drahá. Tak uvidím. Megane, co doktoři? Jinak ti moc děkuji za reference o Dubu. Fridu, bzry se uzdrav.

Mona

Za bombu díky-fakt bomba. Tak jsem ještě psala Honzovi-ten se vžky zúčastňoval všech srazů-akorát ve sklípku nebyl a psal,že přijde. Beru sebou ještě kámošku u který budu pak spát-je super.budete čumět jaká je s ná sranda-a taky nekouří-ale je fakt,že nikdy nekouřila. Friduče přeju brzké uzdravení. A ostatním velmi lehké odvykání...

Megan

Ifko, jak jsem již psal, doktoři nevěd íčím to je. Dnes jsem ještě volal do laborky na výsledky rozboru krve a dopadlo to taky dobře. Zejtra jdu znova na odběr krve a jestli i ten bude v poho, tak mě už asi zavřou do blázince, že simuluji. No, ohledně toho Dubu. Klidně přijeď, pokecáme, zapaříme, pomlaskáme a můžem se stavit k Dubu na polévku s domácím chlebíkem. Jsi zvaná a manža taky. O přespání se postarám. Ahoj Mono, jsem rád, že se ti bomba líbila. A co ten Honza? Jak to má podchycené s ubytováním?

Ifka

Wau co to čtu. Zapařit - nocleh - to jako že nás odvezeš na záchytku služebním vozem? :-DDD - to byl pokus o fór, ale vážím si tvé nabídky, jsi frajer. Jestli uděláme výlet k Dubu, tak ti určitě zavolám neboj:-) Honza je místní, ten se vyspí doma:-) Jestli nejsi náhodou přepracovanej, možná by ti pomohla ta dovča v Egyptě.

Megan

Abych pravdu řekl, přepracovanej jsem. HlAVNĚ DNESKA TOHO MÁM FAKT plný zuby. Lidi jsou jdneska jak potroublí a furt na sebe bonzujou. I svačinu jsem musel sníst na pochodu v autě a to na 3x.Děs běs!!!!!!!!!!! Konečně mám přestávku, ale jsem zvědav, jak dlouho tady budu. Pozor,,,, zase zvoní telefon. Ahoj

Ivča

Ahoj všem Mám dojem, že všichni čučíte na OH, že je tady taková pauza. No vedem nad Slovákama, tak zatím dobrý. A já to měla včera za 90 dní bez!!! Pokusím se vydržet už jen s jednou tabletou CH denně. Vyděsila mě trochu Olina, 8 měsíců a stále je chuť, to je hrozný co mě čeká. Zajímalo by mě, jestli alkoholici jsou na tom stejně. Jenže ty maj léčení zadarmo, je to bordel. My kuřáci-nekuřáci abysmse si všechno zacvakali. Co mě už to stálo peněz dřív a nikdy nic nepomohlo. Až zázrak CH. Tak jdu držet palce klukům na ledě. Kráásný den všem spolutrpícím.

HanaR

Už jsem psala, Megane, že TR je moje rodné město. Než jsem se vydala (bohužel) do světa, žila jsem 21 let v Hrotovicích, proto ta nostalgie... Stále mám na Třebíčsku příbuzné (HR, Radkovice u Hrotovic, Jaroměřice n. Rok, D. Vilémovice i samotná TR) - některé budeš znát podle jména určitě i ty - ale to nemíním ventilovat tady na fóru,leda osobně na srazu. Měj se hezky a pozdravuj.

Ifka

Nejprve posílám velikou gratulaci - ta pár už to bude 100. Jsi šikulínek. Teda takhle po ránu ty hokejový nervy - to byl hnus. Navíc jsem týden bez prášků neb chci jít příští týden na krev, no přiznám se, že jsem šla s manžou ven alespoň počuchat ten smrad. Musela jsem po Jágrově gólu na šalinu a na zastávce došla SMS, že je to už 3:1. V práci nešel internet a rádio mi nešlo naladit na tu správnou stanici. Takže třetí třetinu jsem vůbec neviděla a ani neslyšela - taky dobře.

Megan

Ahoj lidičky. Já teda na OH nečumím. Včera jsem byl s kámošem na pivu a říkal, že bude vstávat v 06 hod. aby viděl hokej se Slovákama. Mě je jedno kdo vyhraje, Slováky mám pořád za bratry a sestry. Moje máti pochází ze Slovenska a tak mám k němu vřelý vztah. Jo ten kámoš hulil jako prokoplý kamna, ale vůbec mě to netankovalo. Agitoval jsem ho, leč bezúspěšně:-) Fridu, pořád jsi nachcípaná? Tak se brzy uzdrav. Tvé příspěvky zde znatelně chybí:-( Ivčo, blahopřeji k 90. Jsi dobrá. Za chvilku 100 ........200...... Ládíku, co tvůj zdravotní stav? Je to lepší? Budeš koncem března v tý Praze? Hujer, metelesku blesku:-) Lubane, co ty? Už jsi za vodou ne? Ifka mi dělá strašnou radost, páč to nekouření drží statečně. Jsi frajerka. Tak co, sejdeme se U Dubu? Lexo, nějak nepíšeš? Co dvojčata? Mono, kdy budeš babkou? Kotel už funguje? Emo, komu fandíš ty? Corono, Markulo, co je? Vy s náma nekamarádíte? Greno, Olino, jde na vás vidět, že to bez cigaret jde. Jste dobré No vím, že jsem zapoměl na plno lidí, ale ta moje paměť:-( Mějte se všichni krásně a nekuřte

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

80%
20%
Zatím hlasovalo 137 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce