Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Megan

Tak co Mono, stačí? Měj se a pozdravuj Verču s Alčou

Megan

Kecám, nejdál je to k Moně. Strašná štreka

Mona

Megane,ty jsi fakt megovej---- díky,to byla rychlost......Když budeš mít něco novýho pošli. Já teď nic nemám,jen něco z naší rodiny na rajčeti,ale nic bombovýho.

Friduča

Dobré ránko všem, nejprve všem chvála letí - za další voňavej den za náma :) :) Megane - kdepak z pov. ručení ani náhodou.. z havarijního pojištění ( což naštěstí mám ), ale trochu se bojím toho, že to bylo z našeho baráku, tak aby pak pojišťovna nevymáhala škodu po manželovi :) Což by byla sranda, neb máme pojištěnej i barák proti pohromám a třetím osobám ( prostě komplet ) a to u stejné pojišťovny jako autí :) Takže by to ve finále dopadlo, tak, že mě by to proplatili, manžel jim a oni zpět manželovi :) :) Škoda okolo 30 tis.... No tak budem vidět, ale já už jsem se vyvztekala a vysmutnila :) Takže dneska ráno už jsem se vzbudila s úsměvem na rtu...Vlastně jsem ho měla už včera v noci :) :) Vyjela jsem manžovou károu, on si vzal tchánovo a nějak to vydržíme :) Byla jsem na masáži u chiropraktičky a je fakt výborná - po dlouhé době zase hejbu krkem a úleva jako blázen ! Příští a přespříští týden znovu a pak uvidíme jak často, každopádně úleva okamžitá ! Ona mě i prokřupala a protáhla... Je to fakt masakr ! Mono - já taky budu do srazu vědět prd... Já to vždycky po shlednutí vymažu :) :) No ba ne, budu si pamatovat :) :) Tolik nás zase není... Megane a kolik je to ke mě :) Tak tady je taky docela zima, ale po sněhu a ani památky .. Ale v pondělí to prej začne.. jsem četla .. Ifko jen si pěkně relaxuj .. Jednou za čas je to potřeba !!! Užívej si to - zasloužíš si to ... Megane, až teď ? To je můj průměrnej čas na vstávání :) Když vyprůměruju víkendovej čas s tím v týdnu :) Jo,jo, Ládík na mašině - to jsi se trefila - to by mu fakt sedlo :)

Mona

Dostala jsem od Megana nějaký fotky. Moc ti to tam sluší. A s tou cigaretou jako bych se viděla. V jednom období neexistuje moje fotka bez cigára.

Megan

Fridu, k tobě do Říčan (bydlíš v Říčanech ne?) je to 145 km. Jo a není od tebe hezký, že mažeš fotky spolubojovníků!!!! To já mám všechny pěkně uložený a když je mi smutno, tak na ně čučím :-)

Ifka

Manža přijel domů na oběd a já se můžu kouknout, co nového jste připsali. Posílám gratulaci Meganovi ke 140 - super jsi borec:-) Taky si myslím, že by choper Ládíkovi slušel. Ládíku, co ty na to? A jak se ti dnes daří? Ani já fotky nemažu. Jinak už jsem vylezla z postele a začala se starat o kuchyň.

lexa

já chci,taky Ládíka a teda Monu a Lubana:))))Jsem to ale otrava co!Jinak jem z Ostravy,né přímo,ale kousek!

Friduča

Tak já jsem jediná ? No tak Megane - můžeš mi je poslat všechny znovu ? :) :) :) Udělám si album - udělám vám malej dárek - mám nápad !!! Prosím, prosím - pošli mi všechno co máš .... :) Megouši, Megánku .... sííím... Všechnýýýýý....děkuju :) :) a taky ti mocinky gratuluju ke 140 dnům - krásné to číslo :) :) Pašák náš !!! Na začátku února pomalu začneme domlouvat srazík, co vy na to ? Aby jsme poladili termín ... Předběžně ... :) :) A víte co ? Já se těším !!!! Mona - děkuju za pochvalu,ale nevím jakou fotku ti Megan poslal :) ? Jo, jo hele já mám cígo skoro na všech fotkách... krabičky na stolech k tomu a plné popelníky pochopitelně ... Děs !!! Nikdy mi to nepřišlo ... Ale teď, když fotím a já hodně fotím - je to můj koníček, nebo úchylka ... :) Tak jsem všude bez a ty kuřáci... no je to děs :) :) A Megane - nebydlím - pocházím z Říčan, ale už tam mám jen bráchu a mamku .. Bydlím na Praze 10 - Hostivaři..145 km, to je docela kousek, to je hodinka cesty za normálního počáska ...

Megan

Lexo, tak OK, něco ti pošlu. Fridučáku-opičáku, podle tohoo, jestli budeš hodná:-) Možná pošlu, možná ne. Jinak se srazíkem samo sebou souhlas!!!!!!!

Megan

Tak máte to to tam holky zlatý boubelatý:-)

lexa

Megane,mi přišlo najednou fotek i od Ifky,ted v tom mám guláš!!Já si to,ale nějak porovnám!Mono poslala jsem ti fotečky,ale myslím že ti asi nic nedošlo že?Našla jsem to v rozepsaných,tak ted nevím!

ládík

ahoj lidičky. blahopřeji všem oslavencům k jejich vybojovaným výročím. megan nenápadně se nám dostáváš k těm, ke kterým budeme vzhlížet, jako k mazákům. jinak ohledně tvého dotazu raději neodpovím, abych tě nenaštval - proto jsem se posledně ptal jestli máte alespoň sloučené územní a stavební řízení. jestli ne, prožiješ ještě několik srazů fyzicky odpočatý a budeme moci u sklenky měnit dispozice v domečku apodobně. k fotu : dalo mě docela starost najít nějaké neutrální svoje foto s tím, aby to splňovalo několik podmínek = mělo formu pro neširohoúhlé provedení, nebylo s cigárem a vůbec , abych ochránil svá lidská práva a zastřel váhové vstupy. jinak nejsem hipíííík. to je jen odezva na dětství a snad i trochu toho mojeho volného povolání. za mého mládí bylo dle rodičů moderní chodit na ježka, takže snad chápete. ale má to svá pravidla. jak jsem již psal, moje sestra má kadeřnictví a i s rodinou je jasná dohoda = chodit k holiči=sestře dvakrát ročně, takže vlasy maximálně na ramena. je pravda, že když sestra toho má hodně nebo prostě nevyjde pravidelný termín = platí termín následující, takže někdy je to i na copánek. dále se velmi nerad holím, takže toto třikrát do roka a to jen z důvodů zaměstnání. megan to pochopí, že když projektant neplní termíny musí se měnit image, takže přijde na řadu holení a potom takový nespokojený megan nějakou dobu tápe a hledá. horší je, že vše se nějak probělilo po všech těch operacích. jinak friduš, ještě jsme se ani neviděli, ani neslyšeli a ty mě vlastně již znáš. skutečně něco brblám pod vousy. určitě je to něco na dceru, co si dovoluje mě fotit, když to nemám rád, nebo nadávám, protože to je stavba jejího domku, a jestli vidíš mám i přes zimní bundu pantofle, protože na stavbě má být čisto a pořádek a to se asi nedělo. jinak přijmi účast s problémem tvého autíčka. jestli ti to malinko pomůže, já, když jsem teď na berlích , tak na svoje skoro nové auto jen koukám z okna a nemůžeme ani vyjet, protože ta okamžitá hospitalizace znamenala, že auto je ještě na letních gumách. to i já mám na berlích protiskluzy. a když jsem se již tak rozepsal, tak přidám jednu, snad i pro vás, veselejší příhodu s mým účesem. sestra to totiž nemá se mnou vůbec lehké. když přijde termín mého stříhání, určím dle spadu vlasů do očí délku střihu. toto zanesu do zcela jednoduchého náčrtu. do kadeřnictví chodím zásadně s kovovým dvoumetrem. rozhodnuli se pro zkrácení například o 5cm, toto uvedu do náčrtu, který přlipím na zrcadlo, na metru se ubezpečíme, že víme kolik je 5centimetrů. a ani přes tato opatření to často nevychází. vždycky ještě nějaké dorovnávání, prostřihávání apod. na drobné vtipné poznámky při stříhání jsou již zvyklí, již se stalo, že dítě plakalo, že k holiči již nechce, ale většinou je z toho jen taková malá komedie pro pobavení čekajících zákazníků. jednou se však stalo, že koukám , jak padají k zemi poněkud delší vlasy než jsem dovolil a zdokumentoval. upozornil jsem sestru - jednou, dvakrát, třikrát a stále jen neboj, podívej se , jak vypadáš, sestra kadeřnice a ty máš pačesy na ramena, no prostě nechápala situaci a daný smluvní vztah a byla strašně udivená, když jsem smlouvu v polovině stříhání přerušil a odešel. měla štěstí, že je o hodně lehčí váhová kategorie a ještě u branky mě dohnala a ukecala, abych se vrátil a ona nepřišla o udivené zákazníky. uf, uf - již nemohu sedět, končím, než se rozkecám nebo rozepíšu a potom se již nezvednu. ahoj. jo a samozřejmě nekouřím

Megan

No, Ládíku, co ti mám říci. Vůbec jsi mě nepotěšil. Bohužel já jsem vázaný termínem 30.5. 2010 s tím, že do té doby budou vybudovány ing. sítě a silnice( no spíše jen taková příjezdovka, zpevněná, délka cca 60 m. šířka 4 metry.) Jestli to nestihnu, příjdu o 200 000 kč. No potěž. Asi se opět převlíknu do civilu a půjdu zfackovat mého projektanta, který měl na všechno fůru času a termín odevzdání se z října protáhl až na konec ledna.

Friduča

Megane - nikoho namlať jsi orgán aj ko takový musíš zachovat chladnou hlavu :) :) :) Jinak já jsem hodná furt, přece ty hloupý :) :) Jinak mi přišlo docela dost fotek narušenejch.. Ale to neva ..Prosím vás tímto ještě jednou - všichni kdo chtějí prozradit svou podobu a chystají se na jarní sraz - prosím pošlete mi nějaké fotečky.. Nebo Ifko- ty jich máš taky hodně .... pošli prosím.. A ten odkaz na rajče z toho srazu ? Nebo kde to bylo...Děkuju !!! Ládíku i tobě gratulačka, i když nevím ke kolika ? Přiznám se bez mučení :) Ale je to celkem dost to vím... Protože vím, že jsi pašák .) Znám, protože mám tety a strejdy ( o fous straší než jsi ty ), ale hrozně podobný povahy .. :) :) Taky takový mezci :) :) A za tu dobu co sem píšeš už to jde trošku odhadnout :) nebo se minimálně domnívat :) :) Jinak můj švára má to samé - už za komančů vzdoroval vlasama až do nebe :) :) Měl je hustý, kudrnatý a drželo mu to nahoru jak retro černochů :) :) A dneska už se mu dělá kolečko na hlavě ( ještě není tolik vidět, jak to má kudrnatý, tak sem u to překrejvá ), ale neostříhá to :) :) Takže je mi jasný jak to cítíš ... :) Osobně se mi tedy vždy líbili mužský s krátkejma vlasama... :) I manžu si stříhám strojkem,ale ten už mi taky plešatí :) :) Můj favorit je Bruce Willis....:) A ty jsi taky sympoš :) :) :) A ještě čistotnej - čisto na stavbě :) :) Děkuji ti i za účast na mém vozítku..:)škoda je již nahlášena, čekám, až se mi ozve likvidátor a doufám, že to uznaj... Ani jsem se na to totiž neptala..Jen to předpokládám... Tak uvidíme.. Já byla včera hrozně vzteklá.. dnes už to neřeším.. už jsem se vyvztekala - jsem takovej malej cholerik :) :) Ale včera jsem byla v nezvykle nar..ným tospoložení... obvykle se vzteknu a za pět minut je pohoda... Ale neboj, nejsem materialista.. vím, že zdraví je důležitější a tohle s mojim autem je naprosto, ale naprosto nepodstatné... :) Ale to mi nezabránilo se vteknout :) A jsem ráda, že máš přezuto na berlích :) A nevznikne nehoda :) :) Protože nehoda není náhoda :) :) Apropo já si dneska párkrát dala málem na čumec.. fakt masakr ! Jinak soucítím se sestrou ... dovedu si to živě představit :) :) A jak se to s tebou jeví Ládíku ? Nějaká změna ? Tak přátelé koukala jsem na ten březen a navruhuji tři data a bylo by dobrý se dostat na jedno... Takže jsou to soboty a to : 13.3., nebo 20.3., nebo 27.3. . Mě je to prozatím vzhledem k tomu, že se to koná v Praze jedno, doposud mám březen volný... Takže doufám, že se dostaneme na nějaké pevné datum.

Megan

Fridu, mně by vyhovovalo toho 27.3. 2010. Jo a s tím spaním u tebe by to byloi podchycený?

Friduča

Jasně s tím počítám s tebou a s tvojí manžou... To si upřesníme ... Pokud budete chtít můžete dorazit už v pátek ...Ale to si ještě zavoláme a poladíme ... Ju ? Ale počítám s váma ... Tak počkáme,až se ozvou ostatní ... Já souhlasím ...Mohlo by už bejt teplo ...

Megan

Jasná zpráva, času dost Fridučko:-) Jinak všem dobrou noc a sladké nekuřácé sny. Já jsem ve výkonu, tak budu chrnět až zejtra.

Megan

Někdo chtěl poslat odkaz na ty fotky z loňského nekuřáckého srazíku ve vinném sklípku ve Chvalovicích. Tak tady je: http://monvin.rajce.idnes.cz/Sklipek/

Ifka

Fridu, fotky ti přepošlu, ale až v pondělí z práce neb tam máme fofr net, tady doma bych vyskočila z kůže jak je to pomalé. Sraz - já bych se asi taky přiklonila k pozdějšímu termínu, ale je mi to jedno. A jdu si užívat poslední den dovolené:-)

Mona

To je tady dnes tedy šrumec,že bych si potřebovala vzít dovolenou,abych to stihla v klidu přečíst. Lubane,díky za fotky. Mám ještě fotky ze srazu v Karlových Varech,jestli chcete,tak je klidně pověsím na rajče.Myslím,že lidem,kteří tam byli by to nevadilo. Se srazem se přizpůsobím,ale mám pár termínů,které nemůžu. Z těch jarních je to 16.-18.4. a pak konec května až do poloviny června.

Friduča

Dobré ránko, Megan asi vychrupuje :) Mono - ty jsi to fakt asi nečetla, viď :) ? Termíny byli navrhnuty tři a ani jeden není z těch co nemůžeš :) Takže sepeciálně pro Monu ještě jednou :) : 13.3., nebo 20.3., nebo 27.3. Meganovi vyhovuje ten 27.3., Ifka prý také v tento termín může a já s ním také souhlsím... Takže už jsem tři.. Tak záleží na zbytku ... Marrkule asi budu muset zavolat, neb ta na nás prdí a evidentně sem vůbec nechodí .. Teda to je ještě otázka zda nehulí, že ? Co Markééét ?????? A co ostatní Marjo, Lubane, Valjo.. no prostě všeci... Podumejte .. Ifko, v pohodě to nespěchá ... :) Děkuju .. A pěkně užívej volníčka. uteklo to, viď ?

ládík

ke včerejšku megan ty nám tu pleteš nějak moc pojmů, že to člověk nestačí ani stíhat. termíny by ti měl alespoň naznačit projektant. nejdříve napíšeš - chci dělat základy rodinného domku potom tu je termín na dokončení inženýrských sítí a navíc termín na dokončení asi přístupové komunikace to všechno jsou rozdílné akce a jiná a jiná povolení mě tam mate to, že jsi psal o žádosti o územní rozhodnutí a to je pro zajišťovatele ten nejhorší termínový pojem. to zažádáš, někde to sepíše jako zahájení o co se žádá , pokud se to nepřeruší pro neúplnost vyjádření a potom to musí na úřední desku a to je myslím minimálně 30 dní, když to uplyne a nikdo nemá připomínky a neodvolá se, tak se vydá územko a začne běžet doba - minimálně 14denní pro možnost odvolání dotčených stran. a teprve potom žádáš o stavební povolení a tam jsou zase lhůty, takže podtrženo , sečteno - moře času. jestli , ale ti nejde o rodinný domek , ta přípojky inženýrských sítí - se vydají na základě územního souhlasu a to je u nás i do 14dní, pokud není problém a podmínky ve vyjadřovačkách jiné by to bylo, kdyby to nebyly přípojky, ale prodloužení řadů inženýrských sítí. to je pak i jiný úřad, protože to by bylo vodoprávní řízení na odboru životního prostředí. a s komunikací se to dá zajistit taky docela rychle, jen to správně definovat a to záleží nejvíce i na tom úředníkovi. může to být jen přístupová plocha, pomocná staveništní plocha, nebo doopravdy komunikace = prostě, tam je těch možných termínů hodně. každopádně termíny jednotlivých moných povolení by ti měl říci projektant, když ho platíš. a jestli máš takto dané termíny i na dokončení a jemu jsou známé, tak nejvíce by se měla kolena třást tomu projektantovi, když ti zajišťuje inženýring (projednání a zajištění vydání povolení). takže takto, nechtěl jsem tě naštvat nebo vystrašit, jen úplně nerozumím , co momentálně je pro tebe prioritní a dosud jsi psal jen o rodinném domku a tam kdyby bylo územko zvlášť a teprve potom stavební povolení a vše ve vyjadřovačkách bylo v pohodě, soused nebo někdo se neodvolal, tak je to zajistitelné povolit to dle mě minimálně do 2 až 3 měsíců, jestli jste to teprve podali..

Mona

Už je mi to jasný s termínama,ale teď mi volala ségra,že zamluvila hory na 19.-21.3,takže mě by se asi taky spíš hodil ten termín 27.3.. I když si osobně myslím,že bude ještě zima a že duben by možná byl lepší,ale samozřejmě to nechám na vás.

Ifka

Ahoj Mončo, doufám, že tam nedáš úplně všechny fotky z Varů , že uděláš výběr. Je tam pár, které bych osobně vyřadila. Písnu ti na mail.

Renata

Pročítám už nějakou dobu tohle fórum a nevím jestli je tady někdo jako já. Jsem silná kuřačka (cca 30 denně), ale kdyby bylo po mým, tak vlastně kouřím nepřetržitě. Já vlastně nevím, jestli bych chtěla přestat kouřit, bojím se toho, nevím jak bych bez cigarety fungovala. Jenom pomyslím na to, že bych zkusila přestat a musím si jít hrůzou zapálit. Jsem prostě slaboch. Myslíte, že by mi "CH" mohl pomoci? Koupila jsem si elektronickou cigaretu, ale nezvládám to s ní - prostě nekouří. Nevím kudy z toho. Mám panickou hrůzu ze dne, kdy bych si neměla zapálit. Prostě nejsem vnitřně přesvědčená, že chci přestat. Měl jste to někdo podobně?

Ifka

Ahoj Renčo, zkus ten Champix. Je opravdu nejlepší ze všeho, co je na našem trhu. A možná budeš překvapená, jak bude fungovat. Je k dostání i poloviční balení na 14 dnů a stojí 1000 Kč. To bys mohla na zkoušku zaplatit. Vždyť už máš prohulených hromadu peněz. Jakýkoliv doktor ti napíše předpis. Tak do toho. Držím palce.

Renata

Díky moc. Já to zkusím. Nejvíc se bojím toho, že když to nepomůže, tak už asi nic a budu se statečně prohulovat až k nějaké nemoci. Držte mi palce - v pondělí půjdu k doktoru a nechám si "CH" předepsat. Jsem ráda, že to můžu s někým probrat. Okolo mě jsou samí nekuřáci a nebo kouří 5 denně. Nade mnou jenom kroutí hlavou.

Ifka

Nemusíš se bát. Však zapálit si můžeš kdykoliv. Mě pomohlo, že jsem si řekla: nikotin mě porážel 35 let, tak zkusím já porazit nikotin a uvidím, jak dlouho se mi to bude dařit. Musím bohužel končit protože si mladí přišli pro čudlík na připojení k internetu a já budu bez spojení. Tak držím palce a piš, on se tady někdo najde vždycky. Ahoj.

Friduča

Copak Ifko, ty tam jsi v nějakejch choulostivejch situacích :) :) ??? Mono - hoď na webík, díky ... Termín ještě poladíme... zatím jsme tři, takže myslím, že by nás mělao být víc :) Renčo - osobně si myslím, že pokud kouřit nebudeš chtít přestat, tak ti nepomůže ani CHMP. Je to pouze pomůcka min.50% je i tak na tobě ... Takže pokud chceš přestat . ano jdi do toho, já kouřila taky skoro dvě krabky za den, takže taky silnej kuřák...Ale musíš chtít - bez toho to bohužel nejde ... Ale pokud buceš chtít, pak ti CHMP opravdu pomůže - je to výbornej pomocník :) Dej vědět jak válčíš ..

Mona

Máte to tam kamarádi a já jdu do sauny.

Friduča

No jo Mono,ale ,musíš nám sem okopčit oskaz.. jinka to nenajdem :(

Friduča

A ješt mi došlo - Magane neslíbil ty jsi taky fotky z toho srazu a jestli se nepletu, tak jsi je nedodal ???

Megan

Jo, Fridu máš pravdu. Jsem neuvěřitelně nezodpovědný a budu se kát!!!!!!!!!

Megan

Ahoj všichni. Tak jsem už dávno vzhůru, páč mě po dvou hodinách spánku probudil projektant a měl jsem ještě plno zařizování:-( Fridu, mně by ten termím 27.3. fakt moc vyhovoval, páč bych si jindy musel brát dovolené a to bych nerad. Bohužel velice často pracuji o víkendech:-( Renčo, Champix vyzkoušej, je to zatím to nejlepší co je na trhu Jo, Mono, písno odkaz na Vary Ládíku,, písnu ti na mail Tak ahoj všici a krásný den

David

Nové balení , se zárukou (25 tbl.) 11x 0,5 mg a 14x 1mg cena 750,- [email protected]

David Hamšík

Prodám nové účinné tablety, jedno balení, prodávané jen na předpis, champix proti kouření-startovací sadu (25tabl.) nové, org.zabalené, neporušené. byl to nevhodný dárek.podrobnosti o nich možno získat třeba na stránkách: http://jakprestat.cz/champix [email protected]

Megan

Ahoj všichni, tak co je s vámi? Od včerejška ani ťuk. Snad někde nevyhulujete!!!!!!! Já jdu za chvilku lyžovat a pak zase do výkonu. Ahoj

Friduča

Ahojky, já jsem se včera zdržela do čtyř do rána a tak jsem vstávala v jednu :) Dala si obídek u tchýňky a teď se jdu připravit . jdeme na Avatar a pak na večeři do Řecké restaurace :) :) Takže nehulte a užívejte víkendu !!! Megane - já s tím termínem nemám problém.. tak záleží jak se ozve někdo další, zatím jsme já, ty a Mona ... Tak uvidíme ... :)

Megan

Jo, mi ten termín je dobrej. Já jdu na Avatar zítra, ale už jsem ho dávno viděl. Je to na netu. Sice jen kino rip, ale nemá to chybu. Užij si to

Megan

Ahoj všichni. Tak já jsem opět ve výkonu. Teď jsem tady furt, včera místo volna jsme šli všichni na problémové utkání Třebíč-Jihlava. Naštěstí jsem byl v práci až na půl čtcrtou, tak jsem ještě stihl zajet s manžou a mým bratrem na lyže. Bylo to kakt super. Parádní snih a dobrý počasí:-) No, užiji jsme si to:-) Ládíku, dneska musím prostudovat tan mail, co jsi mi poslal. Nepotěšil jsi mě, ale děkuji. Fridu, copak jsi dělala do 4 hodin ranních? Byla jsi zase někde kalit žejo? Poslední dobou to tady nhějak vázne tap piště, pište. Mějte se krásně a přeji všem krásnou a voňavou neděli.

Friduča

Ahojky, no Megouši, co by jsi řekl ? Byl tam? Byl tam :) To je jasný, že v hospě :) :) Avatar se mi moc líbil !!! Fakt..povedlo se jim to ... Jáý to měla na CD, ale to je zrovna film, kterej je prostě na kino a 3D - masakr !!!Chtěla jsem bojovat s nima :) :) čtyřprsťáci prostě luxusní... Já mám za sebou trenink a śvíčkajdu od maminky a jdu si vzít knihu a relaxovat :)

Friduča

Hlásím do ticha a tmy - do nicoty :) :) 166 dní !!!

Mona

Odkaz je pořád stejný a jsou tam různá alba-nejnovější nekuřácký sraz. Rajče net uživatel monvin.

Friduča

Mě nedošlo, že ty minulé byla taky od tebe ... :) Jdu juknout :)

Friduča

Tak jsem jukla .. některé fotečky už jsem viděla :) A některé zůčastněné znám, ale možná by bylo fajn představit osazenstvo ? Tak a co ten srazík lidičky ? Ani nevím kdo je mimopražský a kdo je z PHA ?? Máte někdo trochu představu jak by to mělo vypadat ? Zda pronajmeme něco i se spaním ( pro mimopražské ) a nebo jen zarezervujem hospůdku ? Bylo by fajn, kdyby jste se nějak vyjádřili.. Sic je ještě čas - tak nějkou kostru by jsme mít měli... A pokud má někdo nápad - meze se nekladou a klidně ho využijeme.. Pokud by Miloš chtěl oraganizaci převzít ( už má zkušenosti a myslím, že je Pražák :) ) - jupíííí !! Ale já ho dlouho nikde neviděla ..ani vedle ...

ládík

ahoj koukám , že nám to tu nějak mlčí, tak trochu přispěji do diskuze. přes víkend bych měl výročí. 250 dní, kdybych svojich 30nejhorších dní netahal 3cíga denně, takže jsem asi měl jen 60. dnes jsem byl na homolce na první pooperační kontrole. dobrý. pochvala. od nástupu na 2.operaci k dnešku jsem shodil 23kilo. škoda jen, že nemohu ještě chodit. vlastně mohu, jen jako bych měl v kříži terč, který mě nutí se ohýbat, takže musím mít berle, abych nepadl na hubu, špatně se mě sedí a spím jako na trnu. rehabilitace - masáže, elektrika, nahřívání, baňky = nepomáhají. nemáte někdo nějakou radu ???? mě jen napadá, že mám problém v tom místě co mě napíchli v páteři pro uspání. jinak po vyšetření jsem seděl a čekal na dceru až vyzvedne auto ve vestibulu, hned vedle trafiky a nic, ani náznak zhřešit. a to jsem od rána měl nervy, jak to dopadne a chutě z rána nějak přibývaly. prostě metoda friduč. prostě nechcem kouřit a basta. vlastně ani nevík kolik to dneska stojí zatím ahoj. čtu každý den.

Ifka

Ládíku, posílám ti dvojí gratulaci (nekouření+kontrola). Celé odpoledne jsem se nemohla dostat na diskuzi, opět to měli pokažené. A dělali ti RTG páteře? Možná máš hnutou ploténku. Ale bohužel nejsem doktor. Já s páteří chodím k fyzioterapeutovi a on dokáže s páteří (i s krční) tak škubnout, že je po problému.

Megan

Ahoj všichni. Tak nevím co u vás, ale já byl dneska v Brně a málem jsem umrzl. Hrozná kosa!!!!! Ifko, tak co bude s tebou a srazíkem? Minule jsi házela ramena, že do Prahy by jsi jela hned a teď mlčíš. Požaduji vysvětlení.- tak se mějte, já su ve výkonu

Friduča

Takže Ládíku já ti také gratuluji - k oboum výročím - ukouřového ti tu pauzu počítám... Já vím, že jsi to měl těžký, ale měsíc kouření i když šedesát ti musím počítat :) :) .:) Nebo můžeme říkat 250 dní s 30 dnama kuřácké pauzy :) :) Ne, jsi fakt šikulka !!! A jsem ráda, že se držíš a ještě víc, že si u toho někdy vzpomeneš na mě a mé hlášky :) :) Jen tak dál !!!! protože to prostě jde ... Furt nevím z jaké váhy jsi schazoval, ale psal jsi, že jsi měl hodně... Tak zatím dobrý ? Aby z tebe zase nebyla sušinka ... A už máš chuť k jídlu větší ? K těm zádům - já začala chodit na masáže a už po první masáži dobrý, ale já mám obyčjnou skoliozu - tak asi jako každý a trpí mi šíleně krční páteř a bederní... Mslím, že nejprve by jsi měl mít pořádně určenou diagnotu - proč tě ta záda tak bolí... Ví to tvůj ošetřující lékař ? Řekl jsi mu o svém podezření, že by to mohlo být z toho epiduralu ? Nesmíš se bát těch doktorů ptát a chtít po nich odpovědi... protože od toho tam jsou ... Takže já třeba kromě toho, že jsi měl velké ! zdravotní potíže do teď moc nerozumím tomu co ti vlastně byo :( Tak je těžké radit se zádama... ale určitě bych šla za doktorem - příčinu musí najít !!! Ládíku já vím - moje stojí 87,- kč :):) a jestli sen epletu mají během roku zdražit na 112,- Kč... Jupíííí !!! A já ty prachy ušetřím :) :) No jsme prostě všichni pašáci !!!! A všichni šetříme !!!! Hlásím, že tady v PHA je taky pěkná kosa Megouši :) :) Fakt masakr ... Já,alw nikde nebrouzdám...nemusím ... Jinak mám po dalším treninku... jo, mám dobrej pocit..pěkně jsme se do toho opřely :):) Tak dobrou spolubojovníci :)

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

80%
20%
Zatím hlasovalo 137 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce