Dobré ránko,
hlásím, že tady mě autí ukazovalo -5 st., ale ledovka teda řádná a to všude.. Jak to včera povolilo i napršelo (aspoň tady ), tak je to jeden velkej bruslák...
Megane - chlastačka není na Praze deset, na Praze deset já bydlím, ale ta hospa co vybral Miloš je na jedničce v centru - jestli se nepletu...
Jinak ubytování všichni zatím nepotřebují co jsem pochopila, ale pokud ano, tak seženem nějakej hotýlek..Nicméně zatím nikdo nepotřebuje...
Tak co se týká samoopalováků - je jich spousta - kdysi před lety jsem bylo po jednom oranžová jako pomeranč :) Ale dneska už se to nedá srovnávat . jsou to skutečně kvylitní přípravky a máš po nich barvu jak od moře .. krásnou a hnědou ..Myslíš, že chodím s flekatým ksichtem ???? To asi nepředpokládáš, ne ? :) :)
Co se týká pokut za pás - tento zákon bych změnila. Nevidím jediný logický důvod takto lidi buzerovat ( podotýkám, že sama se pášu ihned po dosednutí do vozu ). Jsou frajeři na mašinách připásání ??? Pokud někdo chce riskovat svůj život, tak nechť si ho riskuje...Je to přece jen jeho život. Takhle by jsme měli udělat prohibici na kouření, chlast atd. neb je to životu nebezpečné...Pásat se je bezpečná věc a já s ní souhlasím,ale nesouhlasím s buzerováním. Takové věci lze také řešit DOMLUVOU - vysvětlit výhodu, nevýhodu pásu a atd... To je dle mě policajt frajer.. A né trouba, kterej buzeruje a dá ti za pás 2.000,- Kč pokutu. Myslíš, že se příště přípásají ?Nevěř tomu - většinu lidí jen naštve nehorázně a opět ubere chlapcům v uniformě bod v popularitě.
Osobně jsem si z policajtů vždy osnesla pouze v případě, že byl inteligentní a nehodlal si na mě řešit to, že blbě vstal, nebo je zakomlpexovanej.
Několikrát se mi stalo, že mě zastavili ( v noci ) mysleli, že nadejchám a že vydělají - ani ťuk, zásadně nejezdím pod vlivem.Co následovalo - regurélní vuzerace, prolejzání auta, kontrolování data lékarničky a ve finále 500,- Kč pokuta za to, že nemám úplné náhradní žárovky...
Takže tak ... Nemám ráda pitomce a je mi fuk co dělají za povolání, ale u policie je to bohužel tak nějak víc vidět ...
Naopak jednou nás zastavil v sedm ráno policajt ( manža mě vezl do práce ), večer měl slovy 2 panáky ferneta - nadejchal zbytkáč... Policajt viděl, že je naprosto střízlivej a normální a řekl mu,ať si příště než vyrazí dá housku a tím, že toto zají... Byl prostě normální... Kdyby manža odmítl dejchnou jelo se na krev atd.. už bytam nic nebylo...
Takže toť můj názor... Ale doufám, že Ifka vydrží a nezapálí si.. Vím, že ti to hodně pomáhalo, když nekouřil..A nedá to znova ? Tři týdny to je škoda, že nevydržel... Pozdravuj ho ode mě a vyřiď mu,ať není srab a bojuje trochu čajíček :) :)
Ládíku, ty spěchej pomalu ! Nic není nemožného,ale ty jsi nemocnej, tak nikde žádný hrdinství a pohodě si relaxuj... Ty jsi ten klasickej týpek co mu otrne a už má roupy :) .:) Pacholku jeden :) :) Hlavně, že nekouříš a doufám, že i to zdravíčko bude jen lepší a lepší ... :) :)
Lubane, i mě je to s tvým zeťákem líto.. .Sama jsem si něčím podobným prošla se strejdou ( maminy brácha ), starala jsem se o něj, zařizovala převážení z nemocnice kde mu chtěli provéct operaci nevhodnou atd .. .Rakovina močového měchýře :( Dva roky jsme okolo něj lítali, zařizovali a bohužel - mladej kluk 50 let. Bohužel k lékařům celej život nechodil a tak už bylo pozdě ...Je to nesmírně těžké a především pro okolí velká psychická zátěž... Držte se - budu na vás myslet a hlavně,ať netrpí. Paliativní léčba je důležitá a máte na ní nárok i když na ní mnohdy lékaři prdí... Nesmíte se nechat odbejt ! Ale víš co se říká : naděje umírá poslední a ta tu vždycky je... Snažte se být všichni v rámci možností silní i když je to hrozně těžký...
A nekuř Lubane :)
Přidat nový komentář