Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
friduč neboj. ze mě určitě sušinka nebude. již , když jsem hledal foto, byl problém na kterou fotku se vejdu. ale nyní již jen 6,7 kilo a bude ze mě jen docent. s chutí k jídlu je to snad po kapičkách lepší. ale nějak se mě vryla do hlavy včerejší doktorova věta, který mě vůbec nenutil, nějak se snažit více jíst nebo se přemoci. příjem má odpovídat alespoň výdeji a mozek máme od toho , abychom to dokázali korigovat. jestli tělo , po operaci a novém začátku se nastavilo nějak, tak bych to zatím nechal. je to až úsměvné. neumíte si představit, jak pro člověka třeba blbý banán může být přeslazený. prostě se ta chuťová škála nějak posunula. to se dá časem určitě dohromady. záda bolí stále. to víš, že s doktory mluvím a nedám si nic líbit. právě proto mě trápí, že stále bolejí i přes fyziterapeuta, rehabilitace a stále nic. mě doopravdy napadá jen ten vpich po epiduralu. nebo to musím nějak rozhýbat. začal jsem zkoušet doma chodit, nebo správněji se ploužit , bez berlí. uvidíme takže asi konec. jdu marodit. nebo si zkusím spočíst, kolik jsem již ušetřil. z těch 110Kč to budou dobrá čísla.
Přidat nový komentář