ahoj lidi
tak dnes jsem u doktorů bohužel prohrál. není u mě možný přechod z injekcí na ředění krve na prášky. ach jo. minimálně další dva měsíce traumatu a psychických bloků.
pro Friduč, 18 denní odpočinek není v rámci rehabilitace, ale v rámci sledování přenosů ze zimní olympiády. nedělám, mobil ztracen, nejsem doma, odstěhoval se.
já mám , ikdyž dnes již jen pasivně, sport prostě rád. a až budou hrát naši hymnu, a že na této olympiádě ji hrát budou , tak jsem i pro povolení slzí.
pro kakamilu. dobrá statistika. já ti moc neporadím, je bojuji bez podpůrných prostředků, ale dej na friduš. hlavně to musíš chtít a není to jednoduché. hlavní je hlava. mě tam však někdy projedou takové blbosti, které prostě nesmím akceptovat. ale až budeš na té správné cestě a přijdou překážky, tak stačí jen napsat a friduš nebo možná i někdo z nás tě uvede do reálu. mě to alspoň pomáhá. každý má trochu jiný způsob pomoci, ifka a megan měkčeji, friduš tvrději , ale důležitý je konečný cíl. až tam bude před tebou jen ta cílová páska, tak bude již jen dobře. hlavně, aby ta trať byla co nekratší.
megan poraž mě. přeji ti to. ale pozor, myslím, že kolem té 160 jsou nějaké depresivní kruhy. já skončil na 160, ifka na 168, friduš kolem 6měsíců. s pokusem na ochranu zvěře máš pravdu, to tu myslivci zkouší. ale v Roudnici jsou i jiné věci k vyzdvižení. jsou tu dobří lidé, výborné víno a jak jste chtěli dělat návštěvu u mě na pokoji , jaku Hujerovi, což patří k Roudnici, protože tento film je od nás, říkají, že v Evropě jediná vlaková točna, jediná vana na barvení , kde se barvilo jen ponořením do lázně, malé roudnické nádraží, fabrika, kde jsem a tenkrát za komančů vlastně skoro každý z podřipska dělal.
ahoj . nekouřím. myslím , že dnes mám při druhém pokusu 70. byl jsem u šváry, akže smrdím kouřem. představte si, že i zimní bunda z předsíně je od kouře. ale chutě jsou. to přiznávám. ale já to snad ustojím. nepočítám, bojuji, nebo nebojuji a beru to jako normál.
Přidat nový komentář