Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
ládík

megan, já mám na slovensku hodně příbuzenstva. synovec dokonce hraje jejich hokejovou ligu. ale vše má svůj řád. jsme češi, múžeme mít rádi , jak chceme, ale vyhrát se musí. neboj se. oni kdyby vyhráli, tak by si to taky užili. a jak já je znám , tak by měli takovou radost, že ohledy by šly stranou. rehabiltace - ještě nevím. od pátku sledujeme menší zlepšení, tak uvidím. abych se přiznal, tak atím udělám vše, abyc zatím do jakékoliv nemocnice nemusel, ikdyž toto by měla být nějaká rehabilitační klinika tři týdny od pondělí do pátku.

ládík

krásné vítězné ráno. tak jsem přestál v pohodě i hokej, chuť přišla až po skončení. ono to půjde. zítra budu mít devět měsíců, co mě to doktoři prvně utrhli od huby. snad ten porod bude bezbolestný. zatím to snad jde, ale člověk si musí stále připomínat, že ještě není konec a že se nesmí nic podcenit. těch chvil , kdy podloudně zaútočí chuť je nesčíslně, ikdyž intenzita určitě klesá a překonání není až takovým problémem a přitom zapálit si je tak jednoduché a je to hned (asi jsem nenapsal, že ve skříňce je devět cigaret, jako výstraha, jako návnada ??????). zatím bojuji stále bez jakékoliv podpory (ani tic-taci ještě nepoužity a přitom manža jimi zaplavila celý špajz, jen někdy stará násadka od paipa na procvičení rtů) . jsem rád, že nyní mám těch odvykaček více a jedu vše v jednom tahu. nekouřit, držet ledvinovou dietu, držet cukrovkářskou dietu, snažit se udržet ubýtek váhy...parádní začátek roku. ale jde to. zatím jsem neporušil ani to ani tamto (jen v sobotu jsem dostal k snídani jednu koblihu). teď se mě zdá, že bych si dal párek, sekačku...ale to mám zatím prý smůlu. stále, již skoro druhý týden si držím 26kilové zhubnutí. zatím bez opačného efektu, ikdyž to přijde. začínám mít chuť k jídlu a již se musím i omezovat a hlavně odpoledne a navečer si domlouvat. manža, ale již začíná věřit, že jde o dlouhodobější trend a mluví o obměně šatníku. zatím to nechávám, zatím padaj a vlají kalhoty a pásek je až na nejzadnější dírce. navíc se mě po včerejšku zlepšila i nálada, protože sníh ne sníh, jsem se dostal do auta a vyjel (u nás v nížině ani nevadí letní gumy a nechci být za blbce, je teď na konci zimy měnit). jde to. nohy sice brní, ale budu svobodnější. je to hrůza bezmoci, stále čekat, jestli vás odvezou - na rehábko, k doktorovi a vůbec. docela začínám věřit, že se vše zlepšuje. zdravím všechny nekuřáky. vydržte. já se jdu připravit na porod. nekuřte.

Mona

Přečetla jsem tvůj sloupek jedním dechem a sálá z něj opravdu pozitivní energie-držím palce a přeju ti ať ti to vydrží. Myslím si,že to je na celé té věci úplně nejdůležitější..

Ifka

že se Ládík cítí lépe. Ládíku, jaro dělá divy, uvidíš, že ti bude líp a líp a držím palce. I já jsem poloviční Slovenka z otcové strany, ale fandím našim a pokud vypadnou, tak automaticky přejdu na fandění Slovákům. Musela jsem ráno držet své hlasivky na uzdě - děsně totiž křičím a nadávám:-) Megane, tvoje pozvání jsem přednesla doma, ale zůstalo to bez odezvy:-(

Mona

Ty se ptáš,kdy budu babkou? Nechápu,z čeho usuzuješ? Něco jsem někam napsala?

Megan

Mono, tak pěknou nevěstu jako je vaše Verča si syn přeci nesmí nechat utéct a je potřeba si to tak ňák pojistit. Tak jsem to myslel:-) Ahoj Jo, Ládíku, jsem rád, že ti je lépe. Tak se tedy připrav na ten porod:-)

Mona

Aha,já jsem trochu natvrdlá,tak sorry. Dáňa je teď v Německu v Ulmu. Je to od nás 500 km a Verča za ním chce jet v pátek navečer autem. Tak jí to rozmlouvám,je to dlouhá cesta. No ale ty mladý si stejně nenechají říct-zrovnatak jako my dřív..JÁ CHCI JARO!!!!!!!!

Kakamila
1x

Ahoj lidi, tak se zase připomínám, dnes jedu 8.den CHP a už jsem to stáhla na 10 k této hodině, což je pro mě úspěch.Všechny moc zdravím, i když vás neznám Ládíka, co jsem vypozorovala, samý zdravotní problémy...Megana, Mona, co kouřila v autě, pletu se???Greena, co nehulí 2 roky(borec) a ženský na Slovensko , Ivču, Ifku a další...Jinak jsem našla jen na fotkách jen Friduč na jejím blogu, mimochodem, moc pěkná baba! Jsem tu jak zelenáč, vy už jste všichni tak daleko!!!! Tak pokračuji.... Mějte se krásně!!!!!!!!!!!Kakamila

Mona

Držíme palce-heslo dne-snižovat-ale to půjde samo od sebe. A v autě jsem hulila,to máš pravdu-FURT!!!!

Megan

Kakamilo, tak koukni na fotky z loňského srazu ve vinném sklípku. Už jsem sem několikrát psal odkaz. Hledej, hledej

Ivča

Ládíku, máš můj obdiv. Nekouřit a ještě dieta, to je krutý. To kdybych dokázala, tak teď nemusím měnit konf. velikost díky nekouření už o 1 číslo!!! Pomoooc.!!! Snad to na jaře shodím. Zima je hnusná a ještě hnusnější. Jak psala Mona, chci taky jaro!!!! Držím palečky ať se Ti vše tak daří i nadále.

Megan

Když píšete o tom nádherném jaru, tak se člověku úplně rozbuší srdece. Jaro je prostě nádherný. Nesnáším zimu!!!!!!!!!!!!!!! Na zimě se mi líbí jenom lyžování, nic víc!!!!!!! Sluníčko, vystrč růžky!!!! Já chci teplo!!!!!!!!!! a slunce!!!!!!!!!!

Kakamila

Ze sklípku jsme něco našla, ale nevim WHO IS WHO??Cha...Neva, snad se dožiju toho srazu, co plánujete, ráda bych se přidala.

Friduča

Zdravím všechny, všem blahopřeju ke každému dni nekouření... Nekouřím také... Jsem stále nemocná, bez zlepšení...Takže jsem si došla k doktorce a mám antibiotika - něco na průduškách a v krku.. Tak jsem jen nakoukla a mažu zpět do pelechu, neb tam je mi nejlíp...Takhle blbě mi dlouho nebylo... Nekuřte a držte se !!!!

Megan

Ahoj všichni. Tak jsem opět ve výkonu a strašný!!!!!!!! Zítra se všichni dozvíte, co se u nás v Třebíči stalo. Opět jsme tak byli jako první a teda hnus velebnosti. Je mi z toho na blití!

Megan

Já jsem na fotkách ten s bradkou a knírkem. Mona je ta zralá žena s tmavýma dlouhýma vlasama. Zbytek z této diskuse neznáš. Ahoj

Mona

Megane-zdraví tě zralá žena....To mi přišlo fakt srandovní-nic ve zlym

Kakamila

Megane díky, tak já to ještě prohlídnu...Za prvé. dnes ráno jsem si v autě nedala ani jednu /vždy jsem stihla tak 3 i 4 než jsem dojela do práce.!!Hurá. A včera večer tak 4 /předtím tak 20/ .A zajímavý úkaz, kouřím na chodbě u balkonu, tak jsem si tam jednu dala asi v 19,00. Ve 20,00 jsem se snažila nahnat prcka / 6let/ do pelechu, divadlo, vytočil mě!!Tak jsem ihned šla na tu chodbu a JÁ SI NEZAPÁLILA, protože tam byl smrad z tý hodiny před!!Fuuuuj!!!! Jsem tak dobrá, musim se pochválit. Snižuji, přátelé, snižuji.... Všem přeji pěkný víkend, dobrý diety, odpočinek při nemocích a mějte se co nejlíp!!! P.S. Už ten hnusnej, špinavej sníh taje!!!!!!!!!!!!

irena

Musím se chechtat ,mě psal megan že jsi ta krásná čtyřicátníce a teĎ už jsi zralá žena.... Ládík má velké gratulace,je to fantastický že to vydržel bez možnosti nahradit to cígo něčím novým.... Kakamilo už začínáš dělat malinké krůčky na druhou stranu, půjde to.. Emo a olino já už jsem taky stará babča a na diskuzi se mi mezi mladejma moc líbí, dělám sice menší seky, tak včera jse m měla celý den v práci hozenou diskuzi pod okrajem, a divila jse se že nikdo nepíše a vy už jste dávo na straně 211, na to jsem přišla až dnes Já mám na Slovensku starou mamu ,tak jak Megan mám ke Slovensku velice vřelý vztah a rozdělení neuznávám ,ale tak jak Ifka tak napřed fandím našim teprve když vypadnou tak Slovákům Ifko ,ty hole jsem si nekoupila ale včera jsem si koupila běžky.Pře 35 lety jsem závodně běhala, pak nic až teď, vlasdtně ne teď ale zítra..... takže na rozdíl od některých..AŤ JE JEŠTĚ CHVILKU ZIMA ..zítra vyrážím na přehradu běžkovat aspoň trošku pokud kotník ,věk a kila dovolí

Ivča

Super, vidíš, že to jde samo, nemá cenu to hrotit. V pondělí už si nedáš ani jednu a budeš si připadat jako hvězda, aspoň já jsem si tak připadala. A hnusnej sníh hned tak neroztaje. Už zase hlásej mrazy. Je to na po...... a nebo se opít. Hlavně do pondělí vystřízlivět. Tak držím palce a zdravím všechny přítomné. Krááásný pátek. Už jsem se nemohla dočkat.

irena

Ivčo, tobě posílám gratulace k 90 ti, musím ti ale napsat, že chutě mám občas taky,občas mám takový pocit ztráty něčeho blízkého,nedokážu to pořádně popsat ,jakobych o něco přišla ,ala naštěstí většinou převládá velika radost ,že jsem vydržela už víc než 14 měsíců. Přesto si nejsem jistá jestli bych to znovu zvládla. J'o závislost není žádná sranda. Teď mě napadlo, že u mě vlastně začal nekouřit champix ne já. Jelikož jsem ,ale před rokem dala to nekouření vnučce k narozeninám (nejkásnější dárek) tak už nikdy kouřit nezačnu. Friduč a ty se brzy uzdrav.Možná ses' do všeho moc zapřáhla a tělo to nezvládlo. Vylež se a pořádně si odpočiň a bude zase dobře.

Megan

No já vím, že jsem psal, že je Mona krásná čtyřicátnice. Jenom mi pak Mona odepsala, že je už skoro pedesátnice, tak jsem ji tentokráte označil jinak. To, že je krásná_zralá žena stále platí:-) No, snad jsem se z toho nějak vykroutil ne? Co myslíte:-) Já jdu do pelechu. Ahojte a večer čumte na Televizní noviny

Irena

Vykroutil jsi se z toho perfektně, ale ještě to musí posoudit Mona. A proč máme čumět na TV?

Irena

Spi, už to vím.

Mona

Jo vykroutil Megane,ty jsi prostě skvělej,hned mám lepší den....

Megan

http://www.novinky.cz/krimi/192639-navstevnik-ubodal-v-obchode-cerneho-serifa.html Jo, ono se řekne Třebíčkov, ale v poslední době se teda u nás dějí věci. Viděl jsem ho umírat, ale bohužel jsem mu nedokázal pomoc.

Ema
1x

Neviem nájsť fotky zo zrazu, rajče som našla ale neviem, čo mám ďalej hľadať. Stačí mi ak mi niekto napíše v ktorom mesiaci v tomto fóre o tom hovoríte. Rada by som sa na ne pozrela než zabudnem, že Megan je ten s bradkou a Mona dlhovlasá tmavovláska. Je pekné, že máte kladný vzťah k Slovensku, ja patrím ku generácii, ktorá v prevažnej väčšine s rozdelením nesúhlasila. Chodila som do Břeclavi na priemyslovku a temer všetci moji spolužiaci boli z Moravy a jeden z Čiech, a preto moju náklonnosť k západu nezničí ani milón Slotov. Megan, pýtal si sa komu fandím tak odpovedám že nikomu. Ale nefajčím! Želám Fride skoré uzdravenie.

Ema

Teraz som si prečítala tú hrôzu a je mi tľúto, že si to musel vidieť.

Irena
1x

www.movin.rajce.idnes.cz Jinak Třebíč hrozný, chlap v nejlepších letech. ještě jsem si vzpoměla, že mám v T.na plicním známého pana doktora Bezecného.Megane neznáš ho?

ládík

tak další den začal vítězstvím. jestli si zvyknem každý den ráno vyhrávat, tak co budem dělat po olympiádě. dobrý slováci, fakt dobrý, ale fakt dobrý. megan dnes budeš v telce za hvězdu ????? dobrá, jen jsi si mohl vybrat lepší kulisu a příběh. než po obchoďácích, máš raději chodit po stadionech. třebíč postupila dál, to mesejí být hospody plné. zatím ahoj. já jdu prožívat den 9měsíců po absolutním zákazu kouření. kakamilo, to jsi musela mít věci s hodně kapsama, kam se ti ty všechny cigára vešly ??? počkej až budeš chodit jen tak. žádné prohlédávání, mám cígá, mám jich dost, kde je zapalovač, už je trafika otevřená ???? ale pravdu má i irena, fakt něco chybí, o něco přicházíme, jen to rychle pohřbít a být v pohodě.

Ifka

Dnes hokej super!!! A opět infarktovej. A okupanti to prosr...alííí hurá!!! Mám vyměněnou směnu, tak jsem fandila a držela pěsti až do konce zápasu. Megane to je tedy hrůza. Kakamilo vedeš si moc dobře. Irenko, nezapomeň dobře namazat, ať ti to jede jako Bauerovi:-)

ládík

správně to byla poráda. ať je porazí každej, třeba i angola

Ifka

Koukni do mailu, popsala jsem ti, jak se dostat na ty fotky ze srazu.

Friduča

Ahojky, tak já stále hajám a budu asi až do neděle... Kdepak není to únava,ale bacil na průduškách a tak ... prostě viroza :( A už mě dost nebaví, ale musím to ještě vydržet - v pondělí už musím do práce, neb kolegyně jede na hory ... Jinak já tedy pocit toho prázdna s Váma nesdílím... Prostě jsem ráda, že jsem to dokázala a nemusím otročit..Už na tom nevidím jedinou pozitivní věc..Ani ty chvilky s kávou a přáteli... Protože je prožívám úplně stejně, jen si narozdíl od nich necpu do těla toxiny... Občas, když mi hulí do obličeje a není jim to trapný, tak mě štvou a řeknu si jestli to stojí za to - když mi stejně takovejch lidí podkuřuje... Ale pochopitelně, že stojí. Takže za sebe - já už jsem pohřbila to svinstvo, když jsem si to urovnala v hlavě. Kouřit nechci - kvůli sobě, kvůli ostatním ( neschci být ten sobec, co kouří dětem pod nos, lidem na zastávce atd.atd. a ničí jim zdraví ). Jsem pyšná na sebe a na VÁS všechny !!!!!! Stojí to za to !!! Nechceme být přece feťáci, který otročí drogám a zároveň jiné soudí ( narkomany, alkoholiky ). Dívám se na to jinýma očima - nechci bejt pokrytec, chci změnit věci, které změnit dokážu :) My všichni to dokážeme !!!!! Tak a zase zalezu do své nory , spolknu antibliotika a jdu číst...:)Mějte se krásně a voňavě !!!!

Ifka

KRÁSNĚ JSI TO NAPSALA. Snad to dokážu i já. Přeji ti brzké uzdravení.

Lexa

čtu!!Kakamilko,neboj to příjde samo!!Jsem ale moc ráda,že už nejsem na začátku!!Držím palečky!!Megane máš pravdu s tím,že je to hruza co se děje!!Mi před 14 dny ubodali bývalou švagrovou za 2 dny se nám ztratil nejlepší kamarád z opavy,bylo to taky v tv a pak mi zkolaboval tchán!!no a velké i malé dvojčata jsou tak na facku!!!Ale stále se držím a nekouřím!!!Ifko taky jsi šikulka!!

jiri

ahoj jmenuji se jirka a jsem z jaromere . jsem zavisly. kourim od 17let kazdy den tak 20-30cig. prestavat jsem, zkousel milionkrat ale bezvysledne . ted je mi 30 a od vcerejska jsem zacal brat CH. tak jsem na to zvedavi

Ifka

Ahoj, dovolím si tě mezi námi přivítat. Champix ti pomůže, uvidíš. Za pár dnů si již nezapálíš. Tak pěkně zobej a snižuj vykouřené cigarety až s nimi sekneš. A PIŠ JAK S TÍM SMRADEM BOJUJEŠ! Držím pěsti:-)

Ifka

přeji všem. Já už budu mít konečně padla:-)

Megan

Tak tyto záběry jsem točil já. Ten hlas ohledně toho, kdo to viděl a občanských průkazů je můj. Čau http://www.novinky.cz/krimi/192639-zatykani-muze-ktery-ubodal-v-trebicskem-supermarketu-muze-z-ochranky.html

HanaR

Ahoj Megane, otevřela jsem sesterské fórum, protože jsem se chtěla zeptat, jestli jsi nebyl u zásahu v BILLE a ona je tu kolem toho případu již slušná diskuze! Takže zdravím z MO do TR. Všem tady přeji hezkou sobotu a už jen nekuřácké dny!

Ifka

Včera při sledování zpráv jsem čekala, že uvidím mediální hvězdu a ono nic. Nachystaná před obrazovkou ukázat manžovi Megana - kluka s bradkou a oni byli v záběru oba s bradkou. To máte firemního lazebníka za účelem, aby si vás veřejnost pletla? Fakt jsem nevěděla, na koho ukázat. Z těch rychlých záběrů jsem byla úplně blbá. A on Megánek v záběrech vůbec nebyl. Fikaně se skryl za kameru. Ale musela to být fakt hrůza. Před několika lety jsem s mužem byla svědkem toho samého. Dva muži a jedna žena, taky asi bezomovci, už řádně opilí nevábného zevnějšku,šli po ulici a u našeho auta se začali hádat. Zastavili jsme v uctivé vzdálenosti a čekali, až popojdou. Jeden šel, ale druhý začal do té ženy strkat, mlátit ji, ona se bránila, ale chlap nakonec vytáhl zavírací nůž a začal ji bodat hlava nehlava. Paní upadla na chodník a kryla se rukama. On do ní začal kopat a pak se najednou otočil a šel od ní pryč. Tohle celé se odehrálo u našeho zaparkovaného auta. Manžel zavolal záchranku a policii. Museli jsme počkat, až paní ošetří a odvezou-nechtěli jsme při nasedání do auta záchranářům zavazet. Mezitím dojela policie a hned za námi co by jedinými tzv. zevlouny, jestli jsme to viděli a proč jsme té paní nešli napomoc. No jdi s holýma rukama proti rozřuřenému opilci s nožem - to taky mohlo být pobodaných víc než jeden. Nakonec jsme byli předvolaní k výslechu svědka a svědčili jsme u soudu. Pár měsíců trvalo než se mi tenhle hnusný film vymazal z paměti. Paní to přežila, zranění nebyla hluboká. Avšak nejvíc mi vadilo, že u soudu ten darebák věděl jak se jmenujeme a kde bydlíme. Rezumé: nic nevidět a nic neslyšet.

Megan
1x

Ahoj všici. Tak mediální kampaň jsem přežil a život jde dál. Ireno, tak toho doktora neznám. U nás na plicní chodím za pí. doktorkou Kolářovou HanoR taky zdravím. Ty jsi kdysi v Třebíči žila že? Ifko, ono je asi lepší se do ničeho nemíchat a zavolat četníky. Já se na to dívám jinak, takže to nemůžu posoudit:-( Ládíku, já ani nevím, že Třebíč postoupila. Hokej ani fotbal mi naprosto nic neříkají. Hokej beru jako nucené zlo, když tam musím v práci tajtrdlíkovat při problematickém utkání:-( Fridu, vidím, že ti je lépe. Tak se brzy uzdrav a dej si dvojku červenýho s colou na krvinky-) Lexo, ten kamarád z Opavy to je ten voják z povolání? Jirko z Jaroměře. Tak to jsi na tom skoro podobně jako já, když začínal s nekouřením. Neboj, půjde to, ale musíš chtít hlavně ty. Champix je super berlička. Měj se a vydrž Emo, jsem rád, že jsi se taky ozvala. Měj se Lubane, co je? To před monitorem je klávesnice a na tu se ťuká. Tím ťukkáním se tvoji kamarádi a kamadádky dozvědí, jek se ti daří:-) Ahoj Jinak zdravím všechny a dnes zvlášť zralou ženu Monu:-)

Mona

Dobrý den,právě jsem poobědnala-dietně biftek-to jsem celá já a pak chci zhubnout. Ale byl fakt výbornej.Ještě jich tam mám naloženejch 5. Manžel je pořád nemocnej,má ten zámět ledvin,takže lítám nahoru-dolů s čajíčkama apod. Teď se rozhoduju,jestli pojedu cvičit,nebo se psem,nebo zvítězí lehost a uvařím si kafe.Jsem zvědavá,která alternativa vyhraje. Megane,včera jsem zprávy samozřejmě viděla a jsem ráda,že máme mezi sebou takového hrdinu. Budeš nám to muset celé vyprávět na srazu. I když toho pana hlídače je mi fakt upřímně líto. No jo bezdomovci to je holt kapitola sama pro sebe. Musíš zjistit,co byl zač tento útočník. Hrozně by mě zajímalo,jak se vůbec lidi můžou dostat takhle na hranu a kolikrát jsem přemýšlela,jestli by se to třeba mohlo stát mě...Ale radši už končím,moc mě to kecá a co kdyby sem přišel nakouknout nějakej pruda co řeká,že tu budeme skloňovat jen cigaretaq a kouření ve všech pádech. Nekuřte a mějte krásný den. Zdraví vás velmi zralá žena...

LUBAN

MEGANE tak jsem tady!!Pěkná 170!!!!!!!Jinak všechny zdravím.Megane my se díváme s Ládíkem na olympiádu.A fandíme!!!Tak se musím taky vyspat!Koukám,že jsi hrdina!!!!Jinak pohodové odpoledne bez cigára. Já už jsem v pohodě!!!!MONO asi si dáme dobré kafíčko,co?Večer Bauer,skoky..... Friduč brzy se uzdrav,Jirko držím palce!!Megane na čem je ta druhá diskuse. Pohodovou voňavou sobotu !!!!!!! Čus LUBAN!!!!!!!!!!!

Mona

Lubane.byla procházka se psem!!!!!!Sice ne extrémně dlouhá,ale byla. Kafíčko bylo pak a teď slídim,co bych si dala dál,alkohol pít nechci,ale honí mě mlsná jako sviň....

miroslav
1x

čau mládežníci,tak jsem na champix cca 13 dní,tyden startovací včetně,ted kouřím 10....puvodně 20až 30,chut mám,ale skoro stejnou,takže se s tím peru,čekám,že přijde,že nebudu mít cht........ale teda nevim

Ivča

Miroslave, to bude dobrý, uvidíš. Mě zabral Ch až 16.den, přijde to samo, Je dobrá zpráva, že už je to míň za den, to je známka toho, že to funguje. K té poslední se každý dopracuje jiný den. Já to mám už za 93, CH jsem začala brát už jen jeden denně a budu ho brát ještě aspoň další 3 měsíce, protože jsem byla šílenej závislák a nechci se k tomu nikdy vrátit. CHuť je stále, obrátí to život na ruby, ale teď se směju těm, co v mrazu před nemocnicí ráno při -12 st. seděj na lavičce v županu a hulej. Já byla taky takovej otrok. TAk se drž, fandím Ti a zase se ozvi. VYDRŽAŤ!!!!!!!!!!!!!!!!!! STOJÍ TO ZA TO!!!!!!!!!!!!!!!!!

miroslav

tak díík za posporu,čekám teda,kyd to přijde...

Megan

Ahoj všichni. Miroslave, vidím, že jsi se dobře rozhodl. Neboj, chutě za chvilku přejdou a budeš brzy na nule. Zobej Champix a hlavně po dni D si musíš uvědomit, že si už nikdy nesmíš zapálit!!!!!!! Jinak piš. Rádi ti poradíme. Měj se a VYDRŽ!!!!!!!! Lubane, sesterská diskuse je po zadání: odvykání kouření lak. Aktivním členem je tam od nás Mona, Friduč a já tam občas taky něco písnu. Jinak tam asi nikoho znát nebudeš. Až na srazu. Někteří přijedou a společně se podělíme o zážitky Jinak se všichni mějte super. Já měl jít dneska do výkonu, ale vzal jsem si dovču. U nás je krásně, tak jdu s manžou, bráchem a mojim nejlepším kámošem lyžovat. Už jsem si nachystal do placatice slivku, tak to bude super:-). Páček shledáček PS: Já nejsem žádnej hrdina. Na srazu tu vraždu můžeme klidně probrat, ale nic zajímavého na tom není. Je to spíše lidská tragédie

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 144 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce