Ale tohle jsme si vyjasnili - já už mu do toho nekecám - vše co jsem mohla jsem řekla a vyčerpala jsem co šlo ... To, že v březnu s tím přestane - tak s tím přišel on sám ! Né já !
Nekouří přede mnou - to mi slíbil, když jsem přestala a dodržuje to... O to mi nejde ... To se ani nedá říct, že tomu nevěřím - jeho slibu s březnem, já to prakticky vím, že nepřestane, jen on sám to ještě neví...
Takže Megane - ještě jednou já ho nenutím,aby přestal ! Vadí mi, že hulí neteři v kuchyńi, když ona je nekuřačka a ještě ke všemu tam byl kvůli tomu problém se synovcem ,který tam kouřil - a minulej týden jsme to řešili - dušoval se, že tam nehulí... To mi vadí.. a argument, že se to vyvětrá, tak ten neberu - prostě tam nemá co hulit ! Ať si chodí ven kurňa...
Takže JÁ HO NENUTÍM NEKOUŘIT ! To už jsem zabalila.
Lexo - díky za podporu..Ono mě to do zítřka přejde ( snad ),ale jsem naprdnutá už druhej den ( to auto ráno mi nepřidalo ) a to není obvyklé, normálně se vzteknu a přejde mě to,ale teď se to nějak drží... úplně mě to uvnitř tlačí, tak jako jsem přidušená, nebo jak to popsat ...
Já to s těma capartama chápu... To je jasný ...
Jinak auto - Xara Piccaso, já jí chci stejně na jaře vyměnit za novější,ale minulej týden jsme nechali za vstřikování 10 tis., teď to tam budu dávat se střechou a ještě tam něco píská, tak se koukne na brzdy... No štve mě to...Hlavně, protože je to zbytečný ! Mohli jsme to zaparkovat jinde... člověk na to čumí každej den v TV a pak to tam v klidu necháme... nafackovala bych si ... No ono to na lidi nemůže spadnout - je tam parkoviště, chodník je dál ...Leda, kdyby to spadlo, zrovna, když lezu do auta :) :) A to už by byla sakra smůla :) :)
No nic držte se já mažu hodit auto k doktorovi a pak asi cvičit i když se mi teda vůbec, ale vůbec nechce..jsem fakt bez nálady, asi bych si měla jít raději lehnout ...
Přidat nový komentář