Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
Zdravím všechny, minulý týden jsem chytila takovou bronchitidu, že jsem málem nedodýchala domů z práce. Nemohla jsem ani kouřit, řekla jsem si: ha možná by to mohl být začátek konce kouření..Vyhrabala jsem doma nějaké náplasti a vesele se léčila z kašle...Je to pár dní, co mi je lépe, samozřejmě, že kouřit jsem nepřestala, náplasti jsou pro mě asi nefunkční, ale kouřím méně. A říkám si, jak by to bylo fajn nesmrdět, nekašlat, nezdržovat se, neutrácet, mít možnost mít zdravé mimčo atd. atd. takže v pondělí, až půjdu na kontrolu vyžadoním předpis a připojím se do skupiny odvykajících :) Všem přeji mnoho vůle, sil a zdraví :))
Přidat nový komentář