Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
LUBAN
1x

Zdar všichni.Gratulace Friduč,Valja,Megan a Ifka.Ifko určitě to bylo na Tři krále o 100 dále!Dnes již to je 105 dní.Já jsem taky přes vánoce nabral asi dvě kila.Na jaře to srazíme!!!CHMp beru půlku,když si vzpomenu.Teď jsem 3 dny makal s hrablem.Sněhu jako hnoje.Snad už toho je konec.Zas bude mráz jako v pr..... Tak zdar Luban.

Valja

Senzace, Lubane, gratuluji k parádnímu výkonu!!!!!!!!!!!!!!! Zajímalo by mě - ještě bereš CH či už ne?

Valja

Lubane, omlouvám se - teď to vidím, že ještě jo.

Ifka

Lubane posílám gratulaci:-) Ládíku, co je s tebou?

Friduča

Dobré ránko všem, do dalšího voňavého a neprokoueného dne :) Já si také občas dám sladké a dřív jsem ho nemusela... Né, že bych se nějak přežírala, to ne,ale chutě se trochu změnili.. Možná je to tím, že dřív jsem přeze všechny ty otupělé chuťové buňky necítila opravdovou chuť sladkého ! :) :) :) Já jsem dle mého BMI = pod hranicí štíhlosti. Takže bych na to moc nedala...Myslím, že to je silně orientační a spíš pro hodně silné lidi... Kdybych se toho držela tak jsem jak koule :( :( :( Mám něco málo nahoře 2-3 kg,ale to se srovná s pohybem... Taky 4 měsíce nic nedělám a to je znát ... :( Lubane, taky ti moc gratuluju - jsi pašák !!! Mám fakt radost, že jsem jednou nohou na druhé straně, snad mi to nic nepokazí :) :) :) a ani vám !!! Mažu k zubařce na speciální zubní hygienu :) Musí si přikrejt celou ordinaci a nějak pod tlakem vodou probíhá očista :) Tak snad nevezme hadici a já nebudu muset říkat sýr a ona mě pokropí :) :)

Ifka

Tak tohle já nesnáším. Savička nestíhá tu vodu z huby vysávat a já se vždycky topím. Kde jste všichni??? Tady chcípl pes:-(

Lexa

tady!!!Už ani nevím jak to je dlouho na dny nechce se mi to počítt,ale jedu 5 měsíc!!! Jo a v televizi říkali,že cíga pujdou opět v pruměru o 14 kč nahoru,tak fákt kouřit nezačnu!!Jinak já už začínam makat,včera jsem byla cvičit a dneska mám kolo!Na jaro to radši nenechávám,to bych mohla být jak koule:)))Friduč co ty a posilovna už se konala?Ifko já ted všude potkávam lidi s hulkama a batužkem,tak jsi vždycky na tebe vzpomenu!Megánku jak ti dopadl odběr?Doufám,že tě nevycucli!Lubane posílám gratulace,no vlastně všem co se držíme!Ládíku jak jsi na tom?

Ifka

Ahoj Lexo, jsi šikulínek, posílám gratulačku. Kolo doufám jako rotoped. Si nějak nedokážu představit, že bys jela v těhle sr... venku na bicyklu:-))) Vidíš a já mám pocit, že tady u nás chodím s hůlkama sama. Dokonce včera přišel jeden klient - "paní, nechodíte náhodou s hůlkama, určitě jste to byla vy, koho jsem viděl". Končím, právě mě navštívila drahá polovička.

Megan

Ahjoj všici. Předem děkuji za gratulace. No, Ifko, upíři mi vzali 450 mg krve a tak se asi stanu vampírem:-). Tak co vím, dnes nevzali na krvi dva a to jen za dobu co jsem tam byl. Je to njějaký divný. Já odpočívám a rozčiluju se. Četl jsem na novinkách, jak pražští úředníci a poilicajti odklízejí sních. Kur....va, to máme málo lidí, co jsou již cca 20 let na sociálce? a makat NIKDYnebudou? U nás jich znám desítky. Uředníci a policajti jsou zde od něčeho jiného!!!!!!!!!!!

Ifka

Tak vidíš, měls strach zbytečný. Nyní si užívej volného dne:-) To máš sakra pravdu, že by to měli dělat jiní. Když vy jim ty lopaty a košťata neukradnete. Dej socce lopatu a koště a už běží, aby to někde směnila za chlast nebo kuřivo.

Ifka

Ukázala jsem mužovi www.tigre.sk neb doma máme tak mizerné spojení, že bychom čekali do soudného dne než by z toho viděl nějakou fotku. Tak hleděl kam chci jet na výlet. Když jsem o tom doma povídala, tak to šlo jedním uchem tam a druhým ven.

ládík

ahoj lidi. já jsem tady. každý den, ale spíše jen čtu. nějak se mě nechce psát. stav stejný. na berlích ( opatřeno zimní protiskluznou úpravou - alespoň na berlích, když na autě jsem to nestihl ), záda stále bolí a špatně se mě s tím sedí. takže čučím jen na telku, koukám z okna a čekám na večer až se vrátí manža. jak říká moje sestra mám si to užívat, protože mám extremně hodnou ženu, která mě teď chudák musí koupat, promazávat, masírovat a i oblékat. Jinak tu padl dotaz na můj věk. přestal jsem kouřit (prvně) 19. května 2009 a to mě bylo 50 let, jeden měsíc a 16 dní. o víkendu jsme hledali i foto , ale zatím nenašli nějakou neširokoúhlou formu. ale určitě hubnu, protože stále trpím nechutenstvím a žaludkem , jak na vodě. krajíček chleba k večeři je nad mé síly. horší, že tím ztrácím i sílu.. uvidíme, uvidíme

Friduča

No Ifko byla to pohodička - dala mi takové kolo do tlamičky - ohne se to pak nahoru a máš otevřenou pusu a nebolí tě pant a neteče ti do nosu :) Je to gumové zařízení, které dostalo i nějaké ocenění - něco jako skokan roku :) A pak ještě dostanu plínu na ksicht, abych nebyla mokrá.. Je to takovej solnej roztok... A byla jsem pochválena, jak mám krásné zoubky a bílé..A prostě pěkné :) No taky aby ne, už jsem jí tam za ně nechala takovejch peněz a poctivě chodím každé 3 měsíce na prevenci ... :) :) Zuby máme jen jedny ... Lexo kdepak ..Jsem ještě nedoléčena, ale zítra, nejdéle ve čtvrtek ráno začínáme !!! Bude to makačka !! Taky bych to nenechával na jaro..Jaro je daleko a na jaře už můžeme být krásný :) A taky teda budeme ..Já se rafnu a bude to masakr !!! Megánku nečil se... :) Tak za prvé si myslím, že žíla se jim nezkrátí :) A za druhé já jsem těhle lidiček - co jsou na sociálce o víkendu viděla spoustu po celé Praze. Odklízeli autobusové zastávky atd ... Ale Prah na takovéhle věci prostě není připravena a nezvládá to... Jak prosté... Mě na konec nepřijde nic divného, když před určitým objektem lidi poradí samotní. Když jsem pracovala jako prodavačka, taky jsem zametala chodník a nebyla to moje povinnost. Celej život si zametáme před barákem a jakmile zahlásí, že se to nemusí - klasická česká povaha - ruce dozadu, všichni zamknou lopaty a prděj na to ..A pak držkujou..Specilně panelákový to je samo o sobě... Domovník u kamarádky nehne prstem - už přece nemusí !

Ifka

Ahoj Ládíku, dík za odpověď. Jestli jsem dobře počítala, tak jsi přesně na den o 8 měsíců mladší než já a narozky máš den před mým svátkem. Takže spolu můžeme na dálku zapařit, co ty na to??? Se nediv, že jsi slabý. Já ještě neviděla siláka, co seděl hrobníkovi na lopatě. Tvoje tělo dostalo příšerně zabrat a než se z toho dostane, tak to nějaký čas potrvá. Chce to jenom trpělivost. Se říká"trpělivost růže přináší". A co takhle číst krásnou literaturu, když máš teď tolik času? Škoda, že ti nejde poslat kus té mé žravosti. Co se týče fotek - já mám v práci ale opravdu velký monitor, na to se nemusíš vymlouvat:-DDD

Friduča

Jo,jo Ládíku - taky se hlásím - můj monitor je taky přispůsoben a snese opravdu hodně :) Už znám Megana,Monu, Marju - prostě lidičky ze srazů a fotek.. Ifku neznám : Teď mi došlo..Znám vnoučky a chalupy, ale tebe ne :) Tvoje sestra má pravdu - užívej si to a odpočívej, ono i odpočívat se totiž musí umět :) Až se dá tělo do kupy, což jistě chápeš, že má Ifka pravdu - nejde hned, tak budeš mít ještě prostoru... Předpokládám, že nekouříš Ládíku ? Jen čti... Pokud se ti psát nechce, tak nám jen dej občas kratičkou zprávu, žejsi o.k. a my vydržíme, než budeš zase fit ... všichni na tebe myslíme ..

Ifka

A co ty dvě fotky z K. Varů???? Když já už se objektivu vyhýbám. Ale pošlu ti piňakoládu a týden starou s těma hůlkama.

Friduča

Jooo ? .) :)Pošli :)

Megan

Jsem ztmaten. Fridu, já ti přeci posílal fotky od Ifky ne? Jo, ládíku, taky mám velkej monitor a tvoji fotku to načte. Já mám teda Friduč, Ifku, Monu, Lexu, Tumapo, Miloše.

Friduča

To jo Megane, ale tam byla Lexa :) :) Popleto :) No hůlkařka dobrá :) Taky dobrý v tom Egyptě či kde to je - ty cíga na tom stole :) :) Máme to tak asi všichni ? Na 90% fotek jsem byla s cígem ... Tomu,už odcinkalo a nyní jen a jen s vínkem :) :) Mažu domů a do krámu - budu dělat nějaké speciální plněné papriky - rýže, cuketa, rajče, žampiony, kuřecí a okořenit na pánev osmahnout... A pak nacpat do papriky a zapéct v troubě cca 30 min... tak udělám véču.. jsem zvědavá :)

Ifka

Na Krétě letovisko Platanias poblíž Chanie. No jo cigára na všech fotkách:-( ale to už je minulost:-) Pak písni jaké to papání bylo. Ingredience jsou dobré:-)

Ifka

Díky za maily. PF jsem zvládla, ale to Rumunsko ne. Nic tam nebylo, pouze dopis od Tumapa. Ládík nás všechny napíná. Hele buď je malý, tlustý, plešatý nebo vysoký, hubený, vlasatý a nebo že by něco mezi tím??? Zatím je pouze virtuální:-(

LUBAN

Nazdar všichni.Takže,jak to tady čtu tak jsem o pár let starší.Ročník 52,narozen 13.2. v Kolíně a bydlím kousek od Kolína.S těma kilama snad dobrý( 84)!!Aktivně jsem hrál fotbal a hokej snad do 45let.Vlasy ještě šedivý nemám!!Hezky jsem se rozkecal!!Jo,mám rád pivečko,hospůdku mám kousek.Budvárek!!!Mail vocetka@volný.cz Tak nekuřte !!!!!! LUBAN

Friduča

Takže Ifko - byla to fakt ňamka !!! Ještš jsem zapoměla napsat plus rýže a feta sýr ( ten jsem nesehnala a tak jsem dala sýr určený do řeckého salátu a myslím, že to bylo stejné ). No,ale je to jednoduchý - hodinka a hotovo a fakt ňamka..Já to mám v sobě, teď to dávám na stůl manžovi a nesu i tcháňatům o patro níže :) :) Já se přidávám k Ifce, taky jsem tam nic neměla ... :) Megouš je nějak rozhozen ..Asi se bojí, že bude muset zametat :) :) No tak Lubane - popis pěknej, představu máme, ale fotečka !! Fotečka se počítá :) :) :) Ale jen o pár :) Jsi chlap v nejlepších letech :) :) A navíc voňavej a nesmrdíš :) To je velké plus !!! :)

Ifka

Potkali se u Kolína? No super, takže nejstarší asi nebudu:-) Posílám gratulaci ke 106. Ozvu se až z práce:-)

Friduča

Dobré ránko všem, takže konečně jsem se dokopala a ráno vstala v půl sedmé ( na mě jakožto sovu fakt masakr ), vstal jsem pozitivně naladěná, dala si po dlouhé době snídani a čajdu s manžou a v půl osmé už jsem byla na značkách ve fitku. Dali jsme si trénink nožky + bříško a myslím, že po 4 měsících pauzy to bude zítra cítit :) Zítra ráno znovu.. Jsem úžasně nabuzená a už se těším na výsledky ... Idko - letovisko znám ... Byla jsem letos na Krétě a projeli jsme jí téměř celou... Až k Heraklionu po pobou stranách :) :) Moc se mi tam líbilo, letos asi v květnu Kos ... Vezmu tam máminu, tak se docela těším :) Poprvé poletí ... V zahraničí byla jen se mnou a to autem - Francie, Belgie... Jinak jen po ČR... Ježiš já mám dneska energie :)

Ifka

Moc gratuluji ke 154:-) Ne nadarmo se říká "raní ptáče dál doskáče" musím končit, je tu moc lidí.

Ifka

Tak jsem zkusila spojení jestli funguje:-)

Ifka

Snad nehulíte???

Friduča

No já tedy ne, jen nemám na co reagovat :)

Ifka

Ani já ne. Jenom doufám, že ta jepti... nepřijde opruzovat semka a to si fakt skočím pro kusovku.

Friduča

Já jsem fakt nařechtala :) :) Je to furt jedna a ta samá osoba - už roky tu brouzdá a prudí... Už několikrát se jí podařilo různé osazenstvo rozhádat ... Tak, že diskuze na nějakou dobu utichla skoro úplně ... Nejlepší je nereagovat - pak ten člověk jak přišel zase zmizne ... Ale fakt jsem se musela tlemit :) :)

Ifka

Jsem jí to pěkně coby M.M. napsala že. Taky jsem se tlemila:-D

Friduča

No to teda !!! to jsem se tlemila po druhé :) :) .:) Díky :)

Valja

blahopřeji ke 106., já mám dnes 80 a jsem stejný ročník jako ty, jen o nějaký ten měsíc mladší. A určitě jsme v nejlepším věku !!!!

Ifka

Valjo, jsi borka. Posílám GRATULACI. Krásné čísílko a už se blíží STOVEČKÁÁÁ. Super:-)

Díky, tobě takyalja

Díky, tobě taky, držíš se skvěle!!

Valja

No vidíš, Ifko, co jsem to zase vyrobila a poslala, přitom se mi to nejdřív smazalo, ale nakonec se odeslalo i to vymazané. Manžel se blíží k domovu, dorazí po 2 dnech, tak jdu chystat polévku s česnekem, tu nemá rád, ale statečně polyká, neboť chce být zdráv...A kdo by nechtěl, taky ji baštím...raději.

Megan

Ahoj všichni. tak já jsem opět ve výkonu. Tedy, mně je teda zle přátelé. Jsem nachrmlanej jako prase. Dokonce jsem uvažoval, že dnes zůstanu doma. No, v práci mě lanařili na cigáro, ale já se samo sebou nedal. Jeden kolega před měsícem přestal a dnes se už nechal zlákat. Je to teda škoda. Lubane, co je pod sto, to je ptactvo ne? Valjo, blahopřeji Friduč, už je ti lépe? Ládíku, co ty, jak to zvládáš? Ifko, doufám, že nehulíš Lexo, co dvojčátka?

LUBAN

Zdar!! Megane máš pravdu!!Ifko,nazdar u Kolína.Už jsme se spojili!!Valjo krásný léta,co? Gratuluji k 80!!FRIDUČ to víš že nesmrdím.Začal jsem nosit brýle,tak že ta fotečka nebude nic moc.Uvidíš!Každej je nějakej.Hlavně že nekouříme,co?Potřebuji váš mail.Friduč krásných 154.Co ostatní,jak se držíte?NEHULTE !!! Luban

Megan

Ifko, přepošli mi taky taky tu fotku od Lubana. Jinak se mějte krásně, my už máme jednu záchytku:-)

Valja

Takže Friduča má dnes 155, Megan 133, Luban 108 a Ifka 15 - jen tak dál, jde vám to krásně!!! No, Megane, my se taky nad tu stovku dostaneme, že jo, Ifko? A už nebudeme nikomu smrdět - to je přece úžasné. Mějte se krásně!

Megan

Ahoj všici. Tak jsem noční zdárně přežil. Zase u nás přepadli benzinku. Lidi nemaj prachy a tak se dávají na dráhu zločinu. To jsou věci, to jsou věci:-( Vajjo, to víš, že se na tu stovku dostanete. Friduč, 22 000 Kč? Sákra, ty jsi teda prohulila prachů Ládíku a Lubane, tak co je s tou fotkou? Ifko, tak dnes 16? Tak to je už na tebe výkon Lexo, Markulo, Corono, Emo a spol. kde jste všici?

Ifka

Dobré ránko všem :-) nekuřácké! Mám to pech, když jsem přes den na příjmu, tak tu chcípl pes a jakmile se odpojím, začne to tady žít, neva alespoň mám ráno co číst:-) Nejdřív posílám všem gratulaci. Valjo si piš, že tu 100 dáme! Česnečkou (oukrop) my doma všichni tuze rádi. Taky jsem včera k večeři baštila česnek, ale v sýrové pomazánce. A že ho tam bylo - až mě z něj pálila huba:-) Megane dnes je 14-ctého, tak to mám dnes za 15. Výkon to u mně bude, až budu mít 170. Doufám, že ty svině zlodějský brzy chytnete. Lubane díky. Do mailu kouknu a pokud mi to tady doma nepůjde otevřít, tak až dolezu do práce.

Friduča

Dobré ránko, dneska budu mít krušnej den - šla jsem s kámoškou na lahev vínka - řeklo se do desíti nejdéle domu. A co myslíte ? Navrátil ve čtyři ráno. Fuuuuuj :( :( Takže s kámoškou nemluví ani futra a sotva leze :) To jsou ty panáky !! My co pijeme vínko s Mírou pak držíme :) :) Takže bych si tu vaší česnečku dneska dala - jééé, jakta by mi bodla :) Takže Mehane, nachlazení je fuč - pokud se neobjeví po včerejšku znovu. Protože jsme si sedly na zahrádku do sněhu a tam seděly asi hodinu a hrozně se nám to líbilo na zimní, noční zahrádce ... No hotovo :( Takže všem kdo se drží gratuluju a jen tak dál !!! A ano přidávám se, co ostatní ? Jak jste na tom ?

Ifka

To jsi tu 155 pěkně oslavila:-))) A ještě že jste na té zimní zahrádce neumrzly.

Ifka

Lubane, nějak jsi zapomněl připojit přílohu:-)

lexa

dneska jsem byla kouknout v práci a oznámila jsem jim,že už nekouřím,tak na mě pěkně čučeli!Jsem byla na sebe pyšná jak jsem jim to říkala!Já totiž byla největší hulič!! No jinak dneska musím jít k zubaři s malýma,nevím proč už musí jít roční dítě na preventivku když má sotva pár zoubku!To si zase máknu s dacanama!!Fridu,nedávala sis náhodou předsevzetí,že to pítí omezíš??:)))Ty jeden chlastíku:))))Já si ho totiž dala,ale už jsem to taky přepiskla od nového roku!:))

Friduča

No Lexo dala - nebo řekla jsem si, že to zmírním... Nu tak teď jsem si dala do nosu po 14 dnech, tak repete nejdřív za měsíc a bude to o.k. :) :) Musím si to napsat do kalendáře ... :) Ale přiznám si, že tohle není tak snadný... Já nemám problém s tím nepít, ale pokud se takhle sejdeme, tak to je prostě mazec :) :) :) Tak s děckama ti držím palečky, neb to je radost u toho zubaře ... :(((

Ifka

a ještě jsem letos fernetka neokoštovala, ale já mám vypito na x let dopředu:-) Lexo mladí byli taky v 1 roce u zubaře a kupodivu se to obešlo bez křiku. Ale oni mají oproti tobě jednoho. Takže taky držím palečky. V práci všem asi spadla dáseň že? Jsi borec!

Ifka

Měla jsem veliké cukání si skočit na roh pro kusovku, jazyk mi bloncal až na zem, ale vyřešila jsem to tak, že jsem propustila kolegyni dom, šoupla si půl patáku a teď tu musím trčet než budu mít v práci padla:-)

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 144 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce