No jo to jsou prostě lidi, který nepřemýšlej... Ty peníze do toho domu stejně bude muset investovat a nebo pak do demolice... :( :( Stačí jedna generace a dům je v katasrofálním stavu... Vím o čem je řeč - máme dva baráky a je to fakt děs a ještě k tomu činžák, kde je víc partají - tam se prostě musí sypat prachy furt - jinak je to konečná :( :( Je to velká škoda ...
Mě je těhle starejch domů co nám říkají něco o historii a tvoří kouzlo města a místa, když jsou v dezolátním stavu, tak mi je jich líto.. Je to všude - Španělsko, Portugalsko..Mladí na to nemají peníze, nebo odejdou, protože jdou jinam a chátrá to... Je to strašně smutný a vždycky si říkám, kdyby to viděli generace, které to stavěli... Ach jooo...
Tak to jsi zvláštní paneláková - většina lidí přetápí a otevírá okna a běhá po bytě ve spodním prádle :) :) Ale to bylo za komančů - nevím jak je to te´d, možná už jsou měřiče a nerozpočítává se to jako dřív a tak si to lidi víc hlídají...
Megane - já jsem taky dostala nějaké fotečky ?? Nebo jsi se na mě vyprdnul :) :) Jdu se podívat :) :) Tak snad se poladíte ..a proč Vás vůbec takhle rozhazují ?To jako schválně ????
Já teď hodila kuřecí prsíčka s cibulkou,paprikou a rajčátkem do trouby a vařím rejži..Dietka pro manžu - prý to vydrží a bude teď jíst je ntohle..Ale to bych nesměla koupit milion jiných srágor :(
Jinak čelist - chronické záněty se tomu říká ( odborně nějaký syndrom ), nastydnu vrazí se mi to do kloubu, ofoukne mě - do kloubu, změna počasí do kloubu..Můj čelistní kloub ( pant ) postrádá obranyschopnost a tak trpí... :(
Janině - pochopitelně plácám po zádech !!! Naprosto luxuní rok za tebou - bomba !!!!!!!!!!!Jsi pašák !!!
Alčo tebe tu konečně vítám čistou :) A také ti gratuluju - 4 dny bez, máš radost ??? Musíš na sebe být řádně pyšná !!! No tak zlomený obratel to není žádná sranda .. Ach jo.. No to teda nevím co na tom hokeji dělají ? Blázni, bláznivý ... No, tak ať se z toho brzo dostane a dobře zrehabilituje...
Testla jsi už po půlkách ? Půl ráno, půl v poledne a půl na večír, když bereš jeden a půl ? Mě to tak pomohlo, taky mi po něm bylo hrozně zle.. A vždy se dobře najíst - nikdy !!! nebrat na lačno...
Já si předevčírem vzala na lačno jen vitamín a hodila jsem to ven :( :( Jsem střívko ...Tak se drž - ty hnusný srágory zašlapeš !!!
Přidat nový komentář