Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Megan

Friduč, ty jsi tam napsala vypodložit šunkou a sýrem. Mrkni na to

Alča

Dnes jen za 3! Už ani nevím, jak dlouho se s šampíkem překuřuřuji. Utla bych to už dřív, ale můj muž měl úraz páteře,tak jsem to nezvládla. Dnes už jsem si cigára nekoupila a zítra to rozjedu,drahouškové! Držte mi všichni pěstičky, ať to zvládnu !!!!!

Megan

Tak to mi ti palečky určitě držet budeme. Tak to se neboj. tak pevnou mysl a uvidíš, že to půjde. Měj se a držím palce kopance :-)

Friduča

Megane - aha ... Ne teda vypodložit, ale dát na stehno :) Ale máš pravud, já teď dělala novou čínu - zase z hořčice :) Tak jsem z toho experimentování celá popletená :) Jinak jsme dnes absolvovali skoro 4h v bazaru a koupili nové autí pro manžu - Hyundai Tuson, moc mu sluší :) Téměř nové, tak doufám, že končí s experimentama ohledně aut cabrio - už jsme se dvakrát spálili, tak tohle je konečně dobrá volba...Nejdřív na mě koukal jak z jara a když se v tom projel, tak se zamiloval :) Asi se o něj budeme trochu hádat :) Alčo drž se a napiš jak to jde... S manžou je mi to líto . copak se mu stalo ? To je nesmírně bolestivé - páteř :( To je mi líto... Ifko kde jsi ??? ty snad zase kouříš.. ??

Megan

Brý rákno všici. Tak noční budu mít úspěšně za sebou a půjdu konečně chrápat (teda pokud u nás nebude opruzovat v 8 hod. ráno projektant jako včera). Teda Friduč, ty jsi teda kuchařka,tý jo. Já teda nakonec uvařil kuřecí řízečky v bramboráku a bramboračku s houbama. Byla to hamka. Tak se mějte a nehulte.

Friduča

Dobré ránko, tak dneska mám výročí 4 měsíce !!! To je fakt masakr... Ještě měsíc a dosáhnu své mety, kterou už jsem jednou dokázala.. A pak už každý den to bude jen lepší a lepší :)

Friduča

Ifko a kde je to bě konec ??? Co ????

Megan

Tak Friduč jedna, blahopřeji ke krásným čtyřem měsícům. A co na to říci? Jsi prostě borka!!!!!! Ládíku, jestli nás čteš, písni něco a nedělej uraženého :-)

Valja

Fridučo, srdečně ti blahopřeju - vydrželas už dlouho, jsi mým vzorem, snad se mi to taky podaří. Jen tak dál, jsi úžasná. Prostě bojovnice. Takové výsledky u odvykání kouření se hned tak nevidí.

Valja

zpráva

Valja

zpráva

Valja

zpráva

Valja

Nějak se mi to zbláznilo, ale snad se Ifka aspoň ozve.

Megan

Ahoj všichni. Tak zítra budu mít stovku. Toto letí, toto letí. Mějte se všichni krásně. Lubane, jak jsi na tom?

Friduča

Dobré ránko, děkuju za gratulace - nevím tedy jestli zrovna já jsem ten dobrej vzor :) Ale moc děkuju !!! Valjo - koli máš ty ?? Megane zítra stovák - to je fakt pěkný číslo, to už nakopává, viď ? No Ifka nám zmizela... Ifko, dej nám aspoň vědět, přece nezmišíš jak pára pod hrncem jako Ládík ????

Alča

Včera jdem zklamala, dala jsem si jednu. Ale dnes zatím bez!!! Už je to 24hodin, zatím v pohodě. Večer se uvidí. Začne někdo se mnou? Nebo spíš skončí někdo se mnou, ať v tom nejedu sama?

Radka

to víš,že čtu....jak já vím jak ti je!!!.Včera jsem Standovi navrhovala jestli mám zase začít zobat......jestli ví co by to znamenalo......ani nemuk.Dopadlo by to přesně jako loni.Začnu,až po něm,takže nikdy.Držím ti palce.Pochopí to jen málokdo.pa pa

tumapo

http://www.novinky.cz/domaci/186757-sef-odvykaciho-centra-v-bohutine-zemrel-na-predavkovani-kokainem.html DOUFAM ŽE TAK NEDOPADNE NAŠE ODVYKANÍ :-))

Valja

Fridučo, mám dnes 48 dní. Megane, gratuluju ke stovce !!! Hezky to oslav.

Megan
1x

Ahoj všici. Tak jsem opět ve výkonu a budu tam až do cca 22 hod. páč máme dneska hokej. Z oslavy bude prd, možná si dám večer paňáčka. Tak zatím ahojte. PS Friduč, nakopává to fakt hezky :-)

LUBAN

Zdaaaar všichni nekuřáci!!!! Já dnes 75 bez toho svinstva a v pohdě!!!!!!!!!!!!!!!!! VELKÁ gratulace Meganovi ke 100 a dalším,kteří bojují a nekouří!!!! Krásný voňavý předvánoční čas. Zdravím LUBAN!!!!!!

Megan

Lubane, taky velká gratulace. 75 je krásný numero. Friduč, kde jsi celej den? Nehulíš? Ifko, jak to vypadá s tebou? Ahoj všici. Já se připravuji na hokej. Čaute

Friduča

Dobrý večer, já měla včera vánoční večírek. Po obědě už jsem byla shopná vylézt z pelechu a jela k mamině na obídek a pak ke kamrádce juknout na caparta :) A teď jsem dorazila domů... Megene ještě jednou gratulačka stovák je prostě super číslo.... Radu - jsem ráda, že alespoň někdo chápe mé pocity :) Je mi líto, že je manža takhle zatvrzelej... Jsem ráda, že můj trochu ustoupil i když nechvalme dne před večerem... :) Budu ti držet palečky, aby jsi ho přesvědčila.... Jinak Ifka asi kouří... Pokud nás čteš hergot, nebuď a písni nám Ifko...

Sinka

Lidi... všem moc gratuluji ke kulatým a jiným výročím...... jste borci a borkyně------jen my odvykající víme, jak velké vítězství to pro nás je, zahodit bílou tyčinku a vydržet nekouřir....a vydržet... a vydržet.... .a a vydržet......

Megan

Ahoj všichni. Tak včerejší hokej jsem přežil. Vyhráli jsme 6-1 tak je to super. Večer jsem se pohádal s manžou a trucuje. Ach jo, no, snad bude líp. Ahoj všichni a děkuji za gratulace

Friduča

Ahojky, to zase přejde Megane :) :) My razíme do divadla - koupila jsem lístky a bereme i rodiče... I když bych se raději válela :) Jsem furt trohu nedotažená ... Sinka - ty jsi taky borkyně :) :) Já jsem tak ráda, že to jde... Nekuřme :) A šetřeme prašule :)

Megan

Ahoj všichni. Tak jsem opět ve výkonu,ale dnes je to dobré. Před chvílí jsem vylezl z výřivky, 2x jsem absolvoval sauničku a plavčo. Super. Nakonec jsem to zazdil dvěma nealkoholickéma pivama a naprostý luxus. Včera masáž, no, pohoda. Tak se mějte a nekuřte. Dnes si u mě zapálik kámoš a jeho baba a málem jsem se z toho smrádku poblil :-)) Ahojky

Friduča

Tak jsem doma .. Divadlo bylo super a příští týden mě čekají další dvě ... :) Megane, tak to jsi si pěkně zarelaxoval a teď makačka..V té kose ti to teda nezávidím.... Já slupnu karboše a mažu do pelíšku :) Co ta Ifka - nikdo nic nevíte ??? Hergot, tohle odpadávání bez písmenka je divnej zvyk.... Mrzí mě to ... Tak dobrou noc ..a pěknou službu

Megan

Jo díky Friduč. Taky mě to pěkně se...re, když někdo zdrhne a nedá nic vědět. Nejvíc ně to štve u Ládíka. Dnes se mi stala velice zajímavá věc. Ráno jsem šel na naše stránky a ouha. Vypadlo mi tam okno a v něm bylo napsáno, že poslední dobou velice často navštěvuji tyto stránky (champix) a mám potvrdit níže uvedený kód a to z toho důvodu, jestli nejsem robot. No fakt jsem se pobavil :-) . Tak dobrou noc všem

Ifka

Ahoj po 5 dnech. Tak jsem opět v procesu a opět na příjmu:-) Od středy jsem měla v práci volno - stěhovali jsme 85 letou tchýni do menšího bytu neb už by jí od ledna nezbylo na jídlo. Celý důchod by strčila novodobému majiteli měšťanského domu. Ten jen inkasuje, ale neopravuje a dům se pomalu, ale jistě rozpadá. A od ledna si opět nájem navýší. Takže již nebylo zbytí a skoro po 60 letech musela pryč. Už chodí lidi, takže odesílám a budu psát, jak mi to čas dovolí:-) Jo jinak dnes 14 den BEZ:-)))

Ifka

Pokračuji. A to víte, že za celý život se do obrovského bytu naskládá obrovské množství věcí:-( Takře přepravky, banánové bedny na věci, co chtěla s sebou a pytle na věci co šly do sběrného dvora. Akce "kulový blesk" už je konečně za námi. 2 Avie se odvezly do sběrného dvora:-) Ještě mi zbývá povytírat podlahy ve starém bytě a trochu to tam polískat a máme HOTOVO! No a můj jaksi nezaplatil fakturu za internet, tak jsem ani doma nebyla s vámi ve spojení:-(

Ifka

Fridu, Lubane a Megane posílám vám velkou gratulaci. Jste šikovní borci!!!

Friduča

Dobré ránko, tak to jsi mi udělala obrovskou radost Ifko !!! Už jsem si myslela, že jsi to zabalila ... Dávám palec nahoru - jsi šikulka a jsem moc ráda !!! Opravdu mám radost... Megane - to je opatření proti reklamě - i když nevím jestli k něčemu,ale kvůli spamům a tak... Jinak já dnes místo pracovní náplně žehlím a po obědě mažu konečně na tu čelistní kliniku - to je doba co ??? Výborná čekačka ... Kolegyňka mi volala, že je tam 19 st.,a´t nejezdim... Jsme věčně nachcípané a je to děs.. Sedíme v hale, která je určena k používání jako sklad a nám z toho udělali kancl a topí se klimoškou..A po víkendu je tam vždy největší ledárna ! Pán jaksi neumí nastavit časovej spínač na nědělu v noci ? No tak jako tak fakt luxusní :) Takže jsem se vrhla na žehlení - měla jsem tu hromadu neskutečnou a o víkendu jsem se k tomu nedokopala... S aminkou je mě to mrzí..Je to nepříjemné a starý lidi se neradi hejbou... Ještě, že je rozumná a neprotestovala vám... Držím palečky,at si v novém rychle zvykne a líbí se jí tam...

Ifka

Tak 19 stupňů to je masakr, fuj:-( Jo čekačka, tak ta je v dnešním kapitalistickém zdravotnictví na denním pořádku - 2 měsíce a více:-((( a to jen na vyšetření. Dřív se čekalo pouze na operace:-( Jinak jsem taky moc zvědavá, jak si tam zvykne. Přiznala, že několik týdnů na starém bytě nemohla v noci spát, pořád se jí to stěhování honilo hlavou. Tuto sobotu poprvé spala v novém a v neděli vstávala v 11 hodin před obědem a prý spala celou noc a dobře. Jo a pan majitel asi bude muset jít po 20 letech do práce. Ty prázdné byty ho a jeho rodinu už asi neuživí:-)

Friduča

No to teda je - ale pozor já mám doma 18 st :) :) :) A můj muž by ti řekl, že to je dobře... Víc mají jen panelákový lidi :) :) Tak jsem vytáhla žehlení a u toho to šlo.. Ale kdybych měla sedět, tak je to hustý !!! No ono je to složité - pravda je ta, že pouze s pronájmů nelze ty baráky udržovat.. Kdo má barák a starší tak ví o čem je řeč.. Neustále to žere prachy tu je tohle potřeba tu tamto... Nové tohle..Je to neustálej žrout peněz.. A co si budeme povídat u regulovaného nájemného, když si to spočítáš..Tak to není žádná sláva... Druhá věc je pochopitelně, pokud zvyšuje nájem a nic na baráku nedělá - to je jiná...To je grázl a nic jiného... Tak to je dobré znamení - asi byla nervozní z nového ...A jak daleko jste jí odstěhovali,aspoń někde ve stejné lokalitě ? Tak já mažu na oběd a pak k lékaři a pak asi na chvilku do práce - prý už tam je o dva stupně víc :) A odpoledne dotáhnu svou třímetrovou hromadu prádla :) Já to tak nesnáším..Ale docela to jelo a zůstává tak metr .. To už za hodinku odbouchám :)

Megan

Ahoj všichni. Ifko, jsem rád, že nehulíš. S tou tchýní tak to je síla. Já tady ty novodobé zlatokopy nesnáším. Hamty, hamty, hamty, ať mám víc než tamty :-( Taky pronajímáme jeden byt a to 1+1 v paneláku. K inkasu si berem 2500 Kč navíc. Ta rodina co tam bydlí (manželé bez dětí) je naprosto spokojená. V bytě se neplatí žádný fond oprav (vše bylo zaplaceno keš) a tak tam bydlej za necelejch 5000 Kč měsíčně. Oni jsou spokojení a my taky. Friduč, tak žehlení bych asi nedal. Nevadí mi uvařit, vytřít, uklidit, vysát, dokonce jsem už i pral, ale žehlení? Brrrrr. No já mám po noční. Tak nějak zvažuji co budu dělat. Asi uvařím hamku (restovaný játra a hranolky, to já rád, k smrti rád :-) a uvidíme. Mám doma slivovičku, tak to bude asi jasná volba :-). Mějte se všichni super

Ifka

Tak já jsem paneláková:-) Topím pouze v obýváku, tam mám 23, v ložnici mám 18, v pokojíčku asi taky - tam mám skladiště a nechodím tam, v kuchyni- ta je nejstudenější, tak tam vařím a pohybuji se, tak to mi nevadí. Babi jsme odstěhovali na okraj města do úplně jiné čtvrti. Ale ona stejně už nikam nechodí. Jak jí porazila Avia na přechodu před barákem, tak jí můj zakázal chodit přes ulici pro noviny a ty jí denně vozil. A pak zrušily malé potraviny v ulici, tak už nechodila nikam. A nákupy obstaráváme my. Teď je v přízemí RD a okna má do zahrady (škoda, že je zima, tak zahrada je hnusná), ale na jaře, jak se vše zazelená, tak bude moci vyjít ven a sednout si na zahrádce. Ve starém dřepěla od podzimu do jara zavřená v bytě. Jediný pobyt venku bylo zajít pro chleba a pro noviny a to již pár let nedělá. Ale od jara do podzimu s námi každý víkend jezdí na chatu. A panu majiteli v domě s 10 obrovskými byty zůstali 4 nájemníci. 4 byty má léta neobsazené, pátý v září zemřel, 6-tá babi je už odstěhovaná, sedmý se bude stěhovat v lednu a osmý se má stěhovat během příštího roku. A za těch 20 let je z pěkného domu ruina. On a celá jeho rodina přestala pracovat a žijí z nájemného. Megánku, už jsem to dala na poštu, prý Ti to přijde ve středu nebo ve čtvrtek. A jestli se zrubeš, tak ať na mě tvoje paní nenadává:-))) Snad to pošťáci nerozbijí.

Megan

No teda Ifko, jsem rozvrkočen a částečně dojat :-). Tak tedy předem děkuji. No, neboj se nic. Až pojedu na chalupu do beskyd, tak se v Olomouci budu revanžovat. Jinak se drž holka statečná, 14 dní je super. Už se na ni teda fákt těším :-))))). Jo, Ifko, pošlu ti naši poslední pracovní fotku. Už od ledna budem jako partia úplně zpřeházeni :-( Asi se ožeru na žal :-((((

Ifka

Pěkné fotky. Sněhurka a 5 statečných. To je blbé. Zase si zvykat na nové, ale co naděláš. Přeji ti, aby ta nová patra, byla jako ta stará patra. Revanžovat se nemusíš. Dlužník jsem byla já:-) Hlavně ať slouží zdraví. Vlastnoručně jsem se plazila při sbírání švestek po zemi. Jsou to jenom kvalitní švestky, tak ať chutná. Ani to nemůžu posoudit, protože já piji jenom klasickýho ferneta a slivka mi děsně smrdí.

janina

dnes je to rok, co díky champ. nekouřím. Tohle diskuzní forum mi moc pomohlo, ale bývalo jiné....:.(((

Ifka

Ahoj. Přijmi VELKOU GRATULACI! JSI BOREC!

Alča

Ahoj všichni. Dnes 4dny bez!! Bylo by to dřív, ale s tím úrazem mého muže se to posunulo. Fiduč, ptala jsi se, co má. Zlomený obratel, protože si myslí, že mu je dvacet a šel hrát hokej. Holt v 60letech už není žádný mladík a bude rád, když mu zůstane ze sportu kolo a běžky. Ale zvládla jsem to. A zvládnu i ty blbé cigára. Doufám. Zatím to jde, až na to, že mi bývá po chmxu špatně. Ráno jím celý, večer půl. Ach jo, už bych taky chtěla mít stovku za sebou!!!!

Alča

Promiň Friduč, vypadlo mi r.

Friduča

No jo to jsou prostě lidi, který nepřemýšlej... Ty peníze do toho domu stejně bude muset investovat a nebo pak do demolice... :( :( Stačí jedna generace a dům je v katasrofálním stavu... Vím o čem je řeč - máme dva baráky a je to fakt děs a ještě k tomu činžák, kde je víc partají - tam se prostě musí sypat prachy furt - jinak je to konečná :( :( Je to velká škoda ... Mě je těhle starejch domů co nám říkají něco o historii a tvoří kouzlo města a místa, když jsou v dezolátním stavu, tak mi je jich líto.. Je to všude - Španělsko, Portugalsko..Mladí na to nemají peníze, nebo odejdou, protože jdou jinam a chátrá to... Je to strašně smutný a vždycky si říkám, kdyby to viděli generace, které to stavěli... Ach jooo... Tak to jsi zvláštní paneláková - většina lidí přetápí a otevírá okna a běhá po bytě ve spodním prádle :) :) Ale to bylo za komančů - nevím jak je to te´d, možná už jsou měřiče a nerozpočítává se to jako dřív a tak si to lidi víc hlídají... Megane - já jsem taky dostala nějaké fotečky ?? Nebo jsi se na mě vyprdnul :) :) Jdu se podívat :) :) Tak snad se poladíte ..a proč Vás vůbec takhle rozhazují ?To jako schválně ???? Já teď hodila kuřecí prsíčka s cibulkou,paprikou a rajčátkem do trouby a vařím rejži..Dietka pro manžu - prý to vydrží a bude teď jíst je ntohle..Ale to bych nesměla koupit milion jiných srágor :( Jinak čelist - chronické záněty se tomu říká ( odborně nějaký syndrom ), nastydnu vrazí se mi to do kloubu, ofoukne mě - do kloubu, změna počasí do kloubu..Můj čelistní kloub ( pant ) postrádá obranyschopnost a tak trpí... :( Janině - pochopitelně plácám po zádech !!! Naprosto luxuní rok za tebou - bomba !!!!!!!!!!!Jsi pašák !!! Alčo tebe tu konečně vítám čistou :) A také ti gratuluju - 4 dny bez, máš radost ??? Musíš na sebe být řádně pyšná !!! No tak zlomený obratel to není žádná sranda .. Ach jo.. No to teda nevím co na tom hokeji dělají ? Blázni, bláznivý ... No, tak ať se z toho brzo dostane a dobře zrehabilituje... Testla jsi už po půlkách ? Půl ráno, půl v poledne a půl na večír, když bereš jeden a půl ? Mě to tak pomohlo, taky mi po něm bylo hrozně zle.. A vždy se dobře najíst - nikdy !!! nebrat na lačno... Já si předevčírem vzala na lačno jen vitamín a hodila jsem to ven :( :( Jsem střívko ...Tak se drž - ty hnusný srágory zašlapeš !!!

Megan

Ahoj všici. Janině velká gratulačka k ročíku. Jsi borka. To víš, lidi na diskusi se mění. Alče gratulačka ke 4. Neboj to zvládneš. Jo a nechápu jak může někoho bavit hokej. Podle mě je to blbost :-) Ifko, tak to mi ta slivka bude chutnat dvojnásob. Budu na tebe po každým panáku myslet. Friduč, proč nás rozhodili? Protože jsou to blbci. Hlavně aby vykazovali nějakou činnost. No, teď byla tou činností personální změna ve složení směn. Jsme všichni strašně nasraní:-(((((((( Jo, taky ti to pošlu Fridučáku:-) Tak zatím čaute, já jdu kámošovi natírat futra:-(

exiqrhjzx

Je793a ydbqqtlubtfo, [url=http://oeepiakpnmst.com/]oeepiakpnmst[/url], [link=http://vxuvmvcdcmie.com/]vxuvmvcdcmie[/link], http://ediwnblfhfpk.com/

Friduča

Dobré ránko, tak mám dneska 125 dní - pomaloučku uháním na konec svého osudového pátého měsíce :) :) A pak už pomažu na půl roku :) :) je to tak úžasnej pocit !!!! Teda Megane . jistě to bude mít nějaký důvod... A proč si nesednete a neproberete to v klidu.. Že jste sehraní a je to naprušení pracovního procesu..Zbytečné a td ... Co ? Nebrali by vás v potaz ??? Já jsem v práci a vzala jsem si svetr - svůj obrovskej huňák :) :) Jinak mám volníčko celé svátky, pávě mi to bylo oznámeno..Tak je to super i když budu asi doma, neb manža má práci,ale možná vypadnu dřív na hory a nechám ho doma :) Jupííí - se těším !!!!

Ifka

Gratuluji. Takové pěkné číslo:-) jsi šikulka. Měřiče máme už dávno, ale úplně nejvíc pomohlo zateplení a výměna oken za plastová. Pokud tohle nebylo, tak všechny radiátory byly na maximum a v bytě max. 21-22 stupňů. Teplo letělo ven.

irena
1x

blahopřejí všem hvězdám,co oslavují jubileum Megan-100,valja-50,Luban75,Friduč 125.,Ifka 15,Janina rok....s tebou jsem začínala ale já překuřovala champix víc než měsíc tak mám zatím jen 333..Stejně je hvězda každej kdo začal i ty Ládíku tak se vrať klidně na diskuzi a budeme pokračovat.....

Ifka

Snad se někdy taky dožiju takovýho krásnýho čísílka 333. Posílám VELIKOU GRATULACI!

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 144 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce