Megane - můj muž o tom, že přestne / me kouřit mluví 11 let !!! Sám od sebe - prostě to byl náš společný plán ! Jenže tu bylo moc práce a nervů, tu jsme předělávali barák, tu to tamto, tu todle, tak až to bude, až,až,až - nikdy nebyla vhodná doba... A pokud jsme se na to dali vydrželi jsme tak den...
Já jsem po něm chtěla, aby si něco přečetl, aby se o to zajímal, protože jinak se nemůže hnout dál... V klidu v pohodě.. Co by se mu stalo, kdyby si něco přečetl ???? končilo to hádkama..Dnes, už se s ním nehádám. Ale fakt je ten, že mi to vadí a vadí mi to nepřekonatelně.
Manže se ani nedivím - není nic příjemného líbat popelník... Ať chceš, nebo nechceš, ten člověk ti smrdí - dřív jsem to necítila a bylo to v pořádku, ale teď to holt cejtím. Co mám dělat ?
Myslíš, že by se mu líbilo, kdybych byla např. těhotná a pálila jednu za druhou a prostě mu řekla - promiň dej mi čas.. ono to přijde... ? Ne, od nás ženskejch se to čeká automaticky..
Nezlob se na mě, ale prostě mi to od těch kouřících partnerů přijde sobecké a kor, když je mi to slibováno 11LET ! Pokud mi poradíš, jak udělat,aby mi přestalo vadit, že mi smrdí, pak ti budu vděčná...
říct nechte je být je snadné, ale hůř se to dělá... Já se s ním nehádám, ale víc neovlivním... Beru to tak, že mu nestojím za to, aby s tím seknul. On se o to ani nesnaží... prostě nekouří před mou maličkostí - o.k. děkuji. Ale tím taky jeho snaha končí...
Ifko já nevím - hodně o tom přemýšlím, ale fakt je ten, že na těch statistikách něco bude... Né nadarmo si nekuřák hledá partnera nekuřáka - ví proč...Pro většinu nekuřáků je kuřák nepřijatelný... Kuřákovi nekuřák nevadí - pochopitelně neb mu nesmrdí...
Naprosto vážně přemýšlím o tom, že začnu kouřit. Nechám si to ještě projít hlavou - vím, že je to škoda, kor, když mi nekouřit nedělá problém, ale tím by byl problém vyřešen a když to manžel nedokáže, budu muset ustoupit já...Nedá se asi nic dělat.
Přidat nový komentář