Dobré ránko, tak i já jsem již v pracovním procesu a to dnes již se značně lepší náladou :)
Dnes 110 dní a 116 na CHMP - CHMP již beru nárazově tzn.např. od středy jedna půlka... Asi bych možná už nemusela vůbec,ale raději zobu, když si vzpomenu.. Ve všední den si většinou dám půlku po obědě, neb chodíme pravidelně každý den a tím to končí... Mám ještě jedno celé balení, takže budu takto po troškách zobat dál..Asi je to už jen v té hlavince, ale člověk má tak nějak bezpečnější pocit :)
Valjo - gratulačka ke 35 dnům, první měsíc je fajn... Hlavně se drž dál...!!!
Lehké deprese při odvykání je jeden z abstinenčních příznaků, který může,ale nemusí být...
Odvykání je prostě o hlavě, takže asi záleží JAK si to sami sobě vysvětlíme..Pokud si budu říkat nic mě nebaví - žádná odměna...Logicky mi to bude bavit minimálně méně, než někoho kdo si řekne : a jdu na to bez toho smradu - dřív bych si dala cígo,až to dodělám,ale teď už nemusím, neb nekouřím a jsem hrdá... Prostě pozitivní opačný přístup ... Píšu to furt a jsem skálopevně přesvědčená, že to tak je ...
Já jsem tentokrát myšlenky tohoto druhu od začátku neměla ( nedovolila jsem si je ), prostě se na to mé odvykání dívám jen pozitivně a z vesela a neustále na tom hledám to dobré a jde to prostě tak nějak samo ... :)
Jinak očkovat se proti prasečí chřipce nenechám a ani manža. Máme známého lékaře, který žije v Kanadě a přijel a upozornil,ať se nedáváme očkovat... V Kanadě se potichu vakcíny stahujou.... Další tři lékaři mi potvrdili, že vedlejší účinky jsou tak závažné, že nedoporučují očkování... Lékařský personál sám se očkovat nenechává...Doporučení - opravdu pečlivá hygiena - striktní mytí rukou ( přijdu domů - umeju, sednu do auta někam doraím - umeju atd... ) já se tohle snažím dělat už dva roky od té doby co jsem dostala úplavici...Kdykoliv si vzpomenu, tak si jdu umýt ruce ( přenos není jen kýcháním), ale i pokud sáhneš třeba na stůl a strčíš si prst do oka atd... Takže honím i kamarády, když k nám přijdou, a´t mažou do koupelny :) Trochu magůrek, ale co ...
No a pak se snažit na sebe nenechat kýchat a prskat... Dolet kapének je 3m - tudíž to nevidíme a necítíme ... :(
Megane - zase chutě ? Bereš CHMP ? Hochu opatrně,ať nám neskouzneš !!!
Přidat nový komentář