ahoj kamarádi.
byl jsem jeden den bez internetu a nemohl se ozvat.
chtěl bych se vyjádřit k nepodepsanému příspěvku, který tak výrazně vybočuje z té naší pohody a podpory.
jsem po dvou těžkých operacích, ty mě sežraly hodně mozkových buněk, ale stále vidím a ať počítám , jak počítám, tak zde přispívá daleko více lidí než tři. nevím je to jen v tom , že někomu nejde se ani podepsat, nebo i tím že ani počty nejsou zatím nic moc ???. a navíc pustit se do Friduč je již naprosto neseriozní.
Kdo poznal co je to přestávat kouřit, ten nejlépe ví, že každý, kdo pomůže i jen jedním slovem je kamarád a spolubojovník. a friduč svou psavostí nám dala a pomohla nejvíc.
ifko, já mám to zdravotní asi trochu jinak než mamka. já mám břišní bay-pass a to je zatím zavedeno do třísel. škoda jen , že se tak brzy ucpal a navíc při operaci selhaly obě ledviny. takže sedím jako na kamenech, ale popravdě nevím z kterého důvodu to je. podstatné však je, že jsem tu. mám z toho ležení ještě nějaké problémy se zády a dnes jsem hledal nějaké masáža a když ti doktor řekne : vy jste ještě potom všem ještě tady a já mohu říct a nejen to, že jsem tu (sice o berlích) , ale já zatím ještě ani nekouřím.
chtěl bych vám tímto i poděkovat, že jste mě nezavrhli za to moje měsíční selhání, ale skutečně to již nějak nešlo dále. pro ifku - když jsem prvně zapaloval, tak se vzpomínkou, že těch tvojich 168 nepřekonám a budu mít podnět pro příště.
radce chci popřát k rozhodnutí. já když si vemu sebe, tak to sám nemám v hlavě tak nějak ještě úplně srovnané (friduč sorry, ale stále v té palici něco je-vzpomínka,pokus,podvod = nevím jak to vysvětlit), ale bojuji vlastně sedmý měsíc, měsíc jsem jsem znetvořil smradem, ale to, že jsem celý měsíc udržel pouze trojku, není snad tak velký propad. teď jsem na tom daleko lépe, zaznamenal jsem i 6hodin bez vzpomínky (trochu mě to ruši manža, která kouří) a hlavně měním postup = žádné počítání hodin, dní = nic = dostat se co nejdále, a pokud možno až na druhý břeh.
zatím takto. zase napíšu, abychom psali alespoň více než tři.
ahoj kamarádi, všichni i ti na které jsem možná nechtěně zapoměl, ahoj a užívejte si.
Přidat nový komentář