Dobré ránko, no Ládíku. Co na tvé otázky říct. pro mě je to jasné : ad 1 - až budeš mít narozeniny, tak kouřit prostě nebudeš, protože TY JSI NEKUŘÁK !!!! Takže nevím na o jaké imunitě je tu řeč ? Ty už nebudeš kouřit nikdy, protože jsi chytrej chlap a víš, že tito škodí, stojí to prachy a smrdíš... Ty, už si prostě nechceš zapálit ! Ty jsi nekuřák a tečka ! Nečekej furt na nějaké,až..Už prostě nebude... Dáš si sklenku vínka a budeš si povídat s lidma, které máš rád.. Co já vím, jak slavíte nerozky ? Prostě, tak jako vždy - jen bez cíga - je tohnus, sračka a MY už nekouříme ! ad 2 - já to teda řekla všude a všem, aby je podobné nápady nenapadali a tak myslím, že takový dárek nehrozí. Pokud chceš, aby ti nikdo cíga nenosil, tak jim to prostě při pozvání řekneš - nenoste cíga NEKOUŘÍM a to už pěkně dlouho ! Jestli je chceš dostat a pak vykouřit, protože je přece nevyhodíš - nic neříkej. Ale tomu nevěřím, ty nejsi takovej trumbera... No jako beran jsi dost tvrdohlavej - tady teď poznávám i když tě osobně neznám tvou zarputilost..Někdy je to škoda, když se beran pro něco rozhodne, pak změní názor, ale protože je to beran, tak z principu to nezmění :) Mám takového bratra... :) Nicméně v tvém nekouření je tato vlastnost velice pozitivní :) Megane - púěkně zobej hrdino :) No fotky fajn, ale já chtěla tebe a né Karla :) A na tý první fotce jsi kterej ten hubeňour, nebo ten po KArlově levici ? No jo se manže nediv ..:) Ona kouří, nebo ne ? A jak reagovala na to, že nekouříš ? Apropo - potřebuju zlikvidovat pokutu za špatné parkování :) :) :) Neboj nekouřím, mám dnes 64 den bez a dneska jsem dorazila do práce pozdějí ..:) Jsem trochu medvěd, hrozně ráda spím...Ale ještě jsem musela zajet pro kolegyni šikulku, neb s tou přeřízlou šlachou nemůže řídit...Lindule - co to slyším ? Zahoď ty chmury !!! Mě teda ten sníh fascinuje ! nemám ráda zimu,ale tu bílou krajinu miluju...I když tady v PHA je břečka a né bílo,ale na horách a Moravě je to krááááása ! No myslím, že se tvá doktorka trochu plete - aby se po dvou měsících klidu objevili absťáky ( tím myslím fyzické - nedostatek nikotinu ), je dle toho co jsem načetla prakticky nemožné... Ale jsou tu ještě nikotinove zvykačky, které mužeš žvýkat - pokud ti to pomůže... Zase ty antidepresiva... Chjooo - holka zlatá z čeho smutníš ? Stalo se něco ? Nekouříš, máš barák, rodinu .. zvěřínec, který miluješ..Děláš školu, která tě baví... Copak ti chybí ? Život je přece krásnej a tak krátkej.... Měli by jsem se snažit užítz každpu chvilku, dokud máme co užívat..Je škoda to probrečet a kazit si to... Vždycky je proč se radovat a na co se těšit !Naše duševní blaženost je pravý základ lidského života, neboť život byl stvořen kvůli štěstí, ne kvůli starosti, k radosti, nikoli k zármutku. Hlavu vzhůru - budeme lyžovat a sáňkovat, dělat hejhuláka ... Já se těším !!!!! Lindule zajedu si tam pro tebe !!! Postavíme si iglů... :)
Přidat nový komentář