ahoj lidi , díky za podporu. krize však tak nějak trvá. ani spánek, ani čísla mě neuklidnila. začal jsem však něco dělat. již mám adresu na podporu v poradně, která je i v roudnici, takže by to mohlo být lepší, jestli se vůbec s takovým případem jako já dá vůbec něco dělat. jarka to trefila asi nejpřesněji. já jsem prostě nekouřící kuřák, šel jsem do toho boje , když mě to zakázali, že zkusím, jak dlouho to vydržím a potom uvidím. jak ty nekuřácké dny bez chemické podpory přibývají, tak bych rozumově to chtěl odpravit úplně a možná i vůli na to mám. to co píše jarka je přesně to co mě v té hlavě nahlodává, u mě je ten termín sice drstičtější, udržet se na jedné dvou cigaretách denně. jinak , když to začalo přibývat, tak jsem měl takovou metu, dnes je mě 50, nemohu chodit, hrozí mě amputace přestanu kouřit, vydržím , ale v 60 nebo 65ti letech zase začnu kouřit, tam mě již nějaká amputace nerozhází. já vím, vím, že jsou to blbé myšlenky, ale nyní, když jsem absolvoval tak těžkou operaci, vydržel skoro půl roku s tím trápením a nyní jsem zdravotně skoro ve stavu , jako před operací, jen s tím rozdílem, že jsem rozpáranej od prsou do slabin, mám za sebou mnoho těžkých absťákových dnů, přibral jsem 18kilo. těžké se přemlouvat dále. já nepláču, jdu prostě bojovat a překonávat to . to mě snad docela jde. (144) čauky. kdybych se neozval , tak kouřím a jsem srab, který nepřekonal ten krizový fridučin pátý měsíc. díky
Přidat nový komentář