Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
ládík

tak jsem trochu pročetl příspěvky, které jsem prospal, megan , ty jsi fakt nováček 14let, to ještě ani nevíš , jak to vůbec chutnalo, to jsi ještě nedostal ani pravý tuberácký kašel a začali ti teprve požlutávat prstíky. to přestaneš skoro na počkání, to musí být brnkačka.

ládík

sašo, někde mám zafixováno, že stodolní není synonymum pro něco nejlepšího, ale tam snad můžeš, tam se nekouří, tedy kouří, ale prý úplně něco jiného. tak brou zábavu.

Alex

clovece, ze se mi tzo tam nikkdy nestalo, teda to koureni:-) ja tam pujdu z hlavou vzhuru a budu naborar na nekuraky.-)

Megan

No, Ládíku, heuréka. Měl jsi pravdu. Tvé E-maily byly opravdu ve Spamech. No, tak to teda čumím. Asi to bylo tou koncovkou. To fakt vůbec neznám. Čau PS, teď ti něco napíši na E-mail

lexa

jééé to se mi tam taky nikdy nestalo!!:)))))

ládík

to se ale v okolí prahy říká, že stodolní je živá a žije. nééééééééé ????????????

lexa

jako blázen,jak se to tu rozrustá,nestíhám číst,natož psát!!Jo jinak mám dnes 47 den,už to taky nějak nepočítám!!A jsem asi 14 dní bez Chmp a nic mi to nedělá to teda čučím!

lexa

Jj živá je,ale mužeš se tam i nudit,zaleží s kým tam jsi kde jsi atd...

Megan

Ládíku, tak jsem ti to poslal na E-mail.

Megan

Lexo, ty už máš 47 bez? To to nějak letí. Jsem z toho rozvrkočen

lexa

jj letí si pamatuji,že jsi taky nedávno pSAL,že začínáš no a máš 42

lexa

tady vítám Alexe,mého jmenovce:))))a taky z Ostravy

Alex

nO cauky, takze jsme tady dva Alexandri z Ostravy?.-) no to je snad for:-)

ládík

tak jsem zabral odpoledně nějak hluboko a nějak se v tom přestávám orientovat. nejsme již všichni lexa ???? a nejsme všichni z ostravy ?????????? ne vidím říp a jsem tedy ládík od řípu, mám skoro za sebou 150, mám stále ještě ale chutě, takže závidím těm co ještě ani nezačali odvykat a již ani nevědí kolik dní bojují, meganovi jsem již odepsal na e-mail a jdu se trochu probrat, zpět jdu projektovat topení, odevzdávám, to je stránek ...paráda, paráda

Megan

Já su dneska tak šťastný!!!!! Mi to fakt dobře vychází (se stavbou a prodejem té druhé parcely). Ták nějak plánuju, že si veznz na zítřek dovču a půjdu od radosti zapařit. Život je krásný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! PS Bez těch smradů nikotinovejch dvojnásob!!!!!!!!

ládík

on tě přejde humor, a zítra nikam a šetřit na stavbu, jsem ti to v e-mailu vyčíslil, tak šetři.

ládík

jsem mladá nebo blbá ale,......................lexa : taky (reagovat) 16.10.2009 16:42:23 tady vítám Alexe,mého jmenovce:))))a taky z Ostravy. mě bylo divné , že se mi tak dobře spalo a ona už to byla psychiatrie a místo myšek alexové.

lexa

mám taky všude Ládíku!Ráno jdu ven se psem,vezmu bundu od manžy schovám ruce do kapes a co tam nebylo...celá krabka i ohen!Ted tu sedím v obýváku,manža spí a na stole zase ty potvory!!Já jsem tady tak sama,samotinká,no nikdo mě nevidí..

ládík

ahoj , tak ty jseš holka, druhý saša je taky lexa ??? tak holka jestli mohu poradit, včera jsem to tu psal a to jsem byl proti tobě úplný troškař, já si užíval radosti z jedné jediné zapadlé (ale byla hezká a nepoškozená) a ty máš hned krabku. no nevím , obrazně, zdůrazňuji obrazně jsem tady včera dostal po čuni , že nevím , jak mám konat, když se toto stane a to jsem měl jednu a ty máš krabku. já zvítězil a zničil. nechtěl bych být v tvé kůži . ahoj a drž se PS: aspoň si to užij

ládík

megan neomdlel jsi ?????? já se pokusím ty ceny nějak snížit, neboj, neber si to tak, stavět je dražší než kouřit.

Megan

Lexo, tak jak jsem psal včera Ládíkovi. Vezmi tu posr...anou krabičku bezcenejch zabijíků do pravé ruky, zmačkej ji (ale pořádně, až z ní bude tabák lítat) a hoď ji do záchodové mísy. Spláchni v tvém případě minimálně třikrák a dej si studenou sprchu, aby tě zase nanapadly blbé (z prominutím pi....ovské) nápady!!!!!!!!!!

Megan

Ládíku, došlo to. Děkuji. Já se ale v těch odbornejch číslech nevyznám., tak stejnak vím prd, co to budce stát. No, mám na to nachystáno cca 200 000 Kč, tak si myslím že to bude stačit (na ten plyn). Díkas

ládík

ty brďo, na to ti seženu i firmu a na silvestra za zbytek vyjedem na Miami. nikdy neříkej kolik máš. základní úsloví, jsem chudá nemám , sám nemám. to odborné je jen taková clona, jak to vyčíslit a když zpracovatel nebude na tvé straně, tak , jak tě zmást. jestli máš na to nějaké podklady , naskenuj pošli e-mailem.

Marrkula

Čaute - na začátku děkuji ( radši píši,abych na někoho náhodou nezapoměla) všem,kdo mi blahopřál k narozkám.Oslavila jsem je dobře,ještě oslavy pokračují a dá se to parádně.Spíšew mi připadá srandovní-jak třeba včera při 5.hodinové návštěvě v restauraci s kámoškou ona vytáhla celou krabku :) Taková sem byla taky-fuj.Dnes,když jsem šla se psem ven a dala jsem si tu včerejší bundu na sebe to byl ale smrádek.Zítra jdu s holkou na tavesty šou,tak se těšíme a to bude asi ukončení slavení.Za oknem je mazec , hnus fialovej.Asi naučim chodit psa na záchod.Ani psa by nevyhnal..............Přeji krásný víkend-bez smradovej :)

ládík

vydíš , já ti to říkal (psal) a to já neměl ani oheň. a počkej na friduč, na to si počkám i já. ono naklepe taťkovi polštáře a pak půjde po tobě, ale patří nám to . stále máme choutky a vůbec

Alex

Tak ted se v tom prestavam orientovat, kdo je lexa a kdo Saša:-)

Friduča

MArkét - nejdeš na trawesti náhodou na Vartu ? Takže Vám co omylem nacházíte cigerety - já mám od začátku skoro celou krabku v autě v kaslíku - není moje je manži, zapoměl jí tam...a doma se nám povalujou taky cíga...!!!! A myslíte, že jsem si zapálila ? NE ! Myslíte, že jsem jí vyhodila -NE ! Vy děti moje to máte hned vyhodit, já jí tam klidně nechám, neb mě to vůbec,ale vůbec netrápí ! Já jsem totiž nekuřák ! A co jste vy ? Už nikdy si nezapálíte ! Do konce života budete chodit okolo trafik a v hospodách někdo bude kouřit, na ulici, na zastávce ... Prostě už na vždy je někde uvidíte, ucítíte... Ale VY už nekouříte, takže V8M to může bejt šumák, kolik lidí si ničí zdraví a huntuje konto ... Takže lexo - dej je manželovi a popros ho,ať je nikde nenechává... :) Jinak manžel od pondělka nekouří... Ani si na to nevzpoměl, tak jsem zvědavá jestli někam vyrazí ( na chodbu ), až dneska vyrazím na vínečko k mamince :) Spočítám ty cíga v té jedné krabičce, která je tu zastrčená :)Lexa - je lexa, naše Lexa ta Lexa :) A Alexandr je ten Saša z Ostravy... :)

Marrkula

Fridu-tyjo,jak te to napadlo?Jak to víš?Jdu na Vartu,už jsem tam byla někdy v únoru a byli chlapci super.Ty jdeš taky?

Friduča

Alexandr = Saša=TY :)

Friduča

No Alexandr je to samé jako Alexandra :) Teda Saša a Lexa ... :) Teda my se do toho pěkně zamotáme ....)

ládík

no jsem blbá, vždyť nám tam píše, že vítá ALEXANDRA (+) z OSTRAVY, takže se nám nenápadně ztratila alexandra-saša(-) z neznáma, která někde v pohodě v koutě pálí.

ládík

a to ještě nechci být drzý, ale u nás , u nás to není stejné ....přepis.....No Alexandr je to samé jako Alexandra :) Teda Saša a Lexa ... :)................., tak to nevím a myslím, že to není tak jasné. u nás pod řípem mě nutí hygiena do výkresů ještě dávat dvě hygieny chlapy (+) , dámy (-), možná že se rozdíly stírejí, ale tolik. vždyť říkám psychitrie , místo myšek alexové, místo bílé , z ostravy

Friduča

Takže to shrneme - Lexa je ta Lexa a Alexandr je ten Alexandr ( Saša ) ...A máme v tom jasno :) No né ? Markéty, kdyby jsi šla na tu Vartu - to by byla náhoda, já tam jdu možná taky..Ale,až del toho jak dopadnu dneska... Tak jestli sem ještě nakoukneš, tak písni a pokud jo - napiš jak tě poznám :)

Alex

To jsem si oddech:-) tak malem jsem mel v tom gulas:-))) no to to ctihodnosti_)

Megan

Ládíku, tak to jsi mi udělal fakt radost. Je mi jasné, že každého musíš trošku podusit s cenou, jinak by ta stavba vyšla na nehorázné prachy. Díky

ládík

tak to megan právě není. já nejsem firma, já jsem jen jeden, já právě chráním spíše ty lidičky, tím, že jim zaručím správnost výměr (rozměrů a množství) a rozeberu rozpočty, tak abych ověřil alespoň nějakou správnost cen. a právě proto potom chodím svědčit na policii, protože někomu se třeba nelíbí, že mu ušetřím málo peněz. takže naopak,. já jsem samostatná jednotka, která dělá doma v ložnici, a která již nikdy nechce žádného zaměstnance nebo výpomoc. řídil jsem stavební firmu o 150lidech a takovou chybu již nikdy neudělám, když další tři spolumajitelé jsou rodina. Brrrrrr nikdy. jen a jen sám a za seboe, když něco zhur..m mohu si za to sám, když to vyjde je to jen a jen moje.

Marrkula

No tak to by bylo super-dáme paňáka :) No jak mě poznáš........budeme stůl samejch bab-dost hlučnejch(oni jsou hluční :) ) a budeme mít u stolu nápadně dvě mladší baby-bereme dvě dcérky,mou a kámošky-ať se také pobaví :).Mám delší vlasy,pod ramena-nic moc kvalitka,nyní jsou tak jako oříškově melírované,ale to v té tmě asi nebude vidět.Holka bude sedět určo vedle mě,ta je černá,delší vlasy také.Ty bydlíš někde v okolí?

Friduča

Na chlapech jsem nebyla - to mi moc neba ...Ty jsi odtud ? No jasan - bydlím v Hostiku..Na Vartu chodím několikrát v týdnu na oběd a když je nějaká akcička, tak taky... Ale dneska jdu bumbat, tak nevím jak mi zítra bude.. Ale chystám se :) Já mám kratší ( pod uši, černý vlasy ), budeme smíšenej stůl - a jestli jsi z Petrovic, nebo Měcholup, tak budeš znát Ivču Zabloudilovou, tak s tou tam budu :)

Marrkula

Chlapy bráno jako ti,co tam budou zítra :) - Jsem z Měcholup.No to je prča-Ivču Zabloudilovou neznám-ale ty pokud jsi z Hostíku,mohla by jsi znát-Katku Slabou,Ivanu Štekrovou-Sovovou.Se najdem,se kouknu ještě před odchodem na tvé fotky a snad tě najdu.

lexa

ještě ted,ládíku až mám slzy v očích!!Asi ty myšky mě tak rozesmály!A jak jste se zamotali a pak zase odmotali!s Friduč jsi to pochopil!!Já jsem stará lexa má přezdívka,jméno Alexandra,takže žena!!A nový je Alex přezdívka,jméno Alexandr,ale muž a oba jsme z Ostravy!

lexa

Megan já jsem levák,tak bych tu krabku pravou nezmačkala!!:))))))

Friduča

Jasně jukni na můj profil na cestovatelským serveru a poznáš mě a najdeš ! :) To je fakt sranda, viď ... Neznám - nejsem tady rozená..Jsem přivdaná :) Původně jsem z Říčan ... Tak to je,až divný .. ona tam zná každýho.. Je kadeřnice :) No nic..já teď musím s hafákem, píchnout mu inzulín a mazat ...Tak pěknej večer všem a zítra až se proberu k životu - juknu na Vás :) odkaz na stránky : ht tp://cestovatele.orbion.cz/f rida/ DOBROU !!!

lexa

si vemte holky třeba ruži at se poznáte chi chi!Se máte,že se potkáte,se budu muset asi setkat s Alexem,když bydlíme taky vedle!:))))

Marrkula

No tak to je fakt ale prdel-jsme teda konkurentky.Já sem také kadeřnice,ale každého teda neznám:) A v Říčanech jsem dělala u Mirky Cízlový-dnes má kadeř v důchodáku,před tím jsme byli pod nádražím a já jsem potom s jednou kol.přešla nahoru pod Olivovnu.

Friduča

Ono se to kopíruje blbě ... ty mezery co se tam tvoří, tam pochopitelně nejsou... Každopádně web je Orbion a mé jméno ( přezdívka : Frida ... :) To není zlej nápad, ale nestačilo by třebááá - noviny :) Musím mazat... :)

Markrula

A kde má kamarádka kadeřnictví?Lexa-už vidím jak tam máváme růží - chichichi-ale dobrej nápad.To se podá-ono se tam vejde cca 300lidí :)

ládík

tak si zkuste na sále zapálit. budete jediné a poznáte se. jinak megan asi vše došlo, perfect, při tom tygrovi mě naskočila husina, doufám, že byl oblblej ...nebo měl nakouřeno

Megan

Se máte holky. Bych šel taky. Čaute

Alex

Hezky vecer Lexo:-) no klidne muzeme zajit na kafco, odkud vlastne jsI Ja POruba:-) neboj to neni pozvani na rande, ale na kafe:-)

Marrkula

Já mám také na Orbionu- Marrkula - tak také můžeš kuknout,nemám tam zatím žádné fotky,nyní tam teda vkládám letošní,ale ostaní mám jinde,tak až jindy :)

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 145 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce