tak jsem skoro váš. mám na to recept, sice jsem asi vyšší kategorie , já nemám předpis na champix, ale na dražší zyban myslím. no nic. jak zde dnes friduča správně v předstihu odtušila, zdravotnictví to je husté. bohužel nemám moc času, klienti čekají, mráz nemráz, ale jednoduché rychlé pocitové shrnutí. friduč, neznám tě osobně, ale jen pocitově z tvého psaní, ale nenapadlo tě někdy založit si nekuřáckou poradnu. garantuji ti, že jsme na tom se zkušenostmi a vědomostmi o tom co skrývá nekouření ba i co dělají léky nebo jiné podpůrné medikamenty několikanásobně lépe než ti co na to mají glejt (oprávnění). přestavte si , že užívání champixu nepřináší ani nejmenší žaludeční potíže nebo potíže a měl jsem ho brát již od začátku. protože jsem takový exot, který má vše obráceně, tak ho budu mít nyní nebo ten druhý zyban, to je jedno. nic jiného se nezná, jedině možná antideprsiva a ty jedině přes psychiatra = povyšuju, všímáte si. původně bylo jen přestat kouřit a již jsem na psychiatrii. 4 hodiny pryč, uhrazeny poplatky 30 + 45, v kapse recept za 3 000 a jedině snad plicní vyšetření a spektrometrie , všímejte si ....že jsou v pořádku, sice na hraně se začínajícími problémy, u mě tedy obráceně ze špatných hodnot na hranici na horní mez dobrého. toť výsledek. dalo by se napsat víc, ale alespoň takto. friduč zamysli se to by byl byznys, o nic nejde, vůbec o nic nejde. sehnat krytí někoho s autorizaci, někoho s titulem, poslechnout si lidi, doporučit jim třeba ať 5hodin stojej na levé noze, případně doporučit nějaké antipresivum nebo i možná CHMP = recept ať vydá praktickej nebo psycho, lidi hlavně vyslechnout, pochválit, politovat, něco doporučit a již jen si nechat proplatit body. ještě jsem se nerozhodl, ale budu asi s největší pravděpodobností bojovat ještě sám. ono může také prý být, že ano CHMP mě, mě, mě nepomůže a příčiny je jinde, to toho uvídíme lépe po nejméně dvou měsících, nebo mě to přejde samo a budu vyléčen. no lidi , já prostě nevím. jediný jasný pocit byl, že bych si před vchodem zapálil, kdyby bylo co. jo a ještě poznatek, na plicním, chudáci nemocní , ale u každého druhého, když budu mírný třetího jednaznačně cítěny cigára. já to chápu, ještě před 5měsíci bych s nima hledal dobrý kout, ale teď , jako nekuřák ... no lidi ????
Přidat nový komentář