porucha není na vašem přijímači, ale na mém počítači. chci jen nahonem oznámit, po víkendovém psychickém nátlaku jsem vydržel a jsem stáále bez ztráty kytičky. jinak jsem objevil další závislos. mohu prohlásit , že po zkušenostech tohoto víkendu jsem závislý na počítači a této diskuzi. v sobotu ráno se to zablokovalo a již mě to nikam ani po restaru nepustilo. naštěstí mám někoho, kdo slíbil do večera opravu, jestli jsem pochopil odešel jeden disk. no jenže večer nic , v noci nic, ráno nic až v poledne telefon, ještě hodinu nebo dvě a jsem u vás , no a výsledek byl ve 20:45. ale zaplť pánbů. hned jsem jako první šel psát toto. jinak lidi to je hrůza, netušil jsem , že jsem až tak propadlý počítači a že bez něj nic neudělám. když ho v sobotu ráno odvezl, řekl jsem si udělám papíry, účto, prohlédnu dlužníky a udělám si pořádek, případně dokompletuji něco, když se dá, ale ono se nedá. bez počítače nevytisknete ani papír, účto neuděláte , když není počítač, no prostě nic. skutečně na mě šla depka z toho černého monitoru, z toho , že nic nevrčí. ale mám to za sebou, snad to i funguje, ještě zítra propojit scanery, kopírky atakové. končím , ozvu se zítra, musím si ještě zepsat, že začal v 21:00 můj 153 kalendářní den a ten až skončí , tak budu mít za sebou skutečných kalendářních pět měsíců a i krizový k přerušení spějící fridučin pátý měsíc. ahoj a zítra
Přidat nový komentář