Prvně Vám všem děkuji za pozitivní reakce na blog - budu se snažit furt psát a doplňovat.Ale v sobotu ( snad ) pojedu na dovolenou, tak nic nebude :) Ale myslím, že je toho tam zatím dost na počteníčko :)
Marrkule plácám tlapkou k té první dvacítce - je to super, viď !!! Kamarádka se dnes staví a prý si uděláme obalované houby :) Někdo jí je dal ...Mlask, tak se těším :) Maimay - tobě pochopitelně blahopřání - 8 měsíců je už pěkné číslo ... :) Závidím ... :) A těším se,až ho budu mít taky... Pro mě bude významné každé větší, než 5 měsíců... :) JInak bříško - no dobrý ...Já bych možná jednou prsa, ale až později po dětech.. A teprve,až u nás bude dostupnější metoda - ze svého vlastního materiálu ( tzn. odeberou tuk, kde přebejvá - něco s ním provedou :) a vloží do prsou a upraví - je to přirozené, nikde žádný cizí materiál a zdravější, bez nutnosti za 15 let měnit...nyní to stojí 200 tis. a dělají to myslím jen v Brně ..), ale to není pro mě aktuální, to až jednou ...Jinak já ti naprosto věřím, ty už jsi jednou nohou venku - kdo vydrží rok má z poloviny vyhráno... Megan - nebruč.. ty pak zase jsi doma, když mi ostatní makáme :) :) Lindule - plácačka ke 39 - jsi dobrá holka !!! Jinak já se nevážím ...Tak nevím,ale zatím nic nepozoruju... 3 týdny necvičím a další dva nebudu, ale jak se vrátím - nástup do posilky a min.3x týdně tvrdá makačka... Už mi to i chybí ... No mě s přestávkama bolí na hrudníku od té doby co jsem přestala kouřit ( pocit, jako když mám nemocné průdušky - tlačí to ), myslím, že je to možná čištěním ... Ale nevím to.. Sama se po návratu chystám na to plicní, tak uvidím co mi poví..Zajdi... Nemáš se čeho bát - hlavu ti neutrhnou..ověříš si, že jsi zdravá a pokud bude nějakej problém, je lepší tam bejt včas... Koukej tam mazat !!!!!! Hergot, jak malé děti... :( Michalo - ano souhlas s holkama abst. příznaky jsou hodně individuální. Deprese a špatná nálada jsou také příznaky ( občas se připisují jako vedlejší účinek CHMP ), ale já tomu moc nevěřím..Někoho to provází a někoho ne... Já to tak loni měla taky a teď prášky půlím a mám to v hlavě srovnané a nic z toho se u mě neobjevilo .. Ale je to skutečně individuální a to i doba trvání...Někdo týden, jiný měsíc, jiný rok..Ale všeobecně platí, že by to čím déle nekouříš, mělo ustupovat. Pokud s tím máš opravdu veký problém - já bych si raději zašla k doktorce ( není to žádná hanba ) a nemá smysl se trápit a poradí ti odborník k tomu určený... Někomu stačí popovídat si s kamarádkou a vyplakat se jí na rameno a někdo to sám nezvládne... Nepodceňovala bych to, pokud tě to tíží a zašla si ...Lexo - proč ti to manžel nechce dovolit ? Se o tebe bojí ? Nebo se mu tvoje bříško líbí... ? :) :) A i vysazení CHMP je individuální - každopádně se nedoporučuje vysadit najednou,ale postupně snižovat dávky ! Já jsem se včera dozvěděla, že kdyby muž přestal kouřit, tak by se jako šoupnul do další etapy života a ztratil mládí... Já na něj koukala jako blázen, co to povídá ... A on no co, ty jsi nikdy neslyšela o krizi středního věku...No tak to mě teda dostal...Tak jsem mu řekla, že k tomu taky patří balení sedmnáctiletejch holčiček, tak že by mi nějakou domu dovedl ? A práskla jsem dvěřma. Zatím jsem ještě nestačila ani otěhotnět ( ani na tom pracovat - beru prášky ) a můj muž má krizi středního věku. Nestíhá běhat s mladejma klukama na fotbale atd ...Tak jsem mu řekla, kdyby nehulil a párkrát za týden zašel do fitka a na pás, že by jim třeba stačil... Vím, že to není nejlepší reakce,ale pak se to uklidnilo .. :) :) A řekl, že přejde na doutníčky a vykouří jeden za den ..No tak jsem na něj zvědavá ... :) :) No občas máme doma veselo :) Jinak upozornění pro všechny - NEJSEM ŽÁDNÝ ODBORNÍK !!! Mám informace - osobně prožité a něco načtené ... :) Mám občas pocit, že si někteří myslí, že jsem snad doktorka ... :) Nejsem, jsem účetní :)
Přidat nový komentář