ahoj lidi. Diskuze se nám nějak zasekla. Včera večer jste všichni za rohem asi kouřili ??????? Já jsem včera přežil další velkou zkoušku. Byl jsem na tom skoro jako Megan. Největší letošní rodinná oslava. Procento kuřáků blížící se téměř 100%, alkohol bez omezení. Nechtěl jsem o tom ani psát, protože jsem z toho měl docela strach. ne z toho alkoholu (z tohoto sortimentu na mě stát moc nevydělá), ale z těch nástrah. Volně ložená cigára - bez dozoru, kolektivní ochota, kdykoliv věnovat cigáro, hlavně aby se ovečka vrátila do smradlavého stáda. Ne, lidi , musím nahlásit, že jsem to zvládl zase vítězně. Ne , že by to bylo ideální a snadné, ale v podstatě to šlo. Před půlnocí jsem si byl jist vítězstvím, tak jsem se trochu stáhl do sebe a jen to pozoroval, proč vlastně kouří. V té chvíli byli všichni již tak překouření, že cévy se pomalu staly neprůchodnými, již jim to ani nechutnalo, nebyla vlastně ani potřeby, ale již jen to, že se nedostal někdo hned ke slovu - šup do krabky pro uklidňovák, hodně také bahňá i jen z toho, že má slovo a všichni ho poslouchají a pak přijde ten slučovací rituál, kdy se provede předváděcí zapálení. Všichni na to čumí, zapomenou na to , jak v té chvíli smrdí. A já se ptal proč ??????
Ano byly tam někdy příjemné pocity, ale celkově a většinově ???? Smrad, prachy pryč, zbytečnost, které až tolik blaha nepřináší, zdraví v prd....., dnes zjišťuji, že docela podstatně ztracený čas. I já jsem byl tak blbej ??? Byl, musím začít myslet úplně jinak. Jsem se nějak rozepsal a zamoralizoval. Asi je to z toho, že jsem včera zase zvítězil a udržel svoje hezké číslo (115). Holkám zasílám v předstihu gratulaci k ukončení měsíce, a všem ostatním dílčí gratulace a přání ať nám dny bez cigára naskakují. Já osobně jsem do toho šel , že to zkusím, kam až se dostanu, ale teď při takto vysokých číslech se to mění na jediný cíl, musím to dát. Musím, vždyť je to paráda.
Přidat nový komentář