Pěkný večer, právě jsem se vrátila z víkendu od přátel - byl náročný, začalo to páteční noční prohlídkou hradu a pokračovalo to vesele u některých při kořalce, nebo pivku a já u vínka až do teď... A kamarádi - bez !!!! A naprosto bez práce... Bohužel mě tedy bolí v krku stejně jako bych kouřila, protože v sobotu bylo ošklivo a sedělo se uvnitř, tak jsem pasivně kouřila hodně vesele ! Ale to mi až tak nevadí... :) Důležité je, že jsem ani moc nebojovala a bylo to v pohodě ...Moje kamarádka nekoiuří už 5 dní a žvýká žvýkačky a také naprosto v pohodě...Tak jsem na nás pyšná na obě dvě ! Jani, co ti na to můžeme říct.. tohle co popisuješ je strašnej krůček zpět... Být tebou možná bych pouvažovala o tom navštívit protikuřáckou poradnu... Máš našláplo k tomu si zapálit - tohle negativní myšlení je jako jed ! Jsi neuvěřitelně silná - máš 26 dní a bylo by strašná škoda, aby jsi je zahodila... Musíš přehodit myšlenky a začít přemýšlet pozitivně - práce s dětma je určitě vysilující a náročná, ale nemůže tě dohnat ke kouření...Tak si sedni na kafíčko, dej si dortík a vychutnej tu chvilku,ale bez cigára !!!! Nepotřebuješ cigeretu k tomu, aby jsi si uměla vychutnat běžné věci a pěkné chvilky...TY tu cigeretu prostě nepotřebuješ !!!! TY už nekouříš !!!!! A TY jsi hvězda ! Začni myslet pozitivně a vůbec nepřipouštěj myšlenky, které jsou smutné, depresivní - přehoď výhybku.. pokud to neuděláš, tak selžeš ... Já ti věřím ! Jsou jiné slasti, jiné uvolnění...Slast z cigerety budeš mít pouze nějakou dobu... u páté cigerety už to pociťovat nebudeš.. už jsi zapoměla jak moc jsi chtěla přestat kouřit ? Dny kdy jsi byla překouřená a nechutnalo ti to a stejně jsi si zapálila ? Pravda je, že je to o hlavě... pokud to nemáš v sobě srovnané, tak dřív nebo později si zapálíš... Ale já měla pocit, že ty to dáš ... 26 DNÍIIIIII JANI !!!!!!!! Podívej na Mekyho ( mimochodem MOC blahopřeju - už abych taky měla aspoň měsíc, ale blížím se :) ) - takhle na to - pozitivně a radovat se z toho !!! Já když všechny ty mé kamarády dneska viděla - celej den sedíme venku, nádhera, sluníčko, vířivka, vínko - povídáme smějeme se, grilujeme .. prostě úžasná pohodička na venkově a oni pálí jeden jak druhej, jednu za druhou... A já a má kamarádka nic .. vychutnáváme to všechno úplně stejně a bez toho HNUSU !!!!!! A mě to baví a jsem za to šťastná ! A ještě k depkám při braní CHMP - není to prokázané. Já u sebe tyto příznaky naprosto nepociťuji a mimo jiné pokud si to najdeš na netu - vše co popisují jako vedlejší účinky CHMP jsou abstinenční příznaky při odvykání kouření. Zveřejněná zpráva je od Americké firmy ( neprokázaná ) a je nutno jí brát s rezervou, protože v Americe má t=měř každý svého psychologa a má problémy... není prokázáno, že by ti lidé neměli depresi i bez CHMP - s největší pravděpodobností měli. Já osobně beru své nekouření pozitivně a jsem šťastná za svých 26 dnů ? Teď nevím přesně kolik...Žádné smutné myšlenky u mě nemají šanci... Jsem rozhodnutá i přes občasné vytočení mým mužem, ale to mě po 10 min. přejde... A rozhodně mě to nedonutí,abych si znovu zapálila - JÁ KOUŘIT NECHCI A UŽ NEKOUŘÍM ! A vy taky ne !!!!!! Tak Lexo - ty vydrž, až budeš mít PC o.k. a já jsem moc ráda, že máš za sebou 6 den !!!! Je to super pocit a užívej si ho ... Lindule - jsme prostě hvězdy ...!!! Pozvala jsem sem mou kámošku Zdéňu, tak jsem zvědavá zda se tu objeví.. sice nebere CHMP, ale snaží se a moc jí věřím ( ta co byla na plicním :) ) ... Takže příjemnej zbytek nedělě bez smardůůůůů !!!!
Přidat nový komentář