Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
Ahóóój, tak jsem zase tady. Měla jsem hodně práce okolo baráku, takže téměř žádný čas posedět a přečíst si tu něco, natož odepsat. Fridučooo ty jsi dobrá. Já furt nekouřím a je to super. Občas se slabá chvilka najde, ale nic strašnýho. Spíš jen to jako sakra něco mi chybí....hmmm a pak co by mi asi tak chybělo, když nekouřím a je to pryč :-) Jinak vítám nováčky. ALLI to překonáš, ale holt ti to bude trvat dýl, než nám...neboj dáš to!!! Danny super, gratulace. Já bych taky chtěla jít někam k doktorovi a říct mu jak mi je atd...bohužel u nás v prdelákově, ani někde poblíž nic takového není a tak jsem jen sama ze sebou. Jen občas nějaká ta kámoška pochválí a toť vše. Takže jsem v tom sama a musím říct, že jsem nečekala, že to budu zvládat takhle v klidu. Sice teda blbě spím, než usnu to je taky hodina, pak se probudím ráno a připadám si jako kdybych spala 2 hodiny a celej den se mi chce chrnět chjooo, ale dala jsem se na těžký boj a něco objetovat musím. Prášky nepůlím. Beru to klasika...ráno jeden, večer jeden. Blbě mi není, protože se před tím hodně najím a napiju. Ale ta únava to je teda něco. Jen bych se válela a spala. No nic Fridučo ty máš dneska 2 týdny bez cíííga úúúúžasnýýýý velká gratulace. Mě to čeká zítra. Už se těším na 3 týdny, 4, 5, 6, 7....a ostatním přeji to samé, aby s tou hnusárnou dokázali zatočit. Přece cígo ke štěstí a zdraví nepotřebujem, nebo snad jo???? NEEE takže se mějte krásně a doboru noc
Přidat nový komentář