Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
Ahojte všichni.Chci se opět pochlubit(spíše nepochlubit) se svými výsledky.11 den byl teda super,jen 4.Ale 12.den jsem šla v 16h na vínko se známou,kterou jsem neviděla 4 roky.Šla jsem tam s tím,že jsem ještě neměla cigaretu a dám si maximálně ty dvě v krabičce.Vzhledem k tomu,že bylo co povídat a ona tahala jednu od druhé,musela jsem si zakoupit cigarety a do 22 hodin jsem jich udělala 11.Stydím se za to a také se mi to vymstilo.Včera ráno mi bylo zle od žaludku-to mi je již týden,ale vždy tak maximálně půl hodinky,ale tentokrát jsem trpěla asi až do 13 hodiny.První cígo až kolem 18 hodiny a do noci jen 3 kousky.Dnes jsem si řekla,je mi ráno blbě,zkusím si dát jen půlku CHp a pak druhou-tak sem to tak udělala a není mi zle,ale pro změnu jsem si musela(nemusela) dát raní cigáro,které jsem si nedávala už co beru Chp.Tak uvidíme.A to mám před sebou ještě v pátek svatbu sestřenky.Špatně načasované přestávání.To bude 16 tý den.Ale tak si říkám,když do toho pátku vydržím s těma třema,nebo méně a od soboty se na to vykašlu,snad se nic nestane.Ale co vím-nechodit do hospody s kuřákem.To je pro mne hrob.Tak se všichni držte-nikdo nejsme dokonalý a každej s tím sekne podle svého svědomí a vědomí.Dám vědět jak jsem ustála svatbu.Páčko.
Přidat nový komentář