Tak já jsem měla tááák krásnej příspěvek a dlouhej a spadlo mi to... :( Už ani nevím co jsem chtěla říct :( Každopádně já jsem na třech cigeretách ( nevydržela jsem a po cvičení si jedno s kámoškou dala, musím podotknout, že bylo pravděpodobně první, které mi poprvé nechutnalo /JUPÍ!!!!! ), takže v tento moment jsem si jistá, že do večera bylo i poslední... Teď se s tím musí porovnat i má ruka a možná ze zítřka dokážu udělat svůj den D !!! Pokud ne - nic se neděje, ale myslím, že to dám :) :) Dnes beru CHMP 6 den po půlce...půl ráno, půl večer... dnes jsem si zobla tři půlky a je to lepší.. to dělení jak tu někdo poradil je fakt dobrý a asi budu na těch třech půlkách...
Vladí, to je fajn.. jakékoliv omezení já osobně hodnotím jako kladné.. jen časem musí následovat úplné vysazení, neb jinak se jisto, jistě vrátíš pomáloučku tam kde jsi začínala :( Takže z toho, že jsi si dala jeden den víc, si nic nedělej !!!! Já si teď nejsem jistá - ty bereš CHMP ? nemůžu se teď vracet k článkům zpět, neb by mi to zase zmizelo a to bych už ten noťas asi rozmlátila :) A ty cigerety pro ségru - teda holka, že se na ní nevykašlete ? Můj brácha docela dlouho nemakal - dostal najíst a měl kde spát a čistý prádlo.. ale tím to končilo, abych mu dávala na cigára ? No tak to ani za boha ... pokud chtějí hulit, tak ať si na to vydělají.. NO-ONE - moc, moc gratuluju k devíti měsícům !!! Super !!! A že s tou mrchou dokážeš takhle bojovat je prostě obdivuhodné !!!!Kdybych nebyla blbka...tak jsem mohla mít rok a pět měsíců... No jo no, místo toho jsem tu znovu a to na začátku :( Ano, já jí taky viděla ( Somerovou ) v nějakém dokumentu a ta je opravdu přesně pro nás odstrašující případ... Ono i když.. mě umřel strejda na rakovinu ( sice ne plic, ale na rakovinu ) celej život pálil jednu za druhou a to až téměř do posledního dne... Já se o něj dlouho starala, když na tom byl špatně a to setkání s tím koncem je prostě konfrontující... Uvědomovala jsem si jak je všechno tohle marné.. pak, když je pozdě a člověk by udělala cokoliv ! a už to prostě nejde...A pochopitelně jsem byla rozhodnutá přestat kouřit a začít žít trochu jinak.. jako vídat se s lidma, který mám ráda častěji a spoustu takových drobností, které člověk nevnímá a neuvědomuje si je... Pohled na svět a na život jsem poměrně změnila, ale to cigáro jsem nedkázala odhodit... Ale snad se to teď povede mě i Vám ostatním spolubojovníkům...
Lexo - tak to gratuluju k dalšímu kroku !! Neboj se nemáš čeho :) Hlavně se pořádně najez, než ho spolkneš !!! Ať ti není zle ... Já jak to zobu po těch půlkách, tak nejsem ani moc unavená a spím normálně.. což jsem při prvním odvykání neměla... během dne - malátnost a hrozná únava.. večer naopak jsem nemohla zabrat...Tak beru teprve šestý den, takže je možné, že to ještě nemám tolik v těle :) Ale asi spíš jo a po těch půlkách je to fakt v poho ...No,ale nemusíš se prvních 14 dní překuřovat, viď :) :) Sama uvidíš, jak na tom budeš a jak to budeš zvládat... Já začala snižovat hned první den.... Důležité je si uvědomit a furt to budu opakovat !!! Že nám tím nikdo ani my sami, nic nekrade !!! Ten pocit, že něco chybí je naprosto zcestný... Naopak... My jdeme tou dobrou cestou a nebudeme se do budoucna muset omezovat ...Takže hodně sil !!!
Přidat nový komentář