ZDravím při sobotě, včera jsem slavila narozeniny a když jsme odcházeli, tak na učtě bylo 5 krabiček máček :( asi ne všechny naše, ale i tak ... je to fakt humus....a já to vím... dneska jsem měla jednu a budu se snažit neutále snižovat,až na nulu :) Radu, naprsto přesně vím o čem mluvíš .. u nás to bylo to samé .. neustálé dohady kdy teda přestaneme ( tím to začínalo ) a furt, až tohle,až tohle .. jenže ten prevej okamžik pokud si tohle říkáte nensatne nikdy.. ideální konstalace prostě nenastane...Takže pak jsme se snažili ( já vydržela a manžel ne ) a přesně ta smrděl mi...std.. nic tím nenaděláš... pak to najednou člověk začne cítit...a začne mu to vadit.. v hospodě mi to nevadilo.. tak to dle mě, tak nějak od pradávna patří... ale doma, když přišel ...no a i když mě na jednu stránku pochvaloval a podporoval, tak na druhou stránku se těšil,až selžu a v klidku se budeme zase bez mého komentáře oddávat tomuhle svinstvu a to se stalo = selhala jsem na dovolené.. pak jsem mu neustále opakaovala, že po návratu najíždíme znovu... ale už jsem to nedala... Teď se do toho vrhám znovu, vím že s to není snadný boj,ale taky vím, že to chci a věřím, že to dokážu ! Nutno podoknout, že manžel do toho jdeopět se mnou, tak uvidíme :)Ano Radu máš pravdu já si pamatuju jak jsme byly natěšené, viď ? A pak si to takhle pokazíme .. a mě to prostě vadí a chci to dát znovu :) Tak mi drž palce :) :)Třeba tě to pak nakopne ( když to dám ) a znovu se pokusíš ...MAIMAY : Děkuju za podporu - člověk to potřebuje... a depky se pokus zvládnout ..podívej se na mě a Radku ... 7 měsíců je dlouhý doba - drž se !!!! Já chodím cvičit min.3 týdně ahulím si vesele k tomu :) Před cvičení a po cvičení... zatím mě to fyzicky neobtěžuje ...A bejt na ten hnus naštvaná, to je myslím dobré... :) Nebuď smutná .. každý máme někdy horší a někdy lepší dny ... Bude líp uvidíš ...Jinak ty stavy deprese a nicoty sem při braní CHMP měla taky .. je to zvláštní, protože by to mělo mít opačný efekt ( púsobící vytažené složka je z antidepresiv), takže by jsme měli létat v oblacích ... :) Ale únava a nervozita během dne a c noci nespavost a depky - tak to mě při braná CHMP střídavě provázelo také.. nemyslím si, žee to jsou abstinenční příznaky, ale jsem dokonce přesvědčená, že to je vedlejší účinek CHMP.Protože u nikoho kdo přestal kouřit sám od sebe jsem se s tím nesetkala... Moje kamarádka ho po týdnu dokonce musela přestat brát - tak na tom po nich byla zle...Vůbec nemohla normálně fungovat.. Nicméě já jsem skeptik vůči všem pomůckám ( jsou dle mě placebem ), ale CHM mě přesvědčil,ž e funguje ...Jednoznačně... Takže i přes tyhle hnusný stavy jdu do něj znovu ! Myslím na Výs všechny bojovníky a pěknou slunečnou sobotu :)
Přidat nový komentář