Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
Ahoj hezky večer všem taky je mě líto,že je nas tu malo.Kdeže všichni jste Lusi ta se mnou začínala vypila zaječici a vzala do zaječích.Už nam to jaro klepe na dveře,ale Friduš neboj ja si myslím že by nam to cigarko chybělo ke kávě i ted nebo kavu nepiješ?Já teda jo tak jak před tím a zatím dobré.Jsi stejně dobrá že jsi do toho šla podruhé klobouk dolů a jak ty to zvládáš?Já ti moc fandím taky někdy přemýšlím co když zklamu,jestli to znovu dokážu?Zatím je to všechno fajn zobu chx půl ráno a půl večer správně bych ještě měla celý ráno a celý večer,ale bylo mi z toho zle a tak mi to stačí co ty jak to baštíš?Já být na místě tvé kolegyně tak to nezvladnu je to opravdu na vůli ale já ji nikdy neměla takže dík champixu.Taky se bojím vysazování to pak bude taky o vůli tak snad mě ten chx něco dal.A co ti ostatní kde jste?Nebo se vám zhroutil celý svět bez cíga přijdte se s nami podělit o vaše pocity a taky rozdát rady těm druhým a taky nám přeju hezký zbytek večera papa
Přidat nový komentář