Ahoj No-One, ja jsem na tom stejne a to teprv zitra oslavim 40 dni bez koure, mysl stale porad kouri, ale je mi to zaroven lito si zapalit, samozrejme ze vim taky, ze si nepomuzu, ale co s tim mam delat? Pravda, champix beru uz jen jednou denne, nejaky jo fyzicky abstaky nemam zadny sice, ale je to strasny pocit. Jeden den jsem v euforii, strasna radost ze zivota a presto premejslim, ze si jednu dam, ze je to v pohode, proste z radosti{je mi pritom jasny, ze v tom pripade, by to byla konecna:-(} a druhej den strasnej smutek, vyhybam se lidem, strasna depka {a presto premejslim, ze si dam na zal a je mi jasny, ze bych si rovnez nepomohl}. Jako kdybych mel nejakou maniodepresi, nebo jak se ta nemoc jmenuje. Dneska jsem si sam sobe polozil otazku, jestli si sam sebe vazim, jestli to mam zapotrebi, takhle se nervovat, ale bojuju porad a nesmim se nechat, ja proste kourit nebudu a hotovo, Dneska jsem si precetl knizky od pana doktora Nespora, jak leci alkoholiky a patologicky hrace, proste jsem se chtel ujistit, ze existuji horsi spolecensky nebezpecnejsi jednani, nez odvykat kourit. Tady na diskusi jsem se docetl od lidi, ze je kolikrat tezsi druhy mesic odvykani, coz mohu temito stavy potvrdit. Jenze ja vam chci rict, ze proste ja nad tema marlborkama proste VYHRAJU, vydrzel jsem zatim nejdele abstinovat v zivote, tak uz to proste musim dotahnout do konce. Prozivejte krasne vonave jaro a priste se snad prihlasim s pozitivnejsimi zpravami:-):-( ahoj PK
Přidat nový komentář