Ahojky, Hani nevěš hlavu .. já včer večer taky nevydržela a dala si jednu cigeretu .. já mám doma pokušitele ... :) Nejprve mě pochválil ja ksjem dobrá a klobouk dolů ... že jsem si celej den nedala ani jednu a pak když jsem pronesla, že mám chuť, tak mě poňoukal,když jse mto celej den vydržela, ať si jednu dám .. že to je super .. vím, že je to kravina, ale dala jse msi jí .. je to velká škoda,ale snad to dneska zvládnu .. jedeme na hory - tam se veče rsedí v hospodě a popíjí, tak jsem zvědavá jestli to zvládnu, ale budu se snažit ... Hani sundat z 50 cigeret na 10 .. vidíš ten rozdíl ??? To je přece super ! Nebuď z toho smutná ... pokus se ještě snižovat ... co to půjde ...já jsem stahovala tak, že jsem se snažila odbourat tu první ráno ( což byl první krok ), pak jsem si dala jednu po obědě a ta byla mojí první ... a takhle to postupovalo, až jsem zvládla nekouřit celej den ( v tom stavu jsem i nyní ), ale bohužel jsem dlouho nedokázala odbourat tu jednu večer, když jsem přišla domů, dala si s manželem kávu a to jedno cígo .. na konec jsem prostě vydržela i to a už to šlo .. pak už je ti i líto si zapálit, protože si to pkazíš ... hlavně je to velké riziko, že se znovu rozkouříš .. a to tak, že veliké.. já jsem toho příkladem .. po 5 měsících ... člověk má pocit, že je z toho venku, ale není to tak .. to pokušení je tu furt .. a nesmíš se dát... takže tohle ti radím já - snaž se dát si porvní co nejdéle to jde ... a největší problém je, když nic neděláš .. pokud se zabavíš - nemyslíš na to a jde to .. v momentě kdy nic neděláš a dumáš o tom, že máš chuť na cígo .. tomu prostě podlehneš .. moje mamina nekouří už 6 let a říkala, že dodneška jí ta chuť přepaden i když málokdy.. ale tak 2 roky se jí stávalo, že najednou měla hroznou chuť .. trvalo to jen pár vteřin a vždy se zvedla a něčím zabavila .. a přešlo to .. je to hrozný pokušení ... To jsou věci, které lidi okolo a já prožívají ... takže pokus se o to ... bojuj ! Protože to jde ! A jeto opravdu super ! Pokud máš doma kuřáka jako já.. je to těžké, neb pokud tě to přepadne - máš z čeho vzít .. já bych si třeba včra do hospody pro cíga nešla... ale máme je doma ... :) Bohužel .. nicméně na druhou stranu to pokušení číhá všude, takže o to víc, pokud to vydržíme .. na budoucí rizika budeme připraveni ... tak já se dnes budu snažit nedat si ani tu jednu a vydržet i v hospodě u vínka .. bude to těžké, ale třeba to dám ... Držte se !
Přidat nový komentář