Vracím se po deseti dnech z dovolené,stránky jsou plné nováčků, dokonce tu mám jmenovkyni (jejíž manžel je unavený po champixu) ,to já taky jsem dost hodně unavená, pořád mám pocit nějakého nekonečného boje.Připadám si jako Scarlet běžící mlhou.Minulé úterý jsem byla v poradně a na druhé hypnoze.Probíhalo zase počítání do deseti a já jsem se hodně soustředila na zavřené oči a ticho kolem, málem jsem usnula , ale jestli to bylo ono nevím ,asi ne. Ze spaním to mám pořad stejný - blbý.Ty moje chutě na cígo ,chutě na jídlo , nespavost, únavu,deprese aj. primář diagnostikoval jako závislost na nikotinu, prý jsem byla těžká kuřačka ,tak to mám za to. Pořád mi nabízí ty nikotýnové pastilky, prý všechny tyto problémy pominou. Já jsem ale jiného názoru, podle mě je to krok zpět.I když primář tvrdil-případně že bych neměla ani takový hlad a potřebu pořád něco jíst kdybyh je brala.Jinak trochu rekapitulace teď zase k práškům Beru je od 8,12,2008 , kouřit jsem přestala 5,1,2009, na jeden gram denně jsem přešla někdy koncem ledna , od 20,2,2009 beru ráno půl .Tak prosím Vás raďte nepřeháním to(neumím otazník) V noci se mi zdálo ,že mi někdo vykouřil z krabičky 3 cíga , pak jsem přišla na to ,že jsem je vykouřila sama. Byla jsem v takovým šoku ,že jsem to projela...... a ráno jsem se probudila ,s tím že to byl sen a byla jsem tak šťastná... ale jinak jsem spíš dost zmatená ... V každém případě fandím všem nováčkům a fandím Fridě -neboj ty to zvládneš i podruhé vždyť tys byla jeden z mých tahounů, já jsem vás prožívala z diskize všechny. Taky by mě zajímalo jak jsou na tom taťka s mamkou -ozvěte se
Přidat nový komentář