Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
Ahojky, já s výše uvedenýma metodama, kterých je tu tolik také nesouhlasím.. tedy - ne že bych nesouhlasila, ale nikdo v mém okolí na ně bohužel nezabral... ale pokud by to někomu pomohlo, proč ne ... Myslím, že lidi ,kteří kouří uvítají jakýkoliv prostředek, který jim pomůže přestat ... A pokud jste četli diskuzi od začátku ,tak jste si jistě všimli, že se to tu párkrát potrhalo a to jen protože někdo začal rýpat - popř. řekl jiný názor a začalo se to tu dohadovat, až většinu lidí přestalo bavit sem chodit... Myslím, že není potřeba být nepříjemný nebo tak něco .. pokud sem zabloudí lidi co zkoušeli něco jiného .. proč by nám nemohli říct svůj názor ? Chodí sem kuřáci, kteří se rozhodují, lidi, kteří jsou na začátku boje a lidičky, který už jsou za vodou .. a o tom to je ... Ano všichni máme CHMP,ale proč by jsme nemohli prodebatit jiný způsob ? Na mě kromě CHMP nezabralo nic ... náplasti, žvejkačky, napichování ... je toho spousta ... A jsem za CHMP ráda ... :) Jen mi přijde zybtečný se dohadovat,ať s imaginární doktorkou, či kýmkoliv jiným... Buďme rádi, že se nám daří vbojovata a nenechme se rozhodit nikým a ani ničím ... :) :) Jinak tedy já mám dnes 10 den uplně bez ), chuť mám stále, ale dá se to vydržet ...v práci vůbec .. to mě ani neťukne, ale večer doma, nebo teď o víkendu ... :( Jsem sice hubená, ale musím říct, že co jsem stláskala o víkendu, tak to dlouho ne ... :) Přečetla jsem tři knížky, vygruntovala celej barák a vyžehlila hromady prádla... manžel na mě koukal a nestačil se divit :) :) Jela jsem jak fretka, jen abych se zabavila ...Už bych chtěla být ve stavu, kdy prostě není chuť.. kdy Vám to ani nepřijde na mysl... ale občas se sama sebe ptám - jestli do tohoto bodu někdy dojdu ??? Loni jsem nekouřila 5 měsíců a ta chuť byla furt ... ona to asi není ani tak chuť jako nutkání ... zapálit si ... tak jak dlouho to bude trvat ? Někdo tady píše, že už po 14 dnech pohoda.. jenže já prostě nevím jak se toho zvyku zbavit .. ne chuti na cigeretu, ale toho nutkání ... asi začnu žmoulat párátka, nebo já nevím ... :) Má někdo radu ?
Přidat nový komentář