Inzerce https://www.lekarna.cz/peceni-vanocniho-cukrovi/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=peceni-vanocniho-cukrovi

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Xandra

Asi jsem pomaleji chápající nekuřačka, ale kdo měl co udělat ? Karel je Lada ? Co s tím má policie ? Je v tom JC? Proboha co se tu stalo ? Vždyť jsme si jen povídali, smáli se, radili, povzbuzovali, dodávali odvahu a předávali zkušenosti s CHPX tak vysvětlí mi to někdo? Jsem asi úplnej trotl , ale já tomu nerozumím. Nejdřív jsem potřebovala od Vás pomoc pro sebe , pak jsem chtěla pomáhat dalším skoronekuřákům. Nic víc. Tek kde se stala chyba ? V počítačích se moc nevyznám na to mám doma lidi (syna) jsem jen prostý uživatel - tak technickým věcem nerozumím a lidská stránka mi není jasná. Asi mi chpx ty mozkový receptory nezablokoval ale SEŽRAL , ale i tak mu díkyyyy !!! Nebo jsem prostě naivka, která nechápe vyšší hru ?

Lada

Xandro, druhá věta je pravdivá a informoval jsem o tom administrátorku. Dnes ráno jsem s ní o tom telefonicky mluvil. Ona sama neví, kdo to vše zapříčinil (administrátor je mimo práci), ale v průběhu dopoledne vše napraví. Čí to byl úmysl nás všechny rozeštvat zjistí Policie ČR. Včera v 17 hodin jsem podal trestní oznámení na neznámého pachatele (policii bude brzy znám) za pomluvy a omezování práv. K mé žalobě se připojí i firma Pfizer ČR, výrobce Champixu, protože činností JC došlo k poškození jejích práv a jména společnosti. Pfizer spočítá ztráty, které jí působením JC vznikly a bude požadovat jejich náhradu (předpoklad je několik desítek milionů Kč). Podle Trestního zákoníku mu hrozí trest 2-8 let nepodmíněně. Buďte pevní, ale ostražití, vaše jméno může kdokoliv zneužít a vydržte. Já s vámi bohužel na kopec nemohu, včera jsem to psychicky nezvládnul, ale zůstanu s vámi a pak se přidám k Marje, protože kouřit opravdu nechci. Krásný a voňavý den.

Lada

Apolenka by měla být během dopoledne odblokovaná. Tímto se omlouvám paní administrátorce, zřejmě má admin dovolenou a ona ho zastupuje nebo má na starosti jen tuto diskusi od té doby, co je blokován ... V blokování Apolenky nemám prsty, to bych nikomu z vás slušných udělat nemohl. Jeho řeči o tom, že jsem admin a mohu všechno jsou pouze výmysl chorého mozku. Administraci může provádět jen ten, kdo má právo roota a přístupové heslo. Tak nemohou ani admini jiných serverů cokoliv provádět na jiných serverech. Ovšem to, že nemá Apolenka přístup ani do své soukromé pošty je podivné. Ona má účet na seznamu, což je jiný server než tento a spíše bych viděl chybu v jejím počítači. Na druhou stranu je divné, že se do své poštovní schránky nedostane ani z práce, ani z domova. Moc mně tato situace mrzí, ale doufám, že se vše vyjasní a vyřeší. Policie, které jsem podal trestní oznámení včera navečer již má možnosti jak pravého viníka najít a potrestat. Apolenko, snad mi uvěříš, ale já s tím nemám nic společného, děvče já tě mám rád a k něčemu tak podlému bych se NIKDY nesnížil. Přátelé, držte se společně a nekuřte. Já tolik síly včera v sobě neměl, podlehnul jsem. Psychicky to nešlo zvládnout. Páček, opět kuřáček :-(((

Xandra

Po tolika dnech bez cigaret kvůli jednomu paku , to chtělo zatnout zuby a pomyslet si něco o ..... Jinak si myslím, že pokud si jich nevypražil 20 tak je zase vyhoď z 12. patra a zkus na to zapomenout. My nechcem, aby ses nám z toho kopce koulel dolů . Začít znovu s Marjou je fajn, ale do podzimu daleko. Přemýšlej o tom.

Robin

Jestli dovolíte, něco bych Vám sem na toto místo napsal. Původně jsem si myslel, že se na to vykašlu, ale je mi líto toho, že by některým z vás mohlo chybět to hecování a vzájemná pomoc při odvykání. Doufám, že vám nebude vadit trochu delší příspěvek, ale musím toho napsat trochu víc, aby nevznikly žádné pochybnosti o čistotě mých myšlenek a návrhů. V první řadě berte prosím tento příspěvek jako moji zpověď vůči vám vše a zároveň jako omluvu těm, kterých je moje jednání nějakým způsobem dotklo. Když jsem se rozhodl 25. dubna přestat kouřit, a také jsem přestal, tak jsem se ze začátku dění na tomto fóru pouze sledoval a nepřispíval jsem do něj. Postupně jsem si řekl, že by možná nebylo špatné taky něco napsat a podělit se se svými zkušenostmi. Jenomže já jsem člověk velice komunikativní a postupně jsem se zapojoval čím dál tím častěji. A ve stejnou chvíli se do této postupně rozjíždějící se dikuse zapojovali další a další, až se z toho stal chat a ne diskusní fórum. Schválně nebudu jmenovat žádnou osobu, ale v podstatě to všechno vzniklo náhodou. Náhoda chtěla, že ve stejnou dobu se tady sešly lidé, kteří chtěli skoučit naráz, byť s různě dlouhou dobou užívání léku Champix. Zároveň jsme se začali navzájem opravdu hecovat jako při sportovním klání a s překvapením jsme začali zjišťovat, že to hecování nám některým možná pomáhá daleko víc, než samotný lék Champix. Pozoroval jsem i na sobě a to byl impuls k tomu, abych vyzkoušel postupně Champix vysadit. Znovu zasáhle náhoda a já opravdu Champix vysadil v podstatě zedne na den a nic. No vlastně skoro nic, protože když jsem potřeboval novou dávku motivace, tak jsem otevřel toto fórum, pozdravil a chvíli si popovídal. No a tato chvilka komunikace mi opravdu stačila k tomu, abych vydržel bez Champixu aniž bych pociťoval jakékoli abstinenční příznaky nebo těžké deprese. A všechny tyto pozitivní účinky diskuse v podstatě o čemkoli, stály za vznikem expedice i za vznikem kavárny. Musím s odtupem pár dní konstatovat, že na diskusní fórum o Champixu toto volné povídání asi nepatří, a to zavdalo s největší pravděpodobností podnět k událostem tak jak se staly. Po zralé úvaze jsem dospěl k následujícímu návrhu pro všechny minulé, současné i budoucí účastníky tohoto fóra. Ponecháme toto fórum pouze diskusi o léku Champix, o jeho účincích, kladech a záporech a zkušenostem s ním, a pro volnější diskusi o problémech, starostech, radostech, atd. si najdeme jiné, daleko vhodnější místo. Nejlepším řešením, které vám zároveň navrhuji, je zřídit si vlasní místńost na veřejném chatu. A protože jsem vám včera večer slíbil, že pro vás udělám vše co je v mých silách, tak vás rovnou zvu k návštěvě Kavárny Voňavý sen na adrese ht tp://mistnost.xchat.cz/kavar na-vonavy-sen , kterou jsem ještě včera večer pro nás zařídil. Tak ti z vás, kteří chcete pokračovat v diskusi s kamarády a nebojíte se legrace, kterou zažijete, tak jste vítáni. Na závěr bych ještě upozornil na to, že prozatím je kavárna přístupná všem, ale jestliže se začne na kavárnu dobývat kdokoli, kdo bude pouze a jenom otravovat a sprostě nadávat, tak bude nejdříve vyhozen a poté bude kavárna zaheslována a heslo sdělím jenom těm, kteří budou mít zájem se opravdu pobavit a zasmát a tak di navzájem pomoct při odvykání od cigaret. Ještě jednou se omlouvám za tak dlouhý příspěvek, ale jinak to nešlo. A ještě maličkost, i nadále se budu hlásit na tomto fóru, abych všem sdělil své zkušenosti s Champixem a s tím, jak pokračuji s nekouřením. Diskutovat však již budu výhradně v naši Kavárně Voňavý sen. Děkuji za váš čas a pozornost a těším se na písmenkovanou.

nováček

Robine přijmi ještě jednou mou omluvu, jdu do kavárny, ale včera nešlo věřit asi nikomu. Tak promiň.

nováček

Robine nemohu se tam dostat, jsem jen ženská, napiš prosím postup.

Mona

Jestli k tomu můžu taky něco napsat-Já tyto stránky navštěvuji již opravdu dlouho asi 3/4 roku a vždy mi moc a moc pomáhaly. Našla jsem si tu i kamarádky,se kterými jsem byla na dovolené.Nic proti nové kavárně,klidně budu navštěvovat novou kavárnu,ale nechápu,co se to tady včera semlelo. Dále mě nejde do hlavy,proč Robinovi vadí toto naše VOLNÉ POVÍDÁNÍ. Každý,kdo bude nový na těchto stránkách,bude mít možnost se přesvědčit,že se tu spolu baví NORMÁLNÍ lidi,kteří se zbavili zlozvyku kouřit a že se baví o všem možném.Taky nechápu jak se dá pořád dokola mluvit jen o léku Champix,já když jsem byla na tom bídně,tak jsem se sem těšila na to,co kdo napsal,co kdo dělal atd. To mě pomáhalo nejvíc.Nevím,jestli jsem můj příspěvek napsala dost srozumitelně,ale doufám,že víte o čem píšu a jestli z toho máte někdo podobný pocit,tak to napište.To má asi JC radost,jak nám to tu obrátil nohama vzhůru,co?

EliškaD

Mám stejný názor jako Xandra a Mona, připadám si jak v nějakém Matrixu.Konspirace tady smrdí na sto honů.Vůbec tomu nerozumím ,nejsem technický typ,ale ten kdo to tady má na svědomí ,nemůže byt dobrý člověk.At je to kdokoliv )) on to dobře ví)) tak to není štastný člověk. Je mi ho LÍTO.

zdenka

Byla jsem na Slovensku,včera se vrátila, jen jsem vás zkoukla, dnes když jsem se vrátila ze hřbitova, tak jsem se těšila,jak přijdu na jiné myšlenky, ale věřte, nevím co se vlastně děje,souhlasím s Mončou, už jsem se ale také na pokecu Robine zaregistrovala, chodím už rok na toto forum, poznala jsem zde prima lidi, dost mě to pomáhalo v nekouření,ale co se vlastně děje? Apolenko a Karle co je s vámi, mám v tom pěkný zmatek a věřte že je mě všeho líto, proč, kdo mě poví? ahoj

Mona

Zdeni,byla tady na foru taky Sigrid,nevím,jestli jsi to zaregistrovala. Psala jsem jí,že jsi na Slovensku. Ptala se jak zvládáš nekouření. A jak ho tedy zvládáš? Já jsem celkem v pohodě s občasnými chutěmi-ne moc výraznými. Už se těším na další sraz. Měj se pa

Lenka č.2

Ahoj,je to dnes takové rozpačité přihlašování,celou noc mi nešel net-tedy dlouho do noci, bouřka ho vyřadila,4.den to táhnu bez cigeret,ale včera je mít.... Stejné pocity mám Mono,vždycky,když bylo nejhůř,běžela jsem k počítači.Danuško, nikam se neztrať!!! Zdeni,jaká byla dovča v tom horku??

Mona

Eliško,zdá se mi,že to tady něčím smrdí. Ale mám nápad. Přece nám nikdo nebude zakazovat,co tady máme probírat,a co ne. Já si budu chodit řešit problémy a pokecat sem a může to tak udělat každý, kdo se nechce nikam registrovat. Všem krásný nekuřácký den

zdenka

Jé,to je mě líto,ona Sigrid asi nyní nemá tolik času vzhledem k její práci,ale i tak Sigrid zdravím a NEKOUŘÍM,ale holky je to někdy bez problému ale ta chut je často dost velká, ale držím se, trafiku míjím statečně, dnes jsem si objednala 2 poslední dávky cham., tak věřím že to zvládnu a také asi budu dál zde psát to co cítím k nekouření a pod, proč by vlastně tomu mělo být jinak?Sakra tady to forum bylo tak prima, tak to musíme ur´držet. zatím ahoj a nevzdávejme to!!!!!!!!!!!!!!

honza

Lenko drž se, já mám pátý den. Chuť mne neopouští, zapalil bych si až bych brečel, ale vydržím to asi... snad. Proč chcete někam odcházet, když diskuse normálně funguje? (s určitým excesem, ale to se bude dít občas na každém foru asi).

Lenka č.2

To mi povídej,ta chuť je mrcha, paipo mám v puse pomalu i v posteli a to už beru Ch 18.den!!??

PAIPO

O tom paipu jsem slyšel, ale nikdy neviděl? Pomahá to aspoň trochu? Já mám inhalátor od nicorette, tím se taky dá občas něco vyřešit. No ale teda doufám, že nestrávím zbytek života přemýšlením o tom, jak bych si zapálil a jak nesmím. Zatím je ale asi brzy v to doufat...

Lenka č.2

Mně teda pomáhá moc, jsou tři druhy,to jedno je zelený ,má mentolovou příchuť,pak jsou ještě dva druhy, ale ty jsou nasládlé a to mi nechutná.Objednala jsem to přes net a bylo to tu druhý den, jedno stojí 43 kč,vydrží prý týden, ale to ještě nevím.Poštovný je ale 66,-,tak je dobrý si toho vzít víc najednou.

Lenka č.2

Zase se něco děje??? Robine, co se stalo s kavárnou?? Teda ty,kdo z toho máš radost,mám tě dost!!!!!!! Holky, pojďte si normálně povídat,maximálně nás můžou vymazat... Na Kavárně už je to taky v háji.

EliškaD

Zkouším otevřít Kavárnu, ale nedaří se mě to.Budu pisínkovat a dělit se s problémy a úspěchy tady.

Karel

Krásný a voňavý den všem. Nevím, co se tady včera semlelo a nejvíc je mi líto Apolenky. Doufám, že Policie to zjistí a viníka potrestá. Kavárna funguje, teď je tam nováček, Xandra a Lena. Chyba bude zřejmě u vás. Nejprve se musíte na Xchat zaregistrovat jménem (možná budete muset použít jiné, moje už bylo také obsazeno) a heslem. Pak se v Kavárně opět přihlásit. Jinak vás to nepustí do místnosti. Registrace je jen jednou, takže pamatovat si jméno a heslo. Paipo je výborná pomůcka a úplně něco jiného než inhalátor Nicorete. Paipo je směs bylinek, které pomáhají těm, kteří MUSÍ mít něco v ruce nebo puse a potahovat. Na rozdíl od Nicorete neobsahuje Paipo nikotin a neudržuje tak závislost na něm. Paipo pomáhá i s dýchacími problémy a uvolňuje hlen. Podrobnosti o Paiopo a kde ho lze koupit (lékárny ho nevedou, spíše obchody zdravé výživy a benzinové pumpy) najdeš na webových stránkách mypaipo.eu.

Modrookaty

Vítej z5

Karel

Telefonovala mi administrátorka, že už by to mělo být O.K., máš se zkusit připojit.

Karel

nejsem příčinou těch včerejších zmatků. Co se týče příspěvku Robina, byla to reakce na můj mail, který jsem mu poslal. Uvažujte normálně a bez emocí. NIKDO NIKOMU NEBRÁNÍ PSÁT JAKÉKOLIV SLUŠNÉ PŘÍSPĚVKY ! Je třeba si uvědomit, že toto fórum slouží především těm, kteří začínají nebo by chtěli užívat Champix. Tady by měli dostat informace od těch, kteří již odvykací kůrou prošli o jejich zkušenostech s Champixem, jaké při tom měli potíže, aby pak nebyli vystrašení, jak to bylo po vysazení CHx, o úspěších i neúspěších s nekouřením. Podívejte se na začátek diskuse. Za dva dny jedna stránka příspěvků. A pak si vezměte, že my jsme tady doslova zaplevelili 10 stránek za jediný den. Nic proti kopci Nekuřák (to beru na sebe) nebo proti Kavárně (viď Robine), ale uvědomte si, že sem za rok přijde další zájemce o nekouření a místo informací, které hledá, bude číst o tom, kdo si dá jakou kávu a jestli kluci snědli to selátko (sypu si popel na hlavu). Proto jsme s Robinem uvažovali, choďme sem s informacemi o nekouření, raďme si jak to zvládnout, podporujme se vzájemně a vraťme diskusi jejímu původnímu účelu než sem přišel ten otrava. A ty naše "vylomeniny" a pobavení mezi sebou o čemkoliv jiném přenesme na chat Kavárna. Co vy na to?

honza

To taky dává smysl. Můžu částečně potvrdit jako nováček. Já měl dost času se probírat starými příspěvky, ale faktem je, že úplně nového člověka to může zmást...

Dana

To je slovo chlapa !! Naprosto s tebou souhlasím Kájo, protože když jsem sem přišla nedávno poprvé, tak to nejdůležitější pro začátečníka je získat informace o Champixu. A ty jsem získala zároveň s vaší podporou. Ráda bych tedy přispěla svou krátkou zkušeností dalším začátečníům. Dyť vo tom to fórum je ne ?? Leni, zdravím, nikam neutíkám

Robin

Mono, nezlob se, ale nepochopila si zcela správně, co jsem tím myslel, nebo jsem se špatně vyjádřil. Já nejsem ten, kterému ta diskuse vadila, pro mne byla naopak přínosem. Ale poté, co se tady semlelo a potom, co jsem vám slíbil, že se pokusím dát dohromady všechny informace, dám vám návrh jak dál. Tento slib jsem dodržela návrh jsem vám dal. Neříkej tedy prosím, že mi tato diskuse vadí. V podtatě by to mněl říct autor - zakladatel fóra a jeho administrátor. Pokud budou oba souhlasit s pokračováním volné zábyvy, vrátím se zpět. Jinak zůstanu v kavárně a dám si dobrou kávu, bublaninu, žádnou cigaretu a budu čekat, jestli si někdo přisedne.

Mona

Robine,to zní logicky,jasně. Hned ze začátku jsem říkala,že klidně do kavárny chodit budu. Jen jsem si nedovedla představit,že se tu bude probírat JEN CHAMPIX. A taky mi to trošku přišlo jako drobení celé té diskuse,ale je pravda,že to už pak tady nebylo tak přehledné.Všechny vás zdravím,ted odjíždím na chalupu,tak vám písnu v pondělí. Čau

Xandra

Karle a jak je to s tím tvým kouřením? Podzim je daleko , léto začíná a JC nestojí ani za jednoho šluka. Přece mu neuděláš radost. Ozvi se nám prosím.

zdenka

Robine je dobře že byla založena kavárna,ale já tam moc nebudu psát,protože to pozadí je tmavé a mám s tím problém,ale jinak super. Syna mě pustili z nemocnice,má sádru, 6 týdnů, tak chudák jenom polehává,nemůže na nohu ani šlápnout, tak se chlubím že jsem uvařila tak dobrý guláš a nyní se normálně nacpala že je mě až zle.(((, Já vůbec nyní jsem se doslova rožežrala,stále ujíždím((( na těch bombonech,říkám jim gumítka,a co vy, ty kila mě začínají děsit, zatím 3 až 4 kilča navíc, ale jak to půjde dál? Apolenko, jen co budu hotova tak ti napíši,drž se!!! ahoj všem.

Robin

Večer se na to podívám. Bude vyhovovat bílé pozadía černý nebo modrý text? Je to jen otázka pár vteřin, tak to přizpůsobím vašim potřebám a připomínkám. Můžete mi nechat vzkaz z kavárny na profilu "r.ob.in"

Robin

Zdenko, taky jsem trochu nabral, asi tak 3 kilečka, ale vzhledem ktomu, že jsem vážil 102 a teď mám 105, tak to ani není vidět. Akorát jsem pásek povolil o jednu dírku. Ale začal jsem přidávat kilometry na kole a už jsem na skoro dvojnásobných dávkách než loni, tak doufám, že to vyjezdím. Pozdrav synovi, kolega absolvoval operaci achilovky v dubnu a dnes sice ještě trochu kulhá, ale jinak je v pohodě.

Karel

Zdeno, na pravé straně máš tři listy na sobě a koukají jim jen názvy. Ten první tě informuje kdo je chatu (jména připojených), poslední je pro správce (může mazat příspěvky atd) a ten prostřední je pro nastavení. Tak si klikni na to nastavení a na otevřeném listu si vyber jiné pozadí (já jsem si dal "šedá"). S klukem to dopadlo relativně dobře, ale trochu ho kroť, ať nemá moc roupy. Kolega si utrhnul achilovku (při tlačení osobního auta) a moc ho to se sádrou nebavilo a navíc stavěl a potřeboval jezdit s náklaďákem pro materiál, tak si tu sádru "vylepšil". Pak vylézal z kabiny a při došlapu si jí utrhnul znovu. To je pak problém, protože dalším šitím se šlacha zkrátí. Poležel si o 4 měsíce déle a pořád nemůže "šlapku" zvednout nahoru a pajdá. Chce to, aby ta noha byla opravdu v klidu. Držím pěsti, hodně štěstí.

danda

Robine, nemůžu se zaregistrovat na chatu kavárny. AŤ vymyslím jakékoliv jméno, hlásí mi to, že přezdívka je už obsazena. Čím to? Dík

Robin

Podívej se na můj nick. Vyzkoušej i takovéto kreace. Je to prostě tím, že uživatelů xchatu je prostě moc, tak jen trpělivost a zkus třeba kombinaci s číslem (danda88 nebo tak něco)

Eliška D

Lenko, pozdravuj Apolenku .Jeto tady jak ve špatné detektivce.Stejně pořád nevím proč to bylo všechno děláno tak nějak tajně, když ted stejně nikdo o champixu moc nemluvíme a řešíme jiné věci. Tedy abychom se nezpronevěřili tomuto foru , champix je jednička . Fakt.

Lenka č.2

Apolenko, máš poštu

Karel

to je mazec na tom chatu. Každý se teď jmenuje jinak a já nevím kdo je kdo?

Modrookaty

Pokud si chcete ponechat původní nick odtud a na xchatu je již obsazen ... lze za tento nick dosadit číslo. Hezký den a nashle v kavárně

Eliška D

Moc tě zdravím a svým způsobem tě chápu ,že se ti nechce psát.Už tu píšu asi 100 stránek.Ze začátku mě ještě pomáhala 12 letá vnučka.)nejsem tak stará ,jen jsem dřív začla)).Byla také ráda ,že babi přestává kouřit a vždycky jsme se pobavily jaká tady je dobrá parta lidiček.Dokázaly se podržet , vzpomenme na Marju ,Karla adalší........Bylo mě vždycky strašně dobře a i když jsem nepsala, tak jsem četla .Stály jsme všichni při sobě a podporovaly se.Bylo mě dobře u srdíčka a ted se něco pokazilo a já tuším nějaké intriky .Nevím proč, nevím kdo ,ale u toho srdíčka mě bolí ,protože tady je asi manipulováno s lidskou důvěřivostí.Možná že jsem moc citlivá ,ale já to tak nějak cítím. Můj email má Xandra a Lubica.Přeji krásný víkend.

Leňa

Ahoj všichni.(Jsem Leňa,která se tu objevovala od 14.1. od str.54)Koukám,jaký tu máte problémy.My,co jsme přestávali kouřit dřív a odchýlili jsme se o d tématu,chodíme na diskuzák.cz Nekuřáckej klubík tam založil Standa (asi kolem strany 60 bude návod,jak tam vstoupit)Svýho času jsme se tam dost nasmáli a zapomněli na všechny trable spojený s odvzkáním.Že,Simi,IFKO,Jani ,Dane?Teď už to trochu vázne-už nekouříme dost dlouho- a chtělo by to novou krev.Výhoda je,že je tam historie.Jste všichni zváni!

Leňa

Tak ne,čas hrozně letí-je to až tady-Standa: už se stalo (reagovat) 7.2.2008 19:59:45 na serveru diskuzak.cz si zaregistrujte přezdívku a vstupte do Zkušenosti s lékem CHAMPIX :-))

Xandra

Teď jsem tam jukla je tam stejně smutno a do Kavárny se nedostanu ach jo snad se to zlepší , venku leje, mám depku . Stejně jako Lenka. Ale nedám se. Jdu to zahnat PRACÍ. :o((

IFKA

Ahojky lidičky. Léňa má naprostou pravdu, na Diskuzáku bylo veselo až k popukání, každý si tam mohl psát co ho zrovna napadlo. Né že by to už nešlo, ale asi už nemáme tolik času. Bylo by dobré to tam oživit novými příběhy, takže je vám plně tento klubík k dispozici. Stačí se zaregistrovat a máte přístup nejen na "Zkušenosti s lékem champix", ale i na další zajímavé diskuze.Také je tam i historije, takže se určitě taky moc nasmějete.Někteří z vás už tam jsou i zaregistrovaní, jako Rokynek, Xandra, Lubica...a další. Tak neváhejte a dejte se do psaní, ať je tam zase veseleji.Hezký voňavý víkend všem přeje-IFKA

lubica

Jasné, ukážem sa. Tak ja mám dnes 77 deň nefajčenia, beriem CH 1/2 tbl. ráno aj večer. Je mi fajn, podovolenkové abstinenčné stavy prešli . Upresním pre tých, ktorí nevedia: počas dov. som fajčila vodnú fajku, myslela som si, že neobsahuje nikotín a potom ma to riadne rozhádzalo, často som mala chuť na cigaretu, dosť velké depky. Tie ale mohli tiež súvisieť s problémami, ktoré mám doma. Som rada, že som to zvládla a nezapálila si. Tiež som si vtedy hovorila, že situácia doma ma nemôže zlomiť, tak takú "radosť tomu môjmu" neurobím. KARLE, skús to aj Ty takto. Urobil si na sebe kusisko práce, dá sa to zastaviť, bola by to škoda. K tomu včerajšku: od MARJE sa mi nepáčilo, ako napísala, že od nervozity si ide zapáliť, so mnou to vtedy dosť pohlo.

Lenka č.2

Robine, co se děje? mám odepřený vstup do kavárny???

Robin

Nevím o tom, podívám se na to, teď jsem se nalogoval.

nováček

Xandro, podívej se zpátky, robin mi tam psal adresu, klikla jsem na ní a zaregistrovala se bez problémů, pojďte se nějak sjednotit na jedné diskuzi, chybíte mi. Ví někdo o Apolence?????

Robin

Pojď do kavárny a uslyšíš neslýchané...

Apolenka

Ahojky vespolek a dobrý večer Vám přeji,ani nevím zda-li budu moct příspěvek vložit.Ale přesto všechno mi to nedá a říkám si vždyť "naděje umírá poslední."Včera se stala pro mě taková nepříjemná věc,která mě velice zasáhla.Byl mi zablokován přístup na tuto diskuzi a všechny mé příspěvky vymazány.Proč?Za co? Z jakého důvodu?Provozovatel si vyhrazuje právo kdykoli bez jakéhokoli nároku ze strany uživatele zamezit kterémukoli uživateli přístup do diskuse a odstranit kterýkoliv jeho příspěvek do diskuse, pokud je jeho obsah v rozporu s dobrými mravy, právními předpisy nebo obecně uznávanými etickými a morálními principy společnosti. Nejsem si vědoma,že bych se chovala neoprávněně,nejsem žádný zločinec hodný opovzržení a ani "vyhození"z jakkéhokoliv veřejně přístupného servru! Nevím co je to je za hru a ani mě to nezajímá,myslím,že to šlo udělat i jinak.Férovější by bylo oslovit mě osobně a říci vážená tohle a tamto není vhodné na dikuzi o Cham.probírat.A vše se dalo vyřešit,ostatně tak jak se to vyřešilo a byl by klid.Já Cham.beru a je mi jedno kdo mi co bude říkat,jsem svobodný člověk a pokud uznám za vhodné tak ho budu brát nebo ho vysadím,je to jen a jen moje čiště osobní věc.Na tuto diskuzi budu chodit nadále svěřovat se lidem jak na to jsem se svým nekouřením,číst si poznatky ostatních.Jelikož mi to moc pomáhá v boji proti kouření,ikdyž musím říci,že včera to bylo na hraně...:-( Omlouvám se za tak dlouhý proslov,ale musela jsem Vám to napsat.I s tím rizikem,že můj vkaz bude moderován!!Mějte krásný večer a všem přeji hodně pevné vůle v boji proti cigaretě!

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

76%
24%
Zatím hlasovalo 176 lidí

Mohlo by vás zajímat

Alergie na chlad

Alergie na chlad propuká hlavně na podzim a v zimě, kdy se vlivem chladného počasí zvyšuje počet těch, které trápí nepříjemné kožní projevy při pobytu v chladném či mrazivém vzduchu nebo po přechodu z tepla do zimy či naopak. Nejčastěji se jedná o zarudnutí pokožky, kopřivku s úporným svěděním, popraskání kůže nebo otoky těch míst těla, která nejsou dostatečně chráněná oblečením.

Strupy v nose

Dobrý den, jsem nachlazený a mám rýmu. Udělaly se mi strupy v nose, kterých se nemůžu zbavit. Je to bolestivé a nevím si s tím už rady. Co bych na to mohl použít, abych se toho zbavil?

Otužování zlepší dětem imunitu

Že jsou vaše děti zase nemocné? Předejděte dalším nemocem dobrou prevencí, kterou je otužování.

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce