Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Robin

Dobrý večer přátelé. Slíbil jsem, že kavárna bude otevřena a tak jsem tady.

nováček

Robine co je s Karlem .

Robin

Co je s Karlem nevím. Prozatím jsem pochopil jenom část z toho, co se tady děje. Jsem na netu pouze pár minut, tak se teprve rozkoukávám, ale nějaké postřehy samozřejmě již mám. Postupně se budu snažit své názory prezentovat. Ale nejdůležitější ze všeho je, jestli byl dnes den bez cigaret, jestli máme nové nekuřáky a jak na tom jste. Tak pište a já budu hledat a zkoumat a občas psát. OK?

nováček

Dík, bádej, zkoumej, jinak další den bez cigára byl fajn

Modrookaty

Karla jsem na doktorka nenašel ... zato jsem tam narazil na toho otravu JC

Eliška D

No jsem z toho čím dál víc rozpačitá.Proč to někdo dělá ,takové věci.Co může někomu vadit na tom když si pár lidí pokecá ,má dobrou náladu před spaním a ví že pár lidiček cítí tak jako on .Prostě závidí a je zapšklý prdola a proto zkazí pěkný večer i ostatním.

jste tu?

nováček

někam se všichni ztratili, ale průběžně tu někdo je

...

nováček

myslím, že sem ještě přijdou nebo někteří nechali e-mail, uvidíme zítra

nováček

myslím, že sem ještě přijdou nebo někteří nechali e-mail, uvidíme zítra

Admin

když už si taklhe píšeme,tak musím konstatovat,že i já díky této diskuzi zkusila champix,už v prosinci

Modrookaty

Chybí info jak to s tou zkouškou dopadlo hih

Modrookaty

Milý admine, nemyslím si, že byl Karel odstaven kvůli pitomovi JC a už vůbec nechápu, proč je odstavena Apolenka. Věřím, že slib admina je slib o který se dá opřít §;o) Hezký den

...

Modrookaty

No a jak to teda s tou zkouškou Ch dopadlo???

Modrookaty

a můžeme nějak pomoci ??? nějakej CH mi ještě zbyl a já už ho určitě brát nemíním.

Xandra

Champix mi zbyl taky, pokud je admin skutečně admin - protože teď nevím o co tu jde a kdo je kdo, tak ho nabízím za Karla a Apolenku. Admine to vysvětlení mi chybí ??????????

nováček

ještě jednou Xandro můžu napsat????

Xandra

jasně nováčku budu jenom ráda, ahojky a doufám, že zítra už vyjde to kino

IFKA

Ahojky všem. Lenko ty si z Ostravy? Já taky.

Lenka .......

Ahojky IFKO, jsem ráda, že je aspoň někdo z blízkého okolí.Kdysi se tu hlásilo pár hošanů,ale čert ví kde vězí

IFKA

Ahojky Lenko. Z OV je taky Standa se svojí ženou Sisy,který založil na Diskuzáku klubík pro všechny kdo přestávají kouřit. Takže kdyby byl zájem, mohlo by se zajít třeba na pívo.

Lenka.....

To je fajn nápad, takový menší srazík na vychlazeném pivečku...................... ..

Modrookaty

to není jen o kamarádech ... existují i kamarádi co nekouří

Eliška D

Kde je Robin ,slíbil že dá vědět....

..

Lada

ADMINE, promiňte můj dotaz. Máte tlf. 272 732 990?

Robin

Omlouvám se za dnešní velice slabý program kavárny, ale jistě chápete, že dnešní den je jaksi nestandardní. Pokuste se prosím najít "Kavárnu Voňavý sen" někde jinde, ,alespoň prozatím. Děkuji, zítra dám slíbené informace, musím si to trochu srovnat.

nováček

Robine máš s tím něco společného

Robin

Věřte mi, že já s tím opravdu nemám společného vůbec nic. V době, kdy se to vše odehrálo jsem jel autem cca 1 hodinu do nemocnice na návštěvu, tam jsem byl cca 2,5 hodiny a potom ještě další hodinu zpátky, takže opravdu, já to nebyl.

nováček

Věřím, ale určitě o tom víš víc, než jsi napsal. nemůžeme přijít na to, kde se stala chyba a navíc na to doplatí strašně moc lidí a co jejich důvěra?????

Robin

Prosím, věř mi a pořádně čti, co jsem tady napsal ve 22:34:34

nováček

Věřím, i tomu, že zítra udeme moudřejší. Promiň, jenom ses přihlásil a potom úplně ztratil a i na doktorce byly dotazy kde jsi, tak dobrou dnešní den se moc nepovedl, ale kouřit už nepudu

Xandra

To by si říkalo o pořádnýho dlouhýho šluka až někam do paty - čert aby se v tom vyznal. A to by se asi někomu móóóc líbilo, kdyby jsme si práskli - tůůůůůůůůůdle nůůůůůůdle - dám si spršku a jdu si do hajan zařádit ♥♥ :o)) Robine, je to jen můj subjektivní pocit, nebo víš víc než jsi nám řekl ???

Eliška D

Já myslím ,že snad zítra budeme chytřejší, protože ráno je moudřejší večera.Asi Robin něco ví , něco prověří a zítra zdělí.Hlavně všechny nekuřáky nezklamat,je třeba pokračovat dál.

Xandra

Ještě jeden dotaz. Kdopak byl dvojtečka ??

Lada

Dvojtečka i ADMIN, byl Cidrych. Skutečný administrátor tohoto serveru je totiž muž, ing. Jan Sobotka. Pokud chcete diskutovat o Champixu a nekouření vůbec, přejděte na klub.dokurte.cz. Tam se musíte registrovat, nikdo není anonymní a nikdo nemůže zneužít vaše jméno, musel by znát i vaše heslo. Víc vám v tuto chvíli říci nemohu, protože věc byla předána k šetření Policii ČR. Páček nekuřáček.

Xandra

Díky za informaci, je to tedy sííííííla

Eliška D

Už se mě to trochu třídí v hlavě.Páček ,nekuřáček

Lada

Eliško, je vidět, že jsi inteligentní žena. Někomu se naše parta nelíbila a k mému zármutku JC vnesl do mého vztahu s Apolenkou velké nedorozumění. Vzhledem k soukromým kontaktům s Apolenkou přicházejí v úvahu dvě osoby, ale zatím nebud naznačovat. Zítra se spojím telefonicky se skutečným adminem a budu požadovat vysvětlení a nápravu. Dávejte si pozor s kým komunikujete a co mu sdělujete, aby toho nezneužil jako u Apolenky. Pokud jste četly příspěvky JC na doktorce, jistě jste si svůj obrázek udělali. Ani Robin nebo já nemáme kromě užívání s CHx nic společného. Nejsem admin žádné sítě, ale i kdybych byl, nemohu bez znalosti přístupového kódu nic na cizím serveru měnit ani blokovat. To může na ordinaci jen ing. Jan Sobotka. Jeho musel někdo kontaktovat a požádat o zablokování Apolenky. Mně velice mrzí, že ona si myslí, že je to moje práce. Ne, mé Apolence a komukoliv z přátel bych nic takového nemohl udělat. Policii ČR jsem podal trestní oznámení na neznámého pachatele pro neoprávněné omezování práv, užívání cizího jména k urážení a ponižování osobností. Policie bude kontaktovat správce serveru a požadovat výpis všech příspěvků s uvedením osobních dat zúčastněných. Jen doufám, že jí to nebude trvat jako obvykle roky. Páček nekuřáček a držte se.

lubica

Karle......?????

Lada

Sám v tom mám pěkný zmatek, ale napíši Ti zítra na mail co se stalo. Pěknou a voňavou noc. (Správně) páček nekuřáček.

nováček

Nechte aspoň vzkaz, kde vás hledat. Byli jste dobrá parta.

Lada

Neboj nováčku, my tě neopustíme. Robin to vymyslí a určitě se to dozvíš. Pěknou a voňavou noc.

Modrookaty

VŽDYCKY SE NAJDE NĚJAKÝ HŇUP CO POKAZÍ VŠEM NĚCO CO JE PŘÍJEMNÉ A HEZKÉ. A TAKY SE VŠUDE NAJDE SKOKAN, KTERÝ OCHOTNĚ A DOBROVOLNĚ SKÁČE ŠIPKY. muj mail je na centrum

Dana

Ahoj všichni ! Škoda, že se ta diskuse tady tak pokazila. Na psaní e-maliů nemám moc času, ale tuto diskusi jsem pravidelně navštěvovala s tím že jsem si přečetla vaše rady, názory a pochvaly. Moc mi to pomáhalo. Prozatím mám za sebou 10 den nekouření a to nejen díky Champixu, ale hlavně díky vyší podpoře.

Eliška D

Dano, hlavně nekuř dále.Včera sice byla silná motivace si jednu zapálit,ale to by měl někdo moc velkou radost.Budeme se stále podporovat ,a uvidíme co přinese dnešní den.

Dana

oprava....vaší :-)))

Robin

Přátelé nezoufejte, vše se vyřeší. Tak dnes mám za sebou 70 dní bez cigaret a zároveň 14 dnů bez Champixu. Jde to dobře a i v napjatých situacích jsem schopen celkem bez potíží ovládnout nutkání na cigaretu. Občas si pomůžu žvejkačkou nebo bonbonem, ale jinak to opravdu jde. Je mi líto včerejšího dne, ale věřte mi, že pro ty z vás, kteří nic neudělali a chtěli by dále pokračovat v diskusi v naši Kavárně Voňavý sen, tak pro vás udělám maximum, co budu schopen. Zatím se držte, nekuřte a nezoufejte.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

80%
20%
Zatím hlasovalo 137 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce