Eliško, je vidět, že jsi inteligentní žena. Někomu se naše parta nelíbila a k mému zármutku JC vnesl do mého vztahu s Apolenkou velké nedorozumění. Vzhledem k soukromým kontaktům s Apolenkou přicházejí v úvahu dvě osoby, ale zatím nebud naznačovat. Zítra se spojím telefonicky se skutečným adminem a budu požadovat vysvětlení a nápravu. Dávejte si pozor s kým komunikujete a co mu sdělujete, aby toho nezneužil jako u Apolenky. Pokud jste četly příspěvky JC na doktorce, jistě jste si svůj obrázek udělali. Ani Robin nebo já nemáme kromě užívání s CHx nic společného. Nejsem admin žádné sítě, ale i kdybych byl, nemohu bez znalosti přístupového kódu nic na cizím serveru měnit ani blokovat. To může na ordinaci jen ing. Jan Sobotka. Jeho musel někdo kontaktovat a požádat o zablokování Apolenky. Mně velice mrzí, že ona si myslí, že je to moje práce. Ne, mé Apolence a komukoliv z přátel bych nic takového nemohl udělat. Policii ČR jsem podal trestní oznámení na neznámého pachatele pro neoprávněné omezování práv, užívání cizího jména k urážení a ponižování osobností. Policie bude kontaktovat správce serveru a požadovat výpis všech příspěvků s uvedením osobních dat zúčastněných. Jen doufám, že jí to nebude trvat jako obvykle roky. Páček nekuřáček a držte se.
Přidat nový komentář