Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Ahoj lidi, já se neptala jak vzniká soc. fóbie, ale že se Martina měla zeptat, jak to zvládat.Včera -poprvé u psycholožky jsem dopadla stejně a ještě hůř. Vyprávím o strachu z lidí venku ale i doma z návštěv, jak s tím 5 let bojuju, o hrozným strachu , že zase muž půjde do herny hrát na automatech, o úzkostech z toho strachu a ona na mně vyrobila posudek, že jsem zdravá. Tak mi pověděla poté psycholožka, která zas tak úplně o mém zdraví přesvědčená naštěstí není. Dala mi další Citalec a návštěvu za měsíc. Nechci neschopenku, chci nabýt sebevědomí a zvládnout jet do Glóbusu nakoupit. Je mi 46 a nejsem hypochondr. Na Helpu je dobrý vyhledávač, když potřebuju o něčem informaci a diskuse tam je rychlejší. Lidi se tam ale mění a ne každý je slušný, to je fakt. Sem než najedu...to trvá. Mějte se dobře, vlezu sem častěji, ale druhý den jsem naštvaná na sebe, jaká se mi dostala terapie. Moc jsem se chválila, že cvičím jógu, relaxační dýchání umím, učím se anglinu, chodím do divadel. Zapomněla jsem říct, že teď 4. měsíc skučím zalezlá doma. Zdravím Icik
Přidat nový komentář