Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Ahojky,tak se musím podělit o pocity:-))).Večer jsem zkusila vzít půlku Mirzatenu,co sem nově dostala a to je tedy něco!Vzbudila jsem se v deset ráno a vůbec sem nebyla schopná vyhupnout z postele.I když to mi nešlo nikdy:-).Jinak jsem to vzala kolem deváté hodiny večer a už v deset sem byla,jak když jsem na flámu,šla sem spát,no a ráno to bylo,jako OPIČKA zadarmo:-))).K tomu jsem vzala ráno po probuzení tabletu Asentry místo Citalecu a čekala jsem,co to se mnou udělá.Je to celkem dobré,ale jsem po tom taková,jako obluzená.Oni píšou,že ten Citalec netlumí a u Asentry píšou,že může být ze začátku ospalost apod.No,ale jestli si večer vezmu ten Mirzaten,to tedy nevím,to budu spát asi týden v kuse,co myslíte?Chci večer koukat na fotbal a to tedy nevím,jestli by jsem to stihla,to má účinek,jako blázen:-)A nevím,čím to,ale celý den mám strašnej hlad,pořád honím něco k jídlu.Sem si stěžovala,že jsem zhubla,tak to nevím,nevím,ale jestli se chce po tom jíst,to budu,jak dělová koule.I když-vážím 55kg,tak by mi nějaké kilko navíc vůbec nevadilo.Tak těch 58,je myslím akorát na výšku 167cm.Kalhoty už ze mě nepadají:-)))Ono mi začalo chutnat i při tom Citalecu.Moone,jak dlouho ho bereš,já začala 5.1.2007.Že si psal,že ho beru dlouho,víš?Tak já se musím jít obléknout,jedeme do Baumaxu číhnout na novou podlahu,brzy se ozvu,zatím se mějte a Icika chválím,jak pěkně píše.Dobrý....Ahojky všem
Přidat nový komentář