Tak koukám,že Icik už má tu správnou chuť k jídlu,to jsou špízy,brambory.........To není,jak v Egyptě,co?Hlavně,že je pryč ta hnusná sr...:-)))To není nic příjemného.Když jsme byli v Turecku,tak známý co tam byli z Prahy,tak pán to takhle chytil při odjezdu a to bylo tedy něco.Mysleli jsme,že poletíme bez něj,trávil veškerý čas na WC a bylo mu pěkně ouvej.Já zatím beru léky stále,od toho ledna.u dávku mám ale sníženou na jednu tbl.,ale to už sem psala,zatím je všechno OK.Sem zvědavá na podzim a zimu,jak bude-uvidíme,kdyžtak alespoň už vím,co dělat,když mě to zase přepadne.Dneska sem si volala o výsledky na ortopedii,tý resonance a zatím to tam neměli,tak snad do konce týdne.Jinak v práci je to v pohodě,doma taky,papám čím dál víc,pořád se cpu,nevím,čím to je????Jsem,jak bezedná:-).Už se těším na dovolenou,zatím nevíme,kam vyrazíme,to se ještě uvidí,ale Iciku-Egypt to nebude.Nekoukali jste se v neděli na Střepiny?Mluvilo se tam o melanomu.Ten kluk,co tam vystupoval byl náš kamarád.Tři roky s tím bojoval a minulou neděli bohužel zemřel,šlo to strašně rychle,on věřil,že to bude dobrý a najednou hup a všechno se zvrtlo o 360 stupňů.Bylo mu 35 let.Ještě ve čtvrtek za ním byl manžel na návštěvě,ležel na interně v Teplicích a říkal,že už to bylo ošklivé,poznal ho,ale už ani nemluvil.A to byl pár dnů před tím ještě u nás a bavili jsme se .Hrozný.....No,půjdu hají,ráno v šest vstávám,to mě zničí.Pište,pište
Přidat nový komentář