Cítím se jak praštěná a štvou mne ty divné pocity, myšlenky, totální nechutenství ke všemu, včera to došlo tak daleko, že mi vadili moje vlastní děti.., s kterýma tedy mlátí puberta , což je veselá kombinace, ale ne pro mne Jsou dny lepší a horší... Já mam dojem, že ať spolknu cokoliv, tak vyberu všechny nežádoucí účinky co ten prášek má.No s dětma to je problém. A já kvůli jednomu ven musím prostě pravidelně. Když jsem doma sama nic moc, uklidním se až když přijde manžel. Venku mam dojem, že na mne všichni koukají a v obchodech, ale zvládnu i sama MHD, ale je mi děsně se pak potvůrka silně ozývá. No chce to čas..mam v sobě nějaký blok, co mi furt říká, že to nedám. Mam toho už fakt plné zuby. Já vím, že to mají všichni. Prázdniny před námi a co budu dělat s dětmi fakt nevím v těchto stavech. Teď se na mne valí ještě dost vážného zařizování a já mam stavy že jdu po přechodu nerozhlídnu se jelikož mi to je jedno. Já vím vydržet Ale jestli mi řeknou za půl roku, že to nefunguje a musíme dát jiné, tak fakt nevím... dovču jsme rušili kvůli synovi operaci, takže možná budeme nějak společně improvizovat, ale odešel kolega a je na vše sám a tak nevím zda vůbec dovolenou mít bude Tchýně s tchánem ani omylem, neviděli děti 10 let a nijak jim nechybí dle všeho a já mam už jen mamu (vztah na bodu mrazu, žijeme s ní a manžel ji nemusí ona jeho také ne a já dělám hromosvod mezi nima a jsem ráda, že je na chatě a vrátí se nyní na pár dní - no další hrůza a celkově až v říjnu) a ta mi na rovinu už vloni řekla, že si je vezme ale max je týden. Dceru mi kvůli diagnózám co má na tábor nevezmou a kluk už je větší, a soběstačnej. Mít jen jeho tak z postele nemusím vylézat Já chci mít chuť žít, dělat věci z radosti. Se už ani smát neumím Z flegmatika se stává pesimista ... Uvidím co mi řekne psycholožka půjdu s manželem i k psychiatričce za týden ať to tam řekne, já sand budu pokračovat a třeba mi to pomůže. Potřebovala bych vypnout tak na dva týdny někde, abych se dala dohromady. Dám vědět jak jsem ve čtvrtek dopadla :) A Nutridrink má mnoho živin a nahrazuje tzv. jídlo. jelikož mé tělo živin moc nemá. No, tak když si vzpomenu, jak jsem vypadala včera, tak se internistce ani nedivim, že mi dala další diagnozy :) :) JO napsali mi na bušení srdce léky, ale ještě jsem to tedy nevzala... Jenže on snižuje i tlak a ten mam nyní nízký, tedy první, druhý zase vyšší... NO nic hezký večer :)
Přidat nový komentář