Tak koukám, že už tu delší dobu nikde nenapsal. Tak zkusím já a něco vám o sobě napíšu:
Jmenuji se Jiří a je mi 56 let. Nikdy jsem nečekal, že by mě mohlo něco takového postihnout, to co vás. Diskusi jsem četl od začátku.
Pokud se můžu trochu rozepsat, u mě to začalo v polovině ledna 2017. To jsem onemocněl chřipkou a měl přes 39 C teploty.
Doktor mi nedal žádné prášky, prý aby se tělo s horečkou popralo a vytvořilo si nějakou imunitu.
Hned první noc, co jsem spal , jsem se probudil a měl jsem pocit, jako bych nemohl dýchat, manželce jsem musel říct, aby všude otevřela dveře, jako by se mi nedostávalo kyslíku. Pak jsem usnul. Týden byl klid a pak se to opakovalo. V noci kolem 01:00 jsem se vzbudil a měl pocit, že mám třes v celém těle . Začal jsem se potit a bylo mi na zvracení. Musel jsem vstát a chodit po bytě. Pokusil jsem se vyzvracet, ale nešlo to. Po chvíli se jsem se uklidnil, lehl a spal do rána. Večer se to opakovalo. Zase jsem se kolem 01:00 vzbudil a ty samé pocity. Ráno v pátek jsem šel k doktorce, a popsal jí moje pocity. Požádal jsem jí o něco na uklidnění těla. Napsala mi neurol 0,25. Jeden ráno jeden večer a v pondělí mám přijít na odběr krve, jestli nemám v těle nějaký zánět. Poslechla si mě, změřila tlak a vše bylo v pohodě. V pondělí po odběrech jsem požádal doktorku, aby mě poslala na vyšetření žaludku, že od čtvrtka jsem nic nepozřel, že na nic nemám chuť a že jsem za ty 4 dny shodil 4 kila. Že mám strach jestli nemám vředy nebo něco podobného. Vážil jsem 101 kg a shodil na 96,5 při výšce 180 cm. Byl jsem na gastro, sono a nic neodhalili. Vše mám v pořádku a i krev nic neprokázala. Prý jsem zdravý. Jenže mé pocity se opakovaly. Nejhorší to bylo večer, když jsem měl jít spát. To jsem měl zase ten pocit žaludeční neurózy, začal jsem se potit a bylo mi na zvracení. Doktorka mi předepsala Citalec , ½ tabletky ráno a večer 1 tabletku neurolu na noc, abych usnul, po týdnu si mám dát 1 celou tabletku Citalecu, prodloužila mi nemocenskou a na kontrolu jdu 13.2.2017. Citalec beru od 31.1. teprve 4 dny. Řekla mi, že účinky citalecu se projeví asi až po měsíci, že musím vydržet, že se musí brát dlouhodobě, půl až jeden rok. Že touto nemocí trpí asi 1/3 populace.
Jsem doma a pořádně nikde neposedím. Jak chvíli sedím u televize, začínám mít pocit té neurózy, musím vstát a projít se po bytě. Chvíli sedím u PC a pak zase k televizi. Celý den mám takový pocit, chvíli nic a pak zase neuróza. Bojím se cpát do sebe ten Neurol, vím, že je silně návykový. Jenže když si jej vezmu na noc, tak za chvíli usnu a spím až do osmé, s nějakým přerušením. Zjistil jsem, že mi pomáhá jít ven se projít. Chtěl bych jít do práce, abych přišel mezi lidi i na jiné myšlenky a neseděl doma zavřený jako lev v kleci. Dělám u stroje na 3 měny. Snad to zvládnu.
Ještě mě zajímá, jak to máte a pivkem, nebo nějakou tou štamprličkou? Já si sem tam zašel na pivo a teď máme jít koncem února na ples.
U mě je problém jak přijde noc a mám jít spát. Tak zatím se mějte. Držím všem palečky, ať to vyhrajem.
To jsem se rozepsal, ale musel jsem s tím ven a je mi trošku líp.
Jiří
Přidat nový komentář