Ja beriem ADuz 13-sty rok. Pred vianocami nebo v lekarni noveril a mne bolo tak zle-triasla som sa boleli ma oci, prehanalo ma, na odpadnutie, zavraty, nemohla som sa ani nadychnut, nemohla som spat, bolesti hlavy- myslela som si, ze kazdu chvilu dostanem nejaky epilepticky zachvat-to ja nemavam, ale mala som take silne tlaky do hlavy a mravencenie v hlave- bolo to tym, ze zo dna na den sa vysadil noveril. Za den aj 10 krat som mala triasku. Stale som si davala aspon 1/4 lexaurinu. Mozno ked sa zacne liecba AD skor, tak to aj zaberie a tie AD sa nemusia uz brat. Ale poznam uz ludi co chodimme na psychiatriu cele roky. Ale ja som bola na tom zle a tio z nicoho nic. Uz som sa bala vyjst aj von, lebo som si myslela, ze odpadnem. A mne zacal vyskakovat velmi vysoky tlak a vysoky tep A najhorsie boli noci, az som sa ich bala, na stoliku som mala 1/4 trimepranolu, aby som presla na wc- to je liek na znizenie tepu, lenze ten tep bol z tych nervov. Trvalo to u mna rok, kym som si uvedomila, ze su to nervy. Nikdy by som nepovedala, ze co mozu nervy sposobit, az pokedy som nevidela v psych. liecebni jednu pacientku velmi mladu, ktora, ked prisla medzi ludi do je jedalne, musela byt otocena chrbtom k nam, ale aj tak vzdy odpadla. Mala tak velmi znicene nervy z manzela az odpadala kazdu chvilu, ale u vas to nemusi byt take, ved aj mne velmi pomohli, sice som stale na liekoch, ale uz som si na to zvykla, ale nechodim nikde. Sice este chodim do prace na 8 hod. Tie najhorsie stavy som mala, ked bola dcera 10 rocna a ja som musela byt na lieceni 2 mesiace. Ale aj teraz sa nemozem ani rozculit, ani nahanat sa v praci, vsetko si robim tak kludne, ze co neurobim dnes, pocka to aj do zajtra. Inac by mi bolo zle. Prajem vam skore uzdravenie, aby ste nemuseli tak dlho brat AD. ked citam co vsetko tam ludia pisu, ako im je po liekoch, velmi ich lutujem, pretoze viem ake to je. Majte sa dobre a ozvite sa niekedy.
Přidat nový komentář