Robo jak ti ted je?Pomohlo ti to?já mám také úzkosti sice beru ciupralex a má to co ty beru ho 16 týdenNo to jsem udělala, ale ona řekla, že já jsem moc přecitlivělá a že potřebuji fungovat s těma dětma tak nemohu něco, aby mne to utlumilo n tolik a abych ty léky a změnu léku snesla, ona říkal, že jedině ten cipralex, no pak jsem jí přemluvila a dal mi seropram ale moc nechtěla, tal ho mám zkusit, ale ještě mám vydržet chvili na tom cipralexu ten beru 10 mg.16 týden, pak mi dala prothiaden a ten ještěnemám brát ten si schováme, když by už nic nezabralo ten je utklumující,prej.Dnes zase už ve 2 ráno vzhůru a šla jsem spát ve 24.00 hodin, vzbudila mne nervozita, neklid, ted se třesu, klepou se mi ruce, vnitřní neklid, no a to je to ráno, mám strach, jedště nevím, co proti tomu mám dělat, psycholožka mi řekla, že mám vstát a číst si. Lexaurin si neberu, protože si myslím, že by ten cipralex, už měl zabrat tak nevím, protože když jsem nebrala ad.tak jhsem na tom byla stejně, možná o trošku hůř, ale ne o moc a brala jsem jen lexaurin, jo a ještě psychiatr.mi řekla, že nebo mohu vysadit a být jen na sos, já jsem se jí na to nejdříve ptala o ona řekla, že nemůže dopředu vědět, co to se mou udělá, to mi je jasný a prej, že nevypadám na to, že bych musela něco brát, jako ad. já nevím, psycholožka si myslí, že seropram je víc na úzkost, prej ten lék mi pomohl na půl na to abych mohla fungovat, ale ne na to úzkost to ne, to říkala psychol.Tak nevím a co ty? Jak ti je? Bereš k tomu ještě něco ty také bereš cipralex a zabral ti kolik ho bereš? Jak dlouho? A co aknit ta už dlouho nepsala, bereš aknit něco a jak ti je? Holky pomozte prosím ty rána mě zabijou neumím je zvládnout jak to zvládnot, nechci být závislá na lexíku, myslím, si, že je to dlouhá doba abych ho brala, co myslíte? to je tak na nejvýš 3 hodiny co je mi tak nejhůř, podle vás mám k tomu ještě použít lexaurin, když to beru takovou dobu? Já ho právě nechci moc, protože mi je odpoledne líp takže proto tak si myslím, že je to zbytečné, nebo spíše, už holky nevím nic, ale je mi z toho na nic Ladka,jestli chceš tak mi napiš na email může mi napsat kdo chce ráda si vyslechnu nějakouz radu co by jste na mé mmístě dělali vy?můj email [email protected] ahoj Ladka
Přidat nový komentář