Zdravim vsetkych spolubojovnikov,ja sam bojujem s touto pliagou uz cca.od marca,skusal som na zaciatku brat coaxil,ale ten bol skutocne o nicom,az po dlhsej dobe som sa odhodlal a zacal som uzivat escitil,najpr 1/2 a po tyzdni 1 celu 10mg.tabletku,beriem to uz vyse 11 tyzdnov a k tomu este vecer trittico, /to mi na spanie ozaj pomohlo/ a nemôzem povedat,ze by som bol uplne v poriadku,skôr mam niekedy pocit,ze je to cele o nicom,môj psychiater stale vravi aby som to uzival dalej a zatial nic nezvysoval,ze u niekoho to ma nastup aj po pol roku a tak stale cakam na zazrak,anxiolitykam sa snazim vyhybat a beriem ich len ked to uz inak nejde a aj to sa snazim brat len male mnozstvo a nepravidelne... inak ja osobne mam diagnostikovanu uzkostno-depresivnu poruchu,ktora u mna prepukla po jednom zivotnom sklamani,odvtedy sa mi zivot zmenil naruby a pozeram sa na svet uplne inymi ocami... no a este pre tych,ktori toto ochorenie na vlastnej kozi neprezili a ponukaju tu rôzne navody ako sa z toho dostat vlastnymi silami len tolko,osobne som vyskusal vsetky mozne druhy liecky na prirodnej baze,homeopatika,dokonca aj sedenia u psychologa a ono to vsetko stalo za jedno velke prd,vlastne stalo,ale kopu penazi... dolezite je o aky druh depresii sa jedna,ako dlho ju clovek v sebe dusi a snazi sa s nou sam bojovat,tiez som bol odporcom uzivania AD,ale ono to v niektorych pripadoch bez nich ozaj nejde a clovek skusa a dufa... a este by som chcel dodat nieco ku generikam,nie je pravda,ze ucinkuju rovnako ako originalne lieky,zacal som uzivat escitil,ktory mi zamenili za cipralex,ktory mi robil velmi zle a tak som sa musel znovu vratit k uzivaniu escitilu a to tieto lieky obsahuju rovnaku ucinnu latku escitalopramu... budem rad ak sa mi niekto ozve,rad sa podelim so svojimi skusenostami,môj e-mail [email protected]
Přidat nový komentář