Citalon a alkohol.
Z vlastní zkušenosti absolutně antidepresiva s alkoholem nedoporučuju.
Užívám AD už více než 10 let.
Vždycky se objevilo sem tam slabší období.
Jak to u mě začlo:
Již v 8 letech.Ač se otec léčil jako mladý na psychiatrii,tak u mě to nikdo neregistroval ač náznaky byly dostačující,jak z mé strany,tak historicky.
Nemocný byl i děd a praděd.
Byl jsem označen za hypochondra.
V těchto momentech na dětství vzpomínám nerad a pamutuju si toho zlého víc než pozitiv.
Vygradovalo to v nějakých 24 letech.Pamatuju si i ten moment.Bylo to jako by to na vás spadlo odněkud zezhora...Nebylo mi nic a najednou jsem ani nevěděl co za osoby to mluví vedle v místnosti a co tam vůbec dělám.Zmatenost.
Těžká úzkost.Nevylezani z postele,nejezení,divné myšlenky,pocit jako života ve snu,brek,zvracení,neschopnost jít mezi lidi,strach z prostor,lidí,i jen se na někoho podívat.
Zkrátka radši mrtvej než tydle sra.čky.
Začal jsem se léčit.
2 měsíce neschopenka, pak do práce a 3/4 roku pekla a ještě zhoršení stavu.A ještě se přidaly noční můry a než se to srovnalo na únosnou mez a našla se kombinace léků,tak to nějakou dobu trvalo.
Pak jsem si žil stále na lécích celkem fajn.Bylo mi dobře a běžné věci jsem zvládal jako každý jiný,i stres v práci byl v pohodě.Opadla chuť na sex,ale to je malá daň za takovou pohodu.
A teď,jak jsem to posra..:
Začal jsem pravidelně navštevovat hospůdku.Pár piv jednou v týdnu a sem tam nějaká větší víkendová akce a sem tam taky něco tvrdšího...
Krásně propařený jaro a léto..Super..Cítil jsem se skvěle.Najednou mi přišlo že svět líp voní,chutě jsou výraznější,obrovská chuť na sex a tak.
Strmý pád:
Pak to přišlo.Stejně jak tenkrát...Padlo to na mě při cestě do práce a už jsem tam nedojel....Otočil jsem se s obrovzkou úzkostí z představy z lidí a prostoru.
Psychicky jsem se opět dostal na samé dno....Jsem na neschopence již 3 měsíce a ještě nejsem zcela ok.
Lituju svojí blbosti a nevážení si svého výborného stavu předtím.
Alkohol s antidepresivy udělal své...V mém případě spálil celou tu dlouhou a úspěšnou cestu,kterou teď musím jít znova..Mrzí mě to a lituji,ale je pozdě sypat si popel na hlavu..
Neudělejte stejnou pitomost...ten pád dolu je víc než bolestivý.
Než začnete na AD nasávat,tak si vzpomeňte,proč jste je začali brát..A že ten stav se vám vrátí...
Přidat nový komentář